Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Fenerbahçe nodigt publiek uit en meldt tijd voor presentatie Nani

Laatste update:

Nani heeft zondagavond voet op Turkse bodem gezet. De aanvaller verkast naar Fenerbahçe en werd op de luchthaven van Istanbul opgewacht door meer dan duizend enthousiaste supporters. De Portugees wordt maandagochtend medisch gekeurd.

/

De 28-jarige Nani kan naar verluidt een vierjarig contract tekenen en 3,4 tot 4,0 miljoen euro per jaar verdienen bij de club uit stadsdeel Kadiköy. Fenerbahçe neemt Nani voor zo’n 8,4 miljoen over van Manchester United, maar zal de exacte bedragen bij het afronden van de transfer bekendmaken.

“Ik ben heel blij dat ik hier ben. Ik ben blij met de supporters en wil ze komend seizoen het beste van mij laten zien. Ik ken de club al goed en ga samenspelen met goede vrienden Raul Meireles en Bruno Alves”, zei Nani in een kort vraaggesprek met Fenerbahçe TV.

Update 6 juli 10.38 uur - Fenerbahçe nodigt publiek uit en meldt tijd voor presentatie Nani
Nani zette zondagavond onder het toeziend oog van meer dan duizend uitzinnige supporters voet op Turkse bodem en de vleugelspeler zal maandag om 18.00 uur een contract ondertekenen. Dat maakt Fenerbahçe kenbaar via de officiële kanalen. Vervolgens zal de Portugees ook gepresenteerd worden aan pers en publiek, dat welkom is in het Sükrü Saracoglu.

Daar is-ie! Nani is zondagavond in Istanbul geland om zijn transfer naar Fenerbahçe af te ronden (Y)

Posted by voetbalzone on zondag 5 juli 2015

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
6 juli 2015 om 08:30

haha lol, it's all about the money

Wat een ontvangt was dit zeg, de beleving in Turkije is niet normaal. Ik kan me bijna niet voorstellen wat er gebeurd als RvP daar arriveert.

5 juli 2015 om 22:54

Moet je eens kijken naar de komst van sneijder... Heel vliegveld vol haha heerlijk dit soort dingen in turkije. Zijn we in nederland te nuchter voor.

5 juli 2015 om 23:41

Nuchter of afgunst? In NL zeggen we al gauw 'wie denkt hij dan wel niet dat hij is' of 'ook hij schijt gewoon als ieder ander mens'. Niks met nuchter te maken, eerder met de mindset 'jij bent niet beter dan ik'. Geen Nederlander die auto's zal bespringen, al tekent Messi morgen nog bij Ajax/PSV/Feyenoord.

In Turkije verafgoden ze je. Je bent daar geen mens, je bent een superster en krijgt die behandeling dan ook.

6 juli 2015 om 01:16

Wat een onzin met je afgunst

6 juli 2015 om 07:29

Goeie onderbouwde reactie ook. Waarom reageert iedereen hier toch altijd zo agressief? Als je vindt dat iemand onzin praat, geef dan iig aan waarom dat je dat vindt. Hier kan ik niks mee. In NL kleden we het altijd mooi aan met woorden als 'nuchter' of 'doe maar normaal dan doe je al gek genoeg', maar het is imo niets anders dan pure, ordinaire afgunst.

6 juli 2015 om 09:30

Zanazanyan. Ik denk dat het voornamelijk heeft te maken met met cultuur en karakter. Turken zijn geen Nederlanders en andersom. De beleving is vele malen groter in Turkije. Prima toch. Ik vind het wel mooi hoe het daar gaat, maar ik zal zelf nooit Messi opwachten bij het vliegveld als hij voor mij club komt spelen. Niet door afgunst, maar gewoon omdat ik daar dan toch te nuchter voor ben. Ik zie hem wel in het stadion.

6 juli 2015 om 10:49

Haha daarnaast zou ik wel wat beters te doen hebben

6 juli 2015 om 10:56

Daar heb je wel punt, hebben die duizenden supporters geen baan ofzo dat ze midden op de dag een paar uur op het vliegveld kunnen rondhangen?

6 juli 2015 om 11:24

Ook bij die Grieken, op tv zie je ze allemaal feesten. Misschien helpt het om uit de crisis te komen als je gaat werken oid ipv deze onzin.

6 juli 2015 om 11:29

Ik denk dat zanazanyan wel een punt heeft.

De harde kern is er altijd en voor de rest nog mensen die supersterren van dichtbij willen zien. Dan vraag jij hebben ze niks anders te doen. De harde kern van clubs in Nederland hebben wel tijd om midden op een dag een training te bestormen om verhaal te halen.

6 juli 2015 om 12:00

Ook al heb je een baan, doe lekker iets nuttigs ipv op het vliegveld te wachten op een speler. Aangezien je als supporter vandaag Nani toch gaat zien gratis in het stadion van Fenerbahce.

6 juli 2015 om 12:42

Het is dus niet alleen snuiven en een wedstrijd kijken. Dit soort beleving hoort er gewoon bij. Dat mensen Turkije met Nederland vergelijken gaat al de hele verkeerde kant op. Een Istanbul met 17mil inwoners en een Nederland met 18mil Inwoners. Waar praten we over? Tuurlijk hebben mensen in Nederland iets beters te doen. En anders heb je toch een uitkering. En daarnaast heb ik Nederland geen ster zien halen. (behalve Kazim XD)

6 juli 2015 om 13:23

Ook in Turkije is zondag een vrije dag

6 juli 2015 om 18:15

Heeft geen onderbouwing nodig, maar goed speciaal voor jou. Alleen omdat we niet naar het vliegveld gaan zou het om afgunst gaan? Terwijl we ze wel massaal in het stadion, op de training of open dag bezoeken. Je logica is ver te zoeken.

6 juli 2015 om 21:28

Bedankt, een reactie waar ik wat mee kan. Alleen jammer van je toon weer en dat je mijn punt mist. Het gaat niet alleen om het opwachten op een vliegveld, maar om de hele beleving. Zoals ik al zei, in Turkije ben je echt een superster en krijg je idem behandeling. Hier in NL is dat toch net ff wat anders. Ik vind het een niet beter dan het ander, al vind ik dat we hier altijd zo schijnheilig doen. Zoals ik al zei, we kleden het aan met woorden als 'nuchter', ik zie het als afgunst.

6 juli 2015 om 21:29

Sorry voor de dubbelpost, de app spaced em zwaar -_-'.

Dikke transfer respect fener nu nog van persie en men jaar kan al niet meer stuk

6 juli 2015 om 08:25

Koopje van het seizoen. 4 milj is toch niet normaal hahaha

6 juli 2015 om 08:58

Lezen: 8.4 miljoen en krijgt een salaris van 3.4 tot 4 mil.
Maar gezien de markt is 8.4 ook nog een koopje. Het hem zeker rond de 20 mil geschat.

6 juli 2015 om 14:34

Goede voetballer voor Fenerbahce en de Turkse competitie. Ik vind alleen persoonlijk zijn transferbedrag te hoog. Is al tijden geen basis kracht bij Manchester United. Daarnaast een salaris van 4 miljoen per jaar :s. Fenerbahce is aan het einde 24 miljoen euro kwijt aan 1 speler.

Een aanval met Stoch-Diego-Nani en daarvoor Van Persie. Dat is wel gruwelijk zeg. Hopelijk doet Galatasaray nog een paar goede transfers.

5 juli 2015 om 22:43

Qua namen wel ja. Maar ik denk niet dat ze met deze redelijk afgetakelde spelers Galatasaray voorblijven.

5 juli 2015 om 23:07

Alsjeblieft zeg, hoeveel van deze spelers zijn 30+? Afgetakeld... Kun je niet nog meer overdrijven?

6 juli 2015 om 10:03

Moet je per se 30 zijn om afgetakeld te zijn ? Stoch speelde in Arabie, Diego bakte er vorig jaar niets van en ook Van Persie was alleen maar geblesseerd. Wat zijn wij toch namen geil.

6 juli 2015 om 12:03

Wacht even zeg jij nou dat van Persie is afgetakeld? Jij weet zelf toch ook dat deze man erop losgaat knallen in de Turkse competitie. Drogba kwam ook pas na zijn 33ste naar Turkije en deed het uitstekend. Voor dit soort spelers kan je als club best wel een uitzondering maken.

5 juli 2015 om 23:10

Met zo'n aanval moet je wel de groepsfase halen, zou mooi zijn twee Turkse clubs in de groepsfase

6 juli 2015 om 00:01

Van Persie wordt je echt niet beter van of volg je United & Oranje niet? Met de financiële middelen van Fener zijn er toch wel betere aankopen voor de spits mogelijk.

6 juli 2015 om 00:29

Thank god iemand die het met me eens is, dit is wat ik probeer te vertellen aan de Fener fans maar ik word gelijk uitgemaakt voor hater haha

6 juli 2015 om 09:52

Dat van Persie afgelopen seizoen niet goed was is algemeen bekend. Zwaar uit voor door toedoen van blessures. Maar Sneijder was ook zwaar uit vorm toen hij arriveerde bij Galatasaray en heeft het eerste half jaar geen deukje in een pakje boter weten te schoppen. Zulke voetballers zoals Sneijder en van Persie zijn rasvoetballers. Natuurlijke talenten die met vertrouwen hun weg omhoog zo weer vinden en de sterren van de hemel kunnen spelen.

Ik denk dat van Persie flink zal gaan vlammen in Turkije. Een minder seizoen doet daar niks aan.

Ik heb veel posts ban je gelezen en enige wat jij doet is onzin uitkramen waarin veel, heel veel, jaloezie in verborgen gaat.

6 juli 2015 om 11:04

Sneijder was 28 toen hij turkije ging he dat moet je niet vergeten!
Maar van persie is al 31 denk nie dat hij zijn top vorm terug krijgtt op die leeftijd

6 juli 2015 om 11:29

Waarom moet je beter worden? Hij is al wereldtop

6 juli 2015 om 11:38

Er zit wel een groot verschil tussen Sneijder en Van Persie. Van Persie is een spits en kan het amper meer belopen.

vraag mij nog steeds af waarom man u hem heeft laten gaan en niet young.

goede aankoop van fener !

turkije is lekker bezig met goede aankopen.

Iemand enig idee of sport 1 zich nu ook gaat bemoeien met de uitzendrechten van de turkse competitie ???

5 juli 2015 om 22:45

Ze zenden momenteel alleen de samenvattingen uit.

5 juli 2015 om 22:51

Volgens mij wou Sport1 al de uitzendrechten hebben, echter doet de Turkse Ligtv moeilijk met de uitzendrechten, ik snap niet waarom ze niet commercieel denken maar puur voor eigen belang.. Ligtv is als de dood dat er veel Turken via een ander zender zullen kijken en vertikken het al jaren om het te verkopen

5 juli 2015 om 22:56

Ondertussen stream iedereen die het illegaal wil toch gewoon illegaal... Idd erg triest.. Ik had ligtv via ziggo, maar dat kan ook niet meer. Doen idd veels te moeilijk! Hoop echt dat fox of sport 1 iets regelt. Die samemvattingen zijn om te huilen.

5 juli 2015 om 23:04

Gewoon ligtv abonnement nemen.

6 juli 2015 om 01:27

Broer ligtv zijn de grootste afzetters en oplichters. Beter haal je gewoon ergens een box wat je eenmalig betaald per jaar. Een abonnement is harstikke duur en daarbij komen nog andere problemen bij met zo een abonnement. Je zit er jaren aan vast etc.

6 juli 2015 om 04:22

Valt mee hoor voor 22 per maand heb je al een abonnement inclusief gratis box.

6 juli 2015 om 11:37

Bedankt voor alle informatie . Ligtv is zo te horen voor nu de enige oplossing .

6 juli 2015 om 12:06

Dan ben ik wel heel erg benieuwd waar jij deze abbo kan nemen? Wat ik weet is dat de goedkoopste pakketen al vanaf 50 tl pm beginnen. En daar zitten al die andere zenders er ook bij. Weet alleen niet of deze in het buitenland beschikbaar is.

5 juli 2015 om 22:55

@cr209
Vond Young na een moeizame start dit seizoen juist wel goed spelen. Begon als linksback dramatisch maar begon later steeds meer in z'n oude vorm te komen.

Zie dan liever Valencia weggaan en Nani terug met een goede rechtsback. Kan nog steeds niet begrijpen hoe Valencia zoveel wedstrijden in de basis kan starten bij een club als man u

6 juli 2015 om 11:39

@the chosen one .

Dan konden ze beter valencia wegdoen inderdaad .

Maar als ik moest kiezen tussen young,valencia en nani , dan ging ik voor mani

5 juli 2015 om 23:07

Je kan op zondagavond geloof ik ook op TRT kijken. Volgens mij rond 20.00
De stap snap ik wel. Van koud Engeland naar relaxter ballen in n warm land met goed salaris en n wereldstad

5 juli 2015 om 23:13

Inderdaad komen de samenvattingen op trt op zondagen.

6 juli 2015 om 11:40

Bedankt voor de tip heren !

Geweldige speler die veel te snel is afgeschreven bij United. Technisch 100 en ook nog eens enorm snel en atletisch, goed schot in beide benen en ook nog geweldige voorzetten. Ik weet niet waar Van Gaal allemaal mee bezig is, maar die man laat toch keer op keer zien dat hij erg slecht is met transfers..

Dit is nou echte turkse passie, heerlijk dit! Typisch Turks volk mogen nog meer grote namen naar turkije komen hadi besiktas nu zijn jullie aan de beurt

Zo zonde dit. Altijd een lust voor het oog qua voetbal als hij z'n dag had. Helaas was Nani zo wisselvallig, waardoor hij na een aantal jaar z'n basisplaats kwijtraakte.

Toch had ik hem liever bij een beter team dan Fenerbahçe gezien. Is pas 28!! Zou bij vele topclubs nog fijn zijn voor in de breedte en ook voor veel ploegen in de internationale subtop kan hij van waarde zijn. Heerlijke dribbel, goed schot in beide benen alleen te vaak oogkleppen op.

Fener is goed bezig en Nani zal zeker van toegevoegde waarde zijn voor Fener. Hij zal het gaan maken bij Fener ben ik van mening. Hopelijk komt Van Persie ook naar Fener en dan verwacht ik een top seizoen.

Blijf het een belachelijke transfer vinden. Vooral het bedrag van 8,4 miljoen slaat nergens op vind ik. Nani is nog steeds de man met de meeste assists ooit in een seizoen voor United na Beckham. Fenerbahce gaat sowieso veel plezier aan hem beleven.

Zou mooi zijn als United Fener loot in de voorronde van de Champions League en dat Nani en Van Persie dan terugkeren op Old Trafford.

5 juli 2015 om 22:52

Ik denk dat jij nog je nagels zal bijten als naar buiten komt dat Fener minder dan 8 miljoen heeft betaald, want die geruchten zijn er ook

5 juli 2015 om 23:20

Mufc-Wazza, dat is op zich niet zo gek. Er is namelijk geen club die Nani 4 miljoen per jaar geeft en ook nog eens 20 miljoen aan transfersom wil aftikken. Nani wil niet minder gaan verdienen. Nou, dan krijg je dit als compromis. United blij (van de loonlijst), Nani blij (verdient evenveel of nog meer geld), Fenerbahce blij (naar Turkse begrippen absolute topspeler erbij).

8 miljoen is een koopje voor Nani! Hartstikke blij met deze transfer, eindelijk weer een leuke vleugelspeler bij Fener.

5 juli 2015 om 22:53

Eindelijk weer een echte vleugelspeler he, en eindelijk iemand die zijn man kan passeren ! Na 3 jaar Kuyt te hebben gezien op de flank zal Nani een Ronaldo impact hebben

5 juli 2015 om 23:05

Ronaldo impact? Man, man, man wat kun jij overdreven zeg. Jij was toch ook degene die hier zei dat Nani qua naambekendheid groter is dan Sneijder?

5 juli 2015 om 23:09

Hhahah echt he! ronaldo impact. nog eventjes en hij zegt Fenerbahce is Real Madrid aan het passeren.

5 juli 2015 om 23:10

Gaat meer om de vergelijking met Kuyt haha. Heerlijk om weer een vleugelspeler te hebben die het veld breed kan houden en gewoon de achterlijn kan halen.

5 juli 2015 om 23:51

Kom op jongens moet ik hier nou op reageren ? Het is toch overduidelijk wat ik bedoel..

6 juli 2015 om 01:01

Leg even uit wat je bedoelt aub, hoezo Ronaldo impact? gaat Nani records breken bij Fener? CL Turkse beker Landskampioenschap laten winnen? Dat laatste gaat niet gebeuren in iedergeval.

6 juli 2015 om 01:10

Bjelica overdrijft natuurlijk wel met Ronaldo enz., maar mannen we moeten blij zijn dat zulke spelers naar ons land komen. We moeten blij zijn met wat onze clubs kunnen halen qua spelers en niet meteen haten of gelijk spelers vergelijken. We moeten dat haten en vergelijken van spelers stoppen.

On topic: Dit is wel een van de beste spelers die Fener in de laatste jaren heeft gehaald. Ik hoop niet dat het een gevalletje Guiza wordt. Als Fener nog RvP en Gala Huntelaar haalt dan kan ik niet wachten op de grote derby.

Weet iemand of rvp nou wel naar fener gaat of niet ?

6 juli 2015 om 00:29

Zijn zaawaarnemer was paar dagen in Istanbul maar ik weet het niet zo zeker.

6 juli 2015 om 01:08

Ja en zijn zaakwaarnemer zei gister nog dat hij niet zou komen...

6 juli 2015 om 01:21

Er is nog niks zeker, hij kan moeilijk zeggen dat hij zeker komt of niet. Doen ze alleen om de prijs te verhogen.

Nani gaat het daar maken, echte publieksspeler.

En de turkse league wordt interessanter en intressanter 😊

Haha wat een momenten zagen we net echt ongelofelijk. supporters op de auto, Nani kwam de deur uit als Michael Jackson, echt een grote impact.

Hopelijk tekent hij snel zijn contract en kunnen we genieten van een superster in onze team !

Nani werd als een held onthaald, kunnen jullie je al voorstellen wat er gebeurd als een worldclass spits als Van Persie komt ? Vliegveld meteen afbranden er wordt toch een nieuwe gebouwd

5 juli 2015 om 23:37

Haha never. Dit vliegveld is vernoemd naar de eerste vrouwelijke gevechtspiloot ter wereld. Sabiha Gokcen. We vinden wel wat anders om af te branden.

5 juli 2015 om 23:50

Eigen stadion?

5 juli 2015 om 23:54

Is een optie. We zullen niet de eerste zijn die hun eigen stadion afbreekt.

6 juli 2015 om 01:25

Ik kan mij altijd irriteren aan die Turken op het vliegveld. Toen Guti kwam naar Besiktas was ik ook aanwezig op het vliegveld. Wij moesten bijna een uur wachten totdat iedereen weg was, zodat wij naar de autos konden gaan lopen. En altijd is er nog materiele schade, diefstal en nog meer van dat soort rotzooi. Beter houden die clubs het geheim wanneer de spelers komen naar Turkije.

6 juli 2015 om 10:01

Nee ze houden het niet geheim, want het is spraakmakend. Hoort bij het Turkse voetbal joh. Geeft de speler ook een extra boost en waardering.

6 juli 2015 om 12:09

Spraakmakend of niet, er zijn daar misschien honderden mensen die een werkbijeenkomst, begrafenis of iets belangrijkers moeten redden. En door dit soort lui uren nog moet wachten om te kunnen vertrekken. Ze gaan ook niet via de vip centre eruit, lekker handig dan voor de passagiers.

Mooie transfers in Turkije! Gefeliciteerd Fenerbahce fans

Kunnen jullie je voorstellen wat voor een ontvangst er zal zijn als De Vliegende Hollander aka Robin van Persie komt?

Anyways, ik ben ontzettend tevreden, tevreden? Ontzettend-mega-super blij dat we Nani voor best een bargain binnen hebben gehaald. Vooral als je denkt aan een vleugel met een Kuyt die - een harde werker - maar technisch niet echt beschaafd was en dan zo een speler die net de tegenovergestelde is (qua technische vaardigheden) binnenhaalt.. naja ik weet niet meer wat ik moet zeggen. I'm over the moon guys!

5 juli 2015 om 23:23

Zou Van Persie gekleed en wel zijn taxi halen vanaf het vliegveld? :P

6 juli 2015 om 00:09

Die zal zijn shirt wel missen denk ik hahah

En weer wordt er een stap gezet om het Turkse voetbal kapot te maken....ja kapot te maken. Als ze in Turkije nu een wat extra aandacht gingen besteden aan het beter opleiden van spelers, dan hoeven ze deze aankopen niet eens te doen. Zoveel inwoners en zo weinig top voetballers. Ik ga regelmatig naar een wedstrijd in Istanbul. De zweer is altijd geweldig, maar het spel niveau is echt zwaar onder niveau. Vooral als je kijkt hoeveel geld erin omgaat. Het spel niveau in de eredevisie is bijna bij elke club in Nederland beter dan bij de turkse ploegen. Let op!! Ik zeg spel niveau. Dus tactisch. Ik heb het niet over de balvaardigheid. Turkije heeft de potentie om bij elke WK en EK voor de titel te kunnen gaan. Echter zolang de clubs alleen maar namen kopen om de achterban blij te maken, zal dit nooit en te nimmer gaan gebeuren.

Ook is de top niet beter als die van Nederland (ajax en PSV op dit moment). De laatste onderlinge wedstrijden werd volgens mij namelijk niet door een turkse ploeg gewonnen. Zelfs een jeugdteam van Ajax werd niet verslaan.

5 juli 2015 om 23:32

Ik probeer al 20 minuten te begrijpen wat je probeert te zeggen, maar ik geef je wel gelijk in 1 ding. Wij zijn geen opleidingsland en we zullen het ook nooit worden. Dan maar sterren aankopen doen en voor prijzen spelen, terwijl clubs in Nederland en België amper een kwartfinale kunnen bereiken in de Champions League. En nee, dit is niet beledigend of provocerend, maar gewoon de keiharde realiteit.

5 juli 2015 om 23:45

Tja, geen enkele Belgische club heeft het budget om 8,4 miljoen neer te leggen, dat zal voor 2020 zijn als Club Brugge en Anderlecht nieuwe stadia hebben, waardoor hun budget quasi verdubbelt.

Ik hoop wel dat we (brugge) jullie niet loten in de 3e CL voorronde zeg, dan geef ik ons weinig kans, zeker omdat Turkije ons al kent na Besiktas en jullie zullen ons dus niet meer onderschatten.

5 juli 2015 om 23:49

Ik probeer te zeggen dat Turkije een top land kan worden als ze beter gaan opleiden. Hiermee hoeven ze geen opleidingsland te worden. Ze hebben immers geld. Iets wat ze in Nederland niet hebben en daarom verlaten de toptalenten uiteindelijk de competitie.
De echte realiteit is dat de turkse ploegen veel beter als de Nederlandse ploegen zouden moeten presteren, maar dit niet doen. Nogmaals Turkije heeft potentie, heel veel potentie. Als de voorzitters van de grote clubs en van de turkse bond dit gaan inzien en hier ook naar gaan handelen, dan zal het elk jaar om de europese prijzen kunnen spelen. Plus dat ze dan kanshebber worden om een ek of wk te winnen.

Ik hoop dat je me nu begrijpt :D

5 juli 2015 om 23:52

Tja, soms snap ik nog steeds niet hoe Besiktas jullie zo erg heeft kunnen onderschatten. Kinderlijk eigenlijk. En ik ontloop het liefst ook Brugge en Ajax. Realistisch gezien loopt het vooral op tactisch gezicht als een trein bij Belgische en Nederlandse clubs. Fenerbahce moet eerst eens een team zien te worden. Fenerbahce, met of zonder grote sterren, heeft geen recht om zich als favoriet te zien. Laten we afwachten en ons niet teveel in de hemel wanen na het doen van sterren aankopen.

6 juli 2015 om 00:32

Ben vrij zeker dat jullie je in de 7e hemel wanen, niemand minder dan Nani verdorie verder wist ik niet eens dat jullie Bruno Alves hebben lopen, heb dat altijd zo'n geweldige verdediger gevonden.

6 juli 2015 om 00:37

Bruno Alves, Raul Meireles, Diego en nu nog twee jongens op leen van Porto. Elke speler met een Porto verleden lijkt bij ons uit te komen. Nani is dan van Sporting maar hij is wel een Porto fan.

6 juli 2015 om 02:40

In Turkije zul je nooit kunnen opleiden. Ik kom zelf uit Erzurum en daar moeten ze oo vroege leeftijd beginnen met werken en dat geldt voor een groot deel van Turkije. In turkije heb je niet zoveel amateurclubs dus is veel te moeilijk om op te leiden.

Nu een nieuwe regel met meerdere buitenlanders. Vind ik persoonlijk beter want nu moeten de Turkse voetballers harder werken voor een basisplaats en dat zal ze alleen maar goed doen qua niveau. Turken van nu denken dat ze vedettes zijn bij het Turks elftal en dat terwijl ze niet eens zo goed zijn.

6 juli 2015 om 10:08

Het is juist goed dat het buitenlanderslimiet is afgeschaft. Er werden belachelijke prijzen gevraagd voor Turkse spelers die het niet eens waard waren (zie Mehmet Topuz bv). De topclubs moesten wel omdat ze geen andere keus hadden. Nu kunnen ze voor die prijzen makkelijk goede buitenlanders halen.
De Turkse spelers verdienden miljoenen om vervolgens geen reet te doen aan hun ontwikkeling. Nu moeten ze noodgedwongen naar het buitenland omdat er geen brood meer is in Turkije wat goed zal zijn voor hun ontwikkeling en het Turkse voetbal.

Iedereen vergeet het belangrijkste detail. Van 3 jaar Kuyt op rechts schakelen we nu over op een Nani. Zoals ze in Turkije zeggen: we stappen af van een ezel en we stappen in een gloednieuwe Ferrari.

5 juli 2015 om 23:29

Stoch links, Nani rechts, Diego op 10, Van Persie in de spits, Topal als stofzuiger, daarnaast Raul of de Souza.

Het is gewoon haram om zulke namen op te stellen. Muhahahaha.

5 juli 2015 om 23:34

Als we zo gaan spelen zul je de wedstrijd vroeg moeten beslissen, anders word je gekilled in de omschakeling.

5 juli 2015 om 23:39

Daarnaast heb je nog een topper zoals Alper op de bank die zowel op de flank en als centrale middenvelder kan spelen. En dan heb je nog namen zoals Sow, Emenike, Fernandao (indien Van Persie komt) en Krasic op de bank. Ä°k neem wel aan dat minimaal 1 speler uit deze lijstje gaat vertrekken. Wat een geweldig team heb je dan. Ä°k zou wel nog 1 centrale verdediger halen die jong is. Doria bijvoorbeeld, hij zou volgend jaar het kunnen overnemen van Bruno en dit jaar alvast minuten kunnen maken. Een beetje zoals Varane bij Real.

5 juli 2015 om 23:46

Ik hoopte persoonlijk op Maicon van Porto, maar dat wordt een moeilijk geval. Porto wilt de hoofdprijs voor een basisspeler. En Krasic (waarschijnlijk ook Emenike) zal verkocht worden.

6 juli 2015 om 00:33

Emenike moeten we nu verkopen nu t nog kan.

6 juli 2015 om 00:36

Haha oke daar geef ik je gelijk in, van Kuyt naar Nani had niemand verwacht, ik ben ook blij voor je man nu ik aan kuyt denk

Nu nog Van Persie en dan zijn we niet - te - stoppen!

Niemand kan FB nu nog tegen houden. Diego zal zich elke match afvragen: naar wie zou ik kaatsen, Nani of Stoch? of toch Robin?

Terwijl bij de andere kant van Istanbul Olcan Adin de corner neemt en Umut hem er in kopt. Hehehehe.
Grapje GS fans niet gelijk aanvallen, nu moet GS wel met een big name komen, ze lopen nu keihard achter. Als ze met Niasse komen ga ik pas los.

Fabiano
Sener
Alves
Kjaer
Caner
Nani
de Souza
Topal
Stoch
Fernandao
Van Persie
5 juli 2015 om 23:32

Ik zou eerst maar hopen dat het een teamspel wordt! wij hadden ook Simao Guti Almeida en Quaresma als aanval maar we hebben gezien hoe het ging. ik vergelijk nu even niet de spelers maar meer dat grote namen in Turkije wel eens heel dramatisch kunnen eindigen.
daarnaast vind ik dat fener domme transfers doet! Kjaer en Nani absoluut top aanwinsten maar die ba en Fabinho? Kon je net zo goed mErt en Egemen houden een jaar. verder snap ik niet waarom ze Van Persie willen is zijn vorm al best lang kwijt en heeft fener Fernandao Sow en Emenike is toch meer dan genoeg lijkt me.

ben benieuwd naar komend seizoen als alle namen die in de media genoemd worden speelt de top 3 volgend jaar met deze 4 voorin.

fb: nani diego stoch van persie
bjk: dzudszak sosa gokhantore loic Remy
gs: podolski sneijder burak ?

besiktas baseer ik op de meest betrouwbare site van ze. gs lees ik af en toe wat over op ligtv.
Zal spannend worden maar altijd heeft teamsport in Turkije gewonnen en niet de individu.

6 juli 2015 om 00:05

Ik denk eerder dat podolski de voorzet geeft en Huntelaar de bal erin kopt. Nu mag jii een vergelijking doen. Podolski en Huntelaar of nani en Van persie. Allebei de clubs hebben er al 1 en nu maar kijken welke van de twee Hollanders er gaan komen

6 juli 2015 om 00:25

Podolski heeft naam and thats it. Laat hem eerst maar is presteren. Afgelopen seizoen meer toegekeken dan gespeeld. Terwijl Nani vaste basisspeler was en over 30+ wedstrijden heeft gespeeld. Tevens heeft Nani meer techniek, snelheid en flair en is twee jaartjes jonger. Dat is pas een naam om bang van te worden. Daarom noem ik Podolski nauwelijks op. Als hij echt zo denderend was, had Arsenal hem niet voor zo'n zachte prijs laten gaan. Huntelaar? Onder welke steen leef jij? Die blijft overduidelijk bij S04. Maar dromen is gratis.

6 juli 2015 om 00:34

Hahahaha van Persie is bijna gratis op te halen en heeft halve seizoen op de bank gezeten en hem vond je wel een wereldspeler? Podolski zit een half seizoen op de bank bij Arsenal en mag gaan voor een lage prijs en hem vind je een niksnut.

6 juli 2015 om 04:39

Wooww wel een beetje vaag zeg je reactie. Alleen op basis van vorig jaar maak je een vergelijking. De jaren daarvoor heeft podolski veel meer laten zien dan nani. Ik zou je adviseren om eens een kijkje te nemen in de prijjzenkast van podolski. Daar kan je ook een vergelijking van maken van wie er meer gewonnen heeft. Over de prijs gesproken je speelt je laatste jaar voor je club, dan ga je als koper niet de hoofdprijs voor geven hè. Dat heet goed handelen. En niet te vergeten dromen is zeker gratis, waar wij over dromen wordt altijd realiteit en waar jullie over dromen daar blijft het bij. Daarom hebben wij 4 sterren en jullie 3 . Ik zou zeggen slaap jij maar lekker verder.

Nu weet ik hoe fener fans zich voelde toen wij Sneijder en Drogba haalde. Rivaliteit heeft z'n goede en slechte kanten hehe

En trouwens, waarom zijn Gs en fb niet geïnteresseerd in Coentrão, die gast is op het zijspoor belandt in Madrid. Die kun je zo ophalen voor een leuk bedragje

hadi, Ik verwacht binnen 2 jaar Ibrahimoviç

5 juli 2015 om 23:49

Wist jij dat Zlatan ooit een test aflegde bij een leugendetector? Resultaat: de machine bekende alles.

5 juli 2015 om 23:55

haha eigenlijk wel best vreemd om jou zo blij te zien. Jij bent eigenlijk degene die altijd het meest kritisch en scherpziend is over z'n ploeg, en nu een echte fanboy

6 juli 2015 om 00:02

Broertje, wat valt er niet te begrijpen? Van 3 jaar lang Kuyt gaan we nu over op Nani! Nani! Nani en nog eens Nani! Na Beckham, de United speler met de meeste assists op zijn naam. Een dribbelkoning, een heupenbreker en een schroef in de lucht! Een Europese topspeler voor nog geen 10 miljoen. Dus laat me deze keer aub blij zijn.

6 juli 2015 om 01:28

Dat klopt niet. Giggs heeft de meeste assists in de Premier League dus ook bij Manchester United. Rooney, RVP en Young hebben ook nog meer assists dan Nani. Nani staat blijkbaar op 49, evenveel als Bergkamp!

Fener heeft wel een topsspeler voor weinig geld binnen gehaald. Hopelijk gaat hij het goed doen.

6 juli 2015 om 01:37

Hmmm ik had het ergens op twitter gelezen. Blijkbaar verkeerde info. Bedankt voor de opheldering! Desalniettemin een geweldige aanwinst voor ons.

6 juli 2015 om 13:04

@forzafener @thereddevil
De meeste assists in 1 seizoen(14 in 2010/2011).
Dit was alleen in de competitie. Totaal dat seizoen 15.

In 2009/2010 9 assists in heel het seizoen. Dus op de 3e plek achter Giggs en Valencia.

In 2011/2012 13 assists in heel het seizoen. De tweede plek achter Valencia.

In 2012/2013 5 assists in heel het seizoen. Op een gedeelde 6e plek.

Voetballers uit turkije gaan niet zomaar naar het buitenland. Geen belasting mooie land mooie weer.
Moet wel zeggen dat fenerbahce goede spelers heeft binnengehaald. Individuleel goede spelers. Ze moeten wel een team worden

Hele mooie transfer Fenerliler, ik kan niet wachten om hem te zien spelen, ik had precies hetzelfde met Quaresma, nu nog een sterke spits erbij (geen v Persie) en ze kunnen de groepsfase halen in de CL dat is alleen maar mooi voor de Turkse ranking.

Wauw Nani bij ons wat een speler zeg, dat wordt lekker genieten als de lig begint en Europees.

Ik kan niet wachten om de nieuwe seizoen tenue te kopen met Nani erop

Jammer, Nani is toch een speler waarvan je hoopt dat hij zijn volledige potentie gaat benutten op een bepaald moment want op zijn best is hij (een van) de beste wingers ter wereld. Hij heeft werkelijk alle fysieke en voetballende kwaliteiten voor een fantastische speler.

Hij was een bepaalde periode ook echt top bij Manchester United. Daarna blessures, mindere vorm, Fergie die liever voor zekerheid koos met Valencia en Moyes die hem een nieuw duur contract gaf maar niet liet spelen.

Hopelijk gaat hij het goed doen in Turkije en nog een deel van zijn enorme belofte inlossen.

Leuk voor Fener, maar het blijft een momentenvoetballer net als Quaresma. De ene keer is het top, de andere keer is het flop.

Ja het spijt me, maar een een geweldenaar gaat niet naar Fenerbahce! Ik hoop dat hij met (zijn waarschijnlijke) overgewicht nog leuke dingen gaat laten zien! Dat er een gek is die 4 miljoen aan salaris betaald, zegt meer over de gek dan over Nani! Ik zou me in zijn geval kapot lachen! Ooit een wereldtopper die uiteindelijk beland in de zandbak! Het is hem gegund!

Heren, no need for discussion. Fener heeft gewoon een hele leuke speler binnengehaald. Maar hij moet zich in teamverband nog wel bewijzen, net zoals alle andere transfers, en laten zien dat hij het geld waard is. Ik geloof erin dat jongens van zijn leeftijd en talent bevorderend zullen zijn voor het Turkse voetbal. Elkaar haters noemen etc. is onnodig. Laat ieders team het woord maar op het veld doen. We komen er vanzelf achter wat de beste transfer zal zijn dit seizoen.

En voor de Nederlandse supporters: ik ben het er helemaal mee eens wanneer er wordt gezegd dat Turkije meer moet investeren in de jeugd. Niet alleen investeren ze moeten de jonge jongens ook wat meer minuten geven! Maar vergeet niet dat elke team in elke competitie een ander beleid en andere middelen heeft.

Kortom, stop met appels en peren vergelijken! En laat ons een beetje genieten van deze fijne speler! Net zoals elk andere supporter van elk andere team zal doen bij een soortgelijke transfer.

Mooie stap voor hem. Zal denk ik wat vaker spelen nu en zal ook zijn trucjes kunnen uitvoeren zonder gezeik ervoor te krijgen.

Turkije is de enige lang waar ze weer overdrijven op het vliegveld. Het is maar een speler jeetje. Onze turkse mensen gaan het ook nooit leren...

De formule der vreugde is gevonden dames en heren:

Galatasaray wordt kampioen en de supporters zijn blij. Fenerbahce spendeert 40/50 miljoen aan transfers en ook hun supporters zijn blij. Dus als wij nou elke jaar kampioen worden en zij doen elke keer transfers, dan is iedereen blij hehehe.

En owja we hebben Besiktas nog, laten we hun nou es helpen met hun stadion. Dan is die nog voor 2020 klaar hehe.

6 juli 2015 om 11:11

Maak je geen zorgen zodra het af is, kom je er weer achter dat Carsi altijd nummer 1 is geweest in Turkije.

6 juli 2015 om 11:33

Fenerbahce maakt zoveel transfers om de pijn te verzachten van de afgelopen maanden. Elke keer is het weer zelfde verhaal bij hun. Ik als Kayserispor zijnde denk ik dat Galatasaray minimaal 5 jaar achter elkaar kampioen zal worden en dat meen ik echt. Ik zal wel komend seizoen wel genieten van de Turkish league met al die grote namen.

groetjes,,

Als ik zou kiezen tussen Nani en Podolski, dan zou ik zonder na te denken kiezen voor Nani. Maar als ik wel zou nadenken dan zou ik gaan voor Podolski.

6 juli 2015 om 11:09

Grapje denk ik? Je beseft dat jullie Podolski voor de linksbuiten hebben gehaald he? Podolski heeft enkel jaren terug bij Koln gepresteerd en voor Duitsland. Zijn inter periode was echt bedroevend, want hij is simpel weg geen Linksbuiten. Je gaat je nog vaak irriteren ben ik bang. Je moet geen acties van hem verwachten, waar Nani juist heer en meester in is. Ik spreek uit ervaring want wij hadden dit seizoen op Linksbuiten ook een grapjas staan die totaal geen acties had en alles moest hebben van inzet en strijd. Gelukkig komt daar snel verandering in en spelen we dit seizoen met Dzudszak.

Maar terugkomend op joun standpunt. Ik zou sws kiezen voor Nani ( mits hij in teamverband gaat spelen en niet zoals Quaresma op een gegeven moment individueel gaat denken)

6 juli 2015 om 11:16

Kijk. In Turkije heb je niets aan trucjes. In Turkije wordt er fysiek voetbal gespeeld, daarom heb je meer aan spelers als Podolsk dan aan spelers als Nani. Nani kan bijvoorbeeld in Portugal 10 keer langs een verdediger. Hij kan de verdediger de elfde keer ook voorbij. Niets aan de hand. Maar in Turkije kan een speler als Nani 2 keer langs een verdediger. De derde keer als hij dat probeert zal de verdediger hem neerhalen om hem zo te 'waarschuwen'. Snap je nu wat ik bedoel?

6 juli 2015 om 11:54

@emregs27

So what als ie hem neerhaalt?
Krijgen ze een gevaarlijke vrijtrap elke x rond de 16meter gebied en de tegenstanders krijgt geel/rood?

Waar maak je je druk om het is gewoon een hele goeie transfer mits hij in vorm zal raken.

6 juli 2015 om 12:15

Ik snap joun punt wel daarom zeg ik als laatst ook mits hij in teamverband gaat spelen. Echer snap jij mijn punt niet. IK bedoel alleen te zeggen: wat heb je aan een speler die niets heeft wat een Linksbuiten moet hebben. Hij hoeft niet 10x erom heen maar Podolski kan er misschien niet eens 1x omheen. Moet het puur van zijn inzet en schot hebben. Dat is de reden waarom ik Nani zou kiezen. Of om het heel simpel te houden geef ik je 2 voorbeelden.

Sneijder die op links moet spelen bij Galatasaray
Ozil die op links moet spelen bij Arsenal

( ik ga er van uit dat ze 433 gaan spelen en niet met 2 spitsen daar is mijn mening op gebasseerd)

6 juli 2015 om 12:55

@emre, maak je een grapje? Je weet wel dat als er een land is waar hard verdedigd wordt het Portugal is he? Dat hebben ze je wel eens verteld niet? Ja voor het geval dat het je nooit is opgevallen..

Vroeger haalde we zo'n speler in deze fase van zijn carriere nog wel eens naar Nederland, maar ik ben blij dat we dit soort spelers niet meer aantrekken, ze maken het zelden echt waar voor het riante salaris wat ze vangen.

Je hebt in je team wel ervaring nodig, maar dan moeten ze wel gemotiveerd zijn om als ervaren leider de rol in de selectie op zich te nemen en de kans dat je een buitenlandse speler haalt die dit wil en kan is kleiner dan wanneer je een oud clubman terug haalt.

De Guardado's en de Poulsen's zijn zeker wel te vinden, maar je moet wel goed zoeken, een speler als Nani acht ik daar absoluut niet geschikt voor en dus zie ik dit soort investeringen van Turkse clubs niet als bedreiging voor het Nederlandse voetbal, zo gaan ze ons niet inhalen op de Uefa coefficient lijst!

Kijk maar naar al die spelers die de laatste jaren naar Turkije zijn vertrokken, veel zitten er toch voor het geld en omdat ze op 80/90% in een lekker warm oord genieten van het leven, Sneijdertje ook, als hij z'n beste niveau zou laten zien zou hij daar verreweg de beste zijn.

6 juli 2015 om 12:22

Voetbal Schoen, alles goed verder? Je moet verder kijken dan alleen de Nederlandse competitie, je speelt ook in Europa. Daar red je het niet met een guardado en een poulsen, dat is wel bewezen dacht ik vind je niet?

Je moet een onderscheid maken tussen liever niet aantrekken en gewoon weg niet kunnen aatrekken/betalen. Laten we eerlijk zijn ik denk dat het echt op 2 handen te tellen is over grote namen die eventueel naar Nederland zouden willen komen. Het gaat niet alleen om voetbal voor die mensen ( al hoewel het nederlandse voetbal sowieso nergens meer is).

Dit geld ook voor Turkije de top 3 kan het met het materiaal wel makkelijk aan in Turkije, maar zonder deze grote spelers bak je er niks van in Europa. En kom me niet zeggen dat teamspel dan belangrijker is. Want als dat zo was dan werden niet atijd real,barca,bayern kampioen. Snap je me punt?

Als Fener straks Van persie haalt en Gala Huntelaar en Besiktas Remy, wat ga je dan zeggen ach die zou ik niet in Nederland willen zien? vraag de psv feyenoord en ajax fans maar eens, of ze liever Nani op een flank hebben of narsingh/boetius/kuyt

6 juli 2015 om 12:47

De Eredivisie clubs hebben ook jaren dure spelers gekocht en daarmee kwamen ze ook zelden ver. Het team van Ajax wat destijds de kwartfinale CL haalde en bijna de h alve finale was een team vol jonge spelers, geen dure aankopen.

Ook PSV die de halve finale speelde met Alex en Gomes was niet een team vol dure aankopen, maar jong talent, voornamelijk goed gescout in het buitenland.

M'n punt is dat dit soort spelers in deze fase van hun carriere niet meer de druk en noodzaak voelen om er volle bak voor te strijden en je dus voornamelijk een dure speler koopt die in verhouding niet het geld waard is dat je voor hem betaald. Je zegt het zelf al geld speelt de voornaamste rol in hun keuze om naar Turkije te gaan.

En je kletst echt uit je nek, Turkse clubs scoren ook weinig punten in Europa, kijk gewoon even naar de Uefa coefficient lijst en je ziet dat ze minder punten dan Nederland hebben gehaald afgelopen seizoen en ze ook laag scoren.

Al jaren halen ze dure topspelers, Sneijder, Felipe Melo, Meireles, Drogba enz, enz, en de punten die ze binnen halen zijn minimaal, ze staan niet voor niets nog steeds onder Nederland terwijl wij afzakken!

Ervaring heb je nodig, dat heb ik al aangegeven, maar teveel van dit soort dure aanwinsten gaan voor de centen en het lekkere weer naar Turkije wat betekend dat ze nooit 100 vollebak voor het voetbal gaan en dus ook nooit hun volledige potentie halen, dan kun je beter een jongere versie halen die nog alles te bewijzen heeft.

De ervaring die je terug moet halen zijn de jongens met clubliefde of een incidentele aanwinst als Guardado en Poulsen, en wees gewoon eerlijk, Ajax heeft 2 jaar heel dicht tegen overwinteren in de CL gezeten, dus doen alsof Ajax helemaal geen vuist heeft kunnen maken is onzin!

Ik zie Huntelaar, Afellay, van Persie en dergelijke jongens graag terugkeren, maar dan wel omdat ze echt willen presteren en niet om lekker chill af te bouwen, dan liever niet nee!

6 mil is er betaald, koopje!

Hij heeft zojuist 3 jaar getekend. Fenerbahce heeft Manchester United in plaats van 8,4 miljoen slechts 6 miljoen betaald. Wat een koopje dit zeg voor zo een speler.

8 juli 2015 om 19:40

Dankzij Terraneo amca!

Een contract voor 3 jaar en 6 mil voor betaald haha. Wát een koopje.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren