Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Fenerbahçe heeft goaltjesdief van Lille definitief binnen

Laatste update:

Eden Hazard is zonder meer de meest besproken speler van Lille, maar ook Moussa Sow is een hoofdrolspeler in de Franse sportkranten. De aanvaller is al met diverse grote clubs uit het buitenland in verband gebracht en gaf vorige week aan dat het zijn droom is om ooit voor Liverpool te spelen. Sow vervolgt zijn loopbaan echter vrijwel zeker in Turkije, bij Fenerbahçe.

/

Michel Seydoux, voorzitter van Lille, laat weten dat er een overeenkomst is bereikt met Fenerbahçe over een transfersom. “Er moeten nog wat dingen afgerond worden, zoals de medische keuring, maar wij zijn het eens met Fenerbahçe”, zei de preses. Naar verluidt betalen de Turken tien miljoen euro voor Sow en dat bedrag kan nog oplopen als de spits bepaalde doelstellingen haalt.

Seydoux wilde niet op dat bedrag reageren: “Ik heb andere informatie dan de meeste kranten en ik ga niet zeggen welke krant het dichtst bij de waarheid zit”, aldus de voorzitter. Sow is momenteel met Senegal actief op de Afrika Cup en het is dan ook niet bekend wanneer hij gekeurd kan worden door Fenerbahçe. De spits speelde anderhalf jaar bij Lille en kwam tot 54 competitieduels en 31 goals.

Update 26 januari 14:40 uur - Sow verlaat Afrika Cup en laat zich keuren bij Fenerbahçe
Fenerbahçe heeft Moussa Sow zo goed als binnen. De Turken bereikten een akkoord met Lille over een transfersom en inmiddels heeft de aanvaller zelf ook toegestemd met een transfer. Sow is met Senegal actief op de Afrika Cup, maar heeft het trainingskamp tijdelijk verlaten: "Ik vlieg naar Turkije voor de medische keuring en ben vrijdag weer terug in Afrika", zo vertelde hij aan France Football.

Update 27 januari 12:30 uur - Fenerbahçe heeft goaltjesdief van Lille definitief binnen
Wanneer Senegal klaar is op de Afrika Cup, zal Moussa Sow het vliegtuig naar Turkije pakken. De aanvaller heeft zijn overstap van Lille naar Fenerbahçe definitief afgerond en een contract tot medio 2016 getekend bij de Turks landskampioen, zo meldt Fener op haar officiële website. Voor de 26-jarige Sow is Fenerbahçe zijn eerste club buiten Frankrijk: naast Lille speelde hij eerder voor Stade Rennes en Sedan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
24 januari 2012 om 20:25

Goede aankoop van Fenerbahce sow stukken beter dan "welkom" haha

Als sow niet was gekomen zou t voor Gala niet zo moeilijk zijn om te winnen van fener in kadikoy (na10jaar) maar nu met sow ? Kan en zal fener wel gevaarlijker worden

Gefeliciteerd fenerfanss

Qua competitie zie ik dit als een stap achteruit en als je de clubs vergelijkt vind ik het ook niet veel verschillen. Misschien heb ik het fout?

Goede speler Sow, ben benieuwd hoe hij het gaat maken in Turket. Had 'm liever in een Engels of Spaanse competitie gezien..

24 januari 2012 om 18:24

hij kan wel een hoog salaris krijgen bij de turkse clubs maar kwa niveau is het een stap achteruit. ik had hem ook in een andere competitie gezien

26 januari 2012 om 14:52

Zegt iemand die fan is van een club die verloren heeft van trabzonspor.

26 januari 2012 om 16:02

Ja kwa niveau is het zeker een stap achteruit,, want hij gaat volgend jaar met z'n club Fenerbahce in de 2e lig spelen !

26 januari 2012 om 16:46

Fener blijft Fener ook al spelen ze 2e divisie, over 2 jaar zie je ze lachend weer terug komen...

26 januari 2012 om 17:15

Toch schandalig dat er in hun geschiedenis gaat staan dat ze 2e divisie hebben gespeeld

26 januari 2012 om 17:23

Die club is sowieso een en al schande als ze 60% van alle wedstrijden hebben gemanipuleerd...

26 januari 2012 om 18:52

wat een stomme reactie. dat kan toch gebeuren. juve is 2 seizoenen 7e geworden

27 januari 2012 om 12:55

Met je eens

27 januari 2012 om 16:42

even iets erbij vertellen. sow is 26 jaar. ten eerste als fener in de 2de divisie zou spelen, dan zou sow niet meemogen. ze doen een transfer van 10 miljoen...

fener weet ( hoe ze het weten, weet ik zelf niet) dat ze in de turkse competitie blijven. anders zouden ze sow helemaal niet kopen. je mag hem toch niet laten spelen in de 2de divisie....

dat is wat ik uit deze transfer haal. fener zal niet zakken ( wellicht punten vermindering) en ze zijn dit te weten gekomen voordat er een uitspraak is gegeven over de zaak. dus someone is telling something behind closed doors.

;. fener gefeliciteerd met jullie nieuwe aankoop

24 januari 2012 om 18:34

Qua competitie is het zeker een stap achter uit, maar hij zit waarschijnlijk wel in de beste team uit Turkije waar hij zich in de kijkers kan spelen van grotere clubs. Zie bijv. Andre Santos, Lugano en Anelka.

24 januari 2012 om 19:14

Qua competitie wel, maar als club zeker niet. Fenerbahçe is gelijkwaardig aan Lille, zo niet beter als Lille. Als je al ziet dat Trabzonspor Lille twee keer op een gelijkspel heeft weten te houden kan je er gerust vanuit gaan dat Fenerbahçe dat ook zou kunnen doen en zelfs de thuiswedstrijd zou winnen. Daarnaast kan Fenerbahçe hem een veel hoger salaris aanbieden dan een Lille.

26 januari 2012 om 14:51

Fenerbahce is zeker niet gelijk aan Lille , als club is fener wel veel groter maar de turkse competite stelt in Europa niks voor hoewel ze qua salaris erg veel kunnen bieden.

26 januari 2012 om 14:59

Ramondiaz

Je moet je eerste zin maar eens omdraaien. Lille is zeker niet gelijk aan fenerbahce.
Fenerbahce heeft in de laatste jaren een stevige reputatie opgebouwd in Europa. Dat de franse competitie sterker is dan de turkse wil niet zeggen dat de turkse competitie in europa niks voorstelt.
Maar je eerste zin is dus gewoon zeer fout. Fenerbahce met zijn achterban, met hun imago is een vele grotere club als lille. Lille mag er over dromen om zo groot te zijn als fener, en jij mag op google meer informatie zoeken over fenerbahce.
En maak je niet druk ik heb verder gelezen dan je eerste zin, Maar fenerbahce is zeker niet gelijk aan lille komt bij mij bijna aan als een belediging.

24 januari 2012 om 19:24

het is qua competitie wel stap achteruit maar fenerbahce gaat zeker champions league volgend jaar spelen dat betekent dat ze ook goeie spelers gaan kopen dat is dus volgend jaar champions league knallen minimaal kwartfinale zoals 2008

24 januari 2012 om 20:38

Dus, jij weet al zeker dat we CL gaan spelen? Droom even verder. Die kans is miniem ook al eindigen we 1e. Uefa zal namelijk ook voor volgend seizoen Fenerbahce een verbod opleggen indien ze puntenmindering gaan krijgen. wat waarschijnlijk ook gebeurd.

In dubio geweldige spits veel geld.

27 januari 2012 om 00:20

Ik weet niet of jullie heren het nieuws volgen maar artikel 58 is niet veranderd. Daar is vandaag over beslist en dat houd in dat teams die aan omkoop of welke andere vorm dan ook medeplichtig zijn gewoon degraderen.

Het is het een of het ander, dus als ze niet degraderen krijgen ze puntvermindering. Als dit gebeurt lijkt het me ook sterk dat Fener nog in de top 4 komt zodat ze playoffs kunnen spelen voor CL voetbal.

Dan nog niet te spreken over de maatregelen die Uefa zal nemen tegen Fenerbahce.

26 januari 2012 om 21:31

het is geen stap achter uit als je het niet volgt moet je geen vooroordelen hebben,

kijk maar naar deze spelers

arda (gs eerst ) atletico madrid
anelka ( fb eerst) chelsea

en je hebt er zo nog een paar

Zeer goeie zet van Fenerbahce nu hebben ze een echte spits en kunnen ze die Henri weg gooien !

Maar ik zie nergens dat het al 100 procent zeker is..

24 januari 2012 om 20:57

Henri mist veel kansen, kansen die Semih niet eens kan creeeren. Ik hou vertrouwen in Henri. Denk dat hij uiteindelijk wel de kwaliteit naar boven komt die hij bij BSC liet zien. Goed, hij zal wel geen basisplaats meer hebben als Sow aanschuift!

24 januari 2012 om 23:01

Ik heb respect voor je hoor dat je vertrouwen houd in henri, zoals een echte fan dat hoort te doen.
Maar om eerlijk te zijn vind ik die henri niet bij fener passen. Hij oogt soms traag en is geen killer.
Maar deze Sow Skanarya dit is de spits wat we jaren zoeken!
Hij is een snelle sterke spits, die fysiek erg atletisch uitziet, en de defensie van de tegenstander kan verscheuren. Alsof dat niet genoeg is heeft hij ook niet veel kansen nodig om te scoren.
Mocht dit bericht op waarheid gebaseerd zijn dan ben ik erg blij met deze aankoop.

Mocht krasic ook nog tekenen voor fener dan worden we echt top! Hebben we op de vleugels krasic, stoch, en mocht hij niet vertrekken dia!
In het kort beste aanval van turkije.

Moetje eens aan deze opstelling denken.

Volkan
Gokhan
Kesimal
Yobo
Ziegler
Topuz
Emre
Krasic
Alex
Stoch
Sow
25 januari 2012 om 09:17

We hebben Guiza jaren het vertrouwen gegeven. Deze heeft hij wel niet omgezet in veel doelpunten maar heeft wel een van de belangrijkste treffers ooit gemaakt. Desalniettemin ik vind niet dat we Henri moeten verkopen.

Vind hem beter DIT seizoen dan Semih. We zullen toch een invaller moeten hebben voor wanneer Sow niet kan spelen. een geweldige opstelling, maar ik hoop overigens dat ozgur cek zo snel mogelijk de LB positie van Ziegler kan overnemen. Verdedigend staat hij vaak goed, maar aanvallend zie ik Cek meer bijbrengen.

27 januari 2012 om 13:02

Eeeej Niang is er ook nog he Hij is ook een hele goeie spits

Mooie versterking voor Fener! Mooi salaris waarschijnlijk en natuurlijk ieder seizoen meespelen om de prijzen en Europees voetbal. Iedereen blij.

24 januari 2012 om 18:49

Of ze dit jaar Europees voetbal gaan halen is de vraag, aangezien er nog steeds geen beslissing is gevallen wat voor straf Fenerbahce gaat krijgen voor de omkoopschandaal.

24 januari 2012 om 18:50

Dat weet ik niet, maar Fener speelt verder toch ieder jaar wel gewoon Europees?

24 januari 2012 om 18:57

Ja dat wel, Fener eindigt altijd wel in de top 2.

24 januari 2012 om 18:57

Ja, normaliter wel.

27 januari 2012 om 17:18

Normaliter wel inderdaad. Maar er is sprake van abnormale toestanden. De Turkse bond durft geen beslissingen te nemen over deze zaak, en het Turkse voetbal leid hieronder.

Pff 10 M daar gaat de geld maar kan iemand me vertellen hoe die bij Lille heeft gespeeld hoeveel goals die al heeft gemaakt etc etc.?

24 januari 2012 om 18:27

Ik vind het een goede en sterke voetballer, 25 goals in 36 competitie duels als ik het goed heb. Dit is gezien de resultaten bij zijn eerdere clubs wel een extreme uitschieter!

24 januari 2012 om 18:38

Heb je het artikel gelezen? De laatste zin:

'de spits speelde anderhalf jaar bij Lille en kwam tot 54 competitieduels en 31 goals.'

Klinkt toch wel als een prima gemiddelde, en de prijs lijkt me dan ook niet zo heel erg raar. Alleen dat hij dan voor de Turkse competitie kiest vindt ik opmerkelijk, of zal er totaal geen interesse van andere Europese (sub)topclubs zijn?

24 januari 2012 om 18:44

Ik zou zeggen lees eens een keer het hele artikel.
Staat er toch echt in.

Huh,

Inter sla je slag jullie missen het type Eto'o hier is die in levende lijven, pff wat moet Sow nogmeer presteren wil hij opvallen bij topclubs word er moedenloos van!

24 januari 2012 om 20:03

Grappenmaker, Moussa Sow is misschien wel een Afrikaan maar die zijn niet allemaal hetzelfde. Totaal ander type dan Eto'o deze speler.

Van Lille naar Fenerbahce is eerder een stap achteruit dan vooruit.
Franse competitie is toch wel mooier maar Fenerbahce speelt wss volgend jaar wel in de champions league en Lille niet.

24 januari 2012 om 18:44

Ik ken de Turkse competitie niet zo goed en ben al helemaal geen Fenerbahce kenner, maar ik verwacht dat de titelkansen en kans om CL te spelen min of meer gelijk is aan Lille. Naast dat is Turkije een heel mooi land, ben er eens geweest, barst van de cultuur en zijn vrij modern. Zo''n grote stap achteruit zal het ook weer niet zijn.

24 januari 2012 om 19:19

Ik betwijfel zelfs of het überhaupt een stap achteruit zal zijn. Fener speelt elk jaar mee om de titel en een Cl-ticket. Mits ze niet worden teruggeplaatst naar de 1.lig vanwege het omkoopschandaal zal hij er juist goed aan doen om bij Fener te spelen. Dit ook uit financieel opzicht. Alleen zelf denk ik dat deze jongen een grotere stap kan zetten dan naar Fener, naar een Liverpool bijvoorbeeld.

I.p.v. dat Liverpool voor deze speler gaat, gaan ze voor een Texeira (met alle respect). Dit is een goede zet van Fener, gaat veel brengen voor ze.

24 januari 2012 om 18:28

Dat is toch nog niet zeker of wel? Daarnaast vindt ik dat Liverpool sowieso naar een hoger niveau moet streven dan Texeira en Sow.

24 januari 2012 om 18:42

Nee het is nog niet zeker, maar als de geruchten kloppen dan kan ik dat totaal niet begrijpen. Ik bedoel het dan ook meer in de zin van, als je een Texeira haalt, haal dan liever een Sow, die naar mijn mening veel meer potentie heeft en zich heeft bewezen in de Franse competitie.

24 januari 2012 om 18:42

Net als Andy Carroll zeker? Dat zijn spitsen waar Liverpool voor moet gaan, Sow is in vergelijking met Carroll een dramatisch spits.

24 januari 2012 om 18:58

Sow is in vergelijking met Carroll een dramatische spits? Carroll is de meest dramatische spits die er op het moment rondloopt, een Texeira zou beter presteren dan deze man.

24 januari 2012 om 19:35

Mijn reactie was sarcastisch omdat Alavez aangaf dat Liverpool sowieso geen spitsen moet halen van het niveau Sow. Ik dacht dat dat wel duidelijk zou zijn maar goed. Nu begrijp je het denk ik beter.

24 januari 2012 om 20:48

Sorry, begreep het verkeerd. Sarcasme getypt is altijd lastiger te onderscheiden dan het te verkennen op iemands gezicht en de manier van praten. Maar ik begrijp het nu volkomen.

fenerbache heeft een goede speler binnen. ik had sow liever in een hogere competitie gezien dan de ligue 1

Ik denk eigenlijk wel dat, met alle respect, Sow beter kan doen dan Fenerbahce. Het gaat waarschijnlijk vooral om het geld dat hij toch voor deze club kiest.

De turkse clubs zijn niet meer zo groot als ze ooit waren europees gezien, maar hebben nog wel veel fans en kunnen ongeloofelijke lonen betalen.

24 januari 2012 om 19:26

het gaat om geld en een tip van z'n goeie landgenoot collega Mamadou Niang en mohammed sissoko.
mamadou zei; zolang manu niet bied moet je naar fenerbahce gaan!
sissoko zei; liverpool is een team waar gerrard beheerst als je conflict hebt met gerrard dan ben je de pineut

24 januari 2012 om 20:05

Mooi dat ze dat gelijk ook even tegen jou verteld hebben.

Sow is inderdaad echt een goaltjes dief, verder ben ik niet zo onder de indruk van hem hoor. Hazard zou ik eerder aantrekken als je dan toch shopt bij Lille. Maar dat kost wel iets meer....

Overigens vind ik dit sportief écht een stap achteruit.

27 januari 2012 om 00:25

Ik weet niet waar deze reactie op slaat. Ik citeer: " Hazard zou ik eerder aantrekken als je dan toch shopt bij Lille." Als club doe je er verstandig aan om voor de positie waar je versterking nodig hebt een speler binnen te halen. Dit is niet te vergelijken met: "pindakaas is lekker, maar nu ik tog in de c1000 sta neem ik ook maar chips mee"

Inter had em moeten halen. Sow maakt hiermee een fout in zijn beslissing en de club Fenerbahce doet hierme goeie zaken, Liverpool had hij ook voor mij kunnen gaan, want, Andy Carroll voor zo'n grote bedrag over gekomen van Newcastle bakt er echt niets van.

We zijn het eens, dat is toch alleen Lille lijkt me? Ik ben benieuwd of Moussa Sow naar daar gaat of dat hij misschien toch naar de europese topcompetitie wilt. Mocht Fener hem binnenhalen dan halen ze wel een aardige speler binnen, eerst maar zien dat deze jongen tekent. Ik vertrouw de media in elk land de laatste paar dagen niet meer, zeker niet omdat de transferperiode eindigd...

24 januari 2012 om 19:28

het is al beslist woensdag na wedstrijd komt die met een privé vliegtuig naar istanbul medische controle en een paraaf

25 januari 2012 om 21:52

@aykutkocaman

moet hij niet spelen bij senegal dan? of gaat hij tekenen en dan weer terug naar afrika?

26 januari 2012 om 16:11

tekenen en dan gelijk weer terug. !!! hij is al in vliegtuig

zonde hij gaat nu achteruit hij had naar liverpool moeten gaan want carrol is niet echt so goed meer.
en Fenerbahçe is niet zo goed als liverpool dus zonde.

maar toch goeie zet van Fenerbahçe

Spijtig maar we hebben Roux al aangetrokken en voor Sow zullen we wellicht een flink bedrag krijgen. Echt vreemd dat er geen andere clubs harder aan de mouw van Sow trekken, want het is echt een prima spits.

24 januari 2012 om 18:36

Ben jij een Lille fan, of alleen van Eden Hazard? Want ik vraag me toch echt af wat voor type spits Sow is en hoe goed.
Ik heb samenvattingen gezien van Lille, waarbij die man geen pepernoot raakte en zelfs de doel van 2 meter mistte. Ook met Senegal speelde hij niet sterk.

Is er een Lille-fan die mij dat kan vertellen?

24 januari 2012 om 18:53

Hazardfan, ik volg Lille al sinds het moment dat Hazard voor het eerst bij de eerste ploeg kwam. Stel dat hij morgen naar Real gaat, word ik van van Real, stel dat hij morgen naar Anzhi gaat, zal ik die club volgen.

Hij is snel, hij heeft veel techniek voor een spits en is ook nog eens erg lenig en hij heeft een hard schot. Bij Lille vergeleek ik hem altijd een beetje met Eto'o, en qua spelstijl zijn ze wel bijna twee dezelfde.

Zonde hij kon naar een beter club dan Fenerbahce met alle respect. Want ik heb niet het gevoel dat Fenerbahce zijn plafond is. Hij kan als speler zoveel meer bereiken. En 10 miljoen is eigenlijk best wel weinig voor deze spits..

bij bijna ieder reactie van die zegt dat naar fener een stap omlaag is een duimpje omlaag.
dat is raar aangezien het wel een stap omlaag is.
de top ploegen uit Frankrijk presteren beter als de topploegen uit Turkije in europees verband.

24 januari 2012 om 18:40

Wat denk je, allemaal(een aantal dan) turken die zich beledigd voelen, lachwekkend.

Edit: Als je zo stoer bent om 3 duimpjes omlaag te geven, reageer dan ook Waarom je dat doet.
ON:

Van Lille naar Fenerbahce is een stap omlaag, als je ziet dat Liverpool Texeira wilt en Sow's favoriete club Liverpool is kunnen ze het beste voor Sow gaan, zijn statistieken liegen er niet om 25 doelpunten uit 38 wedstrijden.

Goede zet van Fener. Volgens Hasan Kabze, voormalig spits van Montpellier is Sow de ideale spits voor Fenerbahçe omdat hij goed mee kan draaien in het één spitsensysteem van Fenerbahçe. Snel dat handtekening want we hebben direct een spits nodig!

10/13 miljoen is een beetje veel, maar wat wil je? Het is de winterstop en als je eenmaal een goede spits wilt moet je gewoon dokken.

harde aanval van Senegal!
Demba Ba- Cisse-sow en dn ook nog diawara en mbia in het centrum...

24 januari 2012 om 18:41

Valt wel mee hadden wel de eerste wedstrijd verloren he.

24 januari 2012 om 18:48

Vergeet Niang in het midden en Dia rechts niet!

24 januari 2012 om 22:43

mbia komt uit kameroen.

Voor 10 miljoen had Liverpool deze jongen ook wel kunnen aantrekken. Want we zijn het er toch allemaal wel mee eens dat Liverpool dringend een nieuwe spits nodig heeft.

Wat een kakverhalen lees ik weer hier zeg. Jullie onderschatten de Turkse (top)clubs wezenlijk jongens. Fenerbahce is zowel sportief als financieel gezien een stap vooruit op Lille. Lille is ook niets meer dan een subtopper die nu een paar goede jaren heeft en een paar jaar CL heeft gespeeld. Daarvoor regeerde Lyon Frankrijk.

Fenerbahce is structureel een topclub, speelt bijna jaarlijks CL en hij woont ook nog eens in de metropool Istanbul wat voor veel voetballers natuurlijk een hemel is. Zowel qua levensstandaard en belastingtechnisch gezien. Fenerbahce heeft een stadion waar geen enkele Franse stadion aan kan tippen ....

Ken je feiten voordat je iets neerkladt zou ik zeggen. Een Sochaux-uit en een Ajaccio-uit is even oninteressant als een Orduspor en Karabukspor uit. ;

24 januari 2012 om 21:11

Nou, ik denk dat de Franse competitie toch wel een stuk hoger niveau kent dan de Turkse.
Kijk alleen maar naar de extreem grote subtop in Frankrijk: Montpellier, Toulouse, Stade Rennes, FC Sochaux, AS Saint-etienne schaar ik daar allemaal onder. Vooral de eerste drie hikken echt tegen de top aan. In Turkije vind ik de subtop toch niet bijster groot. Is er wel een goede top aanwezig (fenerbahce, Galatasaray, Trabzonspor, Besiktas) maar daarachter is een groot gat.

Overigens ben ik het wel met je eens dat het verschil tussen Lille en Fenerbahce niet erg groot is.

27 januari 2012 om 16:50

kayserispor, bursaspor, genclerbirligi en ibb zijn ook niet te onderschatten ploegen. bursa de kampioen van 2 jaar geleden. en kayseri die elk jaar wel in de top 6-7 eindigt en genclerbirligi en ibb spelen dit jaar goed voetbal, ibb na het vertrek van avci iets minder. maar tegen de grote ploegen heeft het thuis al kunnen winnen

Lille heeft de vervanger al binnengehaald met Nolan Roux van Stade Brest, maar of Sow naar Fenerbahce zal vertrekken is nog erg twijfelachtig. Hij moet nog door een medische keuring en dat lukt moeijlijk als je land nog in Equatoriaal-guinea zit. Dat wordt of donderdag tussentijds naar Istanbul vliegen of wachten tot 30 januari op zijn vroegst.

Fenerbahce wacht nog met de beslissing in afwachting van het verloop van de algemene ledenvergadering van Turkse voetbalclubs op 26 januari. Daar zal een advies worden afgegeven of het artikel dat voor directe degradatie zorgt verandert zal worden, zodat Fenerbahce in de Süperlig blijft.

Het bestuur heeft via Abdullah Kiğılı vertelt de club terug te trekken uit de competitie indien er 1 strafpunt wordt uitgedeeld en dit schijnt geen blöf te zijn, wat het wel degelijk is naar mijn mening, omdat de bestuursleden ook vervolgd kunnen worden vanwege de beïnvloeding van de koers van een beursgenoteerd Fenerbahce.

Het wordt in ieder geval een hele "sow" de komende dagen.

Van de top van Frankrijk naar de top van Turkije is zeker een stap omlaag dus turken ga niet allemaal huilen en rode duimpjes uitdelen (wat ik overigens niet erg vind) Voor jullie is het altijd Turkije altijd nummer 1....

24 januari 2012 om 18:49

Het is maar hoe je het ziet, ik vind Lille namelijk geen echte topclub, ondanks dat ze kampioen zijn geworden en de beker hebben gepakt. Het kampioenschap was knap, maar de jaren daarvoor waren vrij mager. Bij Fener speel je ieder jaar om het kampioenschap, de beker en Europees voetbal. Dus ik snap heel goed dat die jongen gegaan is.

24 januari 2012 om 18:54

@ Gulio

Ik kan maar 2 goeie clubs opnoemen of 3 van Turkije. Verder is het allemaal niveau top klasse natuurlijk strijden ze dan elk jaar voor het kampioenschap.

24 januari 2012 om 19:03

Niveau topklasse. Na zo'n reactie wil je opgevouwen in een hoek liggen janken! Meer kun je dan namelijk ook niet meer.
Wat een lachwekkend niveau zeg!

24 januari 2012 om 19:15

Je hebt na de traditionele top 3 (besiktas, Fener, Gala) ook nog Trabzon (kampioenschap en aantal 2e en 3e plaatsen). Verder vind ik dat er ieder jaar wel 1 of 2 kleinere clubs opvallen. Kayserispor vind ik altijd wel aardig mee doen.

25 januari 2012 om 00:16

Wat is dit voor een ondoordachte, gefrustreerde groep-8 opmerking met je Turken ga huilen? Ga anders even je mond spoelen met een stuk zeep, kleuter.

Het enige wat klopt aan je opmerking is dat het rode duimpjes systeem belachelijk is. Afschaffen die handel.

Je moet niet zo met je emoties reageren knul, is nergens voor nodig ;

Wtf? hij kon kiezen tussen Liverpool en Arsenal volgens mij?! en dan kiez je voor een stap achteruit, voor Fenerbache?!

Fenerbache kan ook elk moment straf krijgen van die omkoopshit?
Sow zal dan wel spijt krijgen, als hij in de 2e divisie gaat spelen.. XD

24 januari 2012 om 19:07

Kiezen? Dacht het niet, ik denk namelijk dat Liverpool en Arsenal geen overeenkomst hadden met Lille. Of hij een voorkeur had voor Arsenal of Liverpool? dat is wat anders.

hmm....een slechte keuze van Sow!!! Hij gaat geen stap achteruit.....maar stappen! Een speler van zijn kwaliteiten kan net zo goed meedraaien in italie....ach ja, waarschijnlijk gaat hij 5 miljoen of zo verdienen waardoor hij overtuigd is...

25 januari 2012 om 00:33

Sam ga aub spelen man!
Spanje - Engeland - Italie - Turkije of ga je me nou vertellen dat in Nederland super sterren rondlopen?

Dit vind ik een verkeerde stap van die jongen.
de Franse competitie is naar mijn mening beter dan de Turkse, en hij kan naar een veel betere club dan Fenerbahce, met alle respect. Die jongen kan ook naar een grotere Europese club, Liverpool oid.

24 januari 2012 om 19:23

Uiteraard! gelijk heb je! Vooral na al dat gedoe (omkoopschandaal) met Fenerbahce... dat je nog voor zo een team kan kiezen waarvan de bestuurders nog vast zitten! zegt genoeg

Super transfer voor de turkse competitie pfffff iedereen die schreeuwt van stap achter uit pfff hou op fenerbache of lille euuhhhhh ja sportief momenteel is lille wat beter maar hoelang nog en tener gaat gewoon weer jaarlijks cl spelen konden we in nederland maar zulke tranfers realiseren .....helaas Zal wel nooit meer gebeuren

24 januari 2012 om 19:24

Nou, in Nederland zijn wij nog niet dom genoeg om 3 miljoen euro p/j aan een speler te bieden....got the point???? in Turkije wordt er met geld gesmeten....dat zal hier niet gebeuren!

24 januari 2012 om 19:35

In Turkije zijn de inkomens van de clubs stukken hoger....duss...

25 januari 2012 om 00:33

Jullie hebben niet eens het geld om 3 miljoen voor 1 speler neer te tellen, dus stil.

On:
Sow is echt een goeie spits voor Fener, sowieso kan het hij niet slechter doen dan Bienvenue op dit moment. Ben benieuwd!

25 januari 2012 om 14:48

In turkije heb je ook 70miljoen mensen die naar de wedstrijd kijken.

En elk jaar verkoopt Fener 30.000t/m 40.000 seizoenskaarten.

En zoals je ziet, zijn er geen bejaarden meer in Turkije die nog aan het voetballen zijn, Turkije is in ontwikkeling.

Als al die shit niet gebeurd was was Fener een Cl-kwartfinale kandidaat en Zeker ook wel EL Kandidaat.

Kijk deze opstelling maar als al die shit niet gebeurd was.

Volkan
Gokhan Gonul
Serdar K
Lugano
Santos
Topuz/Dia
Emre/Topuz
Stoch
Alex
Emenike
Niang
27 januari 2012 om 14:05

40.000 seizoenskaarten? Er komen amper 30.000 supporters de wedstrijd bekijken.

27 januari 2012 om 14:46

40.000 seizoenskaarten zijn er neit verkocht, maar wel in de buurt van 30.000. Dat is nog altijd meer dan wat gs heeft verkocht. Die kregen de laatste jaren zelfs het Ali Sami Yen stadion niet vol.

27 januari 2012 om 16:52

Als je toen naar de presentaties van Gala keek stonden ze ook 8de en wat jij zegt klopt niet, er kwamen meer supporters Galatasaray'se wedstrijd bekijken dat is een feit.

Grappig weer dit. Halen Turkse clubs spelers binnen als Felipe Melo, Eboué, Elmander, Baros, Muslera, Ujfalusi, Quaresma, Simao, Fernandés, Zokora, Ziegler, Niang en ga zo maar door. Je hoort de volgende argumenten:

'de gehaalde spelers zijn te oud'.
'de gehaalde spelers zijn al gefaald bij andere toppers'.
'de gehaalde spelers kiezen alleen maar voor het geld en kunnen nooit meer terug komen'.

Dan zit ik de competitie te bekijken en constateer ik daadwerkelijk dat er oudere spelers worden aangetrokken. Na echter een à twee seizoenen, zijn de Turkse clubs dit ook gaan minderen en werden er jongere en meer Turkse jongens aangetrokken. Dus het eerste argument gaat minder op.

Kijk ik naar het tweede argument en vraag ik mezelf af: hoeveel van die spelers zijn daadwerkelijk gefaald bij hun vorige club? Het zijn er enkele, met name Quaresma en Melo (tijdens zijn Juventus periode). Daar denk ik dan nog eens bij dat een speler altijd kan mislukken bij één topclub of meerder clubs, wegens privé omstandigheden, niet kunnen acclimatiseren aan de omgeving en noem maar op. Dus houd het dan in dat 'n speler die ergens door de mand zakt, ook in Turkije (of elke willekeurige andere club/competitie) zal falen? Nee, ook niet. Dus ook het tweede argument kan naar de prullenbak worden verwezen.

Kom ik aan bij het derde argument. Als je die goed bekijkt is er niet veel op aan te merken. Een van de belangrijkste redenen voor een speler om naar een nieuwe club te gaan is buiten de prijzen om het loonstrookje. Dus eigenlijk is er ook niets mis met het derde punt.
Vervolgens neem ik het lijstje met namen die het via Turkije wisten te schoppen tot Europa en dan zie ik de namen van: Ribéry (via Olympique Marseille naar Bayern München), Anelka (via Bolton naar Chelsea), Arda Turan (naar Atlético Madrid), Mehmet Topal (naar Valencia), Umut Bulut (naar Toulouse), Lugano (naar Psg), André Santos (naar Arsenal) en zo gaat de lijst door, want dit zijn de meest recente voorbeelden, buiten Ribéry om. Dus de argumentatie dat je niet meer terug kunt naar Europa klopt ook niet!

Nu zijn er enkele geruchten over transfers van Shaqiri en Sow en klaagt iedereen over het feit dat deze spelers veel hoger aankunnen, dat ze nog zo jong zijn en zoveel potentie hebben. Dan denk ik bij mezelf, men klaagt eerst over het feit dat het oude spelers zijn, worden er jonge spelers gepoogd te halen (shaqiri). Wordt er geklaagd over het niveau van de buitenlanders, worden er betere spelers gehaald (sow), klaagt men over het feit dat hij voor het geld kiest.

Kortom, het is altijd verkeerd als je naar Turkije gaat in de ogen van alle Nederlandse Voetbalzone bezoekers. En dan maar komen klagen dat de Turken zich hier altijd slecht profileren. Om gek van te worden!

24 januari 2012 om 19:29

het word tijd dat een turkse club eindelijk weer eens een europese prijs in de wacht sleept, zodat men kan zien dat we niet zomaar spelers inkopen, maar dat de spelers daadwerkelijk een toegevoegde waarde hebben. die argumenten die ze noemen zullen altijd genoemd blijven worden. noem het jaloezie, noem het stupiditeit, ik weet het niet.

24 januari 2012 om 21:55

Ik zou niet weten hoe iemand dit beter zou kunnen formulieren, je hebt gesproken voor alle Turken hier!

Moussa Sow, hoop dat ie komt, hoop dat hij zichzelf transformeert tot publieklieveling door er een flink aantal in te knallen!

27 januari 2012 om 00:30

De gasten die dit zeggen zijn Nederlandse voetballiefhebbers die onbewust zwaar jaloers zijn op het feit dat je als inwoner van Turkije veeeeeeel maar dan ook veel minder belasting moet betalen. Daarom zie je ook geen enkele topspeler in Nederland spelen. Veel van deze voetballiefhebbers zijn zich hier niet van bewust en denken dat de spelers hetzelfde denken als deze jongens die spelen voor de buurtverening. "ze vergeten dat het om het spel gaat en niet om het geld" etc. etc.

Wake Up!!!

Yes! eindelijk een goede spits.
voor de mensen die zeggen dat het een stap achteruit is, qua competitie word de franse competitie beter geacht (al valt dit te betwisten, gezien lyon en geleidelijk PSG de enige 'echte' topclubs van frankrijk zijn) dan de turkse, maar men moet begrijpen dat turkije, vooral na alle drama dit seizoen, eindelijk weer eens gaat voor structurele ontwikkeling. geen vedettes die voor over-the-top bedragen gehaald worden, maar juist steeds meer investeringen in de jeugd, de stadions, etc. het word simpelweg jaar na jaar een aantrekkelijkere competitie! verder worden er de laatste jaren langzaam maar zeker steeds meer spelers vanuit turkije gekocht (arda- atletico, topal- valencia, lugano- Psg, andre santos- arsenal) dus er zijn zeker genoeg doorgroeimogelijkheden, al betwijfel ik of deze man nog naar een topclub kan na zijn contract bij fener uitgediend te hebben, aangezien hij 26 is, en hij nadat hij zijn contract heeft uitgediend rond de 30 zal zijn

Stap achteruit? Duidelijk dat jullie niet bekend zijn met de Turkse competitie...lille is een kleine stad, het is koud en de aanhang is niet zo groot. Daarentegen heeft Fenerbahce 25 miljoen supporters in Turkije, lekker weer, je wordt gewaardeerd en hebt een goed salaris. De mensen om je heen zorgen goed voor je, je wordt goed opgevangen...en zo kan ik wel verder gaan.. Nee arsenal en liverpool word je gelukkig van, clubs die nooit prijzen winnen en 3 x per week spelen en waar je niet eens verzekerd bent van een basisplaats. Spelers als Anelka, Ribery,, Stoch, Felipe Melo, Andre Santos, Ziegler, Fernandes, Quaresma, Niang, Eboue kiezen niets voor niets voor Turkije, denk daar maar eens over na

24 januari 2012 om 20:04

Oh het zal in Istanbul zeker niet saai zijn en hij zal daar ook meer gaan verdienen, maar sportief gezien is het gewoon een stapje achteruit.

24 januari 2012 om 20:51

hangt ervan af hoe je het bekijkt.. Ook bij fenerbahce strijd je om de kampioenschap, europese titel en wordt je alsnog opgenomen in de nationale selectie. Bovendien ben je gelukkiger in Turkije qua aanhang, salaris en t land zelf dus ja...

Waarom een stap achteruit? Ik vind Fener niet minder maar zelfs meer als Lille met alle respect. Fenerbahce is een grotere club, qua stad, stadion, financieel gezien, supporters etc.
Alleen qua competities schat ik de Franse competitie iets hoger in, maar zeker niet als je de clubs vergelijkt.

Fener heeft hier goed werk verricht, 10miljoen voor Sow vind ik helemaal niet veel. Als hij goede zaken bij Fener doet zie ik hem wel vertrekken naar een top club voor een hoger bedrag, waar Fener weer winst op zou kunnen maken.

Mensen die Sow niet kennen:
Sow is fysiek heel erg sterk en heeft een neusje voor de goal. Alleen vind ik hem niet erg technisch. Ben er zeker van dat 'alex de maestro' deze jongen minstens 20 goals laat inschieten volgend jaar.

Waarschijnlijk komt Krasic van Juventus ook naar Fener volgens diverse Turkse en Italiaanse kranten, weet iemand hier meer over?

Opstelling:

V. Demirel
G.Gonul
Y. Yobo
S. Kesimal
R. Ziegler
M. Topuz
Emre B.
Krasic/Caner
Alex
Stoch
M. Sow
25 januari 2012 om 14:56

In plaats van Krasic of Caner Kan je ook Dia zetten.

Hij is veel techniser en gebruikt de vleugels als een autobahn.

+Je hoef niet voor niks geld te gaan verspillen.

Ik ben er 100% overtuigd dat als dia gezond terugkomt van Afrika cup dat hij een plaatsje in de 11 krijgt.

Tegen Zambia was hij een van de gevaarlijkste op het veld, de tegenstander kon alleen met 'vieze' tackles hem tegenhouden.

25 januari 2012 om 18:04

Ben ik met je eens, alleen is Dia blessure gevoelig. Daarom speelt hij 3 wedstrijden wel en 5 wedstrijden niet. Je hebt gelijk dat Dia heel technisch en snel is, maar hij is verdedigend zo slecht. Als Dia de verdediging niet komt helpen staat G.gonul altijd 2 op 1 op de rechterflank. Sterke teams zullen dit dan ook afstraffen.
Krasic schat ik fysiek sterker in en is ook erg technisch.
Caner is snel en technisch, en heeft betere verdedigende kwaliteiten.

Ik schrijf Dia niet af, als hij goed traint zie ik hem volgend jaar de uitblinker van Fener worden.

Altijd kritiek op buitenlandse spelers die voor Turkije kiezen. Maar wanneer Twente met Jaja Coelho word genoemd, kan hij meteen uitgroeien tot sensatie in de Eredivisie. Waar speelde hij vorig seizoen ? Wanneer een Elmander word aangetrokken, is hij al 30. Wanneer Shaqiri word aangetrokken, is hij te jong. Lachwekkend.

24 januari 2012 om 20:13

@bjkdelgado,

Je moet er geen eens meer op in gaan. Gewoon hypocriete gedrag hier. Deze mensen die hier zulke dingen lopen te schreeuwen, volgen de Turkse competitie geen eens, maar wanneer er een naam valt die zij wel goed kennen en vervolgens horen dat diegene naar Turkije gaat breekt de hel los, omdat de Turkse competitie niet goed genoeg is volgens hun. Als je ze vraag om 5 spelers te noemen die in Turkije spelen kunnen ze dat niet.

Geen eens waard om op deze 'domme' mensen te reageren.
De manager van Sow en Sow weten wel beter.
En wij weten ook dat je vanuit de Turkse competitie naar top competities kan gaan als je maar goed presteert. Maar dat weten zij niet, omdat ze het niet volgen. Laat mensen lekker dom lullen.

Van Niang heb ik het nooit begrepen, dat was gewoon voor het geld wat anders kan ik niet bedenken was totaal niet voor het sportieve aspect.

In dit geval van Sow, hij heeft gewoon kans om elk jaar in de CL te spelen wat bij Lille totaal niet het geval is.
Lille doet momenteel leuk mee in bovenste regionen. Voor hoe lang is dat? Hazard gaat ook zeker een keer weg. Die zullen ze nooit kunnen vervangen.

Voor Sow hebben ze al een zeer goeie vervanger gehaald. Met de naam Nolan Roux. Het enigste is de prijs, 10 miljoen in de tekst.
Vind ik wel aan de lage kant. In France moet je als spits wel degelijk goeie kwaliteiten hebben om zoveel te scoren.

Overigens wat ik van de reacties heb gelezen op de Franse sites, word er met name gezegd waarom Turkije?
Het is gewoon in principe gewoon een stap achteruit qua competitie. Zal ik wel weer reacties op krijgen van de club Fenerbache bla bla bla. Gaat niet om de club Fenerbache die is ook groter dan Lille is ook niet gek. Lille is nooit een landelijke club geweest. Waar Fenerbache dat wel is.

De competitie in France is gewoon sterker dan in Turkije. Zijn een paar clubs die in Turkije buiten de top 4, wel is leuk mee doen eens in de zoveel tijd, een Bursaspor, Kayersispor, Sivasspor of een Gençlerbirilgi.
In France zijn dat elk jaar wel minsten buiten de top wel 6 tot 8 clubs die goed en leuk mee doen vaak ook dezelfde. Die met een zeer goed jaar zoals Lille vorig jaar kampioen kunnen worden. Lyon heeft 7 jaar geheerst maar daarvoor was het ook niet veel....

24 januari 2012 om 20:41

Klopt wat je zeg over de competitie . Niang heeft gepraat met moussa sow en heeft gezegd als je niet ga ben je gek in je hoofd. Issiar dia heeft ook met moussa gepraat hij zei prachtig stad fans houdde van de club etc heeft zeker een rol gespeeld . Ben zeker blij met ze komst goeie spits!

24 januari 2012 om 21:37

Dat die spelers een rol hebben gespeeld zal ongetwijfeld zo zijn. De Fener fans moeten er van genieten dat er zo'n speler komt naar Fenerbache neem dat ze dat ook zeker zullen doen

24 januari 2012 om 20:44

Dat de competitie in zijn geheel sterker is geef ik je gelijk in. Echter denk ik dat de top gelijkwaardig te noemen is alleen, zijn de fransen meer ervaren. Ik snap dan ook niet dat een Lyon niet deze speler heeft kunnen binnen hengelen. Marseille zit goed met de Ayew gebroeders.

Overigens denk ik dat ze aantal variabelen aan dat bedrag hebben toegevoegd. Vind het namelijk heel weinig voor Sow. Die Roux kan trouwens zomaar eens dat gat van Sow gaan opvullen. Vind hem goed.

24 januari 2012 om 21:34

Roux gaat dat zeker goed opvullen, denk dat ie nog beter samen kan werken met Hazard dan Sow.
Echter de top van France schat ik toch wel hoger in dan de top van Turkije. Dit omdat de selecties gewoon breder zijn en ze meer kunnen opvangen.
Daar iets meer kwaliteit loopt. De aanval van Fenerbache is gewoon dodelijk nu met Sow erbij.

Lyon zal er wel geen interesse in hebben gehad denk ik zo. Marseille heeft te veel spitsen al rondlopen Ayews wat je zegt, maar ook nog Brandao Gignac. Sow zou te veel worden van het goeie tis geen man city die te veel geld heeft en 8 topspitsen op de bank kan zetten zonder problemen ;-)

24 januari 2012 om 21:53

Wat een onzin! Tot een aantal jaren geleden was lyon ieder jaar weer kampioen, ken je feiten! En het lyon, marseille, bordeaux van nu stelt hedendaags niet meer veel voor

27 januari 2012 om 21:55

Lyon stelde voor zijn heerschappij niet zoveel geweldig voor ze waren nog nooit kampioen geweest van France http://www.lfp.fr/club/olympique-lyonnais check maar na. Vanaf 99 is het echt omhoog gegaan. tweemaal 3e 1 keer 2e toen 7 jaar achter elkaar kampioen.
Zeg ook dat ze hebben geheerst lezen is een bepaalde kunst? Als je niet goed wilt lezen zeg dat dan gewoon....

France is geen Turkije, in Turkije zijn er altijd maar 4 clubs geweest die de dienst uitmaakte als ik dat goed heb onthouden. In France is dat nooit echt het geval geweest. l'om en Lyon zijn de 2 clubs die het meest achter elkaar kampioen zijn geworden. Lyon het meest dan met 7 en Marseille met 5 keer achter elkaar.

Krijg het idee dat het pijn doet dat ik zeg dat Niang puur voor het geld naar Fener is gegaan. Dat geld is ook gewoon zo!
Fener speelde toen geen CL Marseille wel, competitie van France is ook gewoon sterker dan die van Turkije.
Sportief gezien was het pure onzin!

Marseille is nog steeds een goed team, voetballen kunnen ze degelijk wel PSG komt op bezoek en word compleet vernederd met Pastore en Gameiro etc erbij.
Het word tijd dat de Franse clubs is een keer laten zien in Europa, voetballen kunnen ze degelijk wel.

Goede speler, ik vind het zelf wel raar dat hij naar Turkije gaat. Waar spelers doorgaans heen gaan die aan het einde van de carriere zijn en spelers die het niet gaan maken in de topdivisies in Europa.

Zonde, zat meer in voor hem denk ik.

aha welkom moussa, je ben van harte welkom hopelijk vul je de spits plaats goed net als hoe je niang het deed heb alle vertrouwe in je keek veel na lille om hazard maar deze man kan er ook wat van .

Ik verbaas me heel erg nadat ik de meeste reacties hier heb gelezen, heeft niemand nou echt ligtv gekeken of de site van ligtv bijgehouden, dan heb ik het tegen de Turken die zich op voetbalzone bevinden?
Moussa Sow zal met een prive-jet aanstaande donderdag overvliegen naar Istanbul om de medische keuring te doorlopen en zijn handtekening te zetten.

Bu arada Moussa Sow'un transferini bitiren Fenerbahçe yönetiminin Senegalli oyuncuyu özel izinle perşembe günü İstanbul'a getirerek resmi imzayı attırmayı planladığı öğrenildi. Çarşamba gecesi Gine ile karşılaşacak olan Senegal milli takımının kampında bulunan golcü futbolcunun özel bir uçakla İstanbul'a getirilerek sağlık kontrollerinin ardından imzayı atması bekleniyor.

bron: http://www.ligtv.com.tr/videohaber/?t=2&r=1&hid=10...

24 januari 2012 om 20:42

klopt en het bestuur van lille heeft gezegd dat ze overeenkomst hebben bereikt.
BTW 10 miljoen is niks voor z'n speler.

Ik zit in een dubio en met zoveel vragen met deze transfer.

Er worden spelers verkocht Santos, Lugano en Niang, omdat we klaarblijkelijk geen geld meer zouden hebben. Nu halen ze een speler op voor een bedrag tussen 10 a 13 miljoen. Goed, merendeel betaald uit eigen zak, maar dan nog. Had onze selectie bijeen proberen te houden. Vertel mij is dit goed bestuur?

Sow geweldige spits presteerd al 2 seizoenen top als ik naar zijn statistieken kijk. Iemand die mij overigens kan vertellen of hij Alleen in de spits kan spelen?

24 januari 2012 om 23:18

Volgens mij is het één diepe spits. Zoals Fener dus mist en Burak bij Trabzon speelt. Want, ik heb hem twee maal aan het werk gezien tegen Trabzon (waarin hij wist te scoren) en tegen PSV live vorig seizoen (in het Philips Stadion om de kwartfinale El). Toen deed hij het ook goed. Hij is erg snel en creëert veel diep. Heeft ook een goed schot, precies wat Fener mist dus. Hij leek tegen Trabzon als enige spits te fungeren.

26 januari 2012 om 15:34

De spelers wilden zelf weg, en ik heb liever dat zij weggaan dan de sfeer in de kleedkamer verpesten, voor hoever het nog meer verpest kan zijn. Fener is gewoon doorgegaan met de spelers die erin geloofden en wilden blijven, niemand is gedwongen te blijven.

Als het idd zo is, dan zie ik het ook eerder als een stap achteruit. De Ligue 1 is toch wel wat sterker dan de Turkse competitie. En het word nog maar afwachten hoe het daar gaat lopen als er het één en ander bekend gaat worden over geldstromen etc....

K hoop niet dat hij onze nieuwe Guiza wordt!

Maar daar twijfel ik zelfs al niet meer over deze man is beessst!

Ongeloofelijk dat Fener deze prachtige goeie spits naar Istanbul haalt. Ze hebben nu eigenlijk voor de spits positie de probleem opgelost, aangezien Bievenu niet kan scoren en als tweede spits mag worden gebruikt. Ik had liever dat hij naar mijn club Besiktas moest gaan waar we ook zo een spits als Sow missen, maar gefeliciteerd Fener supporters met Sow.

Of
De Turke competitie gaat steeds sterker en sterker worden met deze grote namen in Turkijke. Spelers als Melo, Alex, Quaresma, Simao, Fernandes, Almeida, Ziegler, Baros, Stoch, Elmander,(wellicht ook Shaqiri), Burak en deze Sow maken onze competitie steeds sterker en sterker, waardoor veel spelers vanaf nu ook naar Turkije zullen gaan en ook jonge talenten. Ik hoop dat er meer grote namen zullen komen.

Leuke speler, goede techniek is snel, heeft een hard schot, maar ik denk eigenlijk niet dat het precies is wat Fenerbahce zocht. Als je ziet dat Niang de enige geslaagde spits is van de afgelopen 10 jaar zou je een speler als hem aan moeten trekken. Niang was een soort Drogb, onverwoestbaar, echt een beest. Ik denk niet dat Sow dit is, maar misschien kan hij fysiek sterker worden en zich transformeren tot de nieuwe Niang!

25 januari 2012 om 00:46

waar heb je het over? afgelopen 10 jaar geen goeie spitsen gehad? wat dacht je van een Van Hooijdonk dan? hij speelde toch echt in een tijdsbestek van afgelopen 10 jaar of niet soms?

25 januari 2012 om 12:18

Mijn excuses, van Hooijdonk, Niang en Anelka kan er misschien ook bij, werd voor winst verkocht. Meer spitsen kan ik niet noemen, misschien Nobre.

Uitstekende aankoop, en zo te zien ook goed zaken gedaan door Fenerbahce, aangezien veel andere (sub)top-clubs ook interesse hadden. Snel belangstelling getoond denk ik dus. Ik denk dat hij ook wel in de Turkse competitie past. Niang speelde ook goed bij Fener en ik denk dat Sow ook veel goals gaat meepikken. Ik schat de Franse competitie iets hoger dan de Turkse. In Frankrijk verliezen sommige top-clubs nog wel eens van laag-geklaseerde teams, terwijl er in Turkije duidelijke overmacht is van Fenerbahce, Galatasaray en Besiktas, met daarachter nog Trabzonspor, Bursaspor en misschien Istanbul BB. Maar; uitstekende aankoop!

goede aankoop van fenerbache, Sow kan aardig wat scoren

Voor mensen die willen weten hoeveel Sow meer gaat verdienen, 2.25 miljoen meer dus 2.6 mil

eindelijk het werd tijd dat fener een spits aantrok.....maar vind het steeds belachelijke bedragen die worden betaald aan de spelers (lonen) 2-3 miljoen per jaar waar gaat het heen met die salarissen in een land met lonen tussen de 800-1500 lira hoe lang gaan de supporters dit pikken vraag ik me af

Ik word er echt misselijk van!!!!

Hij gaat om het geld zeggen jullie? Jullie werken toch ook? waarom werken jullie om de lol??
Het is voetbal inderdaad iets wat je graag doet maar het draait om geld!

En daar in tegen accepteer nou gewoon dat Turkije echt een aardige competitie heeft!
Waarom zouden ze allemaal komen? Eerst klagen over oude spelers nou komen de jongeren nou doen ze om he geld!!

Is meschien een beetje stom wat ik zeg ik wil graag min mogelijk werken en zo veel mogelijk verdienen! Jullie niet?

De Turkse competitie gaat omhoog die van Nederland integendeel blijft het zelfde!

Ik als echte galatasaray-fan ben super blij met de transfer weer een speler er bij met kwaliteit erbij!

Toch roept het vragen op hoe zit het met de omkoping nu dan???
Reactie aub???

freakin hell! hopen dat het een artikel is dat gebaseerd is op de truth! shiiiit dat wordt een prachtige aanval dan! ik zou dan echt gaan vrezen als tegenstander van een team met zo een speler. maar gelukkig ben ik geen tegenstander maar een supporter ;

25 januari 2012 om 01:01

Nou overdrijven is ook een vak.

Waarom moeten de tegenstanders gaan vrezen, wanneer Fenerbahce straks weer wedstrijden zonder Alex het moet doen weet ik even niet wie die steek ballen,ballen door de lucht aan Sow moet geven ik kan alleen Stoch noemen..

26 januari 2012 om 20:59

eerst weet je niet wie je kunt noemen, daarna noem je vooralsnog Stoch... weirdo.

En hopelijk als die aykut kocaman bij zinnen komt dat hij dia ipv topuz opstelt.

Zeer goeie zet van Fenerbahce ze hadden dringend een echte spits nodig, Semih en Henri zijn totaal niet balvast dit lijkt me wel een typische speler voor Fenerbahce !

Voor alle Turken hier: niet iedereen op VZ is afgunstig. Prima aankoop van Fener, ik hoop dat de subtop in Europa breder wordt en op termijn een echte aanval kan doen naar de Europese top, want zeg nou zelf: het is toch veel spannender als ook clubs als Ajax, Galatasaray, Benfica, Spartak Moskou en Partizan Belgrado zich kunnen mengen in de strijd om de prijzen. Tegenwoordig is de CL zo voorspelbaar: alleen een handvol clubs kunnen daadwerkelijk aanspraak maken op de echte prijzen.

Against Modern Football!

Eindelijk voor fenerbahce dat ze een serieus spits hebben gehaald want deze spitsen wat fenerbahce nu heeft missen veel lege goalen

Senegal is toch al uitgeschakeld op de Africa Cup door de nederlagen tegen Zambia en Equatoriaal guinea. Vond Sow in de wedstrijd tegen Zambia maar matig, zijn invalbeurt gister was ook maar zwakjes ondanks zijn lucky goal. Ben benieuwd dat hij buiten de Ligue 1 ook uit de verf komt.

Eindelijk de meest belangrijke positie word versterkt voor mijn club, en goed versterkt.
De spits positie bij fener komt duidelijk te kort. Maar met deze spits hebben we een spits die wel lang zoeken.
Hij is niet altijd afhankelijk van een steekbal, kan zelf een aktie maken en scoren. Hij is snel een killer en atletisch.
Markeer mijn woorden, deze spits laat ons niet meer snakken naar niang en gaat zijn plaats uitstekend vervullen.

Niet dat ik het sow had gegund maar het komt wel goed uit voor fenerbahce dat hij er snel bij is. Want we hebben echt dringend een spits en punten nodig. Ik bedank niang en dia wel voor de positieve verhalen wat ze hem verteld over fener.
Zo groot in hun ogen dat als Chelsea of Manu geen aanbieding zou doen, hij het beste naar fenerbahce kan gaan.

Ik heb hem alleen een paar keer zien voetballen maar het schijnt een goeie spits te zijn, net wat Fenerbahce nodig heeft dus ik wens hem veel succes! Alleen als Fenerbahce schuldig bevonden word kan hij ook meteen weer naar 6 maanden vertrekken voor een lagere prijs. Fener is dus heel zeker van hun zaak want dit is een grote risico aangezien het ook om veel geld gaat.

26 januari 2012 om 15:08

Uhm, volgenmij is Fener vandaag onschuldig verklaart en dat de TFF de schuld op zich zelf neemt, aar ik weet niet helemaal zeker. Het is indergeval goed nieuws voor de Fener supporters.

Ik denk dat Sow een hele goeie versterking is voor Fenerbahce en dat ze veel plezier zullen beleven aan Moussa Sow. Ik denk dat ze ook geen punten in mindering gaan krijgen.

26 januari 2012 om 15:14

Je hebt het allemaal verkeerd begrepen denk ik. Ze wilden degradatie bij omkoping afschaffen maar dat is dus vandaag afgewezen dus als Fenerbahce en de andere clubs die betrokken zijn schuldigen worden verklaard zullen ze dus in de 'bank Asya 1. lig' spelen waar je maar met 3 buitenlanders die ook nog onder de 23 moeten zijn spelen.

26 januari 2012 om 15:22

Ok bedankt ik heb het verkeerd aangepakt.

Ik denk dat het billenknijpen wordt voor Fener als ze schuldig zijn.

Sow moet niet komen, want de kans is groot dat hij in de Bank Asya Lig moet gaan voetballen i.p.v. de Süperlig. Artikel 58 die de degradatie regelt van voetbalclubs is ongewijzigd gebleven. Dit houdt in dat er geen punten in mindering worden gebracht, maar indien een club schuldig bevonden wordt aan omkoping of het betalen van aanmoedigingspremies direct zal degraderen.

Dit is een advies van de buitengewone algemene ledenvergadering, die de TFF in theorie naast zich neer kan leggen, maar in de praktijk betekent dit wellicht het indienen van het ontslag van de bondsvoorzitter. Ik hoop het niet, want dan wordt het proces alleenmaar vertraagd.

En volgend jaar word Fenerbace in de CL word weer zwaar voorschut gezet met het lompe voetbal wat ze spelen. Die man maakt zoals vele spelers tegenwoordig de verkeerde stap. Zowel het voetbal in Turkije als de nationale ploeg van Turkije stellen niks voor. Het lijken net bokswedstrijden waar je naar kijkt als je wedstrijden ziet in Turkiije...

26 januari 2012 om 16:28

Zegt een hollander... Zover ik me herriner speelde PSV en Fenerbahce regelmatig tegen elkaar en Fenerbahce domineerde bijna alle wedstrijden.. Dus wat brul je onzin ?
Dat barcaaa! je naam is wil niet zeggen dat je een catalaan bent en dat jou clubbie de beste voetbal van de wereld speelt ;

Sow is welkom. Alleen Sow kan niks alleen. Dia moet spelen omdat we voorin geen creativiteit en diepgang hebben op Stoch na. Eigenlijk hoop ik nog op 2 middenvelders en een spits voor volgend jaar. En als Stoch weg gaat naar zenit (Fb verwacht een bod van 15 miljoen) dan hebben we nog een vervanger nodig.

Ik vind Emre te statisch en Topuz heeft zich al 3 jaar (met dit seizoen erbij) niet kunnen ontwikkelen als mid-mid. Voor die 2 hebben wij een vervanger nodig. Ik zit te denken aan Moussa Sissoko en Muntari (huren)

Als vervanger van Stoch hoop ik op Sessegnon en het is 99 procent zeker dat Alex zal stoppen. I.p.v. Alex hoop ik op een 2e spits Biabiany.

Voor het resterend half seizoen hoop ik dat Fenerbahce alleen nog Hasan Ali haalt als linksback. Want Ziegler bakt er niks van en Ozgur Cek is meer een aanvaller dan een verdediger.

Daarnaast mag Yobo blijven van mij maar als back-up voor Serdar kesimal of een andere Turkse verdediger. Ik hoop op Serdar Tasci van Stuttgart. Ik denk dat Serdar Tasci wel wilt. Van een middenmoter in Duitsland naar de absolute top van Turkije dat jaarlijks CL zal spelen.

Serdar Tasci wilde eerder wel komen omdat geen andere topclub concreet werd. Maar hij wilde wachten tot dat het omkoopschandaal afgelopen zou zijn. Net als Alper Potuk.

1 Volkan
2 Gokhan
3 Kesimal
4 Yobo
8 Hasan Ali
6 Topuz
5 Emre
7 Dia
10 Alex ©
11 Stoch
9 Sow
26 januari 2012 om 15:45

De spelers die er nu staan moeten het doen. Er is zojuist afgewezen om punten te minderen ipv degraderen, dus als Fenerbahce degradeert gaan er veel spelers al weg, daar komen geen betere spelers voor in de plaats. Ik hoop dus dat Aziz ons kan redden op 14 februari zodat we vooruit kunnen, ipv eerste achteruit gaan.

26 januari 2012 om 15:46

Men is blijkbaar wel heel erg zeker van zijn zaak om dan Moussa Sow te halen voor miljoenen....

En anders als we degraderen dan kunnen we onze jeugd een kans geven misschien. We moeten van elk nadeel een voordeel proberen te maken.

@pindakaas

Je bent vast een blanke Nederlander waarvan de vingers zijn vast gelijmt aan het toetsenbord en nooit frisse lucht hebt gehad. Daarom walg ik van jou soort mensen, alles alleen maar thuis en stoer achter je computer vandaan durven te schreeuwen, dan zijn ze ook opeens heel groot en stoer...

Sow, heeft straks de kans dat hij over een paar maanden weer wegmoet, aangezien Fener misschien nog kan degraderen door de omkoopschandalen.

Ik snap echt niet waarom hij naar Fenerbahce gaat, want waarschijnlijk gaat Fenerbahce degraderen wegens dat omkoopschandaal. Dan moet hij lekker in de 2.lig voetballen..

26 januari 2012 om 15:45

hij mag als ik het goed heb niet eens 2de lig voetballen.
Alle buitelandse spelers die je in de 2.lig laat voetballen moeten onder de 24 zijn.

Wat ben ik blij dat Senegal is uitgeschakeld! Ik keek ipv de Clasico naar de Afrika cup! Ik had gemengde gevoelens toen Sow scoorde, blij voor onze aanstaande spits, maar verdrietig omdat hij wel een langer kon blijven daar in Afrika, maar toen de 2-1 viel kon het niet beter!

Hoop dat hij een goede klik krijgt met Alex en veel kan scoren voor Fenerbahce!

Onbegrijpelijke keuze als je ziet welke clubs nog meer in hem geïnterreseerd waren. Turkse competitie ligt op zijn gat en is toch een paar stappen terug.

Ik wens Sow veel succes in de 2e lig van Turkije

26 januari 2012 om 16:25

Wel leuk , als fenerbahce naar 2e lig gaat, komt jou clubbie (denk trabzonspor) ook mee..

26 januari 2012 om 16:33

Kan niet. Fenerbahçe mag dan drie buitenlandse voetballers meenemen die onder de 24 jaar zijn. Sow is inmiddels 26 jaar, dus die is dan transfervrij bij een degradatie. Best een provocerende reactie van je, maar het niveau op Voetbalzone is ook niet erg hoog dus ik ben niet verrast.

26 januari 2012 om 16:44

Klopt niet helemaal wat je zegt. Er mogen max. 3 buitenlandse spelers worden opgesteld ( spelers uit andere Turkse landen vallen hier niet onder), maar een speler die ouder is dan 23 mag gewoon meedoen. Alleen er mag lopende het seizoen niet iemand van boven de 23 getransfereerd worden. Dus Sow zou eventueel kunnen spelen als het zover zou komen dat Fener degradeert.

Wat een opmerkingen hier weer zeg. Toen Ujfa naar Gala ging, liep men te zeiken dat Turkse ploegen alleen maar 30 plussers binnenhalen die alleen voor het geld komen. Dat het een afbouwcompetitie is en dat ze jonge spelers moeten halen, dat ze spelers die ze halen allemaal gefaald zijn bij topploegen. Nu haaft Fener Sow binnen en wordt er gezeken dat hij nog jong is en niet naar Turkije moet en dat hij beter kan. Hetzelfde verhaal met Gala en Shaqiri, hetzelfde gezeik.

Ook lees ik hier dat het gat tussen de top en de rest te groot is in Turkije en dat het daarom een klote competitie is. Fener heeft haar laatste wedstrijd nog verloren, Gala heeft de wedstrijd daarvoor nog gelijk gespeeld.

Als jullie zo graag de Turkse clubs willen afzeiken, doe het dan goed. Want nu lijkt het alsof jullie hypocriet of klinisch achterlijk zijn. Gelieve eerst even iets lezen voordat je een stukje hypocriete literaire diarree neerkwakt die je mening moet voorstellen.

Kortom: Lezen, denken en dan pas reageren.

Fenerbahçe gaat wel heel ver om te laten zien dat ze onschuldig zijn. Miljoenen uitgeven aan Sow om tevens te laten zien dat ze niet omgekocht hebben. Aziz Yildirim heeft ook keer op keer gezegd dat hij onschuldig is, dat de reden waarom hij vastzit niet eens met omkoping te maken heeft. Het zijn vooral dreigementen, maar wat er van waar is weet niemand. Als het dan toch allemaal waar is, zou het beter zijn dat Aziz Yildirim gewoon toegeeft dat hij fout zit en heeft omgekocht want dan kunnen we allemaal verder. Blijkbaar heeft hij niet omgekocht want bij Fener geloven ze allemaal in de onschuld van de voorzitter.

Man, man, man....iedereen is moe. Ik hoop dat je succesvol wordt Sow. Maar al was ik in zijn plaats, dan zou ik naar een club in zo'n risicovolle situatie niet gaan. Ik denk dat Dia hier enorm belangrijk in is geweest. Die jongen is een prima vent, altijd positief over Fener geweest. Nu moet Dia alleen ook vaker de kans krijgen in de basis.

zeik de turkse competitie niet af mensen stiekem weten we ook wel dat we niet zulke spelers naar eredivisie kunnen halen want ik zie bijvoorbeeld een hugo almeida, quaresma , simao , sow , baros , melo , shaqiri kunnen binnenhalen we moeten gewoon realistisch zijn vind ik. Moussa Sow vind ik overigens wel een super spits hij is snel sterk technisch en heeft een neusje voor de goal ik dacht echt dat hij naar arsenal of liverpool zou gaan maar wens hem veel succes bij fenerbache

27 januari 2012 om 15:15

Shaqiri speelt niet bij de Turkse Competitie...

Snap deze overstap eigenlijk niet. Je zou zeggen dat Sow een mooie stap vooruit zou maken, maar deze stap is eigenlijk alleen maar achteruit met alle respect voor Fenerbahçe. Ik zag Sow best nog wel bij een mooie subtopper in Engeland spelen.

Waarom komt iedereen met reacties dat Fener zal degraderen? Het gaat hier over Moussa Sow, topspits die makkelijk bij de top van Europa kan gaan spelen komt naar Turkije. Praat pas als ze gaan degraderen. Hij maakt onze competitie leuker en sterker. Gefeliciteerd Fb-fans met jullie topspits. En die nederlanders die jaloers altijd zeggen dat er alleen oude spelers naar Turkije komen, pff wat kan ik nog meer zeggen? Zien jullie Sow al naar amsterdam komen? Ja mss in de vakantie. En degenen die zeggen dat hij alleen voor het geld is gekomen zitten er dik naast, als fener in de top 2 eindigt spelen ze volgend jaar CL en lille duidelijk niet. Als het voor het geld was kon hij beter naar Qatar, ... of Rusland die hebben toch ook geld?
Gs-fan

Sow bij Fenerbahce is de grootste fout wat die heeft gedaan in zen leven Jonge bij een club met omkoopschandaal spel je niet in Süper Lig maar wel Bank Asya(2lig).. sorry maar veel succes in Bank Asya(2lig)

27 januari 2012 om 02:53

Jaa en jij weet alles veel beter dan de mensen die in het bestuur van Fenerbahce zitten. Die leggen niet zomaar miljoenen neer voor een speler zonder garanties te hebben. Ga ergens anders de wijsneus maar uit hangen en denk de volgende keer wat logischer na.

Moussa Sow, wat een geweldenaar. Ik durf er tabak op in te nemen dat zijn bijdrage enorm zal zijn, want laten we wel wezen. Sow: een geweldige afmaker met Alex in zijn rug: een prachtige creëerder.
Naast wat de juridische zaken betreft ruik ik boekingen van succes!

Sow vind duidelijk Fenerbahce intressanter dan Lille. Sow gaat slagen bij Fenerbahce. Sow is de speler die Fenerbahce zoekt. We moeten eigenlijk nog een goede speler halen voor Baroni. Sow is een goede spits die bij Fenerbahce past. Ik hoorde dat ze de zelfde tactiek hebben gebruikt wat ze bij Anelka deden. Fenerbahce liet filmpjes van Istanbul etc zien aan Sow. Dit is zeker wel slim gedaan, want dat maakt het hem juist aantrekkelijker.

Fenerbahce blijft Fenerbahce. Het haalt niet uit als Fenerbahce naar de 2e divisie moet. Ik zou als ik Fenerbahce was daar juist lekker blijven. Je kan toch via de Turkse beker in Europa gaan spelen. Dan hebben wij tenmisten geen gezeur aan onze hoofd. Laat Besiktas, Trabzonspor en Galatasaray lekker met elkaar vechten. Lig tv zal dan ook niet zoveel geld gaan betalen. Ik durf te wedden dat de meesten mensen allemaal naar Fenerbahce gaan kijken.

26 januari 2012 om 21:41

Fenerbachce naar 2e divisie?
Hoe bedoel je?

26 januari 2012 om 22:09

denk je nou echt dat letterlijk alle FB fans hun abonnement gaan opzeggen als FB degradeert? ik dacht het niet hoor... en als FB naar de 2e divisie moet, moeten ziegler, alex, sow, yobo, en misschien anderen toch weg, door die regel, dus ik denk niet dat ze dan zo snel de turkse beker gaan winnen... ;

26 januari 2012 om 22:15

Er zullen veel Fenerbahce fans hun abonnement gaan opzeggen. Fenerbahce supporters hebben de meeste abonnementen. Lig tv zal dan bijna falliet gaan. Iedereen gaat dan toch naar Fenerbahce kijken. Laat Besiktas, Trabzon en Galatasaray het maar lekker uitvechten met elkaar. Het maakt niet uit dat hun dan weg moeten. Fenerbahce heeft ook nog een jeugd. Er zijn genoeg goede Turkse spelers.

27 januari 2012 om 02:51

Dat weet ik wel zeker. Je bent zeker vergeten hoeveel abbonementen er zijn opgezegd door al het gedoe tijdens het "omkoopschandaal" Mocht er ook maar iets met Fener gebeuren, maakt niet uit wat, dan zullen ook de rest allemaal uit protestest ligtv opzeggen.

Dan zullen de overige clubs véél minder geld binnen halen uit tv-rechten, omdat de helft van alle Digiturk kijkers voor Fener is.

27 januari 2012 om 12:13

50% van de kijkers zijn Fenerbahce supporters......

Waar baseer je dat op?

27 januari 2012 om 13:28

Ga toch weg man, Er zijn al zo vaak enquetes, polls, onderzoeken gehouden over wie de meeste fans heeft in Turkije en altijd is Galatasaray nummer 1 gebleken. Galatasaray heeft de meeste fans in Turkije!

On:

Wat een superaankoop, ik ben er stiekem wel jaloers op. Fenerbahce heeft eindelijk een goeie spits binnen, kunnen ze lekker mislukkeling Bienvenue verkopen.

27 januari 2012 om 13:36

Ja Ua_ebk maar het gaat hierom welke fans de meeste abonnementen hebben

On topic: Hij gaat nummer zeven dragen, vind ik wel een mooie nummer voor hem.

27 januari 2012 om 14:42

Begrijpend lezen mafkees. Het is algemeen bekend dat Fenerbahce supporters bereid zijn meer uit te geven om de club te steunen. Zo ook met Digiturk, die hebben het sinds de zomer moeilijk om de clubs te betalen omdat véél supporters hun abbonementen hebben opgezegd.

Het was zelfs een officieële supporters-actie op Antu en 12numara.org.

27 januari 2012 om 16:22

Ja betekend dit dat alle 30miljoen GS Fans een Ligtv hebben? Hmm nee!

Het is een feit dat 47% van alle abbonees van Fenerbahce zijn. Dat heeft Ligtv zelf gezegd, Ligtv zelf is in handen van Fenerbahce de Eigenaren zijn ook fan van de club.

Dit had ik totaal niet verwacht van Sow de turkse competitie is een stap achteruit en als hij daadwerkelijk zou gaan was het logisch als hij naar galatasaray gaan want die draaien op dit moment beter maar toch knap dat Fenerbache hem heeft weten te strikken .

26 januari 2012 om 23:04

nr 1 of nr 2? Wat is het verschil? Daarnaast eindigt fb vaker bij de top 2 dan gs. Gs is vorig jaar zelfs 8e geëindigd. Fb zou ook dit jaar Cl spelen maar is terug getrokken zonder enig vast bewijs. Gs speelt dit jaar niet eens europacup voetbal. Wat jij zegt klopt niet.

Ik ben jaloers op Fenerbahce. Niet omdat het Sow is maar om het feit dat ze een grote transfer hebben gemaakt. Nu mag Galatasaray echt niet achter blijven en ik hoop dat er ons een dezer dagen een verassing staat te wachten.

Galatasaray(l)

Misschien een leuk weetje voor alle andere Fenerbahçe-fans en/of Turkse voetbal liefhebbers. Zaterdag komt er meer duidelijkheid over de transfer van Milos Krasic (juventus). Als er voor zaterdag geen club interesse heeft om hem definitief over te nemen, wordt hij waarschijnlijk verhuurd aan Fenerbahçe met een optie tot koop aan het einde van het seizoen.

--------------------------------------------

Krasicle ilgili.

cumartesi randevumuz var.. pozisyon olumlu durumda.. oyuncu da sıcak‚ kulübü de daha ocak başında kimseye satılmazsa kiralık verebiliriz demişti.. satışı olmadı ve şu an önemli bir talibi yok.. kafayı kopartmaya gidiyoruz.. inşallah alıcı malıcı çıkmaz‚ oyuncu da gelir..

olursa sezon sonuna opsiyon da koymaya çalışacaklar.. bilginize..

hani anlaşıldı kesin gibi birşey çıkarmayın dediklerimden..

27 januari 2012 om 09:28

Lazio loert op 10miljoen... Dus als Fener Krasic wilt halen moeten ze snel zijn.

27 januari 2012 om 14:52

Lazio is zo goed al Failliet maak je daar maar geen zorgen over renktas!

Mensen die zeggen dat Franse comp beter is weet zelf niet wat die zegt.
Als na 7/9 jaar regerende Lyon(wat al raar is) niet meer kampioen kan worden omdat die sub-top teams kampioen worden betekend dat de niveau achter uit gaat. Grote clubs groeien niet meer en zakken terug naar het niveau van de Sub-toppers dat ziet iedereen toch? Je ziet in Engeland, Spanje en Duitsland standaard top 3/4 eindigt? dat betekend dat de top blijft boeken.

En je kan het zo bekijken, als in Turkije elk jaar iemand anders kampioen werd betekend dit niet dat niveau omhoog is gegaan maar juist diep en diep gezakt. Mensen praat met verstand!

Extra: Meeste mensen die het niet kunnen hebben zijn het de Nederlanders die weten dat zulke spelers in Turkije nooit voor Eredivisie zal spelen.

Aaaaiiee de titel ruikt naar discriminatie! Het is een Afrikaan, dus geen goalgetter, maar een goaltjesdief

ON: goede zet van Fenerbahce. In de Champions League was hij echt goed, in de competitie trouwens ook. Knap dat het ze lukt hem te halen trouwens.

Gefeliciteerd met jullie aanwinst. Hij heeft wel een aparte salaris. Na het seizoen 12/13 zal hij veel minder verdienen.

Jaarsalaris
2011 / 2012: 1.280m
2012 / 2013: 3.4m
2013 / 2014: 2.6m
2014 / 2015: 1.6m

Nu hebben ze 2 Superspitsen Niang en Sow

27 januari 2012 om 13:23

Niang was in de zomer wegggegaan.

27 januari 2012 om 15:12

Owjaa dat is waar he

Vind dit echt zuur hoor. Niet alleen voor Fener, maar ook voor de rest van voetballiefhebbend-turkije. Wordt er een goede kwaliteit speler gehaald, gaat Fenerbahçe hoogstwaarschijnlijk degraderen vanwege het omkoopgedoe. Dan is Sow weer heel snel weg vrees ik. Zie Niang, Lugano, Santos & Emenike. Toen het even benauwd werd drongen ze er allen op aan om te vertrekken. Toch goed dat Turkse ploegen topspelers kunnen blijven aantrekken, zelfs in de moeilijke periode waarin we momenteel verkeren.

27 januari 2012 om 13:16

Toen wist fener nog niet dat ze de politie achter het omkoopschandaal zat, daarom werd emenike gehaald. Nadat ze hoorde dat fener kon degraderen werden de meeste verkocht. En ik denk niet dat fener gaat degraderen, waarom zouden ze zo duure transfer kopen met risico dat ze degraderen.

27 januari 2012 om 14:27

Blijft me inderdaad verbazen hoe dom sommige mensen hier op voetbalzone zijn. Die transfer word niet door een stel amateurs gedaan. Als er ook maar 1% kans is dat Fenerbahce gaat degraderen zou deze hele transfer niet zijn gedaan.

We praten hier over een speler die 10m€ gekost heeft.

27 januari 2012 om 15:29

Dit kan misschien ook gewoon een tactiek zijn om te bewijzen dat ze niet aan omkopen deden.

27 januari 2012 om 16:44

Ik wil niet flauw doen ofzo, maar sinds gisteren is de kans wel heel groot geworden dat Fenerbahce volgend jaar een niveau lager speelt. Natuurlijk moet de rechtszaak nog plaatsvinden, maar de president van Fener en een aantal bestuursleden zitten nog altijd vast. Dat terwijl anderen al vrijgelaten zijn en geen stadionverbod of verbod om het land te verlaten hebben. (serdal Adali, Tayfur Havutcu enz.) Je kunt mensen wel voor dom uitkmaken, maar dat zijn de feiten die iedereen ziet.

27 januari 2012 om 23:51

Ik denk dat het gewoon een spelletje is dat ze spelen. Ali Koc en zijn aanhangers zeiden overal dat ze de 58. madde niet veranderd wilden zien, dit werd ook tal keer gezegd door Nihat Ozdemir, maar bij de bespreking viel mij gewoon wat op, nadat ze gingen stemmen wie er voor was en wie niet, bleef de camera hangen bij die ene man die aan het praten was. Vond jij dat ook niet raar? Ik was toch echt wel benieuwd wie voor 'ja, ik wil dat het veranderd' heeft gestemd.

Achteraf heb ik wel een foto gevonden van Ali Koc die zijn hand opstak bij 'ja', ik denk dat ze bijna zeker wisten dat het veranderd zou worden en dat deze uitkomst niet hadden verwacht.

Ik vind het allemaal raar, ik wil dat het snel tot daglicht komt. In zo een situatie wil ik deze lig niet eens volgen.

Een hele goede aanwinst voor Fenerbahce! , Sow is sterk , snel, scoort veel het is een soort niang type die we hadden verloren vorige seizoen maar nu hebben we een zelfde type terug!

Hopen dat krasic ook komt dan word het een manne opstelling.

Bienvenu, Guiza en Sow damnnn dodelijkere trio spits kan gewoon niet!

27 januari 2012 om 13:17

Niet te vergeten met inamato op 10 pffffffffff.

dit is mijn opstelling voor een sterke fenerbahce

Volkan
Gokhan
kesimal
yobo
Ziegler
emre
christian
krasic
alex
stoch
Sow
27 januari 2012 om 13:25

Dat zijn 7 buitenlanders, je mag er maar 6 in de basis en 2 op de bank hebben.

27 januari 2012 om 13:36

Die op de bank is niet meer zo.

Deze man zal het echt gaan maken in de turkse superlig.

In een volledige seizoen scoort hij gemakkelijk 25 goals. Lopende seizoen komt ie tot 13-14 goals.
Zijn snelheid en atletische vermogen gekoppeld aan zijn doelpunten maken van hem een dodelijke spits.

Als fener nog niang lugano santos emineke had , had fener een manne opstelling die niemand in turkije kon tege houden, pfff zie opstelling

Volkan
Gokhan
lugano
yobo
Santos
krasic
emre
Stoch
Alex
Niang
Sow
27 januari 2012 om 13:24

Ik tel 8 buitenlanders..

Off: ff een vraagje, als fener zal gaan degraderen zal dat dan volgend seizoen zijn of direct dit seizoen. Als het gelijk dit seizoen is zou ik het jammer vinden en lullig, want fener heeft ondanks het omkoopschandaal wat bezig is gewoon vanaf de 1ste wedstrijd lef en strijdlust getoont.

Sjonge jonge altijd weer die reacties over de stap achteruit. Die worden bijna net zo cliche als de vraag mag je echt niets drinken als je vast?

Wanneer was de laatste keer dat een internationaal bekende speler met veel ervaring in de CL koos voor de eredivisie? Juist ja.

27 januari 2012 om 14:35

Slechte vergelijking. Ik snap je frustratie, maar deze vergelijking gaat niet op.
In de Turkse competitie zit veel meer geld, Nederlandse competitie moet het toch meer hebben van zelf opleiden en/of scouten naar (grote) talenten en voor veel geld doorverkopen..

28 januari 2012 om 19:55

Meer geld ja. En raad eens waar de grootste clubs ter wereld heel veel van hebben?

Ik begin een beetje moet te worden van al die reacties hier over dat Fenerbahce gaat degraderen etc. Letterlijk bij elke bericht van Fener worden door een bepaald aantal namen continue dit onderwerp naar voren gebracht.

Praat over de kwaliteiten van de speler, geef je mening over het transferbedrag of weet ik veel, maar keer op keer vertellen dat Fenerbahce toch gaat degraderen terwijl er nog Helemaal niks zeker is begint echt zielig te worden.

Ik begrijp dat dit een unieke kans is voor de meeste Fener haters om ze flink zwart te maken, maar ik hoop dat die jongens ook mannen zijn als bekend wordt dat Fener onschuldig is.

28 januari 2012 om 10:08

Wanneer Fener onschuldig is zal je niks horen. In het Turks zeggen ze "gunahini alma", dat is een grote zonde wat je als moslim kunt begaan. Elke GS en Trabzon fan doet het al vooraf.

Fenerbahce heeft een goed speler gehaald maar hopelijk word het niet een dergelijk Guiza story met Sow.. Ik zie dat hij zich zelf 1 jaar heeft bewezen ( 25 doelpunten topscorer frankrijk) daarbuiten heeft hij niet echt veel gedaan..

Daarnaast heb ik gehoort dat hij 350.000 op jaarbasis bij Lille verdiende..
Als dit klopt verdient hij nu wel een enorm hoge bedrag..

eind seizoen = 1.800.000 euro
2012-2013 = 3.4.000.000 euro
2013-2014 = 2.6.000.000 euro
2014-2015 = 1.4.000.000 euro
2015-2016 = 1.4.000.000 euro

En laat die mensen maar die denken dat het een stap achteruit word Nederland zou zeker een stap omhoog worden ?

27 januari 2012 om 14:44

In tegenstelling tot Guiza heeft Sow wel individuele kwaliteiten. Guiza was een pure afmaker die afhankelijk was van zijn mede spelers. Sow daarintegen kan met een actie of een afstandschot voor het verschil zorgen.

Ik hoop dat het goed gaat uitpakken en we weer kunnen genieten van een topspits zoals vorig jaar met Mamadou Niang.

27 januari 2012 om 14:51

ik vind het eigelijk uitstekend contract... alleen dit seizoen en de 2 seizoene erop gaat die nog veel verdiene.

10 miljoen valt ook nog best mee ;

Moussa Sow gaat ervoor zorgen dat we elke week Sooow gaan zeggen!

27 januari 2012 om 16:46

hopelijk niet gelijk ... Bienvenueee!!! :@ :@

Moet Sow niet de laatste wedstrijd van Senegal nog spelen?

Voor Sow is dit wel een stap achteruit. ( Sportief ).
Financieel waarschijnlijk erg vooruit.

27 januari 2012 om 18:30

Hij heeft een dag vrij gekregen, is gisternacht naar Istanbul gekomen en gaat vandaag weer naar Afrika. Hij komt uiterlijk donderdag weer terug naar Istanbul.

ikheb bijna elke reactie's gelezen en wat me opviel was dat iedereen zei: voor sow is dit wel een stap achteruit. Ha-ha stap achteruit fenerbahce is een goeie club kan hem meer bieden dan lille, okee misschien is de turkse competitie niet zo goed maar dat wil niet gelijk zeggen dat het een stap achteruit is!

Waarom die jaloezie? Niet tegen de Gs/bjk Fans.

Denk dat Sow wel hogerop kon dan Fenerbache maarja..
Je word er wel rijk van
Hoop dat we hem ooit in een topcompetitie zien zoals de PL of Bundesliga ofzo
Hoop voor die Turken dat hij er een paar inknikkert en ze kampioen maakt
Trouwens toch knap dat Senegal er nou al uit ligt met Ba, Cisse, Sow, Ndaye, Niang enzo.

27 januari 2012 om 19:51

Denk je nouw echt dat Arsenal of Liverpool geen 3miljoen euro per jaar kunnen geven aan hem?

Fener heeft de meeste aandacht besteed, en dat heeft blijkbaar Sow betoverd vooral door de omgeving van de club en door zijn vrienden : Dia, Niang en Natuurlijk Anelka( was weer groot geworden door Fener destijds)

27 januari 2012 om 23:28

Als ik me niet vergis, heeft Niang hem overgehaald.

28 januari 2012 om 10:00

Hij krijgt het resterende seizoen 1,1 miljoen. Het seizoen daarop 3,4 miljoen. Het seizoen daarop 2,2 miljoen en in zijn laatste seizoen krijgt hij 1,4 miljoen. Dit is niks voor een club als Fulham, laat staan de topclubs.

De goaltjesdief is gisternacht geland rond 1 uur Turkse tijd. Ondanks de hevige sneeuw heeft een groep van 300 Fenerbahce-fans hem hartelijk welkom geheten. Hij vertelde dat het zijn keuze was om voor Fenerbahce uit te komen ondanks de vele aanbiedingen uit "grotere" competities. Hij wilt er alles aan doen om Fenerbahce niet teleur te stellen. Welkom Sow, ik verwacht veel van jou!

Echt een goeie aankoop van Fenerbahce maar ik denk niet dat hij jullie gaat helpen om kampioen te worden !:D

Ik begrijp sowieso niet dat de meeste gasten hier de Turkse competitie minder beschouwen.. het is anders wel 1 van de populairste competities.

Dankzij sommige zaken in Turkije zijn de Turkse teams achtergebleven.. alleen Besiktas doet het laatste 2 seizoenen goed in Europa.

en Sow kan Fenerbahce als tussenstation gebruiken om naar de top te gaan. Natuurlijk is hij ook wel een beetje voor het geld gekomen, maar hij had ook goede referenties van zijn landgenoten. Ex- FB spits Niang en zijn maatje Dia die ook een contract heeft bij Fb..

komt wel goed jongens.. Fenerbahce zal iig zijn doelsaldo wel hogerop krijgen met de komst van Sow.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren