Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Denilson blijft na vertrek bij Arsenal in vaderland voetballen

Laatste update:

Andrey Arshavin, Denilson en Sebastien Squillaci staan komend seizoen niet meer bij Arsenal onder contract. De club uit Londen maakt woensdagmiddag via de officiële kanalen bekend dat de aflopende verbintenissen van het drietal niet worden verlengd. Denilson stond het langst op de loonlijst van the Gunners, sinds 2006.

Denilson kwam zeven jaar geleden over van Sao Paulo en was daar de afgelopen twee seizoenen op huurbasis actief. De 25-jarige middenvelder speelde 153 officiële duels voor Arsenal, waarvan liefst 51 in 2008/09. Squillaci kwam medio 2010 over van Sevilla en kende een redelijk goed eerste jaar. In de afgelopen twee seizoenen kwam de 32-jarige verdediger niet veel meer in de plannen van Arsène Wenger voor. In totaal kwam hij tot 40 duels voor de Londenaren.

Arshavin kwam tot 31 doelpunten in 144 duels voor Arsenal. De 32-jarige aanvaller scoorde vier keer in de memorabele 4-4 remise tegen Liverpool, in 2009. Afgelopen seizoen werd al duidelijk dat de Rus geen toekomst meer had in het Emirates Stadium: 11 duels, 5 assists en 1 doelpunt.

Update 14 juni 18.02 uur - Denilson blijft na vertrek bij Arsenal in vaderland voetballen
Denilson wisselt niet van club. De Braziliaanse middenvelder werd al sinds 2011 door Arsenal verhuurd aan Sao Paulo en nu zijn contract in Engeland afloopt, stapt Denilson transfervrij over naar de club uit zijn vaderland. Sao Paulo maakt op de website van de club bekend dat de 25-jarige mannetjesputter voor vierenhalf jaar heeft getekend, tot het einde van december 2017.

Wie had jij wel een nieuw contract gegeven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Begrijpelijk, Arshavin heeft indertijd wel zijn waarde bewezen maar zat al snel over zijn top heen, de andere twee schieten gewoonweg tekort en waren eigenlijk gewoonweg geen goede aankopen mja..

5 juni 2013 om 18:38

Arshavin was echt een best vroeger, snap ook niet dat het zo snel achteruit is gegaan.
Braziliaanse trekjes lijken het me

5 juni 2013 om 18:40

Wanneer Arshavin een topsporters mentaliteit had dan denk ik dat hij nog gemakkelijk bij Arsenal mee kon. Maar deze voetbal is zo lui als een zak stront, jammer vond het namelijk altijd een prachtige voetballer.

Het blijft vreemd dat spelers als Arshavin en Denilson mislukt zijn bij Arsenal, ik vond het beide pontentiële topspelers.

5 juni 2013 om 18:40

Arshavin was bij Zenit. op het EK en het eerste seizoen gewoon een topspeler.

Toch jammer dat Shava op deze manier afscheid moet nemen bij Arsenal. Met een beetje meer inzet was hij gewoon één van de sleutelspelers bij Arsenal geweest, want aan het talent lag het nooit. Ik vraag me nu af waar hij naartoe gaat, want heel Rusland is inmiddels wel op hem uitgekeken na dat dramatisch verlopen EK waarin die zei dat het ons probleem was dat Rusland niet aan de verwachtingen voldeed. Ik verwacht dus dat hij ergens in het Midden-oosten ofzo gaat cashen.

5 juni 2013 om 18:10

Arshavin word veelvuldig in verband gebracht met een club uit Kazachstan of Tajikistan waar hij zo'n 300.000 euro per week gaat verdienen, 15.6 miljoen per jaar dus. Afgelopen zomer bij Rusland had ik nog hoop dat hij het nog kon, maar voor de vleugel en de AM komt hij tekort qua meeverdedigen, het talent heeft hij, hij heeft er alleen niet het maximale uitgehaald. Squillaci was bij Sevilla gewoon degelijk, bij Arsenal geflopt. Denilson, tsja, ik weet niet waarom zijn talent er niet uitkomt bij hem.

5 juni 2013 om 18:14

Volgens mij was het een club uit Azerbeidzjan. Gabala heette die club volgens mij, de club waar ex-loko en Dinamo Kiev trainer Yuri Semin nu werkt.

5 juni 2013 om 18:21

Ik kom daar nooit, Azerbeidzjan zou ook best kunnen, de coach en de club ken ik niet en hij zit daar denk ik ook niet voor het hoge niveau van de competitie of voor het mooie weer of fijne klimaat, de Kaukasus lijkt me niet heel fijn om te wonen, alhoewel het aan de Kaspische zee volgens mij best nog wel te doen is.

5 juni 2013 om 18:27

@koni020

Khazar Lankaran gevestigd in Azerdbeidzjan bedoelen jullie. Zou wel grappig zijn wanneer Shava daar naar toe gaat, laag niveautje, lekker cashen en daarna op de Bahamas gaan wonen.

5 juni 2013 om 18:44

Azerbeidzjan is inderdaad zijn niveau niet, dus als hij nog echt de drang heeft om wat van zijn carrière te maken kan hij beter naar een subtopper in Duitsland of Spanje gaan. Napoli zie ik hem ook wel voor spelen.

5 juni 2013 om 19:27

Qabala, heeft Collins John nog eens gezeten pas geleden.

5 juni 2013 om 18:46

Mee eens.
Alleen vond ik hem op het EK niet slecht spelen, ik vond hem in sommige wedstrijden zelfs geweldig. Alleen de laatste wedstrijd heeft hij teleurgesteld.
Heel jammer dat zo'n speler niet het maximale uit zijn carrière heeft kunnen halen, daar was hij zelf grotendeels voor verantwoordelijk, hij is namelijk altijd een luie voetballer geweest.
Maar gun hem wel nog een paar mooie jaren voordat hij stop, op het Ek2008 was hij toch echt fenomenaal!

5 juni 2013 om 19:07

Hij was inderdaad niet slecht, maar voor een voetballer als hij is dat niet voldoende. Hij moet ons land er doorheen slepen wanneer anderen dat niet kunnen doen. Hij is immers de ster. Dat heeft hij laten afweten. Maar in die laatste wedstrijd was het eigenlijk Advocaats schuld doordat hij Kerzhakov wisselde terwijl hij helemaal niet slecht speelde. Met Kerzha erbij werd het een kwestie van tijd voordat de 1-1 kwam.

Denilson gold toen toch als groot talent, zonde dat hij het nooit waar heeft kunnen maken. Evenals Arshavin natuurlijk, die na het succesvolle EK ook nooit echt heeft kunnen overtuigen. Squillaci ben ik nooit echt fan van geweest.

lijkt me geen gemis voor Arsenal alleen een hoop salaris wat ze besparen

Dit is jammer maar kan Arsenal wel begrijpen.

Heeft Arsenal deze transferperiode al wat toppers gekocht of van plan om aan te kopen? Ben het de laatste weken/maanden beetje uit het oog verloren. Ik hoop dat ze weer de PL een beetje spannend kunnen maken.

Des mooi.
Denilson kwam tekort, Arshavin was geweldig in het eerste seizoen maar daarna heeft hij geen zak meer gezeen. Toch wel jammer, want jezus wat kon/kan hij goed voetballen.
Squilacci is de slechste verdediger die ik ooit heb gezien en het is dus ook erg mooi dat die man weg gaat.
Minpuntje is wel dat Arsenal niets meer krijgt voor deze spelers.. Komt wel weer veel geld vrij doordat ze alledrie samen toch aardig wat aan salaris kostte, wat nu dus gespaard kan blijven (arshavin dan vooral).

@redactie: het vertrek van Denilson heeft niets te maken met het niet verlengen van een aflopende verbintenis. Zijn contract liep nog tot medio 2015, maar afgelopen week kwam het nieuws naar buiten dat beide partijen met wederzijdse goedkeuring uit elkaar gaan. Denilson mag deze zomer gratis verkassen.

Was al lang bekend, verder word ook het contract van Fabianski niet verlengt voor zover ik weet, en er gaan ook nog 15 jeugdspelers uit waaronder Ebecilio, Watt, Eastmond en Henderson. Volgend seizoen lopen ook de contracten van Bendtner, Mannone en Chamakh af dus daar zijn we dan ook vanaf, enkel Gervinho, Andre Santos, Diaby en Park nog niet, maar voor Gervinho en Park is concrete interesse, Andre Santos voor niets laten gaan net als Diaby en de eerder genoemde spelers lijkt me een goede optie, de spelers die nu weggaan strijken samen 276250 pond per week op en als Bendtner, Park, Djourou, Chamakh, Gervinho, Diaby, Gervinho en Mannone ook allemaal weggaan loopt dat bedrag op tot ongeveer 700.000 pond per week, wat neerkomt op zo'n 820.000 euro per week.

5 juni 2013 om 18:13

Dat Fabianski's contract niet word verlengd is toch best wel jammer. Hij heeft bij vlagen laten zien toch een uitstekende doelman te zijn. Vind hem eigenlijk beter als Sczsesny alleen heeft Flappy Handski natuurlijk niet meer de mogelijkheid om echt veel beter te worden.

Diaby zou ik er gewoon altijd bijhouden. Misschien zijn salaris verlagen want het is gewoon een van de beste middenvelders van Arsenal alleen is hij bijna nooit fit.

5 juni 2013 om 18:14

Fabianski was toch goed bezig meende ik? Waarom moet die dan ook weg?

5 juni 2013 om 18:18

Hij moet niet weg, hij wil weg door gebrek aan speeltijd, hij tekende afgelopen zomer voor 1 jaar bij met de eis dat hij speeltijd kreeg, niet genoeg naar zijn zin en hij wil dus niet verlengen.

5 juni 2013 om 18:39

Ahzo, dat wist ik niet. Dit is wel jammer vind ik, de laatste tijd speelde hij erg sterk. Hij is ook maar 27 of 28, als doelman kan die nog jaren mee, zonde dan.

5 juni 2013 om 18:15

Er zal veel geld bespaard worden als we een elftal aan nutteloze spelers lozen. Met dat geld kan de selectie echt goed versterkt worden, en kunnen salarissen voor topspelers betaald worden. Nu nog wat daadkracht zien op de transfermarkt, en het kan een mooi seizoen worden.

5 juni 2013 om 19:03

Fabianski heeft nog een contract tot 2014.

5 juni 2013 om 19:24

Nope, de doorgaans goed geinformeerde Duitse website transfermarkt.de zegt van niet, net als games die het vaak goed hebben zoals Football Manager en Fifa. Zijn contract loopt wel degelijk af, alhoewel ik wel hoor dat ze nog in onderhandeling zijn voor een verlenging, dus wie weet...

5 juni 2013 om 19:29

Gast, Fabianski heeft nog een contract voor 1 seizoen. Baseer je posts voortaan op feiten in plaats van aannames van zogenaamd goed ingelichte websites en games.

5 juni 2013 om 19:58

Geef jij jou bronnen dan eens? Tot nu toe heb ik transfermarkt.de 1 fout zien maken, de transfersom van Reyes, verder klopt hun informatie nagenoeg altijd. En ook Arsenalnews.co.uk geeft aan dat zijn contract tot 2013 loopt, en vorig jaar heeft Fabianski zijn contract voor 1 seizoen verlengd, dus loopt het nu af. En nu we het toch op de man spelen: Doe even normaal, reageer op een minde agressieve manier en check of een bron onbetrouwbaar is voordat je er iets over zegt...

5 juni 2013 om 20:02

Misschien helpt het om jouw bron erbij te vermelden. Dan kunnen we voor onszelf nog bepalen welke bron betrouwbaarder is.

5 juni 2013 om 20:25

Zou het niet logisch zijn geweest dat de club ook een eventueel breuk met Fabianski had aangekondigd indien zijn contract daadwerkelijk af zou zijn gelopen, zoals nu het geval is met dit drietal?

Bron is London Evening Standard.

5 juni 2013 om 20:27

Zoals gezegd: onderhandelingen zijn gaande naar verluid, aangezien het nog niet definitief is dat hij weggaat of bijtekend word het nog niet aangekondigd.

5 juni 2013 om 20:31

Welke onderhandelingen? Er lopen momenteel geen onderhandeling. Het huidige contract van Fabianski loopt af in 2014. Of acht je je eigen bron nog steeds betrouwbaarder dan een gerenommeerd medium als de Evening Standard?

5 juni 2013 om 20:52

@zoeen

Ik weet niet precies of ik gelijk heb maar ik heb een tijdje geleden nog op Justarsenal.com gelezen dat Fabianski aan het einde van het seizoen 2012/2013 transfervrij is. Verder is de Evening Standard de enige die deelt dat Fabianski's contract tot 2014 duurt. Een paar andere sites hebben het van de Evening Standard overgenomen dus daar word je ook niet slimmer van.

5 juni 2013 om 21:00

James Olley ‏@jamesolley 8 mei

@timpayton @arseblognews Club confirmed to me categorically, Fabianski's contract expires in June 2014. No reason to suspect otherwise.

dit is goed want nu is er wat meer plaats voor andere spelers

Heerlijk begin van de zomer. Arshavin en Squillaci kunnen het niveau niet meer aan. Vooral van Arshavin is dit jammer. Een paar jaar geleden hadden we nog een fantastische aanval met Arshavin op rechts, Nasri op links en Van Persie in de spits. Vaak stond Fabregas daar nog achter, wat destijds gewoon een wereld aanval was.

Denilson was in het seizoen waar hij tot 51 wedstrijden kwam niet eens een basispeler. Fabregas was een lange tijd geblesseerd en volgens mij was Ramsey toen ook uitgeschakeld. Toch knap dat Denilson tot zoveel wedstrijden is gekomen want hij heeft geen moment laten zien dat hij een absolute meerwaarde was. Desondanks was het geen slechte speler, hij kan maar beter in Brazilie blijven of naar een club zoals Hsv, Malaga of Real Sociedad.

5 juni 2013 om 18:17

De kans is groot dat hij bij Sao Paolo blijft, Sao Paolo wil hem en hij wil er blijven, en het enige probleem was de transfersom, dus wie weet. Arsenal is bezig de rommel op te ruimen, nu nog een aantal spelers weg laten gaan en we zijn weer wat verder.

Niet alleen Arsenal doet dat trouwens, alle topclubs laten veel spelers met een hoog salaris afvloeien ivm de Ffp.

Welk niveau zou Denilson wel aankunnen? Aan welke clubs moet ik dan denken?

Arshavin is zo een geweldenaar.
Ik snap het niet dat hij nooit zijn niveau heeft gehaald bij Arsenal.
Met zijn inzicht, snelheid, actie, pasing kan hij 1 vd beste van de wereld zijn.
Bij Rusland heb ik hem toch zo fantastisch zien spelen.
Ik volg Arsenal ook niet vaak en heb hem dan ook niet echt vaak slecht zien spelen.
Zonde van deze speler.
Wat is er met hem gebeurd?

Edit:
Is Galatasaray geen optie voor deze speler?
Vooral als Yilmaz vertrekt.

5 juni 2013 om 19:33

ja want dat brengt het leeftijdsgemiddelde omhoog bij gala
Gala moet meer jonge spelers aantrekken

squillaci eindelijk weg drama speler, bedankt arshavin voor je diensten!. nu mogen andre santos, chamakh weg en vooral park wtf dacht wenger toen die hem aantrok

De reden dat Arshavin nooit zijn niveau heeft gehaald, is laksheid,luiheid en weinig inzet... Anders was hij gewoon nu nog steeds een basisspeler bij Arsenal. Dit nieuws was al lang bekend...

Mooi, scheelt toch een hoop salariskosten.

Arshavin heeft zijn waarde terugbetaalt in mijn ogen. Dankzij zijn komst hebben we CL voetbal gehaald. Daarna is het gauw bergafwaarts gegaan omdat hij gewoon geen professionele instelling heeft. Talent in overvloed maar in de PL kan je niet teren op alleen talent.

Denilson was een groot talent maar heeft een nare blessure gekend in een cruciale fase van zijn ontwikkeling. Daarna heeft Wenger hem voor de leeuwen gegooid op een positie waar hij nog niet klaar voor was. Natuurlijk is niemand groter dan de club, en is het offeren van Denilsons carrière voor de club een logische keuze, toch blijft het een beetje wrang.

Squillaci is puur gehaald voor de breedte. Heeft het helaas dramatisch gedaan in de wedstrijden waarin hij moest invallen .

5 juni 2013 om 18:22

Toch jammer dat veel grote beloften bij Arsenal geblesseerd raken tijdens hun ontwikkeling, veel meer dan bij andere clubs heb ik het idee. Denilson, Ramsey, Wilshere, Lansbury, Afobe, Diaby, etc.

5 juni 2013 om 18:24

Bij Ramsey, Diaby en Wilshere was het door een blessure, hoe zit dat bij Lansbury, Afobe? Was het bij Lansbury niet iets met een drankprobleem?

5 juni 2013 om 18:29

Lansbury kreeg de ziekte van Pfeiffer, en Afobe raakte geblesseerd tijdens zijn verhuur aan een club (ben vergeten welke).

5 juni 2013 om 18:30

Komt ook deels omdat wij ze te veel belasten. Recente studies hebben uitgewezen dat je spelers tot hun 21e helemaal niet een heel seizoen mag laten spelen. Mede daardoor zijn bijvoorbeeld Nederlandse voetballers ook enorm blessuregevoelig.

5 juni 2013 om 18:36

Ik denk dat het aan het trainingsregime/medische staf ligt van Arsenal.. RvP was om de haverklap geblesseerd, net als Cesc Fabregas. Tel daar de handvol blessures van sleutelspelers per week dat elk jaar weer terugkomt. Cesc speelt nu bijna heel het seizoen door, RvP idem. T'is toch bizar dat altijd Arsenal met zoveel blessures kampt

5 juni 2013 om 18:40

En door de speelwijze van Arsenal. In Engeland denken ze dat je technische spelers verrot mag schoppen, omdat ze niet in staat zijn hun tactisch uit te schakelen.

5 juni 2013 om 18:42

Rvp had in zijn laatste anderhalf jaar bij Arsenal amper meer een blessure dus dat heeft niks met United te maken. Hij trainde gewoon meer en werd fitter en sterker. Cesc weet ik niet precies maar ik dacht toch dat hij ook nog steeds kwakkelt met blessures bij Barca. Welliswaar niet zo extreem als bij Arsenal maar toch.

5 juni 2013 om 18:45

@gooner4eva

Daar heb je helemaal gelijk in, vooral Stoke is zo'n club. Nu vind ik het nog best wel meevallen maar een paar seizoenen geleden was het echt heel extreem. Ze wisten dat ze het niet voetballend konden winnen dus begonnen ze maar te schoppen.

Vreselijk jammer dat een ploeg als Wigan degradeert en Stoke in de Pl kan blijven.

Alle drie zijn niet goed genoeg voor Arsenal. Ook al heeft Arshavin geweldige wedstrijden gespeeld voor Arsenal. In 2008 of 2009 een keer uit bij Liverpool staat me het beste bij. Daar maakte hij er geloof ik 3 en speelde hij geweldig.

5 juni 2013 om 18:50

Hij maakte er zelfs 4 en de wedstrijd eindigde in 4-4.

Kan mooi Rooney mee betaald worden. Squallaci was nog wel het dieptepunt, waarschijnlijk onze slechtste verdediger ooit onder contract, alhoewel.. Silvestre was ook zo'n pareltje.

Mooi om te zien dat er hard wordt gewerkt aan de wederopbouw van een nieuw Arsenal.

5 juni 2013 om 18:40

En Cygan kon er ook wat van, maar die speelde wel in een sterker Arsenal. Denk je trouwens dat Rooney echt interesse heeft om naar ons te komen?

5 juni 2013 om 18:43

Jawel, daar geloof ik wel in. Spelen toch een aantal leuke Engelse spelers bij ons en als je daarbij de leider mag spelen en je de garantie hebt op mooi verzorgd voetbal, dan zou Arsenal echt een hele mooie keuze voor hem zijn.

Rooney heeft alles al gewonnen, die wil nu het liefst op zijn favoriete positie spelen met daarbij een mooie uitdaging.

Grootste obstakels zijn United en zijn salaris.

Die drie voegen weinig toe aan Arsenal. Als je weer wilt opbouwen moet je zulke spelers van de hand doen en investeren in de jeugd of een goede versterking. En volgens mij heeft dat scouten uit Frankrijk ook wel zijn beste tijd gehad, want de laatste tijd halen ze alleen maar van die aanfluiting, evenals die Spits van Montpellier. Was altijd groot fan van het spel van Arsenal. Hoop dat ze ooit dat niveau weer zullen halen.

5 juni 2013 om 19:26

Het grote probleem is dat de transferprijzen de lucht in geschoten zijn, voor Henry en Vieira werd bij elkaar nog geen 25 miljoen betaald, nu zou je al 30 miljoen per speler kwijt zijn. Voor Anelka werd nog geen miljoen betaald, nu zou je voor een vergelijkbare speler zo'n 8 a 10 miljoen betalen.

5 juni 2013 om 19:38

Dat is zeker waar, maar is het relatief gezien nog steeds het geval? Vroeger hadden de clubs ook minder te besteden, dus waren de transfersommen niet sky-high. Doordat voetbal zo commercieel is geworden zijn de clubs meer gaan verdienen, maar betalen ze ook meer voor spelers, simpelweg omdat de clubs dit kunnen eissen. Misschien een heel slecht voorbeeld, maar als bijvoorbeeld Ronaldo weer terug zou gaan naar United: Real gaat echt niet akkoord met 40 miljoen als ze weten dat United 100 miljoen in de zak heeft. Die willen de hoofdprijs. Daarnaast worden ook weer zaken meergerekend als merchandise etc.

Mist Arsenal niets aan. Arshavin heeft een goede periode gekend bij Arsenal dus een miskoop vind ik niet dat je hem kunt noemen.

5 juni 2013 om 22:50

Nou, Arshavin heeft Arsenal toch klauwen vol met geld gekost hoor. Transfersom en salariskosten. En dat het dan mis gaat op iets als instelling, is doodzonde.

Gewoon even een vraagje tussen door nu het over russen gaat.
Hoe staat het met Dzagoev? Hij had zo'n fantastisch EK gespeeld clubs geintresseerd maar hij speelt nog steeds in Moskou? Hoe heeft hij het dit seizoen gedaan?

14 juni 2013 om 18:10

Hij heeft het dit seizoen weer prima gedaan. Hij heeft wel de intentie om naar Europa te gaan, maar hij vindt het ook niet erg om in Moskou te blijven.

By the Gods, Denilson is pas 25. Ik weet nog dat hij op het WK van 1998 speelde met zn driedubbele scharen.

14 juni 2013 om 21:36

Je weet toch heus wel dat het hier over een andere Denilson gaat.
Inderdaad, als ik de naam Denilson hoor denk ik aan zijn heerlijke scharen en typische samba
techniek. Dat was het beste Brazilie wat ik heb meegemaakt. Spelers als Denilson, Emerson, Cafu, Cesar Sampaio, Bebeto, rivaldo en natuurlijk El Fenomeno. Beste wk voor mij persoonlijk, want in elke ploeg zaten er grote namen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren