Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: ‘De planning is dat Veltman in Florida volledig gaat meetrainen’

Laatste update:

Joël Veltman is op de weg terug. De 26-jarige rechterverdediger van Ajax liep aan het einde van vorig seizoen een zware knieblessure op in de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo en kwam sindsdien niet meer in actie. Ofschoon Veltman voorlopig nog niet fit is, verloopt zijn revalidatie voorspoedig, zo laat trainer Erik ten Hag maandag weten.

Nadat de back in april onder het mes ging, werkte hij in Zeist aan zijn revalidatie. Inmiddels is er licht aan het einde van de tunnel voor hem. "Ik heb heuglijk nieuws, morgen (dinsdag, red.) komt Joël Veltman ook naar De Toekomst. Die gaat zijn eerste stappen weer maken in de teamtraining, dus dat is prachtig”, vertelt Ten Hag aan Ajax TV.

Nadat Veltman op 19 april tegen VVV de voorste kruisband van zijn rechterknie afscheurde, meldde Ajax dat de verdediger een revalidatieperiode van zes tot negen maanden wachtte. Ten Hag laat niet weten wanneer de negentienvoudig international van het Nederlands elftal weer minuten kan gaan maken voor de huidige nummer twee van de Eredivisie.

Veltman mijdt De Toekomst: ‘Het deed een beetje pijn in mijn hart’

Joël Veltman het niet opbrengen om te revalideren op De Toekomst.Lees artikel

Update 30 november 14.15 uur – 'De planning is dat Veltman in Florida volledig gaat meetrainen'
Erik ten Hag heeft vrijdag tijdens de persconferentie aangegeven dat Joël Veltman op de weg terug is. “Heel langzaam gaan we hem inpassen. Hij doet mee met de pass- en trapvormen, zonder weerstand”, wordt de trainer van Ajax geciteerd door Ajax Showtime. “De planning is dat hij volledig gaat meetrainen in Florida (in januari, als Ajax daar een toernooi afwerkt, red.). Als het even kan misschien voor de winter. Als het goed is, gaat hij steeds meer doen.”

Denk jij Joël Veltman op termijn zijn basisplaats bij Ajax zal heroveren?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
12 november 2018 om 20:33

Dat een ras-Ajacied, oud-aanvoerder, dapp're strijder en prima Ajax-back op de weg terug is. Een back die verdedigend zeker beter is dan Mazraoui, met een goede pass en voorzet. En op de dunbezette CV positie uit de voeten kan. Heuglijk nieuws dus.

12 november 2018 om 20:58

Niet hem CV zetten dat gaat Helemaal fout...

12 november 2018 om 21:19

Gaalmeister.. houd toch op man met je verdedigend beter dan mazraoui.. hoe vaak hebben we veltman moeten verafschuwen als hij weer is een veltmannetje had? Hij is traag,fysiek zwak,niet wendbaar en opkomend door zn gebrek aan snelheid en techniek totaal geen meerwaarde. Dat we de europa leaque finale haalden was niet dankzij veltman, maar ondanks veltman. Goede pass en voorzet? Kijk nou even naar mazraoui, met hem kan je doorvoetballen.. comfortabel aan de bal en heeft er al 2 belangrijke inliggen.. zie jii veltman een goal maken zoals mazraoui tegen bayern? Hahaha de gedachte alleen al moet jou ook doen beseffen dat we veltman moeten bedanken voor bewezen diensten..en succes wensen bij zijn volgende club. Niks tegen veltman persoonlijk, aan instelling ligt het niet. Maar ajax streeft nu een hoger na

12 november 2018 om 21:47

En heeft geen plek in het nieuwe Ajax. Klaar als back is hij aanvallend niet goed genoeg. Sterker nog, het zou mij niet verbazen als Kristensen onze Mazraoui voorbij gaat streven. Die heeft namelijk een hele strakke voorzet in de benen, in tegenstelling tot Mazraoui. Verdedigend is zijn rol nog harder over en sluiten. Wober was hem al voorbij, Schuurs zijn ze bij Ajax razend enthousiast over. Dat maakt Veltman optie nummer 3. Halen ze Mangalan, dan zelfs optie nummer 4. Dus optie nummer 3 als back, optie nummer 4 als CV, dat is einde oefening. Wordt hij afgeserveerd op dezelfde gronden als Tete, je brengt aanvallend te weinig. Deze zomer had zijn vertrek moeten zijn. Blessure gooide roet in het eten, nu moet hij hopen op een kansje.

12 november 2018 om 22:00

Als je Veltman beter vindt dan Mazraoui dan snap je er bar weinig van

12 november 2018 om 22:09

Laat Mazraoui nou maar eens twee seizoenen constant presteren dan. We zijn altijd heel vergeeflijk als jonge spelers fouten maken maar op een gegeven moment worden ze keihard afgestraft door het publiek. Mazraoui heeft ook al een aantal kinderlijke verdedigende fouten gemaakt en is gewoon geen echte verdediger. Ik zie hem volgend jaar wel een succes worden op het middenveld maar hij wordt echt geen toprechtsback. Een doelpunt maken vind ik ook niet echt superbelangrijk voor een back.

Veltman heeft een beetje hetzelfde als Ziyech en Blind - ze doen prima hun werk maar als er een keer een foutje wordt gemaakt of balverlies geleden dan is de wereld weer te klein. Als je door die momenten heenprikt zijn het gewoon hele goede voetballers.

12 november 2018 om 22:18

In 2017 hadden we ook Tete, en toch verkoos Bosz Veltman boven Tete. Veltman had dat seizoen de meeste succesvolle tackles van de Eredivisie. Geen enkele linksbuiten heeft dat seizoen tegen Ajax gescoord. Veltman is een intelligente speler die het doordekken van Bosz snel onder de knie had en daarmee instrumenteel was in het succes in de Europa league. Hij speelde letterlijk 90% van zijn passes vooruit en had goede statistieken voor zijn passing en crosspasses. Minder opvallend dan een Mazraoui die er twee inprikt, maar gewoon echt een goede degelijke back. Helaas zien weinig mensen dit in en staan we liever op de banken na een goal van een back. Wat mij betreft kan hij weer zeer belangrijk worden voor Ajax dit seizoen en gaat Mazraoui concurreren voor een plek op het middenveld.

12 november 2018 om 23:03

Veltman is zo ontzettend goed dat het hem maar niet lukt een buitenlandse club te vinden. Ook zonder blessure wil men hem niet in het buitenland. Sneu voor hem maar waar.

13 november 2018 om 18:23

Helder betoog. Valt geen speld tussen te krijgen.

30 november 2018 om 14:35

HEAR HEAR!

Veltman inderdaad bedanken voor zijn diensten en veel succes wensen bij zijn volgende avontuur. Ajax is duidelijk een paar niveaus beter dan toen hij nog speelde en gezien hij het toen al niet kon belopen zal hij nu al helemaal door de mand vallen.

30 november 2018 om 15:09

Positionering en felheid zijn zijn krachten. Kun je prima naast de Ligt zetten en Blind naar 't middenveld

2 december 2018 om 07:12

Grote kans dat hij beter dan ooit is straks. dus niet meteen afkraken. hopelijk krijgt ie na de winterstop weer speeltijd.

Och nee. Alsjeblieft niet.
Prima 14e man

Gelukkig, dan hebben we weer 4 backs voor de rechter kant.

12 november 2018 om 21:12

Mazraoui kan volgend jaar door naar het middenveld, Orejuela kun je langzamerhand wel afschrijven. Alleen Kristensen is een echte rechtsback.

13 november 2018 om 02:57

? Mazraoui gaat echt niet naar het middenveld hoor

Ik ben er blij mee! Hij is een uitstekende verdediger voor de Eredivisie en gaat altijd voorop in de strijd.

Met alle respect, Joël zal moeite zat hebben om aan te sluiten.. 😬

12 november 2018 om 20:34

Denkt men van Schone toch altijd, en die speelt zich toch vaak weer de basis in. Zijn beide niet de beste voetballers maar wel heel erg nuttige voetballers.

12 november 2018 om 21:48

Schei uit man schone is alleen nog goed door zijn ervaring en balans maar eigenlijk kan het niet meer zeker niet tegen betere tegenstanders.

12 november 2018 om 22:24

Schone heeft nog zijn vrije trap als meerwaarde.

13 november 2018 om 06:48

Toch kiest trainer na trainer voor schone. Alleen de vz experts niet.

13 november 2018 om 18:27

Wat een lulkoek weer. Hoog Veronica Inside gehalte. Verbreedt jouw blik eens en probeer eens te achterhalen waarom Schone wordt geselecteerd. Jouw kwik, kwek en kwak vriendjes moeten vaak hun tong afbijten voor hun objectieve mening.

Top! Zeer bruikbaar als je na de winterstop nog op 3 fronten meedoet. Goed te horen ook voor die jongen, blij dat hij weer bijna terug is op het veld. Verwacht alleen niet dat hij nog de onbetwiste nummer 1 gaat worden op rechtsback of centraal achterin.

Dat is zeker goed nieuws, Veltman is toch een echt Ajacied en niet slechter dan Orejuela en Kristenssen. Fijn om een backup voor Mazroui te hebben straks.

Mooi, nog altijd de beste rechtsback van Ajax.

12 november 2018 om 20:41

Vind ik ook. Valt een beetje in dezelfde categorie als Blind, een speler die in de ogen van sommigen niks goed kan doen.

Die man verdient echt meer respect dan hij krijgt, ajacied in hart en nieren en gewoon toffe pik die voorin de strijd gaat. Iets was ajax soms nog wel kan gebruiken

12 november 2018 om 20:33

Sowieso beter als die Colombiaan en die Deen. Ik zou hem altijd achter Mazroui in deze fase opstellen als backup. Dan heb je wel echt nu even meer zekerheid. Ook Joël kan in het centrum.

12 november 2018 om 20:46

"gewoon een toffe pik." Dat valt wel mee hoor. Ik vind hem samen met Cillissen de grootste kwal van de afgelopen 10 jaar bij Ajax. Heeft altijd nare trekjes en heeft geen idee wat fair play is. Ik vind een Mazroui veel sympathieker.

12 november 2018 om 21:55

Cillissen is een geweldige keeper. Dat jij hem een kwal vindt, is jouw mening. Veltman idem dito. Ken je ze persoonlijk dat je zo zeker weet dat ze een kwal zijn?

12 november 2018 om 22:27

Ben ik met je eens. Tegenstanders een kaart aannaaien is misschien wel zijn beste kwaliteit. Zelfs na de wedstrijd riep hij nog voor de camera dat hij hoopt dat Zeist de beelden terug gaat kijken van een bepaald moment. En dan met stip op kop die actie waarbij een speler geblesseerd op het veld lag, hij doet alsof hij de bal uitschiet en vervolgens verder speelt. Meest onsportieve actie die ik ooit heb gezien.

12 november 2018 om 22:37

Zo oneens met jou. Ikzelf ben een degelijke jongen, maar als ik op dat veld sta wil ik verdomme winnen. Ik vloek, schreeuw en deel zeker uit. Maar ben na de wedstrijd de eerste die je een hand geeft. Wat iemand op het veld doet, is niet hoe de persoon zelf is.
Daarnaast is Veltman daadwerkelijk een hele toffe peer. Ik werk al jaren in de hospitality, op een locatie waar voetballers graag komen. Van Beugelsdijk tot Promes, Kishna tot Robben, veel bekende mensen gezien. Veltman was zonder twijfel de meest vriendelijke, 'normaal gebleven' en gezellig jongen die ik uit dat rijtje heb bediend.
Dus niet iemand als slecht persoon afschrijven als hij gewoon alles doet om te winnen. Zouden veel voetballers nog wat van kunnen leren!

12 november 2018 om 23:05

@Torrevieja,
Leuk dat je Veldman buiten het veld zo ervaart en de vriendelijke jongen uithangt, maar op het veld vind ik Veldtman geen winnaar. Toppunt, wat @mocroberkane ook al zei. Onsportief gedrag.

Het is fijn om een rotzak in je team te hebben zoals van Bommel ook was, maar Veldman vind ik meer een gemaakte persoonlijkheid op het veld. Een acteur. Zogenaamd zieltjes winnen door voorop in de strijd.... hmm yeah right🙄

12 november 2018 om 23:12

Hoe is van bommel geen gemaakte persoonlijkheid dan?Die is wel de grootste to eelspeler die ik ken. Veltman kan wat vervelende trekjes hebben binnen het veld, maar hij is voor niemand bang en heeft voor niemand respect waarbij ajax nog wel eens teveel respect wil hebben ( bayern eerste 20min of psv uit) veltman is dan vaak degene die een signaal afgeeft door moker hard een duel in te gaan. Misschien niet netjes maar daarmee neet hij toch het team op sleeptouw? Ik begrijp het zieltjes winnen daarom ook niet helemaal? Eigenlijk begrijp ik niks van je reactir

30 november 2018 om 21:33

Goh slecht geheugen heb jij joh... Toen pelle ooit een overduidelijke elleboog aan veldman uitdeelde heeft veldman hem vrijgepleit... Valt me toch vies tegen dat een feyenoorder dit zegt...

Ik zie iedereen negatieve berichten plaatsen.. Ik ben hier onwijs blij mee! Voor lastigere tegenstanders heb je een goede verdedigende back en hij kan langzaam ritme opbouwen straks. Dan heb je na de leegloop van aankomend seizoen een stabiele kracht erbij. Het is hem gegund.

Veltman is een prima verdediger ben blij dat hij er weer aan komt. Veltman achterin en Blind naar het middenveld.

Dat is toch prima dat hij weer terugkomt. Je moet gewoon een zo´n sterk mogelijke selectie hebben ook in de breedte. En Ajax doet na de winterstop nog mee op 3 fronten als het goed is dus dan is het juist fijn om op de bank goede spelers te hebben.

Fijn dat hij op de weg terug is
Al verwacht ik niet dat hij meteen een basis plaats verovert
Maar als je over een tijdje nog in alle 3 de competities mee doet is het fijn dat je kan rouleren en veltman achter de hand hebt
Hoor vaak negatieve reacties
Maar zeker voor de eredivise is het toch een prima verdediger

12 november 2018 om 20:39

Haha laat me niet lachen veltman is het lachertje van de eredivisie.

13 november 2018 om 06:51

Volgens mij janken mensen meer om Veltman dan dat ze om hem lachen.

12 november 2018 om 20:40

Ik zou Wober naast de ligt zetten.

12 november 2018 om 20:47

Precies, in Wober zit veel meer potentie! De wedstrijden die hij speelde naast De Ligt waren echt sterk.

12 november 2018 om 21:08

Ho wat heb jij gezopen beste verdediger van de Eredivisie?😂

12 november 2018 om 21:57

Toen hij speelde toonden de statistieken aan hoe goed hij het deed. Nee, hij was niet de beste verdediger van de Eredivisie, maar toentertijd wel de beste RB.

De engste speler uit de Eredivisie is terug gelukkig zal deze naainek alleen nog de bank warm houden

Ooh shit slecht nieuws. Aub verkoop die man of doe hem gratis weg. Ik wil hem nooit meer zien in het shirt. Ik weet echt niet wat de boer in hem zag, want al in het begin zag je dat hij geen potentie had.

12 november 2018 om 20:49

Meest bizarre is nog dat hij 19 wedstrijden voor Oranje heeft gespeeld.. Er waren dus meerdere coaches die iets in hem zagen. Je merkt wel dat, nu zulke spelers niet meer geselecteerd worden, Oranje beter speelt.

12 november 2018 om 21:24

Bondscoaches konden er gewoon niet omheen. Als je de aanvoerder van ajax niet geselecteerd krijg je een hoop gezeur. Dat was dan ik meer de reden dan dat hij aan het niveau voldeed.

12 november 2018 om 21:29

Het zegt ook wel genoeg dat 3 kwart van die interlands allemaal vriendschappelijk waren. Als het om het kwalificatie gaat dan wordt ie gepasseerd. Meest veelzeggende actie was van Advocaat toen Tete geblesseerd raakte, hij meteen een 19 jarige fosu mensah liet opdraven en meteen in de basis zette in een kwalificatie interland. Advocaat zal in 99% van de gevallen voor ervaring ipv talent kiezen.

13 november 2018 om 06:54

Ik zou hem weer oproepen. Elke Nederlander faalt kennelijk op rechtsback. Zo gek is het dus niet.

12 november 2018 om 21:47

schaam je,, hij is de beste rechtsback van de laatste jaren die er in de eredivisie rondgelopen heeft.
Gelukkig is hij op de weg terug want een speler als hem hebben we hoognodig gemist.
Zodra hij 100% fit is zal hij ook weer aanmerking maken in Oranje.

12 november 2018 om 23:31

Ik vind heel veel mensen overdrijven in hun negativiteit rondom Veltman maar ook jij overdrijft, Arias was sowieso een betere rechtsback, Karsdorp in zijn top jaar zou ik ook nog boven hem scharen. Maar mensen die doen alsof Veltman er geen biet van kan neem ik evengoed niet serieus.

12 november 2018 om 23:50

Verbaast me niets dat jij weer zo negatief bent. Statistisch gezien was hij jarenlang één van de beste verdedigers van de eredivisie. Viel niet zozeer op door spectaculaire tackles, maar anticipeerde erg goed waardoor hij veel situaties al ontzenuwde voor ze gevaarlijk werden. Had vorig jaar Lozano, volgens velen de beste aanvaller van de eredivisie volledig in zijn broekzak. Twee jaar geleden scoorde geen enkele directe tegenstander van hem een doelpunt. Gaat voorop in de strijd.

Nee, het is geen absoluut toptalent a la De Ligt en zal nooit meer voor tientallen miljoenen vertrekken naar een andere club. Maar wel een meer dan bruikbare speler voor Ajax.

Mazraoui doet het verdienstelijk en heeft andere kwaliteiten dan Veltman. Maar als hij met pijntjes speelt of geel op zak heeft, zou ik als coach hem niet snel durven wisselen omdat ik Kristensen echt een stuk minder vind. Heeft een goede voorzet, maar dat is het dan ook, verdedigend is hij kwetsbaar en durf ik het (nog?) niet aan op hoger niveau met hem. Dan ben je toch blij als een rasajacied uit eigen jeugd weer terug komt van een blessure? Als hij zijn niveau weer haalt heb je op zijn minst een goede backup met hem en zal ik rustiger kunnen kijken als Mazraoui weg valt. Sluit zelfs niet uit dat hij zijn basisplaats weer kan heroveren, maar zo ver is het natuurlijk nog niet.

Ah Veltman komt er weer bij, maar die wilt niemand? Veltman is Eredivisie kampioen, heeft een WK mee gemaakt, Europa League finale gespeeld, is in hart en nieren Ajacied en gaat altijd voorop in de strijd en staat nooit zo positoneel slecht als bijvoorbeeld Kristensen en vooral Mazroui wel doen.
Het is geen ster speler, maar als je in de beker, competitie, en Europa mee wilt doen moet je een brede selectie hebben.
Verder moet iedereen normaal doen, die jongen ligt er 6 maanden uit, wee blij dat hij aan het herstellen is

12 november 2018 om 22:38

De arena zit iedere thuiswedstrijd vol met echte Ajacieden in hart en nieren. Daarvan hoef ik er ook geen op het veld te zien. Veltman is niet van het niveau dat Ajax na zou moeten streven, laat staan oranje. Prima dat hij op de weg terug is, maar toch niet als basisspeler. Hij is een prima back up voor centraal of RB, maar er staat nu beter voor hem, en ik zie Veltman niet over het niveau heengroeien dat hij voor zijn blessure had.

13 november 2018 om 06:56

Die wil je juist op het veld zien, waar heb jij het over? Ga anders het vreemdelingen legioen in Arnhem supporten.

Ik was die man al helemaal vergeten 😂

Met alle respect voor Veltman maar ik heb hem nog geen moment gemist.

12 november 2018 om 22:30

Niemand heeft hem gemist, zowel Ajax als oranje zijn beter af zonder dit soort spelers. Kijk naar de statistieken, zowel Ajax als oranje doet het de afgelopen tijden stukken beter dan voorheen. Ik zeg niet dat dit met de absentie van Veltman te maken heeft, maar hij wordt in ieder geval niet gemist.

12 november 2018 om 23:55

Spreek voor jezelf. Ik ben prima tevreden met Mazraoui, vind dat hij het goed invult. Maar als hij in topwedstrijden geel op zak heeft of met pijntjes speelt, houd ik mijn hart vast, want Kristensen kan prima mee in het aanvalsspel maar is verdedigend nog kwetsbaarder dan Mazraoui die al een gemaakte back is. Ik zou dan heel blij zijn om Veltman minimaal achter de hand te hebben in die situaties. Of evt als vervanger van De Ligt in de wedstrijd tegen Psv. Was vorig jaar thuis tegen PSV ook de beste speler aan Ajax-zijde.

Dat Ajax het beter doet heeft vooral te maken met de kwaliteitsimpulsen door de aankoop van Blind en Tadic zonder de belangrijke spelers te verliezen. Niet door het gemis van Veltman.

Gelukkig is hij op de weg teug, een speler als Veltman hebben we op bepaalde momenten gewoon gemist dit seizoen.

12 november 2018 om 22:32

Ik ben echt benieuwd op welke momenten jij doelt. Ik kan me alleen voorstellen dat je hem tegen PSV hebt gemist als back up voor de Ligt. Maar verder?

13 november 2018 om 06:57

Ik mis hem bij elke omschakeling van de tegenstander, als Maz in geen velden of wegen te bekennen is.

13 november 2018 om 08:23

Idd tegen PSV, maar ook dat wat Glory zegt. Maz verzuimt geregeld zijn primaire taak uit te voeren en denkt te aanvallend.

Snap persoonlijk niet wat de meer waarde is van deze speler bij een goed draaiend Ajax op dit moment.
Maar goed de tijd zal het leren.

ohjaaaa die is er ook nog bij ajax... Was hem echt compleet vergeten, gezien hij niet meer is opgeroepen voor het Nederlandselftal. Gelukkig maar

13 november 2018 om 08:29

Knappe opmerking, de man is (een half jaar)zwaar geblesseerd geweest..
Gek he, dat hij niet werd opgeroepen voor het Nederlands elftal..

15 november 2018 om 18:43

Voor zijn blessure werd hij ook al niet meer opgeroepen hoor...

Goede zaak als hij op zijn oude niveau terug kan keren. Maakt onze selectie alleen maar breder, want hij zal eerste back-up van rechtsback en centraal zijn. In het kader van "never change a winning team" zal hij zeker niet zomaar in de basis komen.

Ik hoop dat Veltman snel hersteld. Goede speler om achter de hand te hebben, maar niet voor in de basis. Veltman is kampioen in fouten maken en net te laat komen. In de tijd dat hij achterin stond kwamen we nooit door die voorrondes. Masraoui, Blind en Kristensen doen het alle 3 prima. Zijn alle 3 aan de bal ook beter. Verdedigend schat ik alleen Masraoui iets minder goed, maar dat hij hij met zijn opbouwende kwaliteiten, assists en goals al ruimschoots gecompenseerd.

Na de winterstop kan Ajax waarschijnlijk weer bezitten over Veltman, Sinkgraven, Bande en nieuwkomer Magallan. Zo wordt Ajax er in de breedte nog wat sterker op. Wat goed van pas kan komen aangezien Ajax de meeste wedstrijden moet spelen van alle Nederlandse clubs.

Hoop dat hij snel weer mee kan spelen Mazraoui op rechtsback vindt ik echt matig. Veltman was echt klasses beter op die plek (zeker verdedigend). En aanvallend vindt ik Kristensen echt veel beter. Mazraoui kan beide gewoon net niet.

Leuk voor die jongen. Zolang Koeman hem niet oproept wens ik hem alle succes. Met z'n winnaarsmentaliteit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren