Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: De Jong doorstaat eerste gedeelte van keuring bij PSV

Laatste update:

Luuk de Jong keert terug in de Eredivisie. PSV heeft met Borussia Mönchengladbach een akkoord bereikt over een transfersom van vijfenhalf miljoen euro. Dat meldt het Eindhovens Dagblad donderdagavond. Alleen de medische keuring lijkt nog roet in het eten te kunnen gooien.

/

Het ligt in de lijn der verwachting dat de 23-jarige De Jong volgende week medisch gekeurd kan worden in het Philips Stadion. Hij ging in 2012 nog voor zo’n vijftien miljoen euro, een clubrecord voor Borussia Mönchengladbach, van FC Twente naar Duitsland. Bij die Fohlen heeft de zevenvoudig Oranje-international echter niet kunnen overtuigen. In 36 wedstrijden kwam hij tot zes doelpunten.

Vanaf de winterstop van vorig seizoen speelde De Jong voor Newcastle United, maar daar wilde het opnieuw niet vlotten. In de Premier League stokte de teller op twaalf wedstrijden en nul treffers. De Jong, die bij Mönchengladbach nu nog een contract heeft tot medio 2017, werd ook in verband gebracht maar Ajax, maar lijkt dus naar PSV te gaan.

Update 11 juli 19.35 uur - De Jong doorstaat eerste gedeelte van keuring bij PSV
Luuk de Jong heeft vrijdag het eerste gedeelte van de medische keuring bij PSV goed doorstaan, zo meldt Voetbal International. De aanvaller zal zaterdagochtend de rest van de testen ondergaan en daarna aan de onderhandelingstafel plaatsnemen. De Jong heeft met Borussia Mönchengladbach al een akkoord over de afwikkeling van zijn contract. Zodra hij ook met PSV op een lijn zit, zal de Eindhovense club de komst van de aanvaller voor vier seizoenen aankondigen.

Denk jij dat Luuk de Jong gaat slagen bij PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Van twente naar het buitenland en weer terug. Een paar goede kostbare jaren verspilt.

10 juli 2014 om 22:53

Hij is ook nog eens hopeloos mislukt in het buitenland. Hij speelde overal als een drol, en dat zal in het shirt van psv niet anders zijn vrees ik.

11 juli 2014 om 20:15

Het probleem is dat er voor de Nederlandse clubs niet veel meer dan dit is te halen. De tendens is nu een beetje, onder velen, om elke euro die uitgegeven wordt als belachelijk. Ik denk dat je voor 5 miljoen een technisch vaaridge speler hebt met de Jong. Maar het blijft zeker een risico met een speler die al 2 jaar matig heeft gepresteerd.

Scouten in Brazilie heeft geen zin meer omdat daar de halve wereld met scouts zitten en het land zelf ook goed geld betaald. Opleiden lijkt het enige devies. Echter loopt er in de jeugd van PSV op dit moment niet een spits die op korte termijn goed genoeg is. Ook locadia is niet van het niveau dat PSV zou willen, denk ik. Zijn balbehandeling is te traag, kan niet kort snel schieten (wat voor een type spits als hij wel nodig is), technisch niet vaardig genoeg, kan geen man uitspelen, vaak slechte aannames. Ik ben, in tegenstelling tot een behoorlijk aantal hier, geen fan van Locadia.

11 juli 2014 om 00:51

Qua financiën is hij er niet op achteruit gegaan denk ik. Leek toch wel echt uitgeleerd in de Eredivisie in de tijd dat hij bij Twente speelde, daarnaast leuk Gladbach een verantwoordelijke, geleidelijke stap omhoog maar hij heeft het helaas niet waar kunnen maken.

11 juli 2014 om 08:13

Gladbach speelt in een 4-4-2 systeem, en bij Newcastle stond hij als aanvallende middenvelder. Bij fc Twente speelde ze 4-3-3 net zoals PSV voetbalt.... Ik hoop dat hij nu beter uit de verf komt...
Ook is hij pas 23 jaar, dus hij kan het altijd nog een keer proberen!

11 juli 2014 om 22:52

Luuk de Jong verdiende bij BMG 2,8 miljoen.. Mag toch hopen dat hij dit niet bij psv zal gaan verdienen.

Ik vind het weer een typische psv(brands) aankoop, ben benieuwd.

Misschien wordt hij dit jaar wel topscoorder als hij naar psv komt

10 juli 2014 om 22:40

Misschien word Dordrecht kampioen...


Met alle respect maar ik weet nou niet of dit een goede aankoop is, hoop voor de PSV fans dat ie me het ongelijk bewijst maar hij heeft afgelopen jaren stilgestaan in ontwikkeling..

10 juli 2014 om 23:56

Als hij heeft stilgestaan is die dus net zo goed als die bij twente was dus geweldig nee het is kijken hoe hij presteert maar dat is bij elke aankoop. Tenminste meer wat spelers van naam de eredivisie in de jong, defour.

11 juli 2014 om 01:42

Weet niet of je het gezegde 'stilstand is achteruitgang' kent

11 juli 2014 om 12:39

Dat gezegde is hier niet relevant. De Jong heeft namelijk stil gestaan, maar de Eredivisie opzich is sowieso al achteruitgegaan. In de Eredivisie zijn kopsterke aanvallers bovendien in het voordeel als je kijkt naar Pelle en Higdon.

10 juli 2014 om 23:18

Kan zomaar! Kijk maar naar Pelle. Kon voorheen nog geen skippybal dr inschieten en nu loopt hij bijna 1 op 1. Alles is mogelijk

10 juli 2014 om 23:58

Een skippy bal in de goal werken is ook best moeilijk of de keeper moet wel.heel slecht zijn zon gevaarte niet tegen te houden

11 juli 2014 om 21:07

Een skippybal het doel in werken... Tja, dat is doorgaans lastiger dan scoren met een voetbal. Je zou bv wel kunnen zeggen, dat hij voorheen niet een staat was tegen een skippybal aan te schoppen.

On: De Jong is niet beter dan Matavz. Laatste twee jaar niets gebracht, tevens vraag ik mij af of De Jong past in het spel van Psv, helemaal wanneer men daar gaat spelen zonder echte buitenspelers.

Dit was al meer dan 5 uur te lezen op ed.nl
raar dat er gezegd wordt dat dit nieuws donderdag avond bekend werd gemaakt

10 juli 2014 om 22:35

Het bod is pas om 9 uur geaccepteerd, dus erg knap van kapitein gokwerk van het ED dat hij het dan al 4 uur voordat het bod geaccepteerd wordt al meld.

10 juli 2014 om 23:00

Het ED maakte vanmiddag melding van een principe-akkoord. Vanavond is er een definitief akkoord gesloten.

wauw die jongen mag nog van geluk spreken dat een Nederlandse topclub hem nog wilt hebben 6 doelpunten in 2 seizoenen is belachelijk weinig zeker voor dat bedrag...

Hij gaat naar Ajax. Kolbeinn wordt dit weekend verkocht.
Hoop ik....

10 juli 2014 om 22:33

Nee dank je! Dat van sigi mag wel!

10 juli 2014 om 22:35

Dat hoop je he? Als echt alles rond is met de jong en PSV zal je wel zeggen, dat de jong een matige spits is en niet het Ajax niveau heeft.

Mooi om te zien dat Psv timmert aan de toekomst. Of De Jong nu wel of niet de ideale spits is voor Psv weet ik niet maar ik geef hem het voordeel van de twijfel. Hij heeft de afgelopen twee jaar weinig tot niks gepresteerd en zal erop gebrand zijn om zich te bewijzen. Psv betaald een hele smak geld voor hem dus zullen ze er wel zeker van zijn dat het een goede investering is.

Brands heeft inmiddels ook een gesprek gehad met Defour en dat ziet er goed uit. Defour is geïnteresseerd in een overgang naar Psv en zijn zaakwaarnemer heeft deze week nog een gesprek met de leiding van Porto. De contouren van het nieuwe Psv worden zichtbaar.

10 juli 2014 om 22:31

Altijd dat kopen van PSV wordt je toch misselijk van. De buitenwacht heeft meer sympatie gekeregen voor Ajax en Feyenoord waar jeugd wel doorbreekt. Het hele elftal is straks gewoon gekocht. Vorig jaar Maher en Narsingh voor grote bedragen nu deze 2 weer.

10 juli 2014 om 22:37

Maat waar heb jij het over? Zoet hendrix depay locadia ritzmaier willems toch allemaal uit de jeugdopleiding van Psv.

10 juli 2014 om 22:44

hahahaha willems komt van sparta vriend moet ik jou dat vertellen? nee psv is een koopclub geworden jammer. De sympatie voor Phillips is weg .

10 juli 2014 om 22:44

Kerel... Narsingh vorig jaar gekocht...? Realy?

10 juli 2014 om 22:49

Willems Lol, Depay Lol, Willems is gewoon gekocht van Sparta, Depay is weggeplukt uit de jeugd van Sparta.

10 juli 2014 om 22:55

PSV is al sinds mensenheugenis een koopclub, PSV koopt spelers die daarna weer voor veel geld vertrekken (mertens, Strootman). Daar is niks mis mee.

10 juli 2014 om 22:56

En spelers als Pelle, Mathijssen, Immers, Janmaat, Schaken, Goossens, Verhoek, Vormer. allemaal eigen jeugd. En wat komt er dit jaar uit de helikopter nu er wat centjes beschikbaar zijn?

10 juli 2014 om 22:59

@luigi,

Dan hoef je ook geen sympathie voor Ajax of Feyenoord te hebben, want die clubs plukken ook veelvuldig de talenten van andere clubs weg.

De sympathie voor Feyenoord zal sowieso ook wel weg zijn neem ik aan. Zodra ze weer geld hebben om uit te geven zal Feyenoord ook gewoon weer voldoende spelers aan gaan trekken om het team te versterken.

10 juli 2014 om 23:05

Depay speelt al een jaar of 6 bij Psv.

10 juli 2014 om 23:07

Willems komt van Sparta.

10 juli 2014 om 23:11

Jeugdspelers die bij de eerste selectie zitten, of die volgend seizoen gaan komen: Depay, Bakalli, Locadia, Hendrix, Ritzmaier, Zoet, N. Bertrams, Vloet, Koch, Van Der Wijs, Brenet en Koch. Dus hoezo kopen, kopen, kopen? Er zijn zwakke posities in het elftal, die worden opgevuld van buitenaf.

10 juli 2014 om 23:28

Luigi28
Depay speelt wel sinds zijn 12e voor PSV en is dus een jeugdspeler genie die je bent..

11 juli 2014 om 01:23

Standaard reactie op een (mogelijke) aankoop van Psv. Wat wil je dan? Moet PSV gokken op maar 1 spits? Locadia heeft zich nog niet bewezen en dan een A junior ernaast? Belachelijk natuurlijk. PSV heeft 2 a 3 spitsen nodig, al was het maar om blessures en schorsingen op te kunnen vangen en bij een achterstand een extra spits in te kunnen zetten.

Geinig dat een feyenoorder dit zegt. Die club is zo goed als ten onder gegaan aan schitterende miskopen en is gered door een mooie verzameling privaat geld. Feyenoord moest wel aan de jeugd gaan, ze stonden zo vet rood dat ze bijna failliet gingen en dat vind jij goed beleid natuurlijk. Pfff.

11 juli 2014 om 01:25

En feyenoord heeft dank zij een gehuurde (guidetti) en gekochte spits (pelle) vrij goede resultaten gehaald. Welke jeugdspitsen zijn daar wel niet het slachtoffer van geworden? Of had die schitterende jeugdopleidig die niet zelf in huis?

Goede eigen jeugd: Pelle, Immers, Mathijssen, Janmaat, Vormer, enz.

11 juli 2014 om 06:51

De pot verwijt de ketel zeg maar. Er is geen enkele club die met alleen maar eigen jeugd een complete selectie kan vullen, zelfde geld voor joue opmerking over het private geld bij feyenoord waar aandelen voot verkocht zijn. Zo heeft psv veel geld van de gemeente gekregen voor de grond onder het stadion, ajax veel geld ontvangen met de beursgang en zo kan ik nog wel ff door gaan.

Ben benieuwd of de jong weer op zijn oude niveau kan komen in de eredivisie.

11 juli 2014 om 10:35

Wat een gelul toch steeds over dat kopen van Psv. Net of Ajax nooit meer wat koopt. Onder het bewind van Overmars is ook al best veel gekocht. Het levert alleen zelden wat op en blijkt steeds weggegooid geld. Sana, Duarte
PSV koopt duurdere spelers maar die worden ook weer met winst verkocht....strootman, Mertens', matavz

10 juli 2014 om 22:33

Wat je mooi noemt. Altijd dat gekoop van jou club. Psv heeft totaal geen spelers die een binding hebben met de club het is allemaal gekocht. De buitenwereld heeft nu ook meer de sympatie voor de grootste 2 clubs van ons land vanwege het beleid(jeugd).

10 juli 2014 om 22:41

Feyenoord kan zich makkelijk op de schouders kloppen, ze konden niet anders en toevallig is er een hele goede lichting. Kan best dat feyenoord over een paar jaar ook zal moeten kopen. Overigens zal ook Feyenoord geld uitgeven als ze het hebben. Of gaan ze een eventueel vertrek van Pelle met eigen jeugd oplossen?
PSV is later dan Ajax en Feyenoord begonnen met het serieus nemen van de opleiding en zal dus ook moeten kopen

10 juli 2014 om 22:42

Je kan beter je mond houden als je toch alleen maar onzin praat. Geen binding? Depay, Brenet, Zoet, Hendrix, Locadia, Bakkali (in mindere mate), Ritzmaier komen gewoon uit de jeugd.

Wtf verwacht je dan toen PSV al haar sterkhouders verkocht vorig seizoen. Dat ze alles zouden opvangen met jeugd? Denk je echt dat alleen jeugd spelers als Strootman, Mertens, Lens, Marcelo ff opvolgen en er gelijk staan? Dan is het logisch dat ze Narsingh en Maher haalden. Ze hadden meer dan genoeg geld ontvangen om aankopen te doen. Dus waarom zou je alleen maar eigen jeugd opstellen? Als je alleen maar op je geld zit en alleen maar jeugd opstelt ga je het op lange termijn ook niet redden..

Feyenoord werd gedwongen om (bijna) alleen maar eigen jeugd op te stellen doordat ze zoveel schulden hadden. En doen het nu geweldig met hun eigen jeugd.

10 juli 2014 om 22:43

Wat loop je nou dom te lullen met eigen jeugd? Spelers gekocht door Feyenoordelle, immers, Mathijssen, Janmaat, hahn zo kan ik nog wel even doorgaan. Het feit dat Feyenoord geen geld heeft om aankopen te doen dat zit jou dwars denk ik. Je komt nu met Ajax EN Feyenoord eigen jeugd? Je wilt veel duimpjes hebben zeker? Tegenwoordig heeft niemand een binding met een club! Draait allemaal om geld voor die spelers, sus dat is ook onzin wat je zegt. En Ajax eigen jeugd? Staan paar spelers in van eigen jeugd. Maar
Kijk wat ze deze transferperiode al hebben aangetrokken. Het feit is dat als je op een positie geen goede speler in de jeugd hebt lopen, koop je er 1. Zo simpel is dat.

11 juli 2014 om 20:56

@swenfelicia en iedereen die zegt dat Janmaat niet uit de jeugd van Feyenoord komt. Janmaat heeft tot zijn 18de in de jeugd van Feyenoord gespeeld, maar werd te licht bevonden. Op z'n 18de ging hij naar ADO en een jaar later naar Heerenveen om in 2012 terug te keren bij de club die hem opgeleid heeft. Als je wil praten over spelers die wel of niet uit de Feyenoordjeugd komen, zorg dan eerst dat je er echt wat van af weet voordat je maar wat roept.

11 juli 2014 om 22:39

Janmaat in midendere maten dan. Wat boeit het nou wie ik opnoem? Je snapt me punt toch?

10 juli 2014 om 22:40

Defour is toch meer een 10? Wat gaat PSV dan met een Maher of een Wijnaldum doen? De Jong ben ik ook niet echt overtuigd over.. was bij Twente een leuke spits maar toch echt geen topper. Erna compleet mislukt.. dus tja..

10 juli 2014 om 22:43

Defour is geen 10 volgens mij meer een gewone cm die eenan naast zich heeft staan of achter 2 man speelt.

10 juli 2014 om 22:46

Defour is een fysiek sterke en harde controleur op het middenveld, zou opzich wel een heerlijk middenveld kunnen vormen met Gini en Maher.

10 juli 2014 om 23:13

Defour is de harde controlerende middenveld die psv nodig heeft. Wijnaldum kan naast hem spelen als box to box, hetzelfde geldt voor Hiljemark en Ritzmaier, zelfs Maher kan daar nog spelen. Schaars is nog maanden geblesseerd dus die tel ik niet mee. Kortom, Cocu kan veel rouleren met zijn middenveld.

Matavz vind ik beter. Snap PSV niet. Matavz is sneller en leper voor de goal, alleen bij psv kreeg ie als die speelde, veel ziekenhuisballen. De Jong doet t meer op kracht, maar vind ik de mindere van de 2

10 juli 2014 om 23:52

ooit bedacht dat matavz zelf weg wou??

Ik vind het geld weggegooid. Psv koopt nu een zelfde soort speler als locadia. Een spits die aanvoer nodig heeft. Laat dat de laatste jaren nou niet gelukt zijn. Ze hadden een spits moeten kopen die een eigen kans kan creëren. Type bony...

10 juli 2014 om 22:48

Deels met je eens. Kijk alle wedstrijden even overnieuw, dan zal je zien hoeveel kansen locadia heeft gemist. Ik snap dat het beide spitsen zijn die aanvoer nodig hebben! Maar als je kansen krijgt die locadia kreeg dit seizoen kreeg, mag je ze wel afmaken. Daar word een spits uiteindelijk op beoordeeld. Daarnaast is de jong meer een aanspeel punt dan locadia. Locadia heeft wel de body ervoor, maar gebruikt Z'n body totaal verkeerd!

10 juli 2014 om 23:13

Ik snap wat je bedoeld, maar moet je iedere spits na 1 seizoen afschrijven? Hij is nog zo jong en heeft toch al best een aantal goals gemaakt voor een eerste seizoen. Ik vind het gewoon jammer van het geld. Voor dat geld haal je een ander type spits wat misschien beter rendeert

Aardig team heeft PSV straks staan. Kunnen nog weleens voor 3 prijzen gaan spelen. Depay en Wijnaldum beide nog een jaar blijven.

Zoet
Arias bruma Hendrix Willems
Dufour Mahler Wijnaldum
Narsing de jong depay

10 juli 2014 om 22:51

Of Wijnaldum of Maher, niet beide.. Wijnaldum dit seizoen verkopen en Hendrix/ritzmaier/schaars(liever niet)/ Hiljemark op zijn positie.

10 juli 2014 om 22:56

Volgens mij was er een aantal weken geleden een bericht dat Wijnaldum zijn contract zou verlengen na het wk tot 2018

10 juli 2014 om 23:03

Je kan in mijn ogen niet met Maher en Wijnaldum spelen. Dan speel je met 2 aanvallende middenvelders die elkaar alleen in de weg zullen lopen. Dan maak je in mijn ogen dezelfde fout als Toivonen - Maher.

10 juli 2014 om 23:30

Daar kan je gelijk in hebben. Maar ik heb het duidelijk alleen over het punt dat je zegt dat Wijnaldum dit seizoen verkocht moet worden. Lijkt me sterkt dat hij vertrekt als hij zijn contract tot 2018 gaat verlengen he

11 juli 2014 om 00:18

Je moet een controleur, een loper, en een creatieveling hebben, oftewel Defour, Wijnaldum en Maher!

11 juli 2014 om 09:52

inderdaad, niet met Wijnaldum en Maher. Toen Hendrix, Hiljemark en Park(weet niet zeker of het deze 3 waren) samen speelden wonnen we acht keer op rij, stonden we één punt achter de nummer twee, maar toen werd Cocu ziek...
Ik denk hoop Ritzmaier, Wijnaldum, Defour. Ritzmaier dan wel in een verdedigende rol, dus niet zoals bij Cambuur. Anders Hiljemark.

Nee Ajax koopt niet.?!...en bij Feyenoord was het noodgedwongen.... waar het toevallig prima uitpakte ja.

Moet nog blijken of het een versterking is. Ik heb hem dit seizoen zien spelen bij Newcastle en dat was echt shocking.

Ik zou niet weten waarom hij niet zou slagen,defour en De Jong zijn gewoon erg knappe transfers voor Psv. Ze doen volgend jaar zeker mee om de titel.

Goed voor De Jong, goed voor Psv, goed voor de eredivisie en goed voor misschien wel het Nederlands elftal. Toch mooi dat PSV en Ajax beide weer een Nederlandse spits hebben.

10 juli 2014 om 23:53

Zal FC Twente nog een vergoeding krijgen door deze verkoop? (doorverkoop of opleiding?)
Dan zal het namelijk ook nog goed zijn voor FC Twente.

Neeeeeee! Erg jammer dit. Luuk is geen PSV spits. Wij hebben meet behoefte aan een spits die zelf kansen kan creëren. Type Arnoutovic. Kan hij niet gehaald worden?

10 juli 2014 om 23:59

Wat denk je zelf? Heeft een uitstekende seizoen achter de rug bij Stoke.

11 juli 2014 om 00:02

Willen we onrust? Nee we hebben genoeg onrust gehad de laatste jaren en arnautovic is die nier vorig jaar naar stoke gegaan? Dus zal flink duur zijn en bakken met geld verdienen. Onhaalbaar voor psv.

ben benieuwd.. redelijk statische spits vind ik en ook vrij langzaam.. vind het ook frappant dat we niet gewoon een ervaren spits kopen en onze jongens laten doorontwikkelen want dat was het nieuwe beleid toch? geven we weer miljoenen uit aan niks.. en hoe zit het met de verdediging die kan inderdaad we leen kwaliteitsimpuls gebruiken ja... en ik zie ook al een stukje over Defour..

Ajax en feyenoord blijven nou eenmaal de grootste clubs van nederland ook al zal psv 10 keer kampioen worden ajax en feyenoord blijven altijd groter. Deal with it psv people psv staat ondanks meer prijzen altijd op 3!!

Leuk en aardig al die miljoenen voor een spits en wellicht een middenvelder maar wanneer beseft Brands nou eens dat het toch echt om de verdediging draait??? Als hij nou eerst eens twee kwalitatief goede verdedigers haalt die best nog wat eens mogen kosten ook. En daarna haalt hij van het geld dat over is een anvaller/middenvelder! Maar nee, hij ziet het gewoon niet. Hoe zou dat zijn als hij een huis bouwt? Begint ie dan ook met het dak of de bovenverdieping? Of huurt ie professionals in die keurig met de fundering beginnen?!

11 juli 2014 om 10:40

Dit klinkt als een oude plaat die is blijven hangen. Al meer dan een seizoen lang.

Kijk eens naar de wedstrijden waarin PSV afgelopen seizoen punten heeft laten liggen.

Lag dat aan de flink versterkte (arias, Bruma, Rekik) defensie?
Nee. Het lag aan het gebrek aan scorend vermogen.
Het lag aan middenveld en aanval.

Mis de tijd dat PSV investeerde in verrassende talenten en hierop scoutte.

Markena, Dit is gewoon niet meer mogelijk omdat alle grote clubs uit dezelfde vijver vissen. Ook zijn er nog maar weinig talenten die kieze voor een relatieve kleine club, waar ze aan spelen toekomen. Ze gaan liever bij een grote club, bv Man. City, voetballen (in de Jeugd)

Met De Jong en Defour word je ook geen kampioen, PSV is de laatste jaren behoorlijk zwak achterin en wat doen ze zodra ze weer geld hebben, precies een middenvelder en een spits halen voor veel geld (transfer salaris) en de verdediging blijft gewoon weer zo zwak als de afgelopen seizoenen.

Met alle respect maar Hendrix zal heus wel een groot talent zijn maar een centrale verdediger van 18/19 is geen zekerheidje en die Bruma mag ook wel wat minder foutjes maken. En Willems is de beste back ter wereld, althans dat denkt die jongen zelf.

Conclusie: De Jong en Defour zijn zeker goede aankopen maar ik zou toch eerst mijn verdediging willen verbeteren voordat je weer vernederd word bij bijv Dordrecht uit.

Ik zou De Jong gebruiken als aanvallende middenvelder en niet als spits. Net als z'n broer Siem. En als Locadia er dan uit gaat dan kan je de Jong doorschuiven naar de spits. En zou je Maher of Wijnaldum als aanvallende middenvelder kunnen gebruiken.

Zoet
Arias
Bruma
Hendrix
Tamata
Defour
De Jong
Schaars
Wijnaldum
Locadia
Narsingh
12 juli 2014 om 00:20

Het is wel heel duidelijk dat jij geen psver bent :
Wat een opstelling......
Narsingh linksbuiten wijnaldum rechtsbuiten ??
Tamata linksback?
En de jong als centrale middenvelder.........
Terwijl schaars er nog zeker tot februari volgend jaar uit ligt.
Dit lijkt me iets beter:

zoet
arias
bruma
hendrix
willems
Defour??
Maher
narsingh
wijnaldum
depay
locadia/jong

Goed nieuws, geen idee waarom iedereen denkt dat de Jong niet kan slagen bij Psv. Voor een miljoen of 5 vind ik het mooie deal. Nu nog Defour, en een centrale verdediger (en misschien nog een linksback) en het wordt knallen volgend jaar.

Leuk om De Jong weer in Nederland te zien. Sterke scorende spits die voor elke Nederlandse club een absolute aanwinst is. Ook ideaal om als kapstok of eindstation te fungeren voor snelle buitenspelers als Depay en Narsingh.

Zal de afgelopen seizoenen nog wel wat sterker zijn geworden. Als hij zijn aanname nu nog functioneel goed krijgt zal hij aardig wat kunnen scoren komend seizoen.

Ik vind het prima als er maar wat meer gas gegeven gaat worden door brands.

6 A selectie spelers weg gestopt of terug, 1 nog meer dan 7 maanden niet inzetbaar en voorlopig alleen een transfervrije reserve keeper.....en nu dan misschien de Jong

Er zijn nog behoorlijk wat plaatsen in te vullen : een tweede linksback , een cv , een middenvelder (defour?) en eventueel een linksbuiten mocht Depay vertrekken.

De el staat al weer voor de deur .

Ja, het mag allemaal wel gaan rollen nu bij Psv.
Luuk is een goede aankoop wat mij betreft.

Nu nog de plaatsen invullen zoals stratumseind noemt en we kunnen van start.

Toch ook weer reageren op de "koopclub" discussie......... Ja, jullie zijn een opleidingsclub. Ja wij zijn een koopclub.......so what!!

11 juli 2014 om 21:22

Geef ze nou geen gelijk. Met Depay hebben wij een speler opgeleid die Feyenoord niet kan opleiden dat kaliber hebben ze daar nog nooit gezien. En hun kochten te veel daardoor kwamen ze in de schulden door al de oudjes. Die 10-0 doet nog veel pijn.

11 juli 2014 om 21:32

Ahum. Je kan het ook overdijven vriend. Volgens is een van de beste spitsen ter wereld Van Persie uit de jeugd van Feyenoord gekomen.

Psv heeft dan toch op papier weer een heel aardig elftal met een de Jong eventueel erbij en Defour. Alleen nu moet het dan weer gevormd worden tot een elftal door Cocu en dat zie ik hem nog niet redden maar we gaan het meemaken.

Hoop alsnog dat Ajax de Jong kan wegkapen ik vindt het namelijk meer een spits voor Ajax en zie hem ook graag naar Ajax komen maar denk dat Psv het allemaal wel afrond nu met de Jong. En 5,5 miljoen voor hem is een prima bedrag. Heb je toch een spits erbij die sowieso op nationaal niveau geweldig is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren