Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Claudio Bravo arriveert in Manchester voor medische keuring

Laatste update:

Barcelona heeft met Manchester City een principeakkoord bereikt over de transfer van Claudio Bravo, zo laat de club uit Catalonië zaterdagavond bij monde van technisch secretaris Robert Fernández weten. De deal lijkt snel te kunnen worden afgerond.

/

“We moeten nu een nieuwe doelman halen en hopen die binnen te hebben wanneer Bravo is vertrokken. We wilden met Bravo verlengen, maar hij heeft de beslissing genomen om voor Man City te tekenen”, voegt Fernández eraan toe. De 33-jarige Bravo levert Barcelona naar verluidt zeventien, achttien miljoen euro op.

De 106-voudig international van de nationale ploeg van Chili wordt in het Camp Nou vervangen door Jasper Cillessen. De Nederlander zou al een persoonlijk akkoord over een vijfjarig contract hebben bereikt en kost naar verluidt ruim veertien miljoen euro. Cillessen deed zaterdag ook al niet mee in het duel met Willem II.

Update 23 augustus 17.46 uur - Claudio Bravo arriveert in Manchester voor medische keuring
Claudio Bravo is dinsdagmiddag in Manchester geland. De doelman van Barcelona zal naar alle waarschijnlijkheid nog in de avonduren een medische keuring bij Manchester City ondergaan en woensdag de laatste formaliteiten afronden. De verwachting is dat de clubs donderdag de overstap van de Chileens international wereldkundig maken. Jasper Cillessen zal daags na het Champions League-duel van Ajax met FK Rostov naar Spanje vliegen.

Geland! #claudio #bravo #manchestercity

Una foto publicada por Voetbalzone (@instavoetbalzone) el


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Keeper met een bepaalde leeftijd maar alsnog is 17-18 miljoen te weinig, mooie aankoop van City, zwak gehandeld van Barcelona.

20 augustus 2016 om 21:26

Keepers gaan altijd voor een habbekrats weg vandaar dat ze Ter stegen voor 12 mile hebben gekocht die vele malen beter is dan Cilessen maar wel goedkoper..

20 augustus 2016 om 21:31

Ter stegen had volgens mij nog maar een 1 jarige contract, desalniettemin klopt het wat je zegt wat betreft de prijzen voor keepers zijn relatief altijd lager dan de andere linies op het veld.

20 augustus 2016 om 21:31

Hij heeft 12 mil gekost destijds. 5 miljoen winst op een 33 jarige keeper. Lijkt mij dus prima gehandeld van Barca.

20 augustus 2016 om 21:39

De transfersom die er genoemd wordt in het artikel klopt ook niet; het gaat om 17 miljoen pond, wat ongeveer neerkomt op 20 miljoen euro. Als je de op drie na hoogste transfersom voor een doelman voor een 33-jarige doelman kan vangen vind ik dat zeker niet zwak gehandeld. De andere doelmannen waar zo'n transfersom voor werd neergelegd waren een heel stuk jonger en hadden hun beste jaren nog voor zich.

20 augustus 2016 om 21:56

Guaporta

Wat is je bron?
Bijna elke Spaanse en Engelse site waar ik op kijk zie ik toch echt staan 17 miljoen..

20 augustus 2016 om 21:58

17 miljoen euro uiteraard!

20 augustus 2016 om 22:29

Guaporta heeft gelijk, is 17 miljoen pond.

20 augustus 2016 om 22:35

Barca-Fey

Reageer aub ook inhoudelijk want ik vroeg ook om een bron, en uit jou reactie kan ik die helaas nog steeds niet halen..

21 augustus 2016 om 00:15

Engelsr kranten en sites geven een deal aan die kan oplopen tot 17miljoen pond. Even googlen en je had die bronnen zelf gevonden

21 augustus 2016 om 01:55

Er klopt wel meer niet. Hoe komt VZ erbij dat Barca bijna altijd hun eigen keepers opleidt? Bravo en Ter Stegen zijn allebei gekocht en in het pre-Valdez tijdperk werden er ook gewoon keepers gekocht

23 augustus 2016 om 19:13

Uitstekende schakel voor Pep in de opbouw. City wordt gewoon kampioen.

Helaas, zat er aan te komen. Heeft maar 2 jaar bij ons gespeeld maar toch zijn wij blij geweest met hem! Bravo het gaat je goed bij Pep en City.
Gracies Bravo

20 augustus 2016 om 22:10

Dan helemaal knap dat je zijn naam met het juiste aantal l en s schrijft XD

Raar dit. Bravo keepte fantastisch en dan halen ze Cillessen of hoe die man ook heet.. Had liever Leno gezien.

20 augustus 2016 om 21:29

Lekker realistisch ook. Leno is wat, 23? Die gaat nooit van zn leven bij Barca op de bank zitten.

20 augustus 2016 om 22:37

Leno en Ter Stegen zijn aartsrivalen net zoals Kahn en Lehmann vroeger. Zij kunnen nooit samen in een club samenwerken.

Jasper Cillessen vond ik jaren terug een goede keeper omdat hij zowel een reflex had en ook goed kon meevoetballen maar heb totaal geen idee of hij sindsdien progressie heeft gemaakt of eerder is blijven hangen want ik dacht dat hij al lang bij een buitenlandse club zou keepen

haalde hij nog steeds goede prestatie voorbije seizoenen of waren zijn prestaties eerder niet zo merkbaar ?

Lionel Messi zal nu wel tevreden zijn. Ik ga geen discussies aan. Ik zeg dit en zal het erbij laten: heel veel beslissingen gaan daar via Messi.

20 augustus 2016 om 21:39

Lol waar slaat dit nou weer op? Denk je nou echt dat ze hem puur verkopen omdat hij tweemaal Argentinië versloeg met Chili?? Als je hier enige bron van hebt dan graag, maar anders moet je je schamen om zo diep te zakken en dit op Messi af te schuiven. Bravo zit al twee seizoenen bij ons met een hijgende Ter Stegen in zijn nek die graag alles wilt spelen en Bravo zit ook niet te wachten om alleen Copa Del Rey te keepen en hij krijgt een aanbod van City dus werkt hij daaraan mee, maar jij beweert uit de niks dat Messi een verzoek heeft ingediend om Bravo te verkopen, want hij won mede door hem tweemaal geen Copa Amerika??

20 augustus 2016 om 21:54

Hijgende Ter Stegen in zijn nek? Laat me niet lachen man. De beste keeper speelt gewoon, basta. Claudio Bravo is de beste keeper van Zuid-Amerika, deze doelman verkoop je niet zomaar. En ik hoef me helemaal nergens voor te schamen. Als ik vind en beweer dat Messi hier een hand in heeft, dan is dat mijn keuze. Je hoeft het niet met me eens te zijn.

20 augustus 2016 om 22:03

Ze zijn allebei gewoon enorm dicht tegen mekaar. Claudio heeft meer ervaring en is beter op de lijn, Ter Stegen is dan weer een betere meevoetballer en is de toekomst. Als je niet ziet waarom Barca allebei proberen tevreden te stellen en ze allebei speeltijd probeert te gunnen, begrijp je er niets van.

En Barca verkoopt hem niet, hij wil zelfs gewoon weg...jij draait het gewoon helemaal om omdat het zo beter in je hoofd zou passen.

20 augustus 2016 om 22:10

Misschien draai jij het wel allemaal om zodat het beter in jouw hoofd speelt?

20 augustus 2016 om 22:14

Misschien wel inderdaad.

Maar ga je ook nog in op het eerste deel van mijn argumentatie?

20 augustus 2016 om 22:17

En misschien zie jij spoken, Forzafener?

Het is logisch dat een sterspeler wat meer te zeggen heeft, dat is bij zowat elke club zo, maar dergelijke insinuaties slaan nergens op.

20 augustus 2016 om 22:20

Je mag heus wel een mening hebben, maar wat jij doet is er een feit van maken zonder enig bron. Je enige argument is dat er nu 2-3 dingen gebeurd zijn waar Messi Misschien invloed op heeft gehad. Er is nergens vast gezet dat Tata werd gehaald omdat Messi dit wou tenzij je hier een bron voor hebt. Zelfde geldt voor Alexis en Bravo waarvan je nu beweert dat Messi hun vertrek verzoek heeft ingediend. Je valt dus letterlijk Messi aan hier op VZ zonder enkele bron.

Nogmaals als je een mening hebt mag je dat altijd delen, maar doe niet als of het feiten zijn want dan kom je gewoon verkeerd over bij sommige mensen.

20 augustus 2016 om 22:57

Moyashi

Ik heb ooit gelezen dat Alexis 'gepest' zou zijn bij Barcelona, vooral door Messi. Kan natuurlijk best zijn dat het niet de beste vrienden waren maar ik heb ze bij wedstrijden tussen Barça en Arsenal en Chili en Argentinië mekaar al hartelijk zien begroeten en wat zien bijpraten, dergelijke verhaaltjes zijn verzonnen door journalisten die een primeur nodig hadden en slaan nergens op.

20 augustus 2016 om 21:39

Waar doel je op als ik vragen mag? niet om een discussie uit te lokken maar ben gewoon benieuwd.

20 augustus 2016 om 21:49

Wie denk je dat Tata heeft aangesteld bij Barca? Uit het niets Tata aanstellen bij het grote Barcelona. Ook is bekend hoe 'gemeen' Messi was tegen Alexis. En nu uit het niets verkoopt Barca de beste keeper van Zuid-Amerika. Waarom? Sowieso is 17 mil veel te weinig voor hem. Leeftijd is geen excuus. Waarom wordt Bravo (beste keeper bij de club) uit het niets verkocht? Alles om Meneer tevreden te houden. Messi is een geniale voetballer maar hij heeft het karakter van een 9 jarige verwende etter. Sneaky ventje dat het is.

20 augustus 2016 om 21:58

Mensen moeten weten dat Forza hier enorme liefhebber is van het Chileens voetbal. Dus geheel subjectief is hij hier niet.

De aanstelling van Tata kwam inderdaad uit het niets, maar hetzelfde kan je zeggen over de aankoop van Douglas, heeft Messi hem ook gehaald? Wat je nu doet is alle sensatieberichten overnemen en proberen over te laten komen als feiten.

Alexis, een Chileen, verlaat Barca omdat hij te kort kwam, en dan was Messi gemeen tegen hem...

Bravo een Chileen, verlaat Barca nu omdat hij meer wedstrijden wil spelen en nu zit Messi hierachter?

Je bent lachwekkend en enorm subjectief bezig vanwege je liefde voor het Chileens voetbal.

20 augustus 2016 om 22:06

Het is niet alleen bij de Chilenen zo. Zlatan wordt voor de punt gehaald, wat gebeurt er? Messi wilt opeens in de punt spelen. Wat doet Pep? Alles om zijn goudhaantje tevreden te houden. Het klopt dat ik liefhebber ben van Chileens voetbal. Maar ik ben liefhebber van Zuid-Amerika in het algeheel en Messi is een Argentijn. Als alle (in mijn ogen) slachtoffers Pools of Somalisch waren, dan was mijn mening hetzelfde geweest. Een fijne avond

20 augustus 2016 om 22:10

Zlatan werd idd voor de punt gehaald en uiteindelijk is messi in de punt gaan spelen. Weet je waarom? Omdat dat de meest geniale beslissing van pep ooit was. Messi heeft in de punt 92 doelpunten gescoord. Zlatan haalt dit aantal nog geen eens in 3 jaar laat staan in 1 jaar.

20 augustus 2016 om 22:10

Dit klopt wel wat Forzafener zegt over Zlatan.

Zlatan deed het in het begin gewoon goed bij Barcelona. Zag Zlatan toen soms op de flank spelen, echt raar.

Over Tata kan ook best kloppen. Of Messi. echt daadwerkelijk alles beslist lijkt me niet. Maar sowieso als je de beste bent en zeker Messi mag je altijd wat meer zeggen dan andere.

20 augustus 2016 om 22:21

Dus omdat Messi in de punt, een beslissing van Pep, is uitgedraaid tot de ontpopping van één van de beste spelers ooit, moet Zlatan vertrekken, na discussie met Pep.

En toch is het Messi die hier Zlatan heeft weggejaagd? Pep zag in Messi gewoon een betere spits voor zijn systeem, en dat is verdomd goed uitgedraaid.

Ik had Zlatan ook graag langer zien blijven, maar wat je zegt dat hij het goed deed in het begin valt ook best wel mee. Het spel was veel dreigender met Messi in de punt, ik hoop dat je dat ook zo zag. Al bij al was Zlatan wel belangrijk door tegen Real het enige doelpunt te maken waardoor we net kampioen werden, maar voor de rest viel het best wel mee.

Verder, als Messi dan echt zo graag in de punt wilt spelen, waarom doet hij dat nu niet? Ik denk dat Messi veel liever vanaf rechts komt, maar Pep zag een andere rol voor hem. Na Pep is hij voor Suarez naar rechts gegaan...

Pep was de oorzaak van Zlatans vertrek, Messi indirect ook omdat hij zo'n gigantisch goede voetballer is.

20 augustus 2016 om 22:23

Stop met haten

20 augustus 2016 om 22:24

Forzafener*

20 augustus 2016 om 22:44

Oke, Maar hoe verklaar je dan dat Suarez er nu op los scoort en dat Msn een van de gevaarlijkste aanvallen ooit is? Henry Eto o Messi waren ook met z'n 3e heel gevaarlijk en dat had ze 3 prijzen opgeleverd. In het begin met Villa begon hij als spits, deed het ook gewoon fantastisch. Had geluk dat Villa redelijk snel was en goeie acties had dat hij via de linkerflank kon spelen.

Nu zie je toch dat met Messi op rechts of op 10 gewoon beter voor het team is? Top dat Messi heel veel scoorde, maar teambelang gaat voor.

20 augustus 2016 om 23:07

Forzafener,

Ik weet niet wat er gaande is bij jou maar het was juist Guardiola die hem niet wou. Zelfde geldt met yaya toure en eto'o.

Je haalt steeds maar 1 voorbeeld op maar je weet van jezelf dat de andere voorbeelden je tegenspreken. Ik kan maar op een ding komen dat je niet voor Barcelona bent. Ik heb daar geen problemen mee maar, als je een verhaal wilt schrijven zal je toch eerst bij jou club moeten kijken. Daar heerst al helemaal een dictatuur.

On: Dit was wel te voorspellen, Bravo was 2 jaar geleden gehaald om Ter stegen klaar te stomen voor de 1e keeper. Helaas wilt Barcelona beiden keepers behouden maar Ter stegen heeft een ultimatum gegeven aan Barcelona. Barcelona heeft dan in mijn ogen een makkelijke keuze gemaakt.

20 augustus 2016 om 23:19

Subplay, nergens zeg ik dat Messi Zlatan niet wilde. Ik zeg dat hij zijn plek wilde en Pep gaf Messi zijn zin. Ook snap ik de link met mijn club en de dictatuur daar niet. Ook al heeft dat hier wel verband mee, dan ben jij aan het verkeerde adres want ik ben juist een fan die tegen de dictatuur en de huidige voorzitter van Fener is. Maar het komt erop neer dat ik volgens jou eerst daar moet kijken alvorens ik een uitspraak over Barca mag doen? Ik ben niet voor Barca nee. Ik ben ook niet voor Real. Maar clubkeuze staat los van mijn uitspraken over Messi, dus ook hier sla je de plank mis.

21 augustus 2016 om 02:06

Forcafener, ik zal jou kennis over het Zuid Amerikaanse voetbal betwijfelen, maar de insinuaties die je doet slaan nergens op. Daarnaast ben je ook niet objectief. Ik zit al een lange tijd op voetbalzone en lees je posts graag maar het is duidelijk dat je fan bent van Chili. Ook wanneer La albiceleste tegen Chili speelt heb je een uitgesproken mening. En natuurlijk mag dat. Maar dat je hier Messi beschuldigd dat hij verantwoordelijk is voor het vertrek van Bravo slaat werkelijk nergens op. Zowel Bravo als ter Stegen zijn top keepers, zeker voor het spel van Barça. Dat ze beiden zowel La Liga als de CL is de reden dat men een keuze moet maken. Bravo is waarschijnlijk (nu nog) beter dan ter Stegen. Maar de Duitser is 10 jaar jonger en zal nog groeien. Dan is de keuze snel gemaakt. Messi hierin betrekken is dus net zo onzinnig als de argumenten die je geeft. Tata Martino werk gekozen omdat hij dezelfde voetbal filosofie heeft als Guardiola, Bielsa en enkele andere Spaanse en Nederlandse coaches. Dat de club en de druk hem zwaar bleken is pas achteraf gebleken, maar zijn filosofie kwam wel degelijk overeen.

21 augustus 2016 om 02:15

Ik heb nog nooit een uitgesproken mening gehad wanneer Argentina tegen Chili speelde, dus waar je dat vandaan haalt is me niet echt duidelijk.

20 augustus 2016 om 22:08

Nee je verkondigy je mening als een feit. Als jij deze beweringen doet moet je daar bronnen van bewijs van hebben. Zo niet dan is jou mening niks waard. Hoe kom je erbij dat messi hierachter zit? Alexis ging weg omdat suarez gehaald werd. Logisch er wordt een aanvaller gehaald en een aanvaller verkocht. Bravo wordt verkocht omdat hij 33 jaar is en alles wilt spelen. Ter stegen wilt ook alles spelen en is de keeper voor de toekomst. Meer dan logisch dat bravo dan verkocht wordt.

20 augustus 2016 om 22:30

Forzafener, erg leuk verhaal. Messi wil zeker ook dat cillessen komt? Vaag gedoe van jou, nergens op gebaseerd ook
Let even op je eigen club ofso.

20 augustus 2016 om 22:44

Op mijn eigen club letten? Dat deed ik zojuist in een andere topic. Werd me ook kwalijk genomen. Blijkbaar doe ik niets goed. Lol

20 augustus 2016 om 23:25

Ik zei toen niet dat je het niet goed deed, dit is wel een beetje erg raar vind je niet? Messi zal zeker aanspraak hebben, maar op dit niet. Bravo en ter Stegen willen veel spelen. Nu zijn de rollen omgedraaid en bravo wil gewoon spelen, een van de 2 wilde weg. Bravo als zijn rol zou veranderen. Ter Stegen als zijn rol niet zou veranderen, barca wilde ter Stegen absoluut niet laten gaan. Messi wil toch ook geen cillessen?

21 augustus 2016 om 15:18

heeft niemand aangehaald dat beide keepers na 2 seizoenen niet content waren met het delen van wedstrijden , ter stegen keepte de copa en cl en bravo keepte enkel la liga

beide keepers waren hier niet content mee en beide hebben daar over gesproken en hebben de club voor een ultimatum gesteld

of ze worden 1ste keus voor alle wedstrijden of ze vertrekken naar een andere club want er zijn geïnteresseerden

Bravo is op 33 jarige leeftijd beste keeper uit zuid amerika en verdient zeker een positie als basiskeeper

Ter stegen is op 24 jarige leeftijd 1 van grootste keeper talenten en verdient zeker ook positie als basiskeeper

Als je voor continuïteit wilt zorgen dan kies je voor Bravo die reeds de ervaring heeft en er elke wedstrijd staat , kies je voor de toekomst dan kies je voor Ter stegen maar dan moet je ook omgaan met een keeper die nog jaren zal nodig hebben om echt als een volleerde keeper te staan dus zal zijn prestaties op en af gaan

Barca stond voor een moeilijke keuze en wetende dat er sowieso er 1 ging vertrekken hebben ze voor Ter stegen gekozen met de hoop dat hij zijn talent waarmaakt en voor de volgende 10 jaar bij barca blijft en omdat zij tegelijk aan bravo een deftig bedrag gingen overhouden

Dat je insinueert dat Messi een bepaalde invloed heeft laten gelden bij de keuze van de keeper bij de club omdat hi 2 maal copa heeft verloren aan chili is meer speculeren dan gebaseerd op enig waarheid

Messi is zonder twijfel de baas van de team , zonder hem had Barca niet zo succesvol geweest , natuurlijk heeft hij een bepaalde invloed en wordt zijn mening gevraagd maar om te denken dat een club als barca bij elke beslissing eerst via Messi moet lopen is toch beetje teveel

Ibrahimovic kwam voor Eto'o te vervangen , Eto'o speelde onder Guardiola al niet exclusief in de punt, hoe vaak zag je Eto'o niet rechts of links staan
de aankoop van ibrahimovic was duidelijk een angst aankoop , hij was wel degelijk 1 van de beste spitsen maar qua karakter en spelstijl viel de puzzel gewoon niet op zijn plaats en dat is de reden waarom Guardiola gekozen heeft voor de positie van valse negen

Tata Martino is opnieuw zo'n ondoordachte , tito lag op ziektebed die uiteindelijk zijn sterfbed werd en Barca was totaal niet voorbereid om een nieuwe coach aan te werven, en ja op den duur zijn ze langs Messi geweest om te vragen of hij een kandidaat zou kennen die in aanmerking zal kunnen komen en uiteindelijk hebben ze voor Tata gekozen die zonder enige transferaankopen toch degelijk werk heeft geleverd

Alexis en Bravo zijn twee Chilenen die barca heeft gekocht en volgens jou buiten zijn gepest door Messi omdat messi twee keer van hun heeft verloren tijdens de copa americana , als jij dat denkt dan is dat natuurlijk je mening

maar volgens mij is alexis vertrokken omdat hij een basisplaats wou hebben en volgens mij is Bravo voor dezelfde reden vertrokken

Nu dat Arda zo goed speelt op linksbuiten als aanvaller en Neymar terugkomt zal er uiteindelijk ook iemand beginnen te zagen voor basisplaats zo gaat het in het voetbal

Barca wil voor zowel de basisplaatsen als wissels spelers van vergelijkbaar kwaliteit en natuurlijk zijn er spelers die accepteren om te concurreren maar uiteindelijke gevolg is dat ze kiezen om te vertrekken als ze zien dat ze ergens anders zowel betere sportieve en financiële uitdagingen kunnen aangaan

ik denk echter dat je inzake Messi bevooroordeeld bent en je alles baseert op krantenartikels en opinies van anderen en jezelf de lijntjes aan mekaar knoopt zonder heel het verhaal te kennen en dat is natuurlijk je recht

Zelfs als je gelijk hebt kan ik enkel besluiten dat wat Messi ook gedaan of beslist heeft het uiteindelijk toch voor succes heeft gezorgd dat kan zowel jij als ik niet ontkennen he

20 augustus 2016 om 23:35

Maar wat is de reden dat Messi iets heeft tegen Claudio Bravo dan? Ik vind niets op google.

Jasper wordt heus wel beter bij barca. Mensen zijn altijd zo negatief als een nl speler naar het buitenland gaat. Nergens voor nodig

20 augustus 2016 om 22:27

Heb liever diego alves

20 augustus 2016 om 22:29

Hopen dat jasper het goed doet

Snap alle ophef niet..
Misschien is het een droom voor Bravo om in de BPL te spelen en is het zijn eigen keuze en niet die van iemand anders.
Dan alsnog prima gehandeld van Barca

Als Chileen zijnde vind ik het jammer om Bravo weg te zien gaan bij Barca. Hij deed het zo goed en speelde bij de (naar mijn mening) grootste club ter wereld. Ik vind het raar dat ze hem nou verkopen terwijl ik Ter Stegen helemaal niet zo goed vind. Maarja, ook City is een grote club geworden, mede dankzij de andere Chileen Pellegrini. Hopelijk gaat Bravo het goed doen daar!

Ik snap trouwens ook niet waarom Guardiola niks moet hebben van Joe Hart. Is toch een prima keeper?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren