Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Brands reageert: ‘Je mag het als onzin bestempelen’

Laatste update:

PSV heeft concrete interesse in Luis Manuel Orejuela, zo schrijven diverse Colombiaanse media. De 21-jarige rechtsback van Deportivo Cali, die dicht tegen een debuut in het nationale elftal aan zit, is naar verluidt al diverse malen door de Eindhovenaren bekeken.

Niet voor de eerste keer wordt Santiago Arias met een vertrek bij PSV in verband gebracht. Media in Engeland schreven afgelopen week dat Swansea City concrete belangstelling voor de rechtsback heeft getoond en hoopt dat een bedrag van 13,5 miljoen euro afdoende is om de Colombiaans international over te nemen.

Arias zou ook bij clubs als West Ham United, Tottenham Hotspur en het Everton van Ronald Koeman in beeld zijn. Orejuela, die Macuto als bijnaam heeft, wordt in Eindhoven gezien als een geschikte opvolger van Arias. PSV heeft concurrentie van onder meer Sporting Portugal, dat Arias in het verleden op de loonlijst had staan.

Update 11 juli 21.32 uur - Brands reageert: 'Je mag het als onzin bestempelen'
Marcel Brands is niet bezig met de komst van Luis Manuel Orejuela. Vorige maand schreven diverse Colombiaanse media dat PSV de rechtsback van Deportivo Cali op het oog heeft en dinsdag voegden ze eraan toe dat de onderhandelingen geopend zouden zijn. "Je mag het als onzin bestempelen", laat technisch manager Brands echter weten aan het Eindhovens Dagblad.

Denk jij dat Santiago Arias komend seizoen nog voor PSV uitkomt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Aan het einde van het seizoen, zei PSV dat er hopelijk binnen enkele weken contractnieuws is. Maar sindsdien is het erg stil en gebeurt er juist bij Ajax meer. Hopen dat Arias snel verkocht raakt en dan een opvolger binnen halen of duidelijk zijn dat Brenet de opvolger is en er uit de jeugd iemand doorstroomt. En dan snel nog wat spelers eruit en een paar gerichte versterkingen erbij.

7 juni 2017 om 08:36

Wat is er bij Ajax allemaal gebeurd dan buiten dat de trainer is vertrokken met een hoop bombarie?

7 juni 2017 om 08:43

Huntelaar?
Bij Ajax hoeven ze ook niet zoveel te doen gezien de talentvolle jonge selectie. PSV daarentegen staat voor een veel grotere uitdaging.

7 juni 2017 om 08:53

Deze selectie die ze nu hebbben kan zo maar kampioen worden hoor! Dat hebben ze namelijk al 2x laten zien.

7 juni 2017 om 09:16

Sneek, dat is nou eenmaal de consequentie als je een slecht seizoen hebt gedraait. Clubs staan niet in de rij voor een Luuk de Jong. Juist spelers die wel van waarde waren maar je liever niet ziet vertrekken maken de stap, zoals een Arias. PSV wist afgelopen zomer al dat een de Jong, wsl Propper, Guardado, Willems, aan hun laatste seizoen bezig waren. Maar toen wisten ze nog niet dat die ineens twee niveaus slechter gingen voetballen.. Ik bid dat er nog iets komt voor onze jongens, maar het zou me gewoon niks verbazen als Luuk er aan het einde van de zomer nog zit. Verwacht geen wonderen van Brands, zelfs de beste krijgt een speler van 25-30 niet voor een leuke cent verpats na zon matig seizoen seizoen. Ik hoop dat het anders gaat, maar ben er bang voor. Het wordt iig een spannende zomer voor ons.

7 juni 2017 om 09:23

Die konden alleen kampioen worden met De Jong in vorm (absoluut niet het geval nu), Van Ginkel (terug naar Engeland), Willems in vorm (absoluut niet het geval, gaat wss weg). Guardado is minder geworden en Zoet keept ook al geruime tijd niet meer zo sterk. Kortom, het is echt niet zo dat ze eventjes kampioen kunnen worden op basis van het verleden. Dat laatste kampioenschap was eerder falen door Ajax dan dat PSV het verdiend won. De fout die veel kampioenselftallen maken is vasthouden aan hetzelfde elftal en niet doorselecteren. Elke transferwindow moet je op minimaal 1 a 2 posities wijzigingen doorvoeren om het elftal scherp te houden en de spanningsboog gespannen te houden.

7 juni 2017 om 10:43

De laatste titel van PSV was zeker wel verdiend. Net als dat een titel voor Ajax toen verdiend was. Beiden hebben dat jaar na de winterstop vrijwel alles gewonnen.

7 juni 2017 om 10:47

Cyberize falen van ajax dan dat psv het verdient won? Wat een onzin, dat seizoen had juist merendeel van de nl supporters het erover dat het een wonder was dat ajax zo bleef aanhaken. Verder hadden ze alle geluk van de wereld tegen Utrecht dat ze niet verloren thuis anders waren ze al afgehaakt en zou niemand het steeds over het falen van ajax tegen de graafschap hebben.

11 juli 2017 om 22:07

Huntelaar is binnen, boer weg, van leer binnen. Tete weg, veltman verlengt. Nog een derde keeper binnen gehaald.

12 juli 2017 om 13:38

@lucasandersen

Ja slimmerik die opmerking heb ik vorige week geplaatst, doen waren de transfers van Leer, Tete, Boer en de contractverlenging van Veltman nog niet rond.

7 juni 2017 om 08:55

Het is pas begin juni. Als er eind juni nog steeds niks gebeurd is, dan mag je wel klagen. Marcel Brands is heus wel bezig hoor, kan me niet voorstellen dat hij nu gewoon zit te chillen.

7 juni 2017 om 09:41

En je moet eerst ook wat verkopen. Je kan nu wel een spits halen, maar als de jong, locadia en lammers blijven heb je er 4.

Bij PSV zeiden ze dat ze een voorsprong hadden op de concurrentie doordat zij eerder het seizoen konden evalueren. Sindsdien denkt men veel, maar doet men weinig.
Wat zei Cruijff ook al weer. "als het niet gaat zo als je wil, moet je een rel creëren?" Ik zou maar eens iets gaan doen als ik Brands was.
Ik lees als maar, PSV denkt aan deze, PSV denkt aan die. Feit is dat er nog helemaal niets gebeurd is. "geen woorden maar daden" zou ik bijna willen zeggen!

7 juni 2017 om 08:15

Ook zijn ze meer met de jeugd bezig om binnen te halen dan gerichte versterkingen je leest alleen maar psv heeft een talent op de korrel

7 juni 2017 om 08:32

Precies. Als PSV die zogenaamde "voorsprong" op de concurrentie heeft, dan is het het toch niet heel erg vreemd als ik er van uit ga dat er een plan klaar ligt? Dat je vanaf het einde seizoen een scoutingslijst hebt klaarliggen. Dat heet toch beleid? Ik vraag me werkelijk af of er wel een plan is. Het gevoel bekruipt me dat PSV eerst noodzakelijk spelers moet verkopen voordat er mogelijkheden voor versterkingen zijn. Dat kan ik me dan nog best voorstellen, maar zorg dan dat je van spelers af komt. Dat bedoel ik met het creã«ren van een relletje. Wees maar eens wat harder. Vertel maar aan bijvoorbeeld Luuk de Jong dat hij geen uitzicht meer heeft op een basisplaats. Moet je dan eens zien hoe snel die spelers vertrokken zijn.

7 juni 2017 om 08:55

Jij begrijpt er weinig van he! De transfermarkt moet nog op gang komen en veel clubs gaan nu nog niet over tot verkopen. Daarnaast ga je niet tegen spelers zeggen dat je van ze af wil want dan leveren ze alleen maar nog minder geld op.

7 juni 2017 om 09:10

@memphisdepay

Ah ja......... blijf maar afwachten dan komt het vanzelf goed. Is dat je kenners advies? PSV zit niet in de positie dat het spelers 'mag' verkopen, nee, PSV 'moet' spelers verkopen. Verlies moet je nemen. Dat ze dan iets minder opbrengen weet ik ook wel. Maar die fout heb je aan jezelf te wijten door slecht transferbeleid afgelopen zomer.
Ondanks dat ik er volgens jou weinig van begrijp, heb ik iedereen afgelopen juli / augustus al gewaarschuwd dat het niet goed zou komen afgelopen seizoen. Ik werd vervolgens door deze en gene uitgelachen. Dat we de beste selectie van Nederland hadden en dergelijke. Hmmmmm, niet om eigenwijs te doen, maar zover zat ik er niet naast .........
Ow, ik zie je reactie een paar reacties hierboven. Nu weet ik wie er hier weinig van begrijpt.
PSV kan zich niet een afwachtende houding permitteren. Ajax wel. Wij niet. Er moet simpelweg te veel gebeuren.

7 juni 2017 om 09:26

Wat ik vooral niet begreep is dat Luuk de Jong zo'n enorme salarisverhoging heeft gekregen. Natuurlijk, hij was de belangrijkste man vorig seizoen maar juist door die verhoging staat hij moeilijk in de markt omdat hij relatief zo veel verdiend voor een Eredivisie speler.

7 juni 2017 om 08:26

Ze zullen achter de schermen best bezig zijn, en wie weet is er al snel witte rook en komen ze met in en uitgaand transfer nieuws. Als de selectie voor een groot gedeelte staat bij begin van de voorbereiding dan is het goed toch.

7 juni 2017 om 08:41

Zal best, maar je wilt toch ook dat je de concurrentie voor blijft op transfergebied? Er zijn straks al heel veel potentiële versterkingen ondergebracht bij andere clubs als je te lang wacht. Men heeft bij PSV een klein half jaar gehad om zich op deze periode voor te bereiden. Dan vind ik het nu wel ijzingwekkend stil. En we hebben het hier niet over 1 of 2 versterkingen hé. We hebben het hier over een noodzakelijke verbouw van de selectie!
Krijgen we straks weer allerlei huurspelers om het gebrek aan daadkracht te camoufleren........

7 juni 2017 om 10:45

PSV zal sowieso eerst spelers moeten verkopen alvorens ze andere spelers kunnen halen. De financiele situatie bij PSV is nu eenmaal niet rooskleurig. Ook niet gelijk zorgwekkend, maar ze kunnen niet maar zo spelers halen. Daarnaast heb ik liever dat het stil is, dan dat er allerlei geruchten rond gaan en dat het dan heel lang gaat duren. Tot nu toe heb ik nog geen reden om ongerust te zijn. Wanneer we een maand verder zijn en we zitten nog steeds in dezelfde situatie, is het een ander verhaal.

7 juni 2017 om 11:31

Maar het feit dat ONS PSV eerst moet verkopen voor ze kunnen kopen is toch ook van de zotte, Ze hebben zoveel miljoenen gehad toen der tijd Strootman/ Mertens recentelijk nog Depay/wijnaldum in de winterstop narsingh / Jozefzoon waar is dat dan gebleven

Ze geven aan verschillende potjes te hebben salaris /tranfer etc etc etc
Dan mag je toch ook vanuit gaan inkomende transfer geld ook in het potje transfer komt ?

7 juni 2017 om 08:40

Tja dat er in de media wordt gespeculeerd betekend niet dat er achter de schermen niks gedaan wordt natuurlijk. Het kan zomaar zijn dat PSV vrijdag 2 nieuwe spelers presenteert weet jij veel.

PSV kan natuurlijk graag spelers willen contracteren maar ze hebben ook met andere partijen te maken die wellicht geen enorme haast hebben of eerst willen onderhanderen.

Daarnaast staat evaluren niet gelijk aan in een vroeg stadium spelers kopen maar dat ter zijde.

Overigens denk ik ook dat je niet moet willen dat PSV gehaast gaat handelen, de transferperio de duurt nog lang en je kan dat geld maar een keer uitgeven.

7 juni 2017 om 08:50

Zeker. Ik weet allemaal best wel hoe het werkt, maar ik ben van Brands uit het verleden wat meer daadkracht gewend. PSV moet alleen van spelers zien af te komen. Ik heb niet de indruk dat Brands daar veel werk van maakt. Het is me allemaal wat te afwachtend, om er dan in een later stadium achter te komen dat het niet allemaal is zoals je gehoopt had. En dan krijgen we de aankopen van "doe die dan maar" of de ons welbekende huurspelers.

Ik wens Brands veel wijsheid toe. Ik wil alleen niet nog zo'n seizoen meemaken als het laatste.

7 juni 2017 om 09:21

@sneek

Ik snap je zorgen maar je hebt als buitenstaander natuurlijk totaal geen inzicht over wat Brands allemaal aan het doen is op dit moment.

Je kan er je geld opzetten dat er achter de schermen hard gewerkt wordt, ook belangrijk voor zijn carrriere want als hij koment seizoen geen kampioenwaardig elftal neerzet heeft hij een probleem.

7 juni 2017 om 09:29

Nee joh. Ik weet natuurlijk helemaal niks. Maar inderdaad...... ik maak me zorgen.
Het zou me pijn doen om nog zo'n transferperiode als afgelopen zomer te moeten doorstaan, laat staan nog zo'n waardeloos seizoen.

Ik zat gewoon even te wachten op een PSV-topic om m'n zorgen en frustraties te uiten. Poeh, ik ben het kwijt!

7 juni 2017 om 11:34

Daar heb je wel gelijk in, maar het zal voor een trainer die al vroeg in het seizoen een voorronde moet spelen fijn zijn om zoveel mogelijk het team compleet te hebben

7 juni 2017 om 12:18

volgens mij kan jij onmogelijk weten wat PSV achter de schermen allemaal aan het doen is. Maar goed, Brands heeft bewezen over het algemeen goed doordachte en afgewogen beslissingen te nemen en deals te kunnen maken. Ik heb het volste vertrouwen dat er straks (weer) een kampioenswaardig team staat

11 juli 2017 om 22:43

De media noemt al die namen. Doet psv niet zelf. Je weet niet waar ze achter de schermen mee bezig zijn.

11 juli 2017 om 23:29

@sneekpsv: hoewel ik de komst van Lozano een huzarenstukje vindt, ben ik het helemaal met je eens verder! Die opmerking was volgens mij een doekje voor het bloeden voor de fans, een nutteloze opmerking en zinloze poging om nog iets positiefs uit het afgelopen seizoen te trekken. Niettemin gebeurd er maar weinig. Natuurlijk kan PSV het geld niet koning te rijk spenderen en zal er eerst wat verkocht moeten worden, maar juist daarom verbaast het me dat zaakwaarnemers van Arias, Willems en Zoet niet alvast de boer opgestuurd zijn om deze spelers direct elders onder te brengen wanneer het transferluik opengaat.

Neemt niet weg dat ik vind dat PSV kansen mist. De komst van Tete zou ik al lang hebben onderzocht, nu gaat die naar zo'n gare club als Lyon. Zelfde geldt voor Larsson, die echt niet meer zo duur is als volgend seizoen. Sommigen hebben hun twijfels, maar die zorgt voor meer dreiging dat de grillige Bergwijn en zou een goede concurrent voor Pereiro kunnen zijn. Ook vraag ik me af of Haps wel op de bucket list staat bij Brands en mag je het zorgelijk noemen dat juist Ajax telkens in verband met Zuid-Amerikaans talent wordt gebracht. Bij PSV blijft het zorgwekkend stil intussen.

Overigens kan ik weinig meer met verklaringen van Brands als in bovenstaand artikel. Als Brands zegt nee, kan het evengoed ja zijn. Doet-ie slim, maar geloven die ik hem niet zomaar meer.

Als PSV supporter valt mij op dat er veel gekeken wordt naar talenten uit Zuid en Midden Amerika. Je kunt ook veel dichter bij huis kijken.

In Kroätie is er een zekere Zvonomir Boban, die een eigen voetbalschool heeft, waarbij hij alle talenten al een contract geeft. Zodat zij zich volledige kunnen instellen op het voetballen.

Onlangs heb ik met mijn vakantie deze spelers zien voetballen, en die zouden zelfs het eerste van Feyenoord, Ajax en PSV het Zeer moeilijk maken. Wat daar voor een talent rondloopt.

Advies PSV !!!! Ga daar eens rondneuzen.

7 juni 2017 om 12:04

Volgens mij heeft PSV sinds eind jaren 80 tot op heden erg goede spelers uit Zuid- en Midden Amerika gehaald, en daar dan ook een uitgebreid netwerk opgebouwd. Het is dus wel te begrijpen dat er veel naar die 'markt' wordt gekeken.

7 juni 2017 om 12:13

Ik heb net wat beelden bekeken van deze "macuto", Ze laten natuurlijk alleen de geslaagde acties zien, maar je kunt zo wel zien dat hij in ieder geval snelheid plus inzicht heeft en een goede voorzet. Je ziet echter vooral aanvallende acties, dus hoe hij verdedigd..............?????

Iedere Nederlandse club moet eerst verkopen om daarna iemand te kunnen aantrekken. Je kunt het je niet veroorloven om zowel een nieuweling als Arias bijvoorbeeld op de loonlijst te hebben. Dit kost onnodig veel geld wat beter gebruikt kan worden. Mensen die roepen het is stil bij PSV moeten hierom blij zijn. We hebben geen circusact nodig in het technisch hart ook moet er bij iedere in of verkoop goed nagedacht worden.

Dan zal hij deze week wel een contract tekenen bij psv.
Lozano was niet haalbaar en zaten ze ook niet meer achteraan.
Luckassen hadden ze ook geen bod op uitgebracht.
Brands ouwe Pinokkio.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren