Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: BMG handelt snel en stelt opvolger Schubert aan tot medio 2019

Laatste update:

André Schubert is niet langer de trainer van Borussia Mönchengladbach. Die Fohlen maken woensdagochtend bekend dat de samenwerking met de 45-jarige Duitser is verbroken en dat zij zo snel mogelijk op zoek gaan naar een vervanger.

/

“We hebben de afgelopen dagen veel gesprekken gevoerd, hebben de wedstrijden geanalyseerd en zijn samen met André tot de conclusie gekomen dat het voor beide partijen beter is om de samenwerking stop te zetten”, aldus sportief directeur Max Eberl op de officiële website van de huidige nummer veertien van de Bundesliga.

Schubert volgde in september 2015 de ontslagen Lucien Favre op bij Mönchengladbach en kreeg twee maanden later een vaste aanstelling. Hij verlengde in september jongstleden nog zijn tot medio 2017 doorlopende contract met twee jaar, maar die tijd zit Schubert dus niet uit. Mönchengladbach verloor dinsdag met 1-2 van VfL Wolfsburg.

Update 22 december 11.41 uur – BMG handelt snel en stelt opvolger Schubert aan tot medio 2019
Borussia Mönchengladbach heeft een dag na het ontslag van André Schubert een vervanger gevonden. Dieter Hecking is aangesteld bij de nummer veertien van de Bundesliga. De club heeft donderdag bekendgemaakt dat hij een contract heeft getekend tot de zomer van 2019. Eerder was Hecking onder meer training van VfL Wolfsburg en Hannover 96. Als speler speelde Hecking tussen 1983 en 1985 bij de club waar hij nu trainer wordt.

Een verstandige beslissing van Borussia Mönchengladbach?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Logisch natuurlijk, resultaten zijn er niet naar en hij speelt angsthazenvoetbal (gisteren met vijf/zes verdedigers en nog twee tegengoals krijgen).

21 december 2016 om 11:25

soms speelt ie ook gewoon met 3 verdedigers. Hij experimenteert ook een beetje teveel en heeft geen vaste opstelling zoals jij zegt met 5/6 verdedigers

21 december 2016 om 13:37

Af en toe stelt ie inderdaad uit het niets slechts drie verdedigers op (alhoewel dan wel vaak Wendt nog op links staat). Maar ik bedoel meer dat ie regelmatig op het middenveld dan nog Strobl of zelfs Jantschke neerzet (die tel ik dan als vijfde verdedigende speler). En om dan met zoveel verdedigend denkende spelers (en Kramer en Dahoud zijn ook niet de spelers die hun verdedigende taken vergeten vind ik) nog steeds af en toe drie om de oren te krijgen terwijl je op aanvallende kracht juist inlevert door deze verdedigende instelling is natuurlijk niet heel erg de bedoeling.

Overigens, start ie eens enigszins aanvallend, doet ie het tegen Dortmund.

21 december 2016 om 11:32

Je hebt gelijk hoor, maar het is wel vreemd dat ze in september zijn contract met 2 jaar verlengen en hem in december ontslaan.

21 december 2016 om 14:31

Als je 10 wedstrijden op rij niet wint, is dat geheel logisch lijkt mij.

Niet meer als terecht. Met het materiaal wat Gladbach heeft staan ze veel te laag. Zijn'dreierkette' heeft hopeloos gefaald.

Nou, dat werd tijd. Schubert is een super sympathieke gozer maar als trainer kan hij er niet veel van. Vorig seizoen was hij onze redder, door Favre's tactiek te gebruiken en verbeteren, maar dit seizoen heeft zijn 3 mans verdediging compleet gefaald. Het gestelde doel heeft hij niet gehaald (laatste 3 wedstrijden 7 punten halen) en dus mag ie weg. Zijn 3 verdedigers experiment is hopeloos, en hij ziet het maar niet in. Ik wens hem nog veel succes bij zijn verdere loopbaan, en zal niet vergeten wat hij vorig seizoen heeft gedaan van ons maar we gaan verder en voor mij zijn er nu een paar opties:

Arie van Lent omhoog schuiven
Van Gaal halen
Dieter Hecking halen
Christian Streich van Freiburg halen
Breitenreiter halen
Frank de Boer halen
Of Dirk Schuster halen

Van Lent is de makkelijkste optie, maar ik weet niet of hij het al aankan om hoofdtrainer te zijn. Van Gaal wil waarschijnlijk niet en Streich kost weer een afkoopsom. Hecking, Breitenreiter, de Boer en Schuster zijn momenteel clubloos en daarom de goedkoopste opties. Zijn wel prima trainers, en ik ben benieuwd wat Eberl gaat beslissen.

21 december 2016 om 13:07

Van Lent zie ik niet zo zitten omdat hij ook geen ervaring heeft op het hoogste niveau. Een iets grotere naam (of lig meer ervaring) is denk ik prettig omdat het momenteel ook lijkt te ontbreken aan discipline en inzet, de moraal moet terug komen. Hecking zou mooi zijn, Van Gaal lijkt me onhaalbaar en heeft daarnaast ook nog eens de gewoonte clubs slecht te verlaten. De Boer zou natuurlijk prachtig zijn maar denk niet dat die er oren naar heeft, en ik durf zijn kwaliteiten ook wel in twijfel te trekken.

Eigenlijk zou ik vooral versterkingen op het veld willen zien, een creatieve aanvaller en stevige en ervaren CM bij voorkeur. Helaas misschien ook voor CV voor volgend jaar gaan kijken, Christensen gaat door bijtekenen van Bonucci waarschijnlijk toch terug naar Londen, helaas!

21 december 2016 om 13:42

Ben het eens over van Lent, weet nog niet of hij er klaar voor is om hoofdcoach te zijn. Bij de U23 doet hij het in elk geval super goed. Hecking zou prima zijn, en volgens vele media zou hij zelfs al getekend hebben. De Boer zie ik best voor realistisch. Na het mislukte avontuur in Italiã« (waar hij niet zoveel aan kon doen) wil hij vast wel een nieuw avontuur aangaan. En Gladbach is een club die normaal gewoon bovenin mee speelt, waarom zou hij niet willen?

Over de spelers, Eberl zei al dat hij nog een ervaren CVM gaat aantrekken. Eentje die niemand verwacht. Die hebben we nu ook wel nodig, vooral met Kramer's blessure. Een creatieve aanvaller is niet nodig vind ik. We hebben Hazard, Raffael, Hahn en Stindl. Waarbij vooral Hazard en Raffael heel creatief zijn. In de jeugd hebben we nog Simakala en Ndenge, ook hele creatieve spelers. Ook Feigenspan heb ik hoog zitten, al is die misschien iets minder creatief maar die scoort echt heel makkelijk. Een nieuwe aanvaller is voorlopig dus niet nodig in mijn ogen.

21 december 2016 om 16:06

inderdaad. ik denk op dit moment dat Schuster de beste optie van deze bovengenoemde. ervaren en verder een goede coach. hopleijk halen ze nog europees.
ik was er vorig week tegen Mainz bij in het stadion. en het was echt een armoedige pot voetbal. totaal geen passie of inspiratie. hopelijk draaien ze het nu om. prachtige lcub dat Borussia. ik kom er graag weer terug.
DIe Fohlen!

" mr Schubert u bent ontslagen....... fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!"

Nee zonder dollen, dit zag iedereen natuurlijk al aankomen.
Staan op een teleurstellende 14e plek......
Hopelijk kunnen ze de draad nog oppakken en Maybe Europa League halen, (is nog te doen)

21 december 2016 om 13:47

Zeker nog te doen. momenteel is het gat naar de Europa League plekken slechts 11 punten, al moeten een paar teams nog spelen vanavond. Na de winterpauze moet je tegen iedereen nog een keer spelen, als het dan goed gaat lopen moet Europa League wel haalbaar zijn.

21 december 2016 om 14:34

Dat lijkt me niet. Je hebt Bayern en Leipzig die halen sowieso CL. Daarnaast gaat Dortmund ook nog wel CL halen denk ik. Dan blijkt de laatste plek over voor Frankfurt of Hoffenheim hoe het er nu voorstaat. Dan heb je voor de EL nog Koln, Schalke, Leverkusen, Wolfsburg, Hertha onder andere die allemaal boven jullie staan.

21 december 2016 om 15:49

Verschil tussen Wolfsburg en Gladbach is doelsaldo.
Schalke speelt ook niet goed dus laten ook nog zat punten liggen.
Kan nog makkelijk gehaald worden

21 december 2016 om 15:44

Hij zal ongetwijfeld een bedrag meekrijgen waarmee hij zich geen zorgen hoeft te maken tijdens de feestdagen.

Dat is dus al de 7e trainer die dit seizoen is ontslagen. Opvallend dat bijna de helft van de ploegen dus al van trainer is gewisseld. Of men is erg kritisch op de trainers in Duitsland, of de verwachtingen bij veel clubs zijn te hoog.

BMG hoort gewoon minimaal in de top 8 te staan. Schubert heeft er een grote zooi van gemaakt. Laat Gladbach aub weer een normale coach aanstellen die ook de juiste spelers opstelt en niet alleen zijn vriendjes.

21 december 2016 om 16:16

Nu heeft hij er opeens een zooitje van gemaakt terwijl hij 2x Champions League voetbal haalt met een Duitse middenklasser.

Gevallen topclub is een groot woord.
In Duitsland kunnen alle clubs wel eens in het rechter rijtje staan.
Omdat BMG 2x 4e is geworden de afgelopen twee seizoenen maakt het nog geen topclub.
En na de winter kan het er weer heel anders uitzien.

22 december 2016 om 14:22

En daarom is het een gevallen topclub. Het was een titelkandidaat destijds. Laatst heeft Bayern het record van meeste kampioenschappen op rij van BMG overgenomen (4 tegen over 3

22 december 2016 om 15:37

Dus Leipzig is nu een topclub?

22 december 2016 om 15:43

In de jaren 70 was het een topclub

22 december 2016 om 17:48

Dan is het toch een gevallen topclub meneer? of zit ik verkeerd

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren