Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern staat voor loodzware klus: 'De lastigste uitwedstrijd van het seizoen'

Laatste update:
/

Bayern München stevent opnieuw in sneltreinvaart af op de Duitse landstitel, maar dat wil niet zeggen dat het iedere week even eenvoudig is voor de mannen van Josep Guardiola. Komend weekend gaat der Rekordmeister op bezoek bij Borussia Mönchengladbach en dat belooft een lastige middag te worden.

Die Fohlen zijn een van de weinige tegenstanders waartegen Bayern het de laatste jaren zonder uitzondering lastig heeft, buitenshuis althans. Van de laatste acht ontmoetingen werden er ‘slechts’ drie gewonnen. Drie keer won Mönchengladbach en twee keer werd het gelijk. “Het wordt de zwaarste uitwedstrijd van het seizoen”, weet spits Robert Lewandowski dan ook. “We hebben het daar de afgelopen jaren nooit eenvoudig gehad.”

De tegenstander van zaterdag stond na vijf speelronden in de Bundesliga nog troosteloos onderaan, maar sinds de aanstelling van André Schubert is de vorm terug. Inmiddels is Borussia Mönchengladbach opgeklommen naar de vier de plek. Sinds 19 september verloor de ploeg geen enkel duel meer in eigen land. “Dat is alleen maar gunstig voor ons”, vindt Thomas Müller. “Hoe langer zo’n goede serie duurt, des te dichterbij komt het moment dat er een einde aan komt. Ik denk dat wij in staat zijn om er een einde aan te maken.”

Gaat Bayern München de goede serie van Borussia Mönchengladbach beëindigen, denk jij ?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Van laatste plek naar plek4...

De Bundesliga is wel degelijk spannend, teams die voor plek 2-3 strijden.

Bayern gaat gewoon winnen.

3 december 2015 om 18:58

Ja alleen deze kwer met wat moeite.

3 december 2015 om 20:20

Nou denk ik niet. Bayern is in Duitsland onverslaanbaar en dat gaan ze weer laten zien met gemak

De logica van Muller slaat natuurlijk helemaal nergens op. Het is onzin dat de kans dat de reeks wordt beëindigd groter is omdat hij al zo lang duurt. De kans dat je na 10x munt kop krijgt is ook niet ineens groter. Kans in nog steeds 50%. Maar goed de kans dat de reeks wordt beëindigd is natuurlijk wel reëel omdat Bayern gewoon een heel goed team is.

3 december 2015 om 17:08

Als je Thomas Muller vaker interviews ziet geven weet je dat hij dit met een knipoog zegt. Hij maakt altijd grapjes in zijn interviews.

3 december 2015 om 18:04

Het voorbeeld met het muntje gaat niet op omdat het steeds 50% kans heb dat op munt of kop valt. Bij voetbal zijn er ten eerste 3 opties mogelijk en daarnaast is voetbal een spel van kwaliteit dus geen 33,33% kans.. De kans dat zij een keer verliezen is groter omdat ze nu tegen een goede tegenstander spelen en daarnaast als je van te voren zegt X verliest 10x op rij niet dan is die kans kleiner dat dat gebeurd dan als je zegt x verliest 5x op rij niet... Dit alles wat ik heb gezegd is net zo nutteloos als jou stukje over de kop en munt..

3 december 2015 om 18:47

Ik zeg toch ook dat ze best kunnen verliezen omdat Bayern goed is. Maar dat heeft verder niks te maken met de serie die ze al achter de rug hebben. En natuurlijk is de kans dat je 10x op rij wint kleiner dan de kans je 5x op rij wint, omdat je dan 10x 33% doet ipv 5x. Maar de kans op een een verliespartij neemt niet toe omdat het als lang geleden is. Zo werkt kansberekening niet en ik gebruik en voorbeeld van het muntje om dat aangegeven. De kans om kop neemt niet toe omdat je al 5x munt hebt gehad, de kans is nog steeds 50%. Nou heb je een voetbal natuurlijk sowieso niet zoveel aan kansberekening, maar mijn punt was gewoon dat de uitspraak van Muller nergens op slaat.

3 december 2015 om 22:16

Omdat die kans niet per wedstrijd is, maar voor de hele serie. De kans bij een kop op munt (gelijkspel weggelaten) is 50/50. Maar de kans om die 5 keer achter elkaar goed te raden is een stuk kleiner. Daarom komt na een reeks van zoveel goede keuzes, de kans op een foutje steeds dichterbij. Groter per keus is het niet, maar in de serie...

Ik heb er vertrouwen in dat Gladbach wint. En nu gaat waarschijnlijk iedereen mij uitlachen maar Gladbach doet het de laatste jaren altijd goed tegen Bayern en ik heb er vertrouwen in dat dat zaterdag weer zo zal zijn. We zullen het zien!

3 december 2015 om 17:12

Ach de mensen die dat zeggen zijn meestal van buitenaf, die denken ook dat Bayern alle wedstrijden met 5-0 6-0 wint.

Bayerns superoiriteit verkracht de hele Bundesliga...

Wat een onzin. Als Bayern even normaal doet is BMG kansloos. De Bayern spelers roepen maar wat. Waarschijnlijk hebben ze moeite met het feit dat heel voetbal Duitsland naar een spannende competitie hunkert.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren