Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: 'Bayern München en Borussia Dortmund akkoord over Götze'

Laatste update:

Mario Götze lijkt voor een terugkeer bij Borussia Dortmund te staan. De 24-jarige aanvallende middenvelder heeft zijn oude club volgens BILD zijn jawoord gegeven en wacht nu op een akkoord tussen de twee clubs. Dortmund wil tot 23 miljoen euro gaan, maar Bayern München zou nog vasthouden aan een wat hogere som: 27 miljoen euro.

/

Götze kwam op zijn negende binnen bij Dortmund en speelde uiteindelijk vier jaar in het eerste. In de zomer van 2013 maakte hij een veelbesproken transfer naar Bayern, dat de 37 miljoen euro bood die als afkoopsom stond opgenomen in zijn contract. Erg gelukkig werd Götze niet in Beieren: hij vierde weliswaar drie landstitels in successie, maar raakte in zijn derde seizoen toch zijn plek kwijt en fonkelde niet vaak.

Bayern vindt het goed als Götze één jaar voor het eindigen van zijn contract afscheid neemt en Borussia Dortmund wil de voormalig publiekslieveling graag terughalen. Vraag en aanbod liggen dus nog wel uit elkaar en dus is het afwachten of Dortmund bijbetaalt, of Bayern zijn prijs laat zakken. Götze zelf ziet een terugkeer zeker zitten en geeft die Schwarz-Gelben de voorkeur boven clubs uit Engeland.

/

BILD en andere Duitse media stippen aan dat niet alle Dortmund-fans uit zullen zien naar de hereniging met Götze. Velen van hen zien de middenvelder nog steeds als een verrader na zijn overstap naar de concurrent, zoals ook de transfervrije aftocht van Robert Lewandowski en de miljoenentransfer van Mats Hummels niet in goede aarde zijn gevallen. Götze lijkt zijn comeback alsnog graag te willen maken en hoopt de fans te overtuigen.

Directeur Hans-Joachim Watzke van Dortmund wil de zomerse terugkeer van Götze niet bevestigen, maar ontkent het ook niet. “Ik bevestig het niet. Meer zeg ik er niet over”, is zijn korte reactie aan de Duitse krant.

Update 15 juli 16.28 uur - 'Bayern München en Borussia Dortmund akkoord over Götze'
Het lijkt erop dat Mario Götze inderdaad terug zal keren naar Borussia Dortmund. Donderdagavond werd al beweerd dat de aanvallende middenvelder een akkoord had bereikt met zijn oude werkgever over een meerjarig contract en volgens Sport BILD zijn Bayern München en Dortmund het nu eens geworden over een transfersom van 28 miljoen euro. Götze zal volgens de informatie van de krant in het Signal Iduna Park een contract voor vijf seizoenen tekenen.

Een terugkeer van Mario Götze bij Borussia Dortmund zou een ... worden

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ga naar de supercup BVB Bayern. Ben heel benieuwd hoe beide supportersgroepen op Gotze zullen reageren. Duitsers reageren heel onvoorspelbaar op oud-spelers. Lijkt me voor BVB en Gotze een hele goede stap. Dortmund heeft een sterhouder aanvallend op het middenveld en Gotze heeft een nieuwe wending in zijn carriere nodig.

14 juli 2016 om 23:31

Ik denk dat gotze zo speler is die alleen bij bvb uit te voeten kan. En hij gaat zeker bvb naar een hoger niveau gaat tillen

15 juli 2016 om 09:17

ik hoop gewoon dat hij ergens zijn speeltijd kan krijgen dan komt het wel goed.
want de kwaliteiten heeft die zeker maar het moet bij een club zijn waar hij een belangrijken rol heeft in het team en het ook echt beter kan maken en dat is bij Bayern
niet het geval!!

14 juli 2016 om 23:38

Hoe kom je aan tickets? Ik wil er ook heen.

14 juli 2016 om 23:45

Via officiële ticketshop van Bvb. Is echter al uitverkocht. Moet er altijd vroeg bij zijn voor kaarten van Borussia.

15 juli 2016 om 01:16

viagogo vanaf 35 euro... anyway, ik ben inderdaad heel benieuwd hoe de fans van BVB zullen reageren als Gotze terugkeert. Daarentegen zullen die van Bayern minder negatief uitlaten over Gotze omdat het niet 1 van de bepalende spelers is geweest voor Bayern

14 juli 2016 om 23:43

Hoe duur zijn de prijzen en waar is het? Ik ben namelijk ook geïnterreseerd, alvast bedankt.

15 juli 2016 om 17:08

Officiële kaarten blijft moeilijk, maar bij viagogo kun je meestal nog wel kaarten krijgen, variëren per wedstrijd.

15 juli 2016 om 03:32

Hoe ze zullen reageren is vrij duidelijk; alsof er niets aan de hand is. Rivaliteit en clubliefde is ver te zoeken daaro

15 juli 2016 om 03:38

Ik denk niet dat hij net open arme ontvangen zal worden op het begin... echter wanneer hij er een paar binnenschiet en een kus geeft op het embleem is het weer goed verwacht ik

Aan de ene kant snap ik zij terugkeer (bepaalde liefde,garantie speeltijd) maar hij kan toch veel hoger spelen? Nu moet hij weer lekker 2e viool spelen met dortmund achter Bayern.

Ga dan lekker naar Engeland. Hij stond in belangstelling van the spurs volgens mij

14 juli 2016 om 23:19

Clubliefde heet dat Maurootje!

14 juli 2016 om 23:41

Ja daarom stapte hij over naar Bayern.. dikke bullshit. Hij heeft liefde voor Dorrmund,Maar zeker clubliefde. MALDINI,Totti,giggs,Buffon,De rossi,Gerrard,Baresi, zij hebben clubliefde gotze niet

14 juli 2016 om 23:44

Gerrard is ook weg gegaan... Nee grapje Gerrard is Liverpool. Je vergat trouwens Scholes

15 juli 2016 om 00:14

Dus er is maar één versie van clubliefde. Weten we dat ook weer. Welke wijze levenslessen heb je nog meer?

15 juli 2016 om 01:11

Zeker geen*

15 juli 2016 om 01:15

Clubliefde is er pas echt als je grotere clubs(en sportief beter),meer salaris en ook in mindere tijden bij je club blijft. Mijn voorbeelden hebben dat alle gedaan. Gotze ging juist weg toen dortmund hem het hardste nodig had voor een dikkere salaris (en sportief). Je kan nog zo hoog zingen, maar gotze (echte) clubliefde? Maak dat de katwijs...

15 juli 2016 om 01:18

Casillas en Raul maar uiteinde door perez eruit gemoeteb.

15 juli 2016 om 02:33

Maurootje je bent giggs vergeten

15 juli 2016 om 10:00

Dus je kan pas van een club houden als je bij een zogenaamde kut club blijft? Een club die niet top is en nooit wat wint? Iniesta heeft dus geen clubliefde? Volgens deze criteria klopt het inderdaad wel dat Maldini clubliefde had

14 juli 2016 om 23:27

Dortmund is niks minder dan Tottenham, en in mijn ogen zelfs beter. Ja je wordt waarschijnlijk 2e achter Bayern, maar je kunt de beker nog winnen en Dortmund kan het ze zeker lastig maken. Bovendien spelen ze gewoon CL, en zijn ze daar een moeilijke tegenstander voor bijna iedereen. Genoeg om voor te spelen dus.

14 juli 2016 om 23:35

Dortmund is minstens 2 klasses beter dan Spurs, en Gotze weet dat hij hier kan rekenen op veel speelminuten, CL en een vrije rol. Hij is gewend aan de competitie en hoeft niet mee te gaan in het fysieke van Engeland. Gotze vind ik alleen bij Arsenal en Liverpool passen.

14 juli 2016 om 23:44

Bij Arsenal en Liverpool? Dat is nogal een wereld van verschil qua spelopvatting. Of bedoel je het niveau, beide subtop?

15 juli 2016 om 00:50

@Oenieboy

Arsenal is duidelijk geen sub-top al jaren niet. Subtop zit niet jarenlang in de CL. Zelfs top zoals United of Chelsea zat niet altijd in de CL.

15 juli 2016 om 00:51

Sub-top haalt ook niet constant de kwartfinale van de CL in elke ronde die ze meededen.

18 juli 2016 om 17:16

Arsenal en Liverpool spelen voetbal op een niet-Engelse manier, als Gotze naar de BPL zou verkassen, zou het om een van deze 2 teams moeten draaien

14 juli 2016 om 23:38

Ik denk dat Dortmund met de selectie die er nu staat met dan o.a. Gotze Reus en Auba toch zeker in staat moet zijn om van 15 clubs uit en thuis te winnen. Je moet zeker in de buurt kunnen blijven bij Bayern en ook hun gaan niet alles winnen. 2e viool spelen vind ik te voorbarig

15 juli 2016 om 10:46

Dortmund zijn gewoon verplicht minimaal 2e te worden. Na bayern de sterkste selectie. Wolfsburg raakt ook spelers kwijt en e
Leverkusen verkoopt regelmatig aan dortmund.

15 juli 2016 om 17:17

ik kan me alleen Castro herinneren als aankoop van Leverkusen. maar als ik de geruchten mag geloven komt daar binnenkort wel nummer 2 bij want het schijnt dat Toprak een transferverzoek heeft ingediend en perse naar Dortmund wil.

14 juli 2016 om 23:46

Lol ja want spurs speelt geen 2e viool. Meestal 6e viool of zo ..

15 juli 2016 om 10:12

mag weg..dubbel

Als Dortmund zijnde gewoon nog een jaartje wachten en hem volgend jaar transfervrij terughalen, i.p.v. nu nog meer te gaan bieden dan 23 miljoen !

14 juli 2016 om 23:36

Dortmund heeft nu de centjes en mocht deze transfer niet doorgaan dan vertrekt hij waarschijnlijk naar een andere club en loopt BVB hem mis. 23 miljoen lijkt me een mooie prijs.

15 juli 2016 om 00:14

Over een jaartje is hij sowieso niet meer in Munchen. Als ze hem nu niet kopen gaat hij naar Engeland.

Jammer, ik had Götze graag bij Chelsea gezien.. Hij is nou juist de perfecte speler voor ons die de creatieve factor kan zijn voor als Fabregas weer eens niet op komt dagen haha! Maar goed, het is al fijn voor hem zelf dat hij niet meer met Guardiola hoeft te werken.. Ik had niet verwacht dat Ancelotti hem zou laten vertrekken..

15 juli 2016 om 07:09

Alleen staat blauw m niet zo. Nee, kom maar terug

Ik vind hem altijd zo chubby lijken

14 juli 2016 om 23:48

lijkt niet alleen zo hoor

Zitten de fans hier wel op te wachten die vinden hem toch een verrader.

14 juli 2016 om 23:30

Klopt en dat is in tegenstelling tot een Lewandowski veel minder. Die overstap begreep men vanuit Dortmund zijnde wel. Hoe anders is dat bij Gotze!

Gotze is een goede speler, maar weet niet of Dortmund fans blij zijn met hem. Hij had eerst Borussia Dortmund genaaid voor Bayern. Uiteindelijk is het niet gelukt en wilt die terug naar zijn oude liefde. Als ik hem was zou ik naar de Premier League of Primera Divison gaan.

Nou ik ben Dortmund fan en ik ben heel blij als Mario terugkomt ik denk dat het ook zeker komt door Reus en als Schurrle komt ook mede door hem zij zijn beste vrienden.

15 juli 2016 om 00:58

Schurrle is middelmaat.

15 juli 2016 om 01:39

Jij ook

15 juli 2016 om 12:47

Je.moeder zei iets anders! Hahaha

Haha Kagawa, Sahin en Gotze, allemaal kwamen ze terug naar Dortmund. Zegt toch wel iets lijkt me...

15 juli 2016 om 00:57

Gotze is er nog niet

Goede stap. Gwoon terugkomen. Fysiek aan de ba en schijnen met Ousmane, Auba & Reus voorin

15 juli 2016 om 00:57

Mor.en Weigl!

Ik zou hem niet eens terug willen als Dortmund zijnde, eerst gaat ie lekker naar de rivaal nu lukt het niet en nu wil hij opeens terug...

15 juli 2016 om 07:11

Alleen bekrompen zielen maken daar een probleem van

15 juli 2016 om 11:38

Helemaal mee eens.

Als FC Bayern fan zou ik willen dat Götze nog een jaartje blijft . Of laat hem tenminste verhuren , maar verkopen zeker niet doen . Allemaal de schuld van Guardiola . Zo een talent ver****** dat snap je toch niet ? Götze heeft heel veel kwaliteit en creativiteit dat valt niet te ontkennen , Hij moet gwn een trainer hebben die 200 % hem vertrouwt en achter hem staat
( zoals Jürgen Klopp ) . Guardiola was niet bepaald bekend om zijn speler/club relaties te onderhouden . Ancelotti is veel rustiger qua persoonlijkheid en hij schept met iedereen een goede band. Onder Ancelotti zie ik Götze openbloeien. #MiaSanMia

15 juli 2016 om 00:29

Ja verhuren aan bvb in zn laatste contractjaar zou wel strak zijn dan vergeven ze hem wel

blijft een geweldige speler dat Dortmund hem terugwil snap ik wel als hij zijn oude niveau haalt is hij natuurlijk geweldig

Nou zodra hij de winnende maakt tegen Bayern in de Duitse Supercup dan zouden de fans wat milder mogen worden van mij

15 juli 2016 om 00:00

Ik denk dat götze gewoon gaat mislukken want zo goed is hij helemaal niet wat winnende wk doelpunt allemaal niet kan brengen götze is wel goed maar bvb is gewoon zijn plafond denk ik

15 juli 2016 om 00:28

Hoog plafond toch, top 10 Europa club. Zijn niet veel clubs sterker

Ik denk dat de borussia supporters hem over het algemeen gewoon met open armen zullen ontvangen. Misschien in het begin enkelen die zullen fluiten. Bij Bayern vond ik m vaak net niet, maar hij is gewoon wel echt een hele goede speler. Zeker in het spel van Dortmund. Vind het ook altijd mooi wanneer een speler weer teruggaat en dan weer helemaal opbloeid. Toont ook wel karakter als hij de overstap zou maken. Hij zou namelijk ook zo bij een andere topclub in bv Engeland aan de slag kunnen.

Ik zou een cv halen ipv een 10.
Hummels is vertrokken, nu hebben ze alleen.nog Bartra en Sokratis. Ze hebben t Turks wonderkind Mor op 10.

15 juli 2016 om 03:02

Laten we niet te voorbarig zijn met 'wonderkind'.
Mor gaat in zijn eerste seizoen geen basisplek krijgen, zal zeker wel mogen invallen en een vaste pek bij het eerste elftal hebben.
Maar dat hij (zeer) leuke dingen heeft laten zien in de Deense competitie betekend nog niet dat een 18 jarige jongen de persoon is op 10 voor Dortmund.

15 juli 2016 om 07:21

Denk dat Emre Mor beter tot zijn recht komt op de rechterflank hoor. Om zo'n jongen nou in zijn eerste jaar bij BvB nou gelijk op 10 te zetten lijkt me wat te snel gaan. Gewoon rustig brengen, want hij heeft echt een geweldige potentie.

15 juli 2016 om 10:14

Ze hebben Puli, Passlack en willen nog Schuerrle. Denk dat Mor geen basismateriaal is. Snap overigens niet wat men in Schuerrle ziet. Haal dan Bellarabi.

Snap dat het voor veel supporters moeilijk zal zijn om hem weer terug te zien in het geel-zwarte tenue, maar met Götze haal je gewoon een geweldige speler in huis, die ook nog eens goed bevriend is met Reus. Dortmund heeft deze zomer echt een geweldig beleid gevoerd door gelijk al hun transfers af te ronden en met een geweldige selectie met grote talenten aan het seizoen te beginnen.

Misschien hebben ze alleen nog een CV nodig, aangezien Subotic ook nog gaat vertrekken.

En alweer een groot talent dat verloren is gegaan omdat hij zo nodig naar Bayern moest terwijl hij er nog niet klaar voor was en de concurrentie te groot was(is)

Veel supporters zullen hem verafschuwen maar in voetbal is dit ook weer snel vergeten.

Als ze nou ff 2,25miljoen bijvoegen. Trust me, werkt altijd. Zo niet, Rush B

Toch knap. Dortmund biedt 23...bayern wil 27..... Weet je. ...laten we er 28 van maken. Iedereen blij

15 juli 2016 om 16:54

Is weer halve berichtgeving. Volgens de Duitse media betalen ze 24,5 miljoen en kan dit door middel van bonussen bij goede Europese resultaten en individuele binnenlandse prestaties van Gotze oplopen tot 28 miljoen.

Achteraf gezien haalt Bayern met de 28m die het aan Dortmund het onderste uit de kan. Het wordt interessant om te zien of de fans van BVB vergevingsgezind zijn.

15 juli 2016 om 16:49

Ligt aan zijn presteren neem ik aan.

15 juli 2016 om 17:39

Sommige (90%) wel, andere (10%) weer niet,

Ik sluit niet uit dat hij bij Dortmund ook niet meer zijn oude niveau gaat halen. Hij oogt wat aan de stevige kant en heeft een aantal seizoenen weinig gespeeld (en zeker niet als de dragende speler). Dortmund speelt ook iets anders dan voorheen, dus het zou maar zo kunnen dat hij zijn draai niet meer zo makkelijk kan vinden. Achteraf blijkt dat Gotze het niveau Bayern nooit heeft aangekund. Zoals ik destijds al zei, Reus was het grotere talent van de 2 en zelfs daarvan had ik twijfels of hij aan spelen toe zou komen bij Bayern.

15 juli 2016 om 17:06

Is altijd afwachten of hij op zijn oude niveau terug komt.
Maar geef hem zeker het voordeel van de twijfel. Vooral omdat hij weer met zijn maatje reus en waarschijnlijk ook met zijn "bro" schurrle kan spelen.

Het zou wel een nare streek zijn van Gotze als hij over 3 a 4 jaar weer terug gaat naar Bayern

16 juli 2016 om 12:00

Ik verwacht niet dat Gotze veel warme gevoelen aan Bayern over zal houden. Anderzijds vertrekt hij weer door de voordeur, maar het hoofdstuk Bayern is bij deze afgesloten.

update van de update. Zorc (directeur Bvb) heeft net laten weten citaat: Complete onzin. We hebben geen overeenkomst met Bayern.

Dortmund-Manager Michael Zorc ontkent tegenover Bild: "völliger Blödsinn. Der Transfer ist nicht durch!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren