Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Baskisch icoon definitief ploeggenoot van Villa en Lampard

Laatste update:

Andoni Iraola gaat bij New York City FC aan de slag. De Major League Soccer-club maakte zaterdag tijdens de 3-1 overwinning op Montreal Impact de komst van de 32-jarige rechtsback wereldkundig. Iraola heeft een aflopend contract met Athletic Club.

/

Iraola kondigde enkele weken geleden aan dat hij zijn aflopende contract met Athletic niet ging verlengen. De Bask speelde liefst 450 officiële duels voor de club uit Bilbao en was daarin goed voor 36 doelpunten. Tussen 2008 en 2011 werkte Iraola acht interlands voor het nationale elftal van Spanje af, maar hij viel buiten de boot voor een eindtoernooi. Liefst vijf keer was hij verliezend finalist: driemaal in de Copa del Rey, één keer in de Spaanse Super Cup en één keer in de Europa League.

Iraola gaat bij New York City FC niet een plek als Designated Player innemen; een dergelijke status betekent een hoger salaris. Zodoende kan de club naast David Villa en Frank Lampard nog één DP aantrekken. New York City FC staat momenteel laatste in de Eastern Conference, met slechts drie overwinningen na vijftien competitieduels.

Update 16 juni 21.15 uur - Baskisch icoon definitief ploeggenoot van Villa en Lampard
Het was al min of meer officieel, maar de kogel is definitief door de kerk: Andoni Iraola gaat aan de slag bij New York City FC. Dat maakt die club bekend via de officiële kanalen. De 32-jarige verdediger speelde tussen 2003 en 2015 in totaal liefst 510 officiële wedstrijden voor Athletic Club. Sportief directeur Claudio Reyna van New York City FC is in zijn nopjes met de aanwinst. “Hij gaat de aanvoerdersband niet dragen, maar in essentie voegen we een extra aanvoerder toe aan het team.” Iraola wordt ploeggenoot van onder anderen David Villa en Frank Lampard.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoe maak je de komst van iemand bekend tijdens (!) een wedstrijd?

Verder is het voor Bilbao altijd een zeer degelijke speler geweest. Het niveau in Amerika is voor hem nog wel te doen!

14 juni 2015 om 10:26

Hij kan nog makkelijk in de PD mee hoor. Amerika is te laag voor hem. Vind het systeem wel wat hebben. 3 DP's, in je team. Maakt de competitie een stuk spannender.

Dit meen je niet! ijsraketje Iraola weg bij Bilbao?
Die man is een van de beste rechtsbacks die er rond loopt. Is wel oud maar voetbalt zo goed nog steeds.

Dat Nycf begint een aardig elftal te krijgen met eventueel Pirlo er nog bij.

3 overwinningen uit 15 duels terwijl je Villa & Lampard in je team hebt?! Is die competitie daar nu al beter dan de Nederlandse?

14 juni 2015 om 11:02

Mwuah, alleen Villa voorlopig. Lampard schuift pas op 1 juli aan bij de selectie.

14 juni 2015 om 11:02

Lampard speelt nog bij city, gaat volgend seizoen bij NYFC spelen. Nu heb je villa in dat elftal en Mix Diskerud, maar voorderest is het nog niet veel.

14 juni 2015 om 14:02

Ja, het niveau ligt inderdaad al hoger dan de eredivisie. Al speelt Lampard nog niet bij Nycfc.

16 juni 2015 om 23:25

@cham4ever

Het niveau loop van top JL tot subtop eredivsie.
Sounders en Toronto zouden voor europees voetbal spelen.
Maar ploegen als Colorado en Chicago is echt JL niveau.

17 juni 2015 om 00:20

@albertino niet helemaal waar wat je zegt ik kijk redelijk veel mls en ik kan zeker wel zeggen dat het niveau gemiddeld beter is als de eredivisie onze top 3 zou er boven uit (moeten) steken maar daar is het ook wel mee gezegt

17 juni 2015 om 00:50

Ik kijk ook elke week zaterdag en zondag.
Maar kwalitatief zijn ploegen als Colorado, chicago real sal lake echt lachwekkend.
De passie en instelling maken een hoop goed maar verder nee echt onderkant eredivisie.

Zoals ik zei zijn ploegen als Seatle, Toronto, DC, en kansas gelijkwaardig aan de playoffs kanshebbers in Nederland.
Althans dat is mijn mening.
Je kan wel nagaan dat zelfs absolute wereldsterren als Kaka en villa (ook al zij ze wat ouder) het niveau niet omhoog krijgen bij hun ploegen.
De gemiddelde amerikaanse speler in de MLS is van erbarmelijk voetbal niveau.
De passie en drive maakt veel goed maar, zouden dus puur op voetbal en tactiek door vrijwel de gehele eredivisie gek getikt worden.

17 juni 2015 om 22:56

Als Toronto voor europees zou spelen dan zou Seattle in ieder geval om de voorronde champions league meedoen. Denk dat New England Revs om de titel mee zouden doen, net als LA Galaxy, beiden finalisten van vorig seizoen, al is LA dit jaar een beetje teleurstellend volgens mij.

Al heb ik de Seattle Sounders niet echt veel zien spelen nog dit seizoen, spelen vaak om 4 uur snachts pas. Maar aangezien zij op de eerste plaats staan en de meeste punten hebben van de competitie ga ik hier van uit. Zelfde geld voor DC United, ook nog niet veel gezien. Kansas City zou misschien ook hoog meedoen in de eredivisie. Voetbal in Amerika wordt steeds sterker.

17 juni 2015 om 12:52

Er is meer geld in die competitie. Dusja dan is die competitie beter....en over een paar jaar zal Amerika gewoon tot de sterkste behoren let maar op. Zitten zoveel voordelen aan het spelen in de USA

Iraola, heerlijke rechtsback. Heb echt genoten van hem. Hoop dat hij het naar zijn zin heeft in Amerika!

Dat zal een welkome versterking zijn voor Nyc, hangt nog als los zand aan elkaar dat team en mist zeker nog kwaliteit vooral achterin.
Verwacht dat r nog wel bij komt komende maand.

New York City moet nu eerst maar eens zorgen dat ze niet laatste worden. Ze staan nu op de 19e plek. Volgend jaar hebben ze echt een mooi team dus dan zal ik weleens een wedstrijdje van NYC FC gaan kijken en mijn toto's op ze zetten.

16 juni 2015 om 23:20

19de ? en Volgend jaar ?

Ik kan je niet volgen.

Ze staan 10de en dus laatste in de Eastern conference, maar dat maakt verder niet uit aangezien je niet kan degraderen.

De competitie is nog in volle gang en loopt nog tot oktober terwijl Iraola en Lamperd bijvoorbeeld over enkele weken aansluiten als hier de markt opengaat.
Zo zie je maar dat je niet ineens een kampioensploeg kan kopen (nyc doet voor het eerst mee) maar kan met wat versterkingen van dat kaliber (lamperd en iraola) alsnog de playoffs halen. En daar draait iedere amerikaanse sport om om Play off's !

En als je de play off haalt kan je hem winnen ook.
Ik zou de komende weken Eurosport 2 (als je die ontvangt) of een stream in de gaten houden.

17 juni 2015 om 16:02

In totaal van heel VS staan ze 19, qua Eastern conference 10. Stream ga ik zeker in de gaten houden, vind het Amerikaanse voetbal sowieso al mooi om te zien.

17 juni 2015 om 19:36

Hoe berekenen ze dat dan ?
Ik zie altijd allen de standen van de Eastern en Western conference.
Moet je doe is echt vermakelijk hoor, aal vaak rot tijden Maandagochtend om 03.00 bijvoorbeeld,

Yess dit is echt goed nieuws nu kan ik vancouver vs Dempsey martins &
vancouver vs alonso vs Villa Lamps &iraola kijken dit wordt een lastige beslissing naar welke wedstrijd ik ga wss vs seatle (derby)

17 juni 2015 om 00:52

Derby ? ruim 300 km ? en tussen twee landen.
Prachtig!

Jammer dat hij nu al vertrekt uit La Liga want het niveau kan hij zeker nog aan. Ik wens hem alvast veel succes bij zijn nieuwe club.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren