Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: AZ vernam niets meer uit Italië na afslaan van miljoenenbod

Laatste update:

In navolging van Vincent Janssen, die voor twintig miljoen euro naar Tottenham Hotspur ging, lijkt ook Markus Henriksen te vertrekken bij AZ. Diverse Italiaanse media melden dat Torino interesse heeft en dat het gat tussen vraag en aanbod niet groot meer is. Torino bood drie miljoen euro, AZ vraagt vier en de verwachting is dat beide partijen spoedig tot elkaar komen.

/

De tweede club uit Turijn lijkt zo andere geïnteresseerde clubs als Everton en Swansea City af te troeven. De 23-jarige Henriksen heeft in Alkmaar nog een verbintenis voor een jaar en de club van hoofdcoach John van den Brom moet de international van Noorwegen verkopen om nog iets aan hem te kunnen verdienen.

Eerder leek het er nog op dat Henriksen naar Napoli zou vertrekken. De Italiaanse grootmacht toonde interesse, maar meldde zich niet officieel in Alkmaar. AZ stond open voor gesprekken, maar Torino lijkt nu dus met de middenvelder aan de haal te gaan.

Update 27 juli 09.30 uur - AZ vernam niets meer uit Italië na afslaan van miljoenenbod
Markus Henriksen vindt de beslissing van trainer John van den Brom om Ron Vlaar aanvoerder van AZ te maken niet meer dan logisch. "Gezien mijn wens om deze transferperiode te vertrekken”, zo stelt de middenvelder. Volgens De Telegraaf heeft AZ niets meer vernomen van Torino, dat krap twee weken geleden een formeel bod op de Noors international uitbracht. Daar ging AZ niet mee akkoord.

Torino is een mooie club voor Markus Henriksen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Weet iemand of Falque en Ljajic nog naar Torino gaan? En blijft Immobile?

16 juli 2016 om 11:57

Falque was volgens mij al rond en over Ljajic gaan sinds vandaag berichten dat die toch naar Torino zou gaan. Immobile blijft volgens mij niet.

16 juli 2016 om 12:57

Oke danku. Dat zijn beide goede aankopen. Jammer dat Immobile niet blijft, anders had Torino echt een heel goed team.

27 juli 2016 om 09:50

Zijn beide inmiddels rond

Az kan toch wel 5 of 6 miljoen krijgen voor hendriksen, omdat ik het best een goede voetballer vindt

16 juli 2016 om 12:11

Dus omdat JIJ het een best goede middenvelder vind kan az best 5 a 6 miljoen vragen?

16 juli 2016 om 12:13

Het is gewoon een van de beste middenvelders in de eredivisie, ook statistisch gezien. Henriksen kan echt wel meer opleveren dan 4 miljoen.

16 juli 2016 om 12:22

Probleem is gewoon z'n jaarcontract. Dat maakt onderhandelen onmogelijk. Maar dit is niks, inclusief salarissen en koopsom maakt AZ op deze jongen amper winst.

16 juli 2016 om 12:51

Hij heeft wel veel voor AZ betekent. Dat moet je ook als winst zien!!

16 juli 2016 om 12:51

Ze maken amper verlies. Gemaakte salariskosten terug verdiend en paar seizoenen van een goede speler kunnen genieten.

Ik geloof weinig van het genoemde bedrag. Ondanks 1-jarig contract is Henriksen veel meer waard. Vorig jaar moest hij nog rond de 8 a 10 miljoen opleveren!

16 juli 2016 om 12:06

1 jaar contract en dan 8-10 miljoen.
Word eens wakker man

16 juli 2016 om 12:09

8 a 10 is wel erg veel maar 6 moet wel kunnen vind ik.

16 juli 2016 om 12:29

Lezen blijft moeilijk! Het genoemde bedrag was op basis van het tweejarig contract wat hij vorig jaar nog had.

16 juli 2016 om 13:51

Wakker worden? We moeten eens wat meer dromen! In Nederland blijven we maar "realistische" transfer bedrag vragen. De rest van Europa vraagt echter bizar hoge transfersommen en ontvangen deze vaak ook nog. We houden in Nederland veel te vaak uitverkoop.

16 juli 2016 om 12:54

Ziyech leverde Heerenveen met een eenjarig contract ook maar 3,5 miljoen op terwijl die nog wel van een hoger niveau was dan Henriksen.

16 juli 2016 om 13:33

Ja want die zijn ook echt met elkaar te vergelijken..

Word az weer leeg gekocht. Zo zijn ze weer snel uitgeschakeld in Europa en na de winterstop zijn ze weer goed. Maar ja, dat is het lot van een Nederlandse club

16 juli 2016 om 12:09

Het valt best mee ze hebben al vervangers gehaald. Wuytens schuift door naar het middenveld en van Overheem gaat op de plaats van Hendriksen spelen. Voor Janssen hebben ze ook al 2 spelers gehaald.

Het moet nog blijken of dit goed gaat lopen natuurlijk, maar AZ heeft wel al vroeg gehandeld en start dit seizoen denk ik beter dan vorig seizoen.

16 juli 2016 om 13:52

Nog niet nee. Zeg dat maar niet te hard!

16 juli 2016 om 15:18

Niet helemaal waar. Henriksen, Janssen en Ortiz zijn al vertrokken. Johansson volgt nog, maar dat houdt niet in dat AZ wordt leeggekocht. AZ houdt vaste waarden als Alireza, Dos Santos, Garcia, Haps en zelfs Vlaar binnen. Ik denk dat AZ met deze spelers best ambitieus mag zijn. Het is een team en hopelijk levert de concurrentiestrijd tussen Weghorst en Fred Friday iets moois op.

Ik zie AZ voor Nederlandse begrippen wel weer ver komen in de EL. Na een teleurstellend Europees seizoen vorig jaar zouden ze zomaar weer de kwartfinale kunnen halen.

Knap hoe AZ zich de afgelopen jaren met een keurig en realistisch beleid heeft weten te bevrijden uit het moeras wat Scheringa had achter gelaten. Alle credits voor de beleidsbepalers, van Toon Gerbrands en Marcel Brands toen tot Robert Esdoorn en Max Huiberts nu. Ook Ernest Steward heeft zijn sporen verdiend imo.

16 juli 2016 om 15:14

Zeer knap. Toch bijzonder hoe zij steeds weer relatief onbekende spelers op weten te pikken die, met een een paar jaar ervaring, voor het driedubbele verkocht worden. Laat maar weer eens zien dat je met een ingenieus scouting-apparaat en de juiste investeringen ver kan komen in het voetbal.

27 juli 2016 om 10:07

*Robert Eenhoorn. En ja, Gerbrands, Brands en *Stewart hebben het pad aardig vrij gemaakt voor AZ om Huiberts de kans te geven om ballen te hebben.

27 juli 2016 om 12:28

Autocorrectie op m'n mobiel hè, ik zie 't nu ook staan Esdoorn is een naam van een maat van me, blijkbaar is die naam als standaard opgeslagen. Verder vind ik je *t voor een d wat muggenziften. Maar goed, ieder zijn ding.

On: Huiberts kan toch gewoon mede verantwoordelijk worden gehouden voor de meer dan uitstekende transfersom voor Janssen? Daar had hij blijkbaar de ballen zelf al voor.

27 juli 2016 om 12:46

Daarnaast was Huiberts voorheen scout van AZ. Dus is hij waarschijnlijk mede-verantwoordelijk voor het ontdekken van enkele basisspelers.

3 miljoen is wel erg weinig? Ik lees dat hij nog maar 1 jaar een contract heeft bij AZ, dat verlaagd de prijs natuurlijk, maar toch een van de betere middenvelders in de Eredivisie. Ik had op 5 miljoen ingezet

16 juli 2016 om 12:48

Zal wel meer richting de vraagprijs van AZ gaan, net onder de 4 miljoen. Mooi bedrag voor deze beperkte voetballer, zijn loopvermorgen zorgt ervoor dat hij net iets waardevoller is dan de gemiddelde eredivisiespeler maar zeker geen hoogvlieger. Voor de rest een topgozer en sportman trouwens

Sinkgraven ophalen als vervanger... Of Maher . Beide spelen dan tenminste

Mooi hoe AZ zich ook in het post-Scheringa tijdperk weet te manifesteren als vierde club van Nederland. De verwachtingen zijn natuurlijk lager dan bij de top 3, en voor elke speler die voor dat niveau niet in beeld is of de technische staf doet twijfelen is AZ een schitterend alternatief om via een omweggetje hogerop te komen. Mathijsen, Kromkamp, De Zeeuw, Schaars, Koevermans, El Hamdaoui, Beerens, Moisander, Gudelj, Berghuis en Janssen zijn daar allemaal mooie voorbeelden van. Daarnaast scout AZ erg slim om ook voor buitenlandse spelers die rechtstreeks uit buitenlandse competities komen een goede springplank naar betere competities te zijn, zoals de gebroeders Elm, Johansson, Dembele, Wernbloom en Hendriksen.

Natuurlijk is de prijs geen 3 of 4 miljoen, ze zijn bij AZ echt niet gek. Voor onder de 5 miljoen laten ze hem nooit gaan.

4 mil is de max prima speler AZ heeft veel mooie jaren met deze speler gehad maar ja 1 jarig contract gaat niet meer opleveren.
En dan het moeras wat Dirk heeft achtergelaten hahaha laat me niet lachen zonder ome Dirk had AZ nooit de 4e club van Nederland geweest en waarschijnlijk in de jupilerleague blijfen ballen.

27 juli 2016 om 12:15

Dat neemt toch niet weg dat wat er is gebeurt na DSB een moeras is? Het is gewoon heel knap hoe AZ zich telkens weer laat zien!

DSB is een moeras gebleken en vreselijk dat er mensen naar hun spaarcentjes kunnen fluiten.
Maar bij AZ heeft Dirk het prima gedaan en wat er nu staat is dankzij Dirk neem alleen het prachtige Afas stadion.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren