Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: ‘PSV bereikt akkoord met Hull City over transfer verdediger’

Laatste update:

Naast Perugia heeft nu ook Hull City zich gemeld voor Jordy de Wijs, zo meldt Voetbal International woensdag. De Italiaanse club kwam niet tot een vergelijk met PSV over een transfersom voor de 23-jarige verdediger, maar de kans op een transfer naar Engeland is naar verluidt aannemelijker.

Volgens het weekblad is Hull City bereid in financieel opzicht verder te gaan voor De Wijs, die sowieso al de wens had om ooit in Engeland te spelen. Het contract van de verdediger met de Eindhovense club loopt nog een seizoen door.

De Wijs doorliep de jeugdopleiding van PSV en kwam in 2015/16 tot drie invalbeurten in de hoofdmacht, van in totaal 31 minuten. In november 2016 deed hij ook 45 minuten mee in het Champions League-duel met Atlético Madrid. De afgelopen anderhalf jaar werd hij aan Excelsior uitgeleend.

Hull City degradeerde in het seizoen 2016/17 uit de Premier League en eindigden vorig seizoen op de achttiende plek in de Championship. The Tigers hebben met Markus Henriksen, ex-AZ, al een ex-speler van een Eredivisie-club op de loonlijst staan.

Update 5 juli 22.56 uur - ‘PSV bereikt akkoord met Hull City over transfer verdediger’
Jordy de Wijs lijkt zijn loopbaan voort te gaan zetten bij Hull City. De Telegraaf en het Eindhovens Dagblad meldden donderdagavond namelijk dat PSV een akkoord heeft bereikt met the Tigers en dat enkel de medische keuring een overstap van de 23-jarige verdediger nog in de weg kan staan. De Eindhovenaren incasseren naar verluidt enkele tonnen voor De Wijs, die bij zijn nieuwe club een driejarig contract zal signeren.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik heb geen idee wat PSV voor de wijs zou moeten vragen, maar 2 miljoen tikken die Engelsen met hun ogen dicht af dus gewoon vragen.

4 juli 2018 om 19:02

Ik snap je verhaal, en PSV vraagt vaak te weinig voor de spelers. Toch denk ik dat ze blij mogen zijn met 1 Miljoen

6 juli 2018 om 05:54

update: PSV vangt enkele tonnen. 🙈 nog minder als verwacht. Niet een echte topper, maar voor dat geld koop je ook echt helemaal niets anders

Fantastische mogelijkheid voor de jongen. Ik vind hem niet eens zo slecht, maar blijkbaar kan hij het niveau van PSV net niet aantikken. 23 is een leeftijd waarop het moet gebeuren, hij krijgt nu ook concurrentie van jongens als Obispo. Dus een overstap naar Hull lijkt me wel een zeer mooi vervolg!

De Wijs kan toch niet slechter zijn dan Isimat. Heb je een jongen uit de eigen jeugd opgeleid die het tot 2x toe geweldig heeft gedaan bij Excelsior, geef hem dan ook gewoon een kans. Die gast is een beer van een kerel en heeft een indrukwekkend voorkomen. Als van Bommel hem nog een 'van Bommel sausje' kan meegeven. Wie zegt dat het dat niet kan gaan lukken bij PSV voor deze gast.

4 juli 2018 om 14:55

Hij heeft de kans in de voorbereiding gekregen en ze doen dit waarschijnlijk niet voor niks. En Isimat is voetballend zeker niet geweldig, maar verdedigend en in de lucht heel belangrijk op zn penalty’s na natuurlijk.

Het is een beetje domme kracht. Moet het vooral van zijn fysiek hebben. Voetballend zeer beperkt. Denk dat dit niet het niveau is dat PSV moet nastreven, maar ze hebben niet veel beter in de selectie zitten op dit moment. De tijden van Willems, Arias en Moreno liggen nog maar net achter ons, maar nu al niet meer haalbaar lijkt het wel. Ook Bruma en Rekik waren al wat verder.

Zeer beperkte speler die het voornamelijk van zijn fysiek, kracht en instelling moet hebben en dan nog steeds niet PSV waardig te noemen is.
Hij is echter nog steeds 23; dus zit misschien nog wat rek in. De 2 jaren bij Excelsior hebben weinig bijgedragen aan zijn ontwikkeling behalve de aantal wedstrijden die hij nu in de benen heeft.
Hier in Nederland zie ik hem eerder naar een club uit het rechter rijtje gaan dus is Hull City lang zo slecht nog niet en wie weet past hij daar ook beter qua speelstijl.

Perugia is ook een prima optie om het vak "verdediger" in Italië echt te leren.

Mooie club voor de Wijs. Dit is echt zijn voetbal, lekker de beuk erin, perfect voor hem. Kan daar nog eens een goede revelatie worden in Engeland, want daar houden ze wel van dit soort spelers.

Leuk voor De Wijs maar de kans dat.hij veel gaat spelen bij Hull is vrij klein. Zijn transfersom is bijna niets voor Engelse begrippen, ben bang dat hij wordt verhuurd naar League One of na een jaar zijn contract wordt ontbonden.

6 juli 2018 om 09:45

Ik weet niet het is wel een type speler voor de Championship.. Ik blijf het jammer vinden dat hij geen kans bij PSV heeft gekregen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren