Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: AZ stalt aanvaller in Rotterdam: ‘Hij heeft snelheid en power’

Laatste update:

Levi Garcia maakt het seizoen af bij Excelsior. De aanvaller wordt door AZ op huurbasis gestald bij de club uit Rotterdam. Dat meldt het Algemeen Dagblad donderdag. Garcia is na Fred Friday en Dabney Dos Santos (beiden naar Sparta) de derde aanvaller die de Alkmaarders deze transferperiode verhuren.

Garcia hoefde dit seizoen onder trainer John van den Brom niet op veel speeltijd te rekenen in het eerste elftal. De twintigjarige aanvaller uit Trinidad & Tobago kwam in de Eredivisie niet verder dan 64 speelmimunten. Hij moest het in de eerste seizoenshelft voornamelijk hebben van wedstrijden bij Jong AZ in de Jupiler League. Door het aantrekken van Oussama Idrissi, zijn de kansen op speelminuten nog verder geslonken. Idrissi komt over van FC Groningen en werd woensdag gepresenteerd.

Garcia kwam in 2015 terecht bij AZ en kwam vorig seizoen nog regelmatig in actie. Dit seizoen is dat dus anders en hoopt hij bij Excelsior op een basisplaats. In Kralingen moet Garcia met Excelsior gaan strijden tegen degradatie. Met 21 punten staat de ploeg van Mitchell van der Gaag vooralsnog op een keurige twaalfde plaats. De voorsprong op FC Twente, de nummer vijftien, bedraagt zes punten.

Update 17 januari 16.05 uur – AZ stalt aanvaller in Rotterdam: 'Hij heeft snelheid en power'
Levi Garcia wordt de rest van het seizoen gehuurd door Excelsior. De Eredivisionist meldt via de officiële kanalen dat de aanvaller op huurbasis wordt overgenomen van AZ. "In Alkmaar was het lastig om in het team te komen", zegt Levi Garcia op de clubsite van de Rotterdammers. "AZ draait goed en dan is het logisch dat de trainer vasthoudt aan de basisopstelling waarmee hij succes heeft. Hoofdtrainer Mitchell van der Gaag is blij: "Dit is de aanvallende versterking waar we al een tijdje naar opzoek waren, dus ik ben zeker blij met zijn komst. Hij heeft snelheid, power en kan een doelpunt maken."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

AZ is heel slim bezig om deze spelers uit te lenen. Ze kunnen nu mooi ervaring opdoen en zouden er volgemd jaar kunnen staan, en als ze dan nog geen perspectief hebben bij de club kan je ze doorverkopen voor een hogere prijs.

18 januari 2018 om 14:39

Mits ze wel enigzins progessie maken

18 januari 2018 om 14:44

Verbaas me er wel over dat ze dit niet eerder hebben gedaan met bepaalde spelers waaronder Dos Santos. Een van Overeem bvb kwam ook veel sterker terug na een jaartje Dordrecht.

18 januari 2018 om 17:12

Idem met Haps naar GAE! Maar nu zijn de financiën anders dan 2-3 jaar terug, toentertijd waren zulke spelers je wissel spelers.. er was geen geld om vervangers te halen voor de dan verhuurden, zoals nu Idrissi

Oke, nu wordt de spoeling wel een beetje dun voorin. Helmer, Druijf, Idrissi, Weghorst, Alireza en Boadu zijn de enige aanvallers voor de tweede seizoenshelft dan.

18 januari 2018 om 14:46

Van overeem en seuntjens beschouw ik als middevelders

18 januari 2018 om 14:46

Van Overeem staat toch ook steeds linksbuiten?

18 januari 2018 om 14:56

Ja, maar is imo niet echt een aanvaller. Ja, hij kan linksbuiten spelen, maar is toch meer een middelvelder.

18 januari 2018 om 15:43

Posities zijn dubbelbezet, goed zo toch?

18 januari 2018 om 17:09

6 aanvallers voor 3 posities. Is wel meer dan genoeg voor de eredivisie. Meer heb je niet nodig.

Levi garcia en dos santos hebben dezelfde positie toch ze staan beide linksbuiten? En als je ze beide erinzet geeft het een verkeerd beeld naar brogno en alhaft. Maar dan heb je wel een voorhoede van az

18 januari 2018 om 15:01

Deze spelers zijn amper beter en ook niet betrouwbaarder dan wat ze nu al hebben. Advocaat zal er nog hard aan moeten trekken.

18 januari 2018 om 15:09

Goed lezen mannen

18 januari 2018 om 15:44

Levi Garcia wordt verhuurt aan onze vriendingen in Kralingen.

Dos Santos en Garcia hebben ze nog niet nodig gehad dus erg is het niet. Als ze al invielen was het om wat speeltijd te krijgen. Als Boadu en Helmer fit blijven heb je ook Friday niet nodig. Bel Hassani heeft oa tegen Zenit laten zien behoorlijk te kunnen voetballen, ook als rechtsbuiten. Daarnaast spelen V Overeem en Seuntjens altijd voorin, op papier. AZ is goed bezig!

18 januari 2018 om 19:22

Idd met weghorst, jahanbaksh, Idrissi, helmer en bel hassani heb je al 5 aanvallende spelers en in van overeem/Seuntjens hebben ook hangend op links gespeeld in nood. En dan is er ook nog jeugd/jong az mocht er nood aan de man zijn

Bij jong AZ liet hij wel eens leuke dingen zien, kan voor dreiging zorgen. Benieuwd of hij bij excelsior zijn stempel kan drukken.

18 januari 2018 om 16:50

Dure buiten eu speler, als hij geen potentiële basis is dan moet hij weg bij az, te duur voor de bank

Prima, dos Santos, García en friday mogen een halfjaar vechten voor hun kans, als zij presteren blijven zij komend seizoen bij AZ en anders doorselecteren...lijkt net hoe ik FM speel...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren