Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Assistent van Fenerbahçe wordt nieuwe hoofdtrainer

Laatste update:

Kampioenenmaker Ersun Yanal heeft ontslag genomen bij Fenerbahçe. Dat meldt de topclub uit Turkije via de officiële kanalen. Het boterde niet tussen Ersun en voorzitter Aziz Yildirim en eerstgenoemde heeft daardoor zijn conclusies getrokken. “Onder de huidige omstandigheden is het voor mij niet mogelijk hier langer te blijven werken”, schrijft de coach in zijn ontslagbrief.

/

Ersun, in het verleden bondscoach van Turkije en trainer van onder meer Gençlerbirligi, Manisaspor en Trabzonspor, werd het voorbije seizoen met een voorsprong van negen punten kampioen van Turkije. Even na het veroveren van de landstitel verlengde hij zijn contract nog met twee seizoenen, maar die overeenkomst blijkt nu dus weinig waard.

De 52-jarige oefenmeester was slechts een seizoen actief in Istanbul. De verwachting is dat hulptrainer Ismail Kartal (tijdelijk) het roer gaat overnemen, al zingt ook de naam van ex-coach Aykut Kocaman weer rond bij Fenerbahçe.

Update 12 augustus 13.12 uur - Assistent van Fenerbahçe wordt nieuwe hoofdtrainer
Ismail Kartal volgt Ersun Yanal op als trainer van Fenerbahçe. Kartal was de voorbije vier jaar assistent-trainer, maar neemt het takenpakket van Ersun over nadat die opstapte in Istanbul. Fenerbahçe bevestigt de aanstelling van de nieuwe coach via de officiële kanalen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Alex weg, Aykut weg en nu Ersun Yanal weg.

Aziz Yildirim: wanneer ga jij zelf weg?

9 augustus 2014 om 19:36

Je kan nog lang wachten hij is een soort van dictator en zegt ook telkens het is mijn club etc etc.

9 augustus 2014 om 19:36

Ik ben voor Aziz Yildirim maar ben het met je eens dat de tijd van Aziz is gekomen..

Hoe kan je de man die na jaren Fenerbahce zo gemakkelijk kampioen heeft gemaakt laten gaan.. ik zou nog 1x goed zitten en luisteren wat Yanal te vertellen heeft over hoe hij het wilt hebben volgend seizoen..

Zeer triest dit.

10 augustus 2014 om 01:12

Kom op man. Je doet alsof hij een topcoach is. De reden dat Fener afgelopen seizoen kampioen werd was puur omdat ze 1 keer per week wedstrijd speelden(geen europees en geen turkse beker) en omdat Galatasaray het zo slecht deed in de uitwedstrijden.

10 augustus 2014 om 01:41

Ik kan je deels gelijk geven, maar ook moet je gewoon toegeven dat Fener kei- en keihard geknokt heeft voor elke minuut op de grasmatten. Iets wat Galatasaray bijvoorbeeld niet heeft gedaan.

9 augustus 2014 om 22:04

Eerlijk..

Die Aziz Yildirim is toch een van de smerigste megalomane hufters die je ooit hebt gezien?

Die gast denkt dat hij boven de wet staat en heeft van een ooit eervolle en mooie club een criminele organisatie gemaakt..

Dit is een van zoveelste voorbeelden dat deze man niet 100% in zijn hoofd is, en de Fenersupporters blijven dit tolereren..

Onbegrijpelijk

9 augustus 2014 om 22:36

Waarom moet hij weg? Voor miljoenen FB fans kon hij niet meer stuk. Nu de kampioenstrainer weg is gestuurd beginnen vele gloryhunters te zeuren.

Ik hoorde niemand toen deze veroordeelde crimineel al bijna 7 maanden vrij kan rondlopen, terwijl het hoogste gerechtshof hem had veroordeeld. Machtige vrienden en geld maken het verschil. Wetten hebben geen toepassing op hem. Als 15 jarige baklava stelende jongen bekommert niemand om je, nee dan ga je 9 jaar de bak in!

9 augustus 2014 om 22:48

Wat loop je nou onzin uit te kramen? Lees mijn clubexpert van een aantal jaren (!) geleden maar terug. Ik heb altijd gezegd dat ik geen fan ben van Yildirim. Met of zonder een trainer die ons een titel heeft opgeleverd. Ga je nou maar eerst meer verdiepen in iemands standpunt voor je als onwetende onnodige onzin gaat uitkramen. Vrijwel elk lid hier weet van Forzafener dat hij tegen Yildirim is.

9 augustus 2014 om 22:49

Semsiyeci en Bjkkartal hebben gelijk, helaas.

Ook ik vind het schandalig dat voetbal en politiek tegenwoordig 1 zijn in Turkije, de meest eervolle mensen weten niet dat ze eigenlijk nog eerlozer zijn dan stoep.. Never mind.

Wat doen we eraan? Met zijn allen massaal het Turkse voetbal veranderen met Forza voor op?

9 augustus 2014 om 23:48

Forza, hij heeft het niet zozeer alleen over jou. Er zijn leden die 'lang leve Aziz' hebben geschreeuwd hier en achteraf janken als het niet gaat.

10 augustus 2014 om 00:00

Hij reageert wel op mij. Dus ik voel me aangesproken. Dan moet hij maar duidelijker zijn.

10 augustus 2014 om 00:30

Relax, je stelt een vraag, daar reageer ik op. Dan heb ik me verder niet eens uitgelaten over allerlei ranzige details die de basis vormen voor het ontslag van Yanal.

Het merendeel heeft gewoon toegekeken hoe hij de club de vernieling heeft geholpen.

Gisteren nog bekend dat FB ondanks het kampioenschap een verlies van 148 miljoen TL heeft geleden. Financieel zit de club in zwaar weer. Daar zijn dit soort supporters mede voor verantwoordelijk.

10 augustus 2014 om 00:39

Je doet het voorkomen alsof ik een gloryhunter ben. Je weet kennelijk niet dat ik al vanaf het begin 100% anti Aziz ben. Jij scheert nu mij over dezelfde kam als die supporters waar jij op doelt. En daar reageer ik weer op.

Over de financiële situatie. Check de statistieken maar even na. Fenerbahce is heer en meester op de beurs. De enige topclub die ook alle salarissen en papieren altijd netjes op orde heeft. Alle clubs hebben schulden, echter draait Fener gewoon positieve cijfers.

10 augustus 2014 om 00:57

Dat haal jij eruit.

Over de financiele situatie loop je achter. Ik moet mezelf corrigeren het schijnt geen 148 maar 124 miljoen TL verlies te zijn. Verlies is dus niet hetzelfde als schulden, dus is er ook geen sprake van positieve cijfers. Verder heeft de club een negatief eigen vermogen van 240 miljoen TL. Dan ben je technisch failliet.
Fenerbahce is niet de enige van de topclubs die er beroerd tegenover staat, maar als kampioen verwacht je betere cijfers te kunnen overleggen.

10 augustus 2014 om 02:03

Mag ik die cijfers zien? Voor zover ik weet draaide Fener afgelopen seizoen een kleine 50 miljoen in de plus.

12 augustus 2014 om 13:21

Weer een Turkse club die een succesvolle trainer ontslaat. Dit had Trabzonspor, Gala en Besiktas ook gedaan.
Hij heeft Fener kampioen gemaakt met aanvallend voetbal.
Zico, Daum, Ridman, Low, Hiddink en nu Ersun. Ligt het nu aan de voorzitter of zijn alle trainers zo slecht als hij beweert.

12 augustus 2014 om 15:54

Welke succescoach hebben wij ontslagen?

12 augustus 2014 om 16:28

Senol Gunes, Ziya Dogan en die Belg

12 augustus 2014 om 19:45

Niet praten zonder iets te weten, senol gunes was het helemaal kwijt na 2010/2011 en ging zelf weg. Ziya dogan en die belg succestrainer heb ik iets gemist wat we met die 2 trainers hebben bereikt?

9 augustus 2014 om 19:37

Alleen omdat een coach ontslag neemt ? Begin vorig jaar was dit ook het geval Fenerbahce kan geen kampioen worden etc.

9 augustus 2014 om 20:02

Omdat je het niet slechter kon doen dan Aykut was elke nieuwe trainer een aanwinst. Nu moet je als club zijnde maar goed gaan zoeken naar iets van het kaliber van deze selectie.

Aziz is nou niet de meest aantrekkelijke voorzitter om mee te werken, dus ik wens jullie succes met de jacht naar een vervanger.

9 augustus 2014 om 20:12

Haha daar is Yasemin.

Je hebt gelijk, ik weet nu ff niet meer of ik moet vertrouwen op de 4e ster of niet..

1.ze moeten zich haasten dus gaan ze een of ander slechte trainer halen. 2. We weten niet of de trainer deze selectie goed gaat vinden en aankopen wil doen. 3. Misschien wilt hij af van sommige spelers. 4. Spelers moeten zich weer gaan focussen op zijn tactiek.

Dit gaat allemaal tijd kosten! maar aan de andere kant spelen buiten Besiktas de andere clubs ook niet geweldig dus die hoop zit er nog wel in.

Ik zou carlos, zico wel willen zien of of of Alex DE Souza hahah ! Geen ervaring maar met Aziz als directeur maakt het ook niet uit.

Aziz opdonderen!! Dictator.

9 augustus 2014 om 20:47

Haaai, daar ben ik (tijdelijk) weer.

Vertrouwen moet je sowieso; ontslag van Yanal is een aderlating, maar als de sfeer binnen de groep okay is ken je voldoende forceren. In ieder geval een gooi naar de top 3, dat staat wel vast.

Het hoeft niet zozeer een slechte trainer te zijn, maar bekijk het van de financiële kant: je zult in de laatste weken een veel te dure trainer halen uit nood, zie Galatasaray met de gladde Mancini. Als Aziz slim is zorgt hij ervoor dat de trainer niet al te dure aankopen doet, maar in de winterstop echt mag handelen (punt 2). Ik denk sowieso niet dat hij van de basisspelers af wilt, er valt niet veel toe te voegen aan de basiself. En als diegene een speler als Bekir weg wilt doen als trainer, dan moet jij daar niet wakker van liggen toch? De tactiek hoeft ook niet altijd verandert te worden, als je de mogelijkheden niet hebt pas je je als trainer aan, aan het materiaal die je bezit.

Een terugkeer van Alex is net zo schaars als een terugkeer van Terim met Aysal aan het roer. Jullie zullen het wel zien, in ieder geval veel succes toegewenst.

9 augustus 2014 om 22:46

Ja precies zoals jij het zegt.

Maar die trainer kan na slechte prestaties zeggen dat hij het zo heeft gekregen net als Mancini haha.

Voor de rest heb je wel gelijk.

9 augustus 2014 om 22:53

Laten we het niet over Mancini hebben. Ik was en ben letterlijk de enige geweest die sinds de eerste minuut niks positiefs heeft gezegd over hem. Hij heeft overal gefaald, en met een selectie die met gemak kampioen kan worden moet je niet praten. Of draait alles om de Champions League tegenwoordig? Men vergeet dat je kampioen moet worden om daarin terecht te komen.

Oke, breath in and breath out.

Geen enkele trainer mag praten over een brede selectie als die van Fenerbahce. Als jij een goede trainer bent maak je het verschil gewoon, en als je dan wordt belemmerd door het bestuur in zaken zoals transferverzoeken mag je praten. In Turkije heb je al trainer van een topper gewoon veel touwtjes in handen, en als je presteert heb je meer te zeggen dan de paus.

10 augustus 2014 om 03:46

Als het goed is hebben wij het nog over Terim en Mancini gehad en we waren het eens dat het een domme zet was...

10 augustus 2014 om 05:29

Tegen wie heb je het?

Lijkt me toch lastig met een voorzitter die het liefst zelf op of naast het veld zou willen staan. Is volgens mij ook iemand die weinig tegenspraak duld en zijn zin altijd waarheid is. Snap dat je daar als trainer moeite mee kan hebben.

9 augustus 2014 om 19:45

Klopt wat je zegt hij is altijd al zo geweest bemoeien met wedstrijdselectie en spelers die hij mag hebben een voorsprong op andere.

9 augustus 2014 om 20:03

Ja is erg zonde! Je ziet het wel bij meer clubs, maar volgens mij niet zo extreem als bij Fener. Kijk maar naar Real bijvoorbeeld, Perez is ook iemand die zich overal mee bemoeit en het liefst heeft dat zijn wil wet is. Echter is het bij hem volgens mij ook deels dat het een te grote fan is, want het lijkt net een klein kind in een snoepwinkel die meer en meer topspelers wil. Een ego-dingetje. Waar het bij Fener meer begint te lijken op een dictatuur (sorry als ik hier te ver ga).

Erg zonde, want het leek alsof Fener echt weer een goed georganiseerd elftal op de been had gekregen, wat toch wel een groot deel op het conto van de trainer geschreven mag worden?

9 augustus 2014 om 20:18

Ja hij is een dictator! Dat mag ja zeggen.

Hij bemoeit zich overal maar dan ook overal mee. Hij bemoeit zich met de wedstrijdselectie, trainingen, tactiek etc. mee.

Als er iets wordt gezegd op de tribunes was hem niet bevalt pakt hij de microfoon en begint er op in te gaan! (dit is echt gebeurd!) 1e helft wordt slecht gespeeld, tijdens de rust komt hij gewoon de kleedkamer in begint hij te praten.

Hij is een erg machtige man.

Hij leeft met Fenerbahce, maar hij geeft meer schade dan goed aan mijn cluppie!

Weg met hem!

Fenerbahce bestaat niet, het is Azizbahce!

9 augustus 2014 om 19:42

Dat is helemaal waar. Na Alex was ik Aziz yildirim al helemaal spuugzat. En dan nog het aantrekken van defensieve antivoetbalcoaches... Ugh...

Daum 2x, aragounes en Aykut waren dramatisch. Met Yanal speelde we eindelijk eens. Aanvallend.

Ik hoop op Lucescu aangezien het oorlog is in Oekraïne of anders Robero Carlos die zich heeft bewezen bij Sivasspor.

9 augustus 2014 om 19:47

Ik denk dat Roberto Carlos een logischere keuze is. Maar het is een twijfelgeval, hij bouwt namelijk echt iets op in Sivas. Zou jij als beginnende trainer bij je ex-club aan de slag gaan, wetend met wat voor druk je belast zal worden terwijl je net een jaartje goed presteert? Vergeet niet dat ook Carlos een pittig mannetje is, gaat dat werken met Aziz?

We will see, ik ben benieuwd.

9 augustus 2014 om 19:50

Eigenlijk kan je de trainers niet zo heel veel kwalijk nemen. Trainers hebben geen vrijheid bij Fenerbahce. Aziz maakt de opstelling en Aziz is de aanvoerder. Aziz is de tribuneleider en Aziz is ook de leider van het elftal. Aziz is zelfs de tolk van Alex.

9 augustus 2014 om 20:22

Oftewel Aziz is een echte dictator. Zulke mensen verpesten de club.

@yasemin
R Carlos is niet zo groen als jij schetst. Heeft sivasspor al achter de rug en was assistent van Hiddink. Je moet ooit ergens beginnen.

9 augustus 2014 om 20:39

Alex,

I got your point, maar zoals ik eerder al zei is Aziz niet de makkelijkste voorzitter waar je in dienst kunt gaan als trainer. Met een vurig mannetje als 'de man van het bananenschot' lijkt het mij niet logisch om nu binnen te stromen.

Hoeveel heeft Carlos nou daadwerkelijk gepresteerd om te zeggen dat hij goed genoeg is voor Fenerbahce? Hij was in de leer bij Hiddink, maar je weet best dat Hiddink het een en ander heeft voorgekauwd in een relaxte omgeving. Met Sivas heb je ook niet echt bepaald hoge verwachtingen als voorzitter zijnde dus krijgt hij zijn tijd. Bij Fener is dat momenteel wel anders, die zijn samen met Galatasaray in strijd voor de 4e ster. Met de frustratie van de uitsluiting van Europa en zo'n voorzitter zie ik dit niet als de ideale situatie om daarheen te gaan. Met alle respect.

Edit:spelfoutjes.

9 augustus 2014 om 21:13

Elke trainer zou het moeilijk hebben met AY. Maar ja we hebben wel een trainer nodig.

Daarnaast is een ervaren coach ook geven zekerheid. Zie Daum en aragounes. Geef R Carlos gewoon een kans. Talent heeft ie zat.

9 augustus 2014 om 21:22

Carlos kent fenerbahce degelijk en heeft gewerkt met beste coaches ter wereld. Carlos aantrekken zou begrijpelijk zijn maar geef je wel gelijk om heb nog niet te nemen. Mischien Yilmaz Vural? Vind deze man geweldig, zou hem weer in Super Lig willen zien. Word weer lachen

9 augustus 2014 om 21:27

Ik wens Fenerbahce en haar aanhang in ieder geval veel succes met het zoeken naar een vervanger, of het nou Carlos of een ander wordt.

Aziz Yildirim wordt trainer als het zo doorgaat.

Snap er echt geen bal van. Aziz deed precies hetzelfde met Zico.
Wanneer gaat hij terug de gevangenis in?

Kijk ik ben reeel, hij heeft wel goede dingen gedaan. Kijk bijvoorbeeld naar ons volleybal en basketbal teams, maar wanneer deze afschuwlijke man zich met voetbal bezig houdt gaat het heel snel fout.

Dus ga asjeblieft weg en neem billenlikkers als Selcuk, Volkan, Bekir en Emre mee. En de echte mensen die voor Fenerbahce wat hebben betekent of konden betekenen (Salih) moeten zo snel mogelijk terug keren..

12 augustus 2014 om 13:59

Volkan en Emre pffff

Kontenkruipers van her ergste soort, ik hoop dat Terim hun nooit meer selecteert voor Turkije..

Bah

Waarom zou je een trainer die Fenerbahce zo makkelijk kampioen maakte afgelopen seizoen laten gaan?

9 augustus 2014 om 23:50

Welkom in Turkije, daar waar je status belangrijker is dan je functie.

Ik wacht niet op een vertrek van de coach. Ik wacht op het vertrek van een dictator en zijn hielenlikkers die als puppy's om hem heen hangen. Heeft Yildirim onenigheid met bestuursleden? Hij trapt ze eruit. Heeft hij onenigheid met spelers? Hij trapt ze eruit. Heeft hij onenigheid met trainers? Hij trapt ze eruit. Heeft hij onenigheid met supportersgroepen? Hij trapt ze eruit.

Nu zijn we kampioen, we hebben een ingespeeld team en staan klaar om de supercup en de vierde ster te pakken, maar wat gebeurt er? Yildirim zorgt voor een crisis waar alle haters op zitten te wachten. De enige vijand van Fenerbahce zit binnen Fenerbahce zelf. Leuk allemaal die bijdrages aan de Turkse sport, maar we hebben er genoeg van dat hij Fenerbahce behandelt als zijn persoonlijk bezit.

Fenerbahce is van de fans. En zeker niet eigendom van een egoïstische dictator.

9 augustus 2014 om 19:54

Prachtig.

Ik houd van rivaliteit en ben zeker niet blij met onze voorzitter, maar Aziz gaat te fur. Als hij zo doorgaat zal de bom eens echt gaan barsten. Zoiets ernstigs gun ik jullie niet, zeker met het oog op het Turkse voetbal.

9 augustus 2014 om 20:10

Bro, wat is er dit keer gebeurd tussen Aziz en de trainer?

Ik moet eerlijk zeggen dat ik altijd al het gevoel had dat Ersun gewoon een tijdelijke oplossing was voor Aziz, vandaar ook dat korte contract. Nu wordt er gezegd dat Aykut weer terugkomt, dit slaat toch helemaal nergens op?

Aziz is zijn verstand compleet verloren, ik dacht dat het zelf showen van de nieuwe tenues al compleet geschift was, maar die man weet mij iedere keer te verbazen.

9 augustus 2014 om 20:22

Ik weet niet precies wat zich heeft afgespeeld vlak voor deze ruzie, maar als we de Turkse pers moeten geloven, klaagde Aziz over de te lange vrije dagen die Yanal aan de spelers gaf. Ook was hij niet te spreken over de prestaties in de oefenduels. Vervolgens zou Yildirim een teambespreking hebben gehouden waar Yanal niet eens bij mocht zijn. Hierin heeft hij gezegd dat Fenerbahce met en zonder Yanal een kampioenenploeg is. Dan vind ik het terecht dat Yanal als een echte heer zijn ontslag indient, want onder zo een clown wil niemand werken. Ook Aykut ging weg om dezelfde reden: onenigheid met Yildirim.

Ik ben een fan van Aykut Kocaman, maar als hij echt terugkomt dan heb ik daar twee dingen over te zeggen. Hij is een echte clubman, maar hij is ook gek dat hij weer voor die clown komt werken.

9 augustus 2014 om 20:35

Hoe kan je voor aykut kocaman zijn man? Niet te geloven gewoon.

Heb je niet gezien hoe Fener speelde onder hem? Niet om aan te zien gewoon! Verdedigen verdedigen en nog eens verdedigen.

Ja met hem zijn we naar de halve finale van EL gegaan maar wat dan nog? Liever waren we niet gegaan maar hadden we leuk voetbal gespeeld. Een spel die laat zien dat Fener gevaarlijk kan zijn en niet een Fener die na een 1-0 gaat verdedigen tegen zn aartsrivaal?

2 jaar was Gala kampioen geworden door hem. Met hem worden we nu gewoon 4e hoor als hij verdedigend gaat spelen.
Ik wil geen billen meer knijpen als we tegen Gala spelen met A.k..

9 augustus 2014 om 20:40

Een man met liefde voor de club die als een held over onze club waakte in de moeilijkste periode die we hebben meegemaakt. Een gentlemen die sportief en uiterst zakelijk was. Bovendien in zijn eerste seizoen als trainer gelijk kampioen geworden. Twee Turkse bekers na een eeuwigheid en een halve finale van de EL. Misschien niet altijd de leukste speelstijl gehad, maar zo een man verdient mijn eeuwige respect. Enige minpunt was hoe hij met Alex omging. Maar Alex had hem daarvoor de aanleiding ook niet voor moeten geven.

Jij oordeelt Kocaman door zijn twee gemiste kampioenschappen en irritante speelstijl. Ik geef aan dat ik fan van hem ben. Om zijn diensten voor de club als speler en trainer, maar ook om zijn houding. Een echte gentlemen. Ik raad je aan om je meer te verdiepen in hem.

Heel onverwachts dit. Die aziz is echt een grappenmaker hij heeft nooit goed met trainers.

Ik heb gezegd in sommige reacties wat ik hier van vind.
Ik ben vergeten te zeggen dat als Aykut Kocaman terug komt, volg ik (als een sivasli )full Sivasspor totdat hij weg is. Laat dit duidelijk zijn!

Iegh, gaan we weer die verdedigende voetbal spelen? Liever niet.

9 augustus 2014 om 21:01

Clubverrader!

Wat ga je kijken als Fener tegen Sivas speelt dan? Je mag altijd naar Galatasaray kijken hoor, dat zal ik niet doorvertellen. Maar jij hebt nog geluk dat Sivas een team heeft die je kunt supporten. 32 heeft geen teams waar je vrolijk van wordt..

9 augustus 2014 om 21:09

Hahah niet doorvertellen maar ik kijk al naar elk wedstrijd van Gala ssstt :P mijn neef is een zeer fanatieke gala fan en we kijken samen vandaar.

maar fener - sivas kijk ik wel maar dan neutraal.
Ik ben echt serieus dan volg ik fener niet meer totdat die slechte trainer weggaat (als a.k. komt bijv.)

32, waar was dat? Ik weet het niet haha :$

9 augustus 2014 om 21:19

Ik zeg niks, hehe. Alleen heb je jezelf verraden dus hoop ik dat je mede-supporters je vergeven. Ik heb fanatieke Fenerliler om mij heen, mijn ex was er eentje. Nevurrrr dat ik Fener intensief ga volgen ofzo, paps killt me als eerste.

Het zit hier vol met Karadenizliler, Ic-Anadolular (sivas, Ankara, Yozgat, Kayseri, etc) en wat Dogu taraflilar. Laat ik eens daarvan afwijken: Isparta32 ligt in de buurt van Antalya.

Isparta is niet erg populair dus ik vergeef het je ).

Edit: en vergeef mij voor de spelfouten, die telefoon tript altijd na festivals. Of ik trip, dat ken ook.

9 augustus 2014 om 23:03

Je kunt gewoon Antalyaspor supporten haha. Dat doen die karadenizliler ook. Giresunlular enzo ze supporten allemaal Trabzonspor.

Nee Ispartlilar heb je niet veel. Ik weet niet eens of ik in mn omgeving een Ispartali heb

9 augustus 2014 om 23:45

Waarom zou ik Antalya supporten? Leuke vakantieoord en chill dat die airport dichtbij huis is, maar voel me totaal niet verbonden met ze. Ik support geen enkel team buiten Galatasaray, het Turkse- en Nederlandse elftal. Wel heb ik in elke competitie een voorkeur voor een club, maar ik ben geen fan van ze en volg gewoon de hele competitie ipv een club of speler.

Karadenizliler vind ik sowieso al een apart volk, dus ik sta er niet versteld van als ze buiten Trabzon ook Ordu erc. steunen. Supporters van een kleinere club in een bepaalde streek steunen automatisch de grootste club uit hun regio. Als Galatasaray gevestigd was in het zuiden en Besiktas in het oosten had je gezien dat Antalyalilar en Antepliler ook meer die clubs zouden supporten.

Ispartalilar zijn schaars, net zoals meisjes op Voetbalzone. Leuk toch? Weer eens wat anders dan een Sivasli Fenersupporter. ✌️

10 augustus 2014 om 01:09

Ja ik heb ook een voorkeur bij elk competitie.
Maar het Nederlandse elftal steun ik niet! :P

Haha van mij zijn er meer meisjes welkom geen stress.
Sivasli Fenersupporter zijn er ook niet veel.

10 augustus 2014 om 01:20

Echte meisjes met voetbalverstand zijn welkom ja, Sabaniyeler mogen weg blijven.

Onze grote vriend Fenerist is Sivasli, rip zijn account. Ynwa Ossie :`.

Ik heb gewoon een verbintenis met het Nederlandse elftal en voetbal, ben grotendeels hier opgeleid in de voetbaltak.

12 augustus 2014 om 15:56

Yasemin, ik ben toevallig ispartali van Yalvac, ze zijn idd heel schaars, dat maakt het alleen maar specialer om er eentje tegen te komen !

12 augustus 2014 om 19:19

ik zie dat Fener al snel een vervanger heeft geregeld. Of hij daadwerkelijk Yanal kan vervangen zien we dan nog wel.

Niet zo fijn net voordat het seizoen begint.

9 augustus 2014 om 23:03

Precies, dat maakt het nog erger!

Fenerbahce wordt bestuurd door een dictator die te veel bemoeit met de trainer en uitvoerende zaken. Zolang in Turkije bestuursleden zich niet alleen met bestuurlijke zaken bezighouden en mediageil blijven en de jeugdopleidingen niet verder uitbouwen is het Turkse voetbal gedoemd internationaal te mislukken en zal het afhankelijk blijven van de kweekvijver uit de in Duitsland opgeleide spelers. Klasse van de trainer dat hij zn spullen pakt en weggaat als ie zo te kijk is gezet richting zijn spelersgroep.

Ik denk dat iedereen dit al zag aankomen, zeker na de 2-0 nederlaag tegen Sevilla. Daarbovenop kwamen nog eens de nederlagen tegen Besiktas en Chelsea, en deze 2 wedstrijden hebben hem genekt. Na de wedstrijd gaf hij aan dat hij morgen (vandaag) met een uitspraak zou komen en die is dan gekomen.

Ersun Yanal vind ik zowiezo geen trainer voor een club met bepaalde verwachtingen, hij presteert beter met een subtopper of een club uit de middenmoot.

Hij speelt te aanvallend voetbal, in Turkije kan dit maar op internationaal niveau zak je door de mand en dat zagen we duidelijk.

Alleen had ik verwacht dat Aziz Yildirim hem zou ontslaan ipv ontslag nemen. Wie wordt nu de nieuwe trainer? Ik denk niet dat er iemand staat te springen om trainer te zijn onder het Fener van Aziz. Daum, Kocaman, Yanal. Allen kregen de volle laag van Aziz vanwege het vertoonde spel.

Nog 16 dagen voor de Super Cup wedstrijd tegen Galatasaray, wie kan zijn team gereed maken voor dit duel? Ik ben benieuwd...

10 augustus 2014 om 00:04

Yalnizkurt

Die prestaties van de oefenwedstrijden hebben er niet zo heel veel mee te maken. Het gaat om een persoonlijk akkefietje tussen Yanal en Yildirim. Vorig seizoen verloren we ook de meeste oefenduels en werden we alsnog kampioen. Dus dat zegt niks. Punt is gewoon dat Yildirim teveel aanwezig is.

Fatih Terim: " In Turkije zal geen enkel succes onbestraft blijven".

Drama, crisis tijdens de voorbereiding van de aartsrivaal. Ik zal niet ontkennen dat het mij deugd doet. Ze zeggen niet voor niks een goed begin is het halve werk, Fener heeft dus nog veel werk te doen. Vergelijkbaar met de situatie van Gs vorig jaar. Wij hebben hierdoor een jaar weg gegooid.

Ik ga geen woord vuil maken aan ongedierte, dus ook niet aan Aziz. Trek je eigen conclusies maar.

Christoph Daum dan maar ? Hehe. Ik zie het nog gebeuren ook.

10 augustus 2014 om 02:51

Die snuifduif hoef ik echt niet meer te zien hoor, alsof onze competitie al niet voldoende aan imagoschade heeft geleden.

10 augustus 2014 om 12:40

Imagoschade? Nee joh. Door wie?

10 augustus 2014 om 14:03

Imagoschade ja? Je weet wel, het-die-niet-genoemd-mag-worden. Jij weet dondersgoed wat en welke club ik bedoel.

Let op: ik zeg nergens dat het al is bewezen, maar door die geruchten heeft onze competitie geen vooruitgang geboekt.

Iedereen mag weg alleen Azize Yildivim mag blijven. Om dat hij een dictator en de grootse hypocriet is. Binnenkort geen Fenerbahçe maar Azizbahce. Of is dat nou al?Fenerbahahahahahace

10 augustus 2014 om 12:14

Er zijn genoeg Turkse spreekwoorden die ik je kant op kan gooien, maar aangezien ze Turks niet toestaan, zeg ik alleen: doe niet zo zielig.

Zo wat zijn er toch veel aziz vijanden hierzo. Aziz is gewoon een baas, natuurlijk bepaald hij wat er gaat gebeuren rondom Fenerbahce en is hij de eindverantwoordelijke voor veel dingen bij de club. Sinds Aziz aan de macht is is Fenerbahce met alles vooruitgegaan en strijden we elke jaar om de kampioenschap. Ook is onze voorzitter beschuldigd met omkoping zonder een harde bewijs de agenten en rechters die beweerden dat Aziz yildirim schuldig was zitten nu allemaal zelf vast omdat ze bij heel veel zaken valse getuigen en bewijzen gebruikten. Als iemand anders dit was overkomen was diegene allang gevlucht uit Turkije maar onze voorzitter heeft zich niet gebogen en wil kosten wat kost bewijzen dat hij niet schuldig is.

Je hebt gelijk Yasemin, ze huilen hier al om 4.5 woord Turks. Hier komt ie nog een keer. Speciaal voor de zeikerds aangepast.

Aziz Yildirim, ik walg van je.

Ik weet niet eens waar ik moet beginnen. Eigenlijk sinds ik mezelf als kleine Fener-fan herinner ben jij voorzitter van Fenerbahce geweest. Altijd hebben we je gesteund. Kampioen of niet. In de goede en slechte tijden. Zelfs op de duistere avonden waarop wij kampioenschappen hebben verspeeld. In Denizli, toen die domoor Daum Anelka op de bank hield terwijl we moesten scoren om kampioen te worden. Toen Appiah de dikste kansen miste. in Saracoglu, toen we het kampioenschap verspeelden na 101294381 kansen gemist te hebben tegen Trabzon, en die druiloor Burak scoorde vanuit een lucky voorzet. En wederom in Saracoglu, toen Galatasaray aan een gelijkspel genoeg had om kampioen te worden.
Vooral sinds 3 juli 2011 hebben we je gesteund. En ik geloof op de dag van vandaag dat het omkoopverhaal een omkoopcomplot is, want ik heb nog steeds geen fatsoenlijk bewijs onder ogen gehad, wat bewijst dat we omgekocht hebben. En ik wacht nog steeds in spanning de nieuwe rechtszaken af, die dankzij de 'kumpascilar' opnieuw plaats gaan vinden. Op de momenten dat Fener ons het meest nodig had, waren wij er. Maar deden we dit uit liefde voor de club, of uit liefde voor jou? Je hebt veel voor ons betekend. Je hebt elke tak zo versterkt dat we in zowat elke branche er bovenuit steken in Turkije. Je hebt een prachtig voetbalstadion gebouwd met ons eigen budget. Een NBA-team waardig basketbalstadion. Trainingscomplexen. Feneriums tot Nederland aan toe. Je hebt de waarde van Fener ver-weetikveelhoeveel-voudigd. Je hebt altijd achter de club gestaan ondanks alles.

Maar ooit is het genoeg.
Toen Zico na een ruzie weg ging, was ik eigenlijk nog te jong om het echt te begrijpen, dus nam ik het maar voor lief. Toen Daum na een ruzie weg ging, vond ik het ook niet zo erg, want ik heb het altijd al een gekke Duitser gevonden. Toen Kocaman na een ruzie weg ging, vond ik het ook niet zo erg, want hoe erg ik hem ook mag, zijn schijterige trainerschap frustreert me nog steeds als ik er aan terugdenk. Maar toen stuurde je mijn idool, onze captain, de man van het bronzen beeld en de gouden techniek, weg. Dit kwam als een klap aan, en velen riepen toen al om je ontslag. Ik stond echter nog steeds achter je, want hoe erg ik Alex ook mocht, zijn tijd was gekomen. Hoe lomp en stom zijn vertrek ook geweest mag zijn. Het deed me pijn om te zien hoe je die arme Samet belachelijk maakte op televisie, maar hey, alles in het belang van de club.
Maar nu, nu stuur je een man als Ersun hoca weg. De man die ons in een recordtijd kampioen heeft gemaakt. De man die ons eindelijk dat veelgevraagde aanvallende voetbal liet spelen. De nette en beleefde man die bijna nooit op een fout te betrappen was. Een Turk, dus in onze ogen dierbaarder dan elke andere buitenlandse coach. Nu stuur je hem weg, omdat je het niet eens bent met zijn werktechniek. Omdat je vind dat hij te veel vrij geeft. Omdat je vind dat hij (volgens de media, maar achter elke leugen zit een kern van waarheid) te veel met zijn nieuwe vriendinnetje hangt. En dat kan allemaal best zo zijn, maar je gaat niet de spelers toespreken, en stuurt de coach dan weg alsof hij een slaafje is. Je maakt hem niet zwart tijdens een persconferentie, waarin je Fener je 'bedrijf' noemt en zegt dat je 'boos kan worden op je werknemers wanneer je dat wil'. Je stuurt hem niet weg, 2 weken voor de Super Cup finale, en een kleine maand voor het begin van het nieuwe seizoen. En vooral, doe je dat niet, door je eigen ego. Omdat jij boven iedereen wil staan als een God. Fenerbahce is van de fans, niet van jou. Je kan Fenerbahce niet als je eigen lichtjestuin gebruiken (haha, woordgrap!!)

Als je het niet eens bent met zijn werkwijze, kan je dat ook doen door een fatsoenlijk gesprek, zoals een fatsoenlijke man zou doen. Als je niet tevreden bent met het team, doe verdomme transfers, in plaats van de coach gedwongen Selcuk Sahin en Bekir Irtegun op te laten stellen omdat je heel stoer roept dat je geen transfers meer gaat doen.

Nu breng je weer een hoop onzekerheid door je eigen koppigheid en je eigen ego. Nu moeten we weer een nieuwe coach halen. En dat zal vast een coach zijn die je weer lekker als marionet kan gebruiken. Iemand die je lekker naar je eigen hand kan zetten. Ik hoor geruchten dat Ismail Kartal het takenpakket over gaat nemen. Ik hoor ook namen als Löw, Lucescu, Roberto Carlos en Zico. Maar dat gaat niet gebeuren. Zelfs Yilmaz Vural niet. Niet doordat ze elders contracten hebben of projecten aan het bouwen zijn, maar vooral omdat de zojuist genoemde coaches koppiger en minder beïnvloedbaar zijn dan de zachtaardige Kocaman en de gentleman Yanal. Die zojuist benoemde coaches kan hij niet naar zijn commando laten dansen zoals hij wil.
Nu moeten we dus weer een nieuwe coach zoeken, zoals ik net zei. Net voor het nieuwe seizoen. Het seizoen waarin eer een grote rol speelt, omdat we koste wat kost die 4e ster als eerste moeten verdienen. Voor die 5e ster aan bod komt ben je al gauw een jaar of 10 a 15 verder. Dit was dus misschien ook wel jouw laatste kans om nog een mooie fysieke en mentale prijs aan je palmares toe te voegen. Maar die kans heb je verpest.

Ersun hoca, je liet niet met je sollen, en je was Aziz Yildirim zat. Je liet je niet langer rond commanderen, net zoals Aykut Kocaman, de arme man die weggepest is door Aziz en eigenlijk ook door kritische fans zoals ik, zelfs nadat hij in Feners donkerste tijden altijd bij het team was. Je hebt ontslag genomen met je eer en je trots, al vind ik het spijtig dat het toch wel voelt als 'in de steek laten'. Ik zal je altijd respecteren, waar je vanaf nu ook zal coachen.

Aziz Yildirim. Jij enge, dictatoriale, egoistische kwal. Ik walg van je.

10 augustus 2014 om 12:54

Jij bespaart mij zo veel typ werk =P

10 augustus 2014 om 14:05

-

12 augustus 2014 om 14:09

Respect voor jouw stuk gozer

Hopelijk komen meer Fenerfans in opstand tegen deze smeerlap en worden jullie weer een eervolle club met een eerlijk bestuur..

In die tijd van Zico had Fener het beste team sinds tijden, en zelfs ik als Bjk supporter genoot toen jullie Inter en Chelsea van de mat speelden in de CL met klasbak Alex als leider..

Maar Aziz had weer jeuk net als nu.. Echt een parasiet..

Ik heb nooit vertrouwen gehad in Ersun Yanal & Aykut Kocaman. Ze spelen in mijn ogen niet het voetbal wat ik het liefst zou willen zien bij een topclub uit Turkije.
Zij maakten ons wel kampioen maar met mooi voetbal? Nee, afschuwelijk zelfs. Met resultaten als 1-0 2-1.. Dus nipte overwinningen.

Wel leuk en aardig allemaal dat jullie Aykut Kocaman of Roberto Carlos noemen maar Conte is toch ook vrij? hahaha "dikke vette knipoog".

Mijn voorkeur gaat uit naar Roberto Carlos, want hij laat mooie dingen zien bij Sivas ondanks dat de druk niet zo groot is daar als bij Fenerbahçe.

Dus Aziz, get Conte :P.

Aziz Yildirim heeft zijn marionet weer gevonden. Als er iets gebeurd wat hij niet leuk vind schopt hij hem net zo makkelijk de deur uit als de 15 trainers voor hem. Maar ik mag desondanks Ismail hoca wel. Ik hoop op het beste. Hopelijk word hij onze eigen Guardiola.

12 augustus 2014 om 14:11

Ismail Kartal? Hahaha wel een prachtige naam maar die Aziz spoort niet..

Jammer heel jammer dit! Ik had zo graag Roberto Carlos gezien!

Assistent van Hiddink en een super jaar gehad met sivasspor als eind verantwoordelijke! Dmv zijn legendarische carrière heeft R Carlos heel veel topcoaches gehad en loopt hij lang genoeg in de voetballerij om te weten wat wel en niet werkt.

Ik denk dat R Carlos heel veel talent heeft net zoals een Guardiola of Simeone. Misschien niet zo veel maar dat zijn ook wereld coaches geworden. Als R Carlos er met 70% tegen aan zit is dat al ruim voldoende.

Daarnaast kent R Carlos fenerbahce erg goed en Turkije uitstekend. Jammer heel jammer dit.

Zou Aziz hem ook trainer maken als hij Ismail Aslan zou heten ? Hehe.

Ik zie hem na een week of 9 wel vertrekken. Ik heb het gevoel dat hij gaat floppen. Assistent zijn is leuk, maar hoofdtrainer is weer heel wat anders.

12 augustus 2014 om 17:43

Hij gaat Fener kampioen maken. Onthoud mijn reactie.

12 augustus 2014 om 19:44

Mag ik deze reactie ook onthouden als het niet gebeurt?

13 augustus 2014 om 02:59

Maar natuurlijk. Dan ga ik ook wel zeggen dat ik niet gelijk had. Maar optimisme mag altijd. En soms heb je zo een gevoel. Ik verheug me in ieder geval op het nieuwe seizoen.

13 augustus 2014 om 08:06

Wat jij wel vaker doet, is feiten maken van jouw meningen. Een en al grootspraak dit.

Ik wil je kop wel zien als dit allemaal averrechts werkt. Of misschien ook niet.

13 augustus 2014 om 12:21

Dan wil ik jouw kop wel zien als ik gelijk heb. Of misschien ook niet.

13 augustus 2014 om 18:51

Mijn kop is in elke stemming amusanter dan de jouwe, mkf.

13 augustus 2014 om 19:04

Volgens mij valt dat wel mee.
En waar staat dat MKF voor? Je grote vriend gangstarr maakte me ook al voor hetzelfde uit. Of hebben jullie stiekeme prive chatsessies achter mijn rug om? Stom hoor.

14 augustus 2014 om 00:28

Je ontkenning is interessanter dan hoe je eruit zou moeten zien.


Ik zal je een hint geven: als je na een defban terug wilt komen met een nieuw account lijkt het mij wel zo verstandig om je geboortedatum echt af te laten wijken of je oude account op te heffen. Een maandje verschil is nou niet bepaald, uhmm.. Vul zelf maar in. Maakt niet uit, ik zal je geheim niet doorvertellen. Als je net als Appeltje verdwijnt, wil je eventjes zwaaien naar ons? Dan hoeven we je niet te missen.

Wat jij met Gangstarr hebt besproken is niet mijn zaak, daar zijn die pb's voor. Jij weet dondersgoed wat hij en ik bedoelen. Awh, ik zal de volgende keer een groepschat forceren. Dan kun je zien wat ik Gangstarr daadwerkelijk te zeggen heb op Voetbalzone.

Overigens houdt je je wel erg veel bezig met Gangstarr voor een nieuweling. Reïncarnatie?


Toevoeging: wil je verder discussieren? Pb me of zoek me op via social media. Kansloos om 20 reacties hier te plaatsen he, ik heb ook gewoon een paar banen en een leven. Kan jou niet altijd volgen.

14 augustus 2014 om 01:34

Okkkkk groetjes

Ismail Kartal is al jarenlang assistent-trainer, maar heeft nooit als hoofdtrainer gefunctioneerd. Hij kent de spelers wel goed en de spelers zijn ook dol op hem, maar is het verstandig om met zo een grote gok te komen vlak voor zo een belangrijk seizoen.

Yildirim heeft de supporters in twee kampen verdeeld al jaren. Als hij zijn puinhoop niet op orde krijgt, keert ook het deel dat voor hem was, tegen hem.

Ik wens Kartal heel veel succes en sterkte. Trainer zijn van Fenerbahce is de moeilijkste job in Turkije.

12 augustus 2014 om 16:56

'ik wens Kartal heel veel succes en sterkte. Trainer zijn van Fenerbahce is de moeilijkste job in Turkije.'

Een travestiet in Taksim heeft het ook niet makkelijk in Turkije hehe.

12 augustus 2014 om 17:43

Heb je ervaring? Hehe.

12 augustus 2014 om 18:40

Ik ga niet meer in op kinderen als jij. Succes.

13 augustus 2014 om 02:59

Haha ben je nu serieus beledigd? Ok.

13 augustus 2014 om 08:04

Dus omdat hij je niet serieus neemt moet hij zich beledigd voelen?

13 augustus 2014 om 12:22

Als hij butthurt gaat zijn om een grapje is hij denk ik degene die niet serieus genomen moet worden.

13 augustus 2014 om 17:44

Waar proef je die belediging dan? Hii zegt iets tegen Forza e je komt geheel random mengen.

Overigens staak ik dit, het is niet aan mij om voor Gangstarr op te komen.

13 augustus 2014 om 18:35

Waarom reageer je dan in de eerste plaats? Of kan jij ook niet tegen grapjes?

13 augustus 2014 om 19:16

Ik maakte een opmerking, maar ik ga niet verder dan dat. Ben geen lijfwacht.

Maar hey, wat leuk joh!!!

ismail kartal is hoofdtrainer geweest bij sivasspor die toen onder zijn controle voor het eerst promoveerde naar de sportoto superlig. daarnaast is hij ook hoofdtrainer geweest van karabükspor, mardinspor, sekerspor en orduspor allemaal niet langer dan 2 jaar volgehouden...

12 augustus 2014 om 16:10

Mardinspor? Serieus???

Als je het in Mardin redt dan is Fenerbahce een eitje..

12 augustus 2014 om 17:06

Haha beter doe je niet mans want de cv van Bilic is ook niet denderend. Of Tayfur Havutcu dat was helemaal drama.

Gaat uiteindelijk om de prestaties, maar heb er totaal geen goed gevoel bij, misschien heb ik er ook totaal geen zin in.. is dat gek met een man als Aziz aan het roer?? Welke trainer heeft tot nu toe zichzelf kunnen zijn bij Fener. Aziz bemoeid zich met alles dus zal zijn invloed op Ismail Kartal ook groot zijn helaas.

12 augustus 2014 om 18:48

Ja waarom denk je dat hij Kartal heeft aangesteld.. Puppet on a string noemen ze dat..

En Bilic heeft het geweldig gedaan met Kroatie en was een fantastische speler, Tayfur ex Bjk en international..

Wat was Ismail Kartal ook alweer?

12 augustus 2014 om 19:16

Een fantastische speler maakt je geen goede trainer, verwar het aub niet. We weten allemaal hoe die snuifduif van Argentinië heeft gepresteerd, ondanks zijn geweldige carrière. Zo zijn er tig voorbeelden.

Voor de rest geef ik je gelijk, ik hoop voor Fener dat Kartal het okay zal doen, maar niemand moet raar opkijken als dat niet gebeurt.

12 augustus 2014 om 22:08

Wat was Ismail Kartal ook alweer? Nou geen speler van Mardinspor ieder geval.

Hij heeft zelf 10 jaar bij Fener gespeeld en geloof 5 caps als international. Dus zo gek is het niet he een man van de club trainer maken?

12 augustus 2014 om 17:51

Promoveren met Sivas was een topprestatie van hem destijds, maar het stelt me niet gerust dat hij bijna nooit ergens langer dan 2 jaar is gebleven. Maarja, dat was bij Ersun Yanal ook zo. Zelfs Fatih Terim is niet langer dan 4 jaar ergens trainer geweest, voor de rest is hij ook overal 1 of 2 jaar gebleven.

We gaan het zien. Ismail Kartal is wel een echte gentleman, erg geliefd bij de fans, en zijn vreugde bij onze doelpunten spreekt boekdelen. Een Fenerli in hart en nieren. Toen hij yorumcu was bij FB TV zei hij alleen maar dingen waar ik het mee eens was. Hij heeft gewerkt onder Löw en zelfs onder Hiddink, en is nu al 4 jaar achter elkaar assistent trainer. Hij heeft de overdreven verdedigende speelstijl van Aykut Kocaman meegemaakt, en de overdreven aanvallende speelstijl van Ersun Yanal. Guardiola was bij de jongere generatie ook onbekend tot hij trainer van Barca werd. We gaan het zien.

Wel grappig dat iemand met de achternaam Kartal hoofdtrainer wordt van de Kanaryas.

Als ik lees dat mensen vergelijkingen maken of zelfs verbanden leggen tussen Kartal en Guardiola besef ik dat ik moet gaan slapen.

Ik wens jullie veel sterkte toe, maar ik neem mensen serieus tot een level. Dit was gewoon over 9000.

13 augustus 2014 om 03:01

Je mag me ook wel bij mijn naam noemen hoor. En er is een verband. Namelijk dat Guardiola voordat hij bij Barcelona kwam alleen een jaartje Barcelona B had getraind. Hij had geen ervaring. Iedereen zei 'wie the F is dit nou weer?' Ik zie dan niet in wat er zo erg is aan het verband wat ik legde.

13 augustus 2014 om 08:01

Wie de schoen past, trekt hem aan gozer.

Je weet dat de jeugd van Barca heilig is, dus als je daar als trainer functioneert heb je in mijn ogen al meer basiskennis dan een assistent van Fenerbahce. Dat verschil moest jij ook kunnen zien. Denk je dat als hij zo geweldig was dat Aziz destijds voor Ersun Yanal had gekozen? We weten allemaal dat hij graag de touwtjes in handen heeft, en de status van de assistent is niet groot genoeg om in strijd te gaan met Yildirim.

"namelijk dat Guardiola voordat hii bij Barcelone kwam alleen een jaartje Barcelona B jad getraind. Hij had geen ervaring. Iedereen zei 'wie the F is dit nou weer?'
Ik wist trouwens niet dat je erbij was toen het bestuur hem aanstelde, dat mensen van buitenaf hem niet kennen doet er niet toe. Nogmaals, er zit een groot verschil tussen een jeugdtrainer van Barcelona en een assistent-trainer van Fenerbahce. Trainers die meelopen en trainen in de jeugd laten niet alleen de spelers groeien, maar maken zelf ook progressie. Of wilde je het systeem en jeugdopleiding ook al vergelijken met Fener?

Ik zei het eerder al: ik hoop voor jullie dat het zo uitpakt, maar ik snap niet waarom men zoiets verwacht. Hij moet met spoed nu wat fixen voor de Supercup, de 4e ster staat op het spel etc. Ik hoop voor je dat hij niet bezwijkt onder die druk.

Edit: @fb=nog wat.

13 augustus 2014 om 12:29

Jij moet je niet zo aanstellen. Ik weet niet of je ongesteld bent of gewoon snel stresst, maar dat je om mijn paar nietszeggende opmerkingen al zo gaat zeiken en reageert op mijn reacties die niet eens voor jou bedoeld zijn verbaast me.

'guardiola was bij de jongere generatie ook onbekend tot hij trainer van Barca werd. '
Voor die zin probeer je me nu ineens de les te lezen over de jeugd van Barca, het systeem en de jeugdopleiding, en vraag je me heel stoer of ik in het bestuur zat toen het bestuur hem aanstelde. Wtf dude, take a chill pill ofzo? Ik vergelijk nergens de clubs, de trainers, of hun capaciteiten. Ik probeer alleen dit risicovolle besluit van onze voorzitter met wat optimisme goed te praten, en daarbij zeg ik alleen dat zowel Kartal als Guardiola onbekend waren bij het grote publiek toen ze als hoofdtrainer werden aangesteld. Waar jij dan zo een verhaal vandaan tovert snap ik niet. Wees in het vervolg alleen in ieder geval mans genoeg om me bij mijn naam te noemen, en ga niet van die trieste kleinerende reacties neergooien. Ik weet dat die gangstarr zich iets belangrijker voor doet dan hij werkelijk is, maar toon jij in het vervolg dan aub wat bescheidenheid. De toon van je reacties slaat volkomen nergens op.

13 augustus 2014 om 12:38

Oh en nog iets. Denk je dat ik Aziz zijn keuze bescherm? Misschien moet je dat stukje nog eens lezen. Dat stukje waarop jij antwoordde met 'flitsend stukje'. Daarin zeg ik zelfs nog dat hij waarschijnlijk een coach gaat halen die hij als marionet kan gebruiken. Dus om mijn eigen argumenten tegen me te gebruiken. Ach... Vrouwen.

13 augustus 2014 om 18:05

Over een weekje of 2 mag je me vermijden, ik heb momenteel nergens last van. Je post iets en ik reageer erop met tegenargunenten; voel je je aangevallen? Iedereen mag hier op elkaar reageren, als je er niet tegen kunt moet je bet zelf hierboven ook niet gaan doen. Dit heeft niks met zeiken of gemekker te maken, maar ik denk dat je nog moeten wennen aan het klimaat van je mede-leden. Want ik ben altijd on fire.

Nogmaals: wie de schoen past, trekt hem aan. Maar in de toekomst zal ik je voortaan puntsgewijs een lesje leren, mét naam. Misschien dst je dingen dan beter gaat begrijpen.

Je moet je vriendjes 'dude' noemen, voor jou is het gewoon Yasemin en in het geval dat je mijn naam niet wilt noemen 'mevrouw'. Very funny, je komt net om het hoekie kijken en praat over andere leden die hier gewoon de king zijn. Je kunt Gangstarr geheel hierbuiten laten, zeker als je hem niet kent. Over mij en het mans zijn kun je al helemaal niet beginnen, ik denk dat ik al mans genoeg ben door als enige meid hier met mijn eigen naam te discussieren met leden als.. jij.

Jij legt verbanden, ik verwuif deze met tegenargumenten vanuit mijn visie. Problemen? Ik zal je alvast een lesje leren voordat je verder reageert op Voetbalzone: iedereen is hier een individu met een eigen mening, visie en ondertoon. Heb jij ff pech dat je daarmee moet dealen zeg. Waarom zou ik bescheiden moeten zijn? Het spijt me uit de grond van mijn hart als ik mensen hun harten heb gebroken, echt waar joh.

Je stuk is lang, prachtig dat je je hart hebt gelucht maar zet en voortaan alinea's in. Wie weet houden mensen niet meer stoppen met lezen na de 2e regel.

Oh ja, als je mij zwak vindt doordat ik je eigen verhaaltje weg blaas met tegenargumenten of zelfs jouw argumenten moet je niet discussieren met een 'vrouw'. Leden als jij zijn een avondmaaltje voor me, en je maakt jezelf niet populair door mijn geslacht aan te kaarten. Daar waar jij nog een hoop te bewijzen hebt, ben ik hier al langer het 'vrouwelijke' lid. Wees dan een 'man', toon respect en weet hoe je iemand moet temmen. Dat doe je namelijk niet met dat kattengejank.

13 augustus 2014 om 18:34

Haha waarom zou ik respect moeten tonen? Omdat je je zogenaamd bewezen hebt? Aan je reactie is in ieder geval niet te merken dat je je bewezen hebt, want je maakt van een mug een olifant en reageert iets te arrogant op dingen die niet eens voor je oogjes bestemd zijn. Of moet ik je respecteren omdat je een vrouw bent? Sorry, ik ben wel de grootste gentleman, maar als een vrouw ongevraagd me gaat proberen te kleineren moet je niks van me verwachten.

Fijn dat je vind dat je me de les gelezen hebt, maar alsnog sloeg je reactie helemaal nergens op. Ik weet niet waarom je zo graag in wilde gaan op de geschiedenis van de clubs, als ik een simpel vergelijkinkje maak. Je zegt zelf dat iedereen hier een individu is met een eigen mening, visie en ondertoon. Als ik dan een enigszins metaforische opmerking maak, en jij jezelf dan geroepen voelt om mij 'de les te lezen' met totaal irrelevant materiaal, dan kan je niet verwachten dat ik heel lief ga antwoorden.
Na mijn eerste reactie, je weet wel, dat stuk waar je schijnbaar maar 2 regels van gelezen hebt, begon je al de mama uit te hangen. Heel lief van je hoor, maar ik snap niet waarom je jezelf zo belangrijk vind dat je het als je taak ziet om mensen te corrigeren. Schijnbaar neem je me ook niet serieus na mijn vergelijking tussen het grote Barcelona en het nietige Fenerbahce (vanuit jouw visie) maar je neemt wel de moeite een heel boek te schrijven om me zogenaamd op mijn plek te zetten. Dankjewel, ik waardeer je inzet. Maar nogmaals, let dan op je toon als je tegen me praat. Het interesseert me niet in hoeverre je jezelf bewezen hebt en hoe lang je hier al lid bent, dat betekent niet dat je jezelf als 'king' of in jouw geval 'queen' van deze website mag gaan zien. Ik zeg wat ik wil, wanneer ik wil, tegen wie ik wil. Ik maak de vergelijkingen die ik wil. Als je het daar niet mee eens bent, jouw probleem.

14 augustus 2014 om 00:18

Als je mijn respect sinds de eerste minuut hebt gehad, verwacht ik het andersom ook. Heeft dus niks met status of geslacht te maken, ook al zou het je wel sieren.

Niet meer over ongesteldheid praten als jij hier je tranen in bedwang houdt. Jij ziet veel dingen als kleineren, terwijl ik je puur pak op de dingen die je neerzet. Dat de ondertoon duister overkomt is jouw interpretatie, daar ken ik niet heel veel mee. We kennen elkaar niet persoonlijk, hoe voel je je zo aangevallen? Mama maakt het goed met je, hehe.

Je mag alles zeggen wat je wilt, dat doe ik ook. Over jouw laatste zin: ik maak nergens een probleem van, ik reageer heel simpel op jou. Dan vraag ik me af wie er meer problemen heeft met het accepteren van kritiek: jij of ik. Volgens klaag ik nergens over het feit dat mensen in discussie willen gaan, graag zelfs. Van inhoudelijke discussies kun je best veel leren. Lesje nummer 2 voor vandaag: jouw mening is geen feit, probeer je optimisme niet te vermengen met realisme. Guardiola, pleeease. Als je mijn meningen irrelevant noemt kun je geen verbanden leggen, brein in de knoop?

Sorry dat ik me de queen voel, heb te weinig concurrentie in deze rol op dit forum. Als je wilt kunnen we samen strijden voor de titel 'queen of Voetbalzone' of 'vz Kralice (koningin)'. Lijkt me erg gezellig. *gaap*

14 augustus 2014 om 01:37

Ja ik word hier een beetje moe van. Jij jouw mening ik de mijne. Haydi bay.

14 augustus 2014 om 02:46

Ok.
E.

Het aanstellen van Ismail Kartal is een zware gokspel van Aziz Yildirim, maar eerlijk is eerlijk wie had dan ook succes verwacht van Aykut Kocaman, Fenerbahce kan nu een voordeel maken van dit nadeel Ismail Kartal wordt nu onderschat en hij moet nu aantonen dat niemand hem mag onderschatten of het hem gaat lukken gaan we zien, ik had zelf Yilmaz Vural een kans gegeven en Ismail Kartal gehouden als assistent.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren