Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Armenteros keert terug in Almelo en tekent tot einde van seizoen

Laatste update:

Samuel Armenteros keert waarschijnlijk terug bij Heracles Almelo, meldt het Algemeen Dagblad. De 26-jarige aanvaller wordt in het Polman Stadion de opvolger van Paul Gladon, die eerder deze week zijn transfer naar Wolverhampton Wanderers afrondde. Na Lerin Duarte en Daryl van Mieghem wordt Armenteros de derde oude bekende die deze zomer bij Heracles terugkeert op het oude nest.

/

Armenteros speelde vorig seizoen nog voor FK Qarabag, maar zit momenteel zonder club nadat hij zijn tot medio 2017 doorlopende contract in Azerbeidzjan liet ontbinden. Heracles kan hem derhalve gratis oppikken. Bij Qarabag was Armenteros geen vaste waarde. Hij kwam in 23 competitieduels tot zeven doelpunten. In Almelo moet hij Wout Weghorst en Gladon doen vergeten. Eerstgenoemde werd deze zomer verkocht aan AZ.

Armenteros speelde tussen 2009 en 2012 ook al voor Heracles. Daarna speelde hij voor RSC Anderlecht, Feyenoord, Willem II en Qarabag. Zondagmiddag zat de Cubaans Zweed op de tribune bij de uitwedstrijd van Heracles tegen ADO Den Haag (1-1).

Update 29 augustus 12.58 uur - Armenteros keert terug in Almelo en tekent tot einde van seizoen
Samuel Armenteros is terug bij Heracles Almelo. De club van trainer John Stegeman maakt via de officiële kanalen bekend dat de 26-jarige aanvaller een contract tot het einde van het seizoen heeft getekend in het Polman Stadion. Armenteros kwam in het verleden tot 32 doelpunten en 21 assists in 109 officiële wedstrijden voor Heracles.

Samuel Armenteros is een betere spits dan Paul Gladon

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Blij mee, vind hem de betere uitvoering van zowel Gladon als Weghorst qua Spits.

Ze hebben Vermeij toch ook niet voor de bank gekocht lijkt me, was toch de duurste aankoop van Heracles? Of gaan ze met twee spitsen spelen.

28 augustus 2016 om 18:07

Vermeij zal het zelfde traject doorstaan als Gladon, jaartje op de bank en vanuit daar kansen pakken om in te vallen en een basisplaats te veroveren. Door het onverwachte vertrek van Gladon, kwam die kans iets sneller!

Vond het altijd al een hele leuke speler in die tijden met Everton en Duarte etc. Toen was Heracles soms echt leuk om naar te kijken. Weet iemand waar die Everton nu speelt?

28 augustus 2016 om 19:29

Shanghai Shenxin

28 augustus 2016 om 21:13

nee daar is hij al weg. Speelt sinds maart bij het Braziliaanse rio Claro FC

Goed nieuws voor Heracles, is en goede speler. Ook fijn voor vvv, dan laten ze seuntjes met rust

Hij is overal afgetest! Welkom in de Eredivisie: het afvoerputje van Europa hehe

De Samuel Armenteros die ik in het seizoen 2013-2014 bij Feyenoord aan het werk zag was een totaal andere Armenteros dan die uit zijn succesvolle Heracles-periode. Aan wie het levensgenot, gezien zijn gezwollen buikomvang, goed te zien was. Terwijl zijn voetballende prestaties flink te wensen over lieten. Ook zijn aansluitende verhuurperiode bij Willem II was, als ik me goed herinner, geen onverdeeld succes. Ik ben bang dat er enige tijd voor nodig is om Armenteros conditioneel weer op het gewenste peil te brengen.

28 augustus 2016 om 22:59

Palko, kijk eens ff op de instragram van Armenteros, paar weken geleden heeft die een foto geupload, keurig blokjes buik! Ik heb hem niet, jij?

28 augustus 2016 om 23:31

@bte1903, ik helaas ook niet. Hoewel ik mijn uiterste best doe. Blijkbaar is Samuel Armenteros inmiddels tot het besef gekomen dat zijn buikomvang uit de jaargang bij Feyenoord hem als voetballer niet verder zou brengen. Qua leeftijd, tot mijn verbazing is Armenteros nog maar 26 jaren jong, zit er zeker nog rek in. Hopelijk krijgt hij bij Heracles weer ouderwets honger naar de bal in plaats van naar fastfood.

29 augustus 2016 om 01:16

Was bij Willem II gewoon een uitstekende spits waar zo'n beetje heel het spel omheen draaide. Streppel heeft er ook heel hard op aangedrongen om hem destijds over te nemen, maar de club durfde het risico niet aan, waar ze dat later wel met Ogbeche durfde. Is ook nog altijd zeer geliefd onder de supporters.

29 augustus 2016 om 06:06

@aswinkels, je hebt gelijk. Ik heb het ook even opgezocht. In de 19 competitiewedstrijden voor Willem II in het seizoen 2014-2015 trof Samuel Armenteros 9 keer het doel van de tegenstander. Dat is inderdaad een prima gemiddelde. Wat was overigens de reden dat de Cubaanse Zweed 15 wedstrijden niet speelde? Het jaar daar voor scoorde hij voor Feyenoord in ook 19 wedstrijden echter slechts 1 keer. Hetgeen ik ondermaats voor een spits vind.

29 augustus 2016 om 13:25

Armeteros speelde bij Feyenoord vaak als rechtsbuiten en deed dat niet eens onaardig vind ik. Kwam rendement tekort voor een topclub, maar je zag aan veel dingen dat hij goed kan voetballen.

29 augustus 2016 om 13:34

Dat komt met name omdat Wikipedia niet geupdate is

Hij heeft er uiteindelijk 29 gespeeld in Tilburg. Na de winterstop stond hij een tijdje droog, maar 11 goals uit 29 is nog steeds niet heel beroerd. Opbouwend was hij zeer belangrijk, met name als sterk aanspeelpunt die de bal vast kon houden terwijl het middenveld bij sloot.

29 augustus 2016 om 13:27

Toen hij een periode als rechtsbuiten speelde bij Feyenoord vond ik hem niet eens zo slecht

29 augustus 2016 om 14:25

Ik vrees dat je zijn periode bij Willem II niet zo goed kunt herinneren. Hij was toen veruit de beste speler van de selectie en hij maakte ook behoorlijk veel goals en assists. Ik was echt verbaasd dat Willem II zo'n goede speler wist te strikken om ze te helpen in de eredivisie te blijven.

(edit: flink geninja'd zie ik...)

Arme teros? Arme supporters van Heracles bedoel je zeker?

2 aardige seizoenen gedraaid in zijn hele carriere. Verder overal mislukt. Ik hoop echt oprecht voor Heracles dat hij een superseizoen zoals meerdere matige spitsjes deden in deze competitie maar ben er bang voor.

29 augustus 2016 om 15:39

Vind dit een beetje makkelijk zeggen ... Heeft bij Heracles een erg goede tijd gehad, bij Feyenoord werd die op de rechtsbuiten neer gezet.. en bij willem II vond ik hem ook gewoon goed.
Bij qarabach heb ik het niet gezien..

Er is een optie voor nog een jaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren