Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Arias maakt deel uit van definitieve selectie voor Copa América

Laatste update:

Het overgrote deel van de selectie van PSV maakt zich op voor een voetballoze zomer, maar Santiago Arias is een uitzondering. De Colombiaanse rechtsback staat al sinds maart aan de kant met een voetblessure, maar is tijdig hersteld om aan het toernooi om de Copa América deel te nemen. Arias maakt deel uit van de voorlopige selectie van Colombia.

/

Na komend weekend vertrekt Arias al naar zijn vaderland. “Ik ben er zeker niet ongelukkig mee, als hij op de Copa América gaat spelen”, zo vertelt trainer Phillip Cocu vrijdag in gesprek met De Telegraaf. “Hij heeft er zo lang uitgelegen, dat het goed is dat hij weer gaat spelen. Na zo’n toernooi verwacht ik hem op een goed niveau terug in Eindhoven.”

Het ligt in de lijn der verwachting dat Arias een definitieve oproep van bondscoach José Pekerman zal ontvangen. De veertienvoudig A-international nam ook deel aan het WK van vorig jaar zomer. Colombia zit in een groep met Brazilië, Peru en Venezuela.

Update 31 mei 08.20 uur - Arias maakt deel uit van definitieve selectie voor Copa América
José Pekerman heeft Santiago Arias opgenomen in de definitieve selectie van Colombia voor de Copa América, die over minder dan twee weken in Chili van start gaat. De rechterverdediger van PSV behoort tot de 23-koppige selectie, net als landgenoten als Radamel Falcao, James Rodriguez, Juan Cuadrado, David Ospina, Jackson Martinez en Carlos Bacca. Colombia, dat het Zuid-Amerikaanse landenkampioenschap in 2001 won, is ingedeeld in een poule met Venezuela, Brazilië en Peru.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is idd goed dat hij met Colombia mee gaat. Al is het alleen maar dat hij weer op het veld staat te trainen om ook weer het gevoel te krijgen.

Goed dat Arias mee gaat met Colombia dan kan hij weer wat minuten maken ..
Hoop trouwens dat Colombia de Copa weet te pakken door me vrienden en me oude buurt uit Curacao heb ik een enorme band met Colombia gekregen maar door me familie en al dat ander zou het Venezuela moeten zijn maar die raken echt geen knikker haha.
Colombia heeft wel een lekkere team hoop dat ze ver komen.

22 mei 2015 om 09:22

Acht Venezuela kansloos. Rondon is de absolute sterspeler, maar daarna komen pas spelers zoals Arango.

Ga weg met de PSV-selectie maakt zich op voor een voetballoze zomer, uitgezonderd Arias. Wat dachten jullie van de Mexicaan Guardado? Hij gaat ook naar een van die twee toernooien daar. Weet niet meer welke, maar ik dacht ook de Copa America! Kom op VZ, dit kan echt beter!

Herstel: Guardado gaat naar de Copa Oro!

31 mei 2015 om 11:23

Dat vind ik wel scherp opgemerkt op de vroege zondagochtend.

31 mei 2015 om 17:37

Toevallig gezien op Youtube toen Guardado de beker van het Gillette-klassement kreeg. Sierd vroeg hoe zijn plannen waren voor deze zomer en toen zei hij dat die naar de Copa Oro ging

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren