Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Alexis Sánchez vroeg geen toestemming om trainingskamp te verlaten

Laatste update:

Alexis Sánchez heeft toestemming gevraagd om het trainingskamp van Chili per direct te verlaten, zo meldt TV13 dinsdagochtend. De aanvaller wordt in verband gebracht met een vertrek naar Manchester City en wil mogelijk betrokken zijn bij de transferonderhandelingen. Het is nog niet duidelijk of de Chileense bondscoach Juan Antonio Pizzi het verzoek van Sánchez inwilligt. Chili neemt het donderdag, op transfer deadline day, op tegen Paraguay.

Dinsdag meldde de Daily Mirror dat Manchester City een ultieme poging onderneemt om de aanvaller binnen te hengelen. De Champions League-opponent van Feyenoord zou Arsenal een vast geldbedrag plus Raheem Sterling hebben aangeboden. Volgens de Engelse krant staan beide clubs inmiddels in contact en heeft Arsenal het bod uit Manchester in beraad. Sterling is het seizoen goed begonnen, maar Manchester City vermoedt dat er geen andere mogelijkheid is om Arsenal te overtuigen dan om de aanvaller in de deal te betrekken.

De vermeende vraagprijs van 75 miljoen euro wordt immers te hoog bevonden door the Citizens. Het blijft volgens de Daily Mirror 'onwaarschijnlijk' dat Arsenal akkoord gaat met de verkoop van Sánchez. De smaakmaker is volgens Sky Sports echter ongelukkig bij Arsenal, zeker na de oorwassing op bezoek bij Liverpool (4-0) van zondag. De club kan de hem geen Champions League-voetbal bieden en Sánchez verlengt zijn aflopende contract voorlopig niet. Daardoor moet Arsenal wellicht kiezen tussen een verkoop of een transfervrij vertrek in 2018.

Update 29 augustus 21.10 uur - Alexis Sánchez vroeg geen toestemming om trainingskamp te verlaten
Dinsdagochtend kwam het verhaal naar buiten dat Alexis Sánchez toestemming zou hebben gevraagd van bondscoach Juan Antonio Pizzi om het trainingskamp van Chili te mogen verlaten, om zo mogelijk een transfer te realiseren. Arturo Salah, de persvoorlichter van het Zuid-Amerikaanse land, heeft echter verzekerd aan het Chileense Cooperativa dat Pizzi hem heeft verteld dat het gerucht 'compleet vals' is en niet op waarheid berust.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Enorme aderlating voor arsenal maar ja aan een ontevreden speler heb je niet veel,en wat een geweldige aankoop voor City,die hebben volgens mij wel de beste selectie in de PL

29 augustus 2017 om 12:09

Beste selectie en aanval zeker. Beste team waag ik te betwijfelen. Slechte verdediging gaat afgestraft worden, evenals bij Liverpool.

29 augustus 2017 om 12:25

Niet met de nieuwe backs en Kompany die Man City heeft.

29 augustus 2017 om 12:32

Kompany is geweldig, maar door zn blessuregevoeligheid kun je er niet op bouwen. De andere cv's zijn niet bijzonder. Ook met Evans erbij blijft dat denk ik zo.
De backs zorgen voornamelijk voor aanvallende impulsen. Heel misschien dat Mendy de verdediging iets versterkt, maar zelfs dat zal niet veel zijn. CV en CVM zijn juist de posities die hard nodig waren imo.

29 augustus 2017 om 13:04

Hier ben ik het absoluut mee eens. Vooral de 6-positie is zwak imo, daarom snap ik ook niet waarom een N'zonzi of Fabinho niet worden gehaald? Pep is bekend als de man die de 6-positie heilig vindt...

29 augustus 2017 om 22:41

Maar ook de backs moesten versterkt worden, dus dat heeft City goed gedaan. Als ze nog een '6' aan weten te trekken, is het team compleet. Toch verwacht ik meer van het rode team uit Manchester, puur omdat dit Mourinho's tweede jaar is en de selectie zo goed als bij elkaar gebleven is, terwijl City weer veel nieuwe basisspelers heeft gehaald.

30 augustus 2017 om 15:37

Ja nieuwe backs was op zich niet heel gek in hun geval. Maar wel 3 stuks voor een vermogen halen, als dat ook nog eens inhoudt dat andere belangrijke(re) posities niet aan de beurt komen. Al weet ik niet of zo'n club uberhaupt een maximum budget heeft, dus misschien halen ze nog wel van alles erbij xD

Arsenal heeft deze houding volledig aan zichzelf te wijten veels te weinig ambitie getoond de afgelopen jaren snap het volkomen dat Alexis weg wil gaan.

Sanchez weg, AOC weg, Mustafi weg en Ozil nog maar contract voor een jaar. Ziet er niet best uit voor Arsenal op deze manier.

29 augustus 2017 om 11:59

Is het vertrek van Mustafi en AOC al officieel?

29 augustus 2017 om 12:10

Nee beide nog niet.

29 augustus 2017 om 12:28

Als die allemaal vertrekken en Arsenal weet geen toppers terug te halen (waar ik bang voor ben, want wie is nog beschikbaar?) dan heb ik echt weer zoveel medelijden met de Arsenal fans. Na de komst van Lacazette leek het echt de goede kant op te gaan maar inmiddels is het wel anders.

29 augustus 2017 om 12:58

Fantastisch, toch? Wenger slaagt er elke zomer in om er een prachtige soap van te maken. Pak een stoel en een bakje popcorn.

Deze keer eerst voor lichte euforie zorgen met vroege aankopen Lacazette en Kolasinac, om dat beetje opgeflakkerde hoop later dan keihard en meedogenloos de grond in te boren.

Je verwacht dan nog een 3de signing (heel heel heel stiekem nog hopen op van Dijk of Lemar maar ook met een minder grote naam neem je genoegen), maar nee, hij laat nog AOC en Mustafi vertrekken (of zo ziet het er toch naar uit) en Sanchez en Ozil zijn volgend jaar dus weg (tenzij er morgen of overmorgen nog iets beweegt rond Sanchez?). Als je nu eens echt had doorgepakt, had je Sanchez en Ozil misschien ook wel overtuigd om bij te tekenen.

Ik neem het dan ook niemand kwalijk dat ze dit zinkend schip willen verlaten, en zeker een klassespeler als Sanchez of Ozil niet die veel beter verdient. Wenger heeft ze aangetrokken met mooie, ambitieuze praatjes maar hij maakt ze niet waar. Arsenal kan beter eens een voorbeeld nemen aan Liverpool, een club die hen sportief in aan het halen is, en volgend jaar al zeker voorbijgestreefd is, als dit nu al het geval niet is.

Ik vind het ook jammer voor Lacazette. Zonder transferban zat hij nu met zijn maatje Griezmann om de prijzen te strijden bij Atletico, en nu zit hij dus op een zinkend schip, met een langdurig contract, dus het wordt moeilijk om weg te geraken. Ik heb echt medelijden met hem.

29 augustus 2017 om 13:21

Wat betreft je laatste alinea, was het niet zo dat Griezmann juist zelf op het punt stond om naar bv. Man U te transfereren, maar door de transferban besloot om deze transferperiode Atletico trouw te blijven? Ik denk dan ook eerder dat Lacazette anders min of meer zijn vervanger zou zijn geworden.

29 augustus 2017 om 13:29

Goed punt, daar had ik niet meer aan gedacht. Hoewel het lang niet zeker was dat hij zou vertrekken, het was ongeveer 50-50.

29 augustus 2017 om 13:31

Ja erg lastig. Ik snap de redenering van Wenger qua gebrek aan transfers na Kolasinac en Lacazette en ook qua opstelling afgelopen weekend niet...

29 augustus 2017 om 13:32

Ja dat had ook goed gekund. Hoe dan ook een vervelende situatie voor Arsenal, dat de komende jaren juist de verkeerde kant op dreigt te blijven gaan.

29 augustus 2017 om 21:42

Dat ze AOC laten gaan is volledig te begrijpen. Ik hoorde dat die simpele draver een week salaris van 180k afwees? Meteen wegdoen.

Zo enthousiast toen Lacazette kwam maar we houden gewoon niks over. Wenger is een legende maar ik kan niet wachten op de volgende coach

29 augustus 2017 om 12:27

Op zich is deze deal niet slecht voor Arsenal! Sanchez is toch weg volgend haar krijg je er een talentvolle home grown speler bij

29 augustus 2017 om 13:38

Het zit jullie als fans dan ook niet bepaald mee de laatste tijd, Lacazette was dan wel een super aanwinst, maar als je 4 weken later je beste speler laat vertrekken, schiet je er niet heel veel mee op.

Zo kijk ik naar mijn eigen club(voorkeur), en die kunnen zijn spelers niet behouden omdat er op andere plekken op een hoger niveau wordt gevoetbald, en het salarisplafond 3x hoger ligt. Wat dan ook begrijpelijk is maar wel degelijk frustrerend. Arsenal heeft geld genoeg, en betaald ook fantastische salarissen aan spelers en de club speelt ook nog is in de PL. Maar kunnen hun beste spelers ook niet behouden, terwijl het de financielen middelen wel heeft, waar gaat het dan uiteindelijk mis.. ligt dan alles aan Wenger?

29 augustus 2017 om 15:05

Wenger wilt liever een slechte voetballer die naar hem luistert dan een wereldtopper met een eigen mening...

Hopelijk laat Arsenal hem gaan. Hij moet om de titel en in de CL spelen. Arsenal wordt dit jaar weer niks. Niet omdat ik Arsenal haat, maar na 3 wedstrijden staan ze weer 16de en krijgen met 4-0 klopp tegen een club die ik maximaal 3de zie eindigen en zolang Wenger er zit is plek 4/7 de max.

Arsenal implodeert en dat zag gelukkig niemand aankomen...

Als dit gaat gebeuren dan moet Wenger per direct opstappen. Dan is ie al zijn geloofwaardigheid kwijt. Ik hoop dat dat het dan niet meer te houden is, en anders moet de pleuris maar uitbreken wil Arsenal weer gezond worden.

Alexis hoort natuurlijk ook gewoon thuis bij een team als City dat op alle fronten meedoet om de prijzen. Zo een speler wil je gewoon in de CL zien.

Zit het er dan toch aan te komen? Ik dacht dat hij nu wel nog ging blijven omdat er precies geen concrete interesse was, enkel wat geruchten. Voor zowat elke club wel een versterking.
Maar je vraagt je toch af met wat ze bezig zijn bij Arsenal. Sanchez wilt weg, Oxlade is zo goed als weg, Özil wilt ook niet verlengen... en dan haal je amper versterkingen.

29 augustus 2017 om 12:09

Vergeet het naderende vertrek van Mustafi niet..

Sanchez verdient beter dan Arsenal. Als we hem, Mustafi en Ox verkopen hebben we tientallen miljoenen winst gemaakt. Je zou anders verwachten na het slechtste jaar onder Wenger.....zooitje.

29 augustus 2017 om 12:50

Dus jij begint er ook in te geloven dat hij vertrekt? Je was er toch sterk van overtuigt dat hij zal blijven.

Wel dom van Arsenal om hem zo laat te laten vertrekken. Had dit een maand eerder gedaan en je had nog voldoende tijd om te kijken voor een vervanger.

29 augustus 2017 om 13:08

Ik weet niet meer wat ik moet geloven...

30 augustus 2017 om 09:12

Tuurlijk, er zit ook genoeg kwaliteit in de groep. Ik zag iemand zeggen dat ze met deze groep incl Sanchez niet eens top 4 zouden kunnen halen. Dan heb je echt weinig kijk op kwaliteiten of je snapt het belang van goede coaching niet.

Deze groep kan met wat geluk ook zomaar kampioen worden, maar ze moeten ten eerste op de juiste manier het veld in gestuurd worden en dan kan er zomaar wat ontstaan als iedereen naar zijn kwaliteiten speelt. Maar goed, juist de cohesie ontbreekt en er is niemand die er wat aan doet.

Zou echt een aderlating zijn voor Arsenal, helemaal zo laat in de transfermarkt!

En zo beginnen ze weer waar ze een aantal jaar geleden stonden. Arsenal wordt weer een club die haar sterspelers niet kan behouden mede door een egoïstische trainer en eigenaren. In het begin van de zomer dacht je nog dat Arsenal op weg was om aansluitingen te vinden, maar nu moeten ze uitkijken dat ze volgend seizoen geen sterspelers meer hebben. Echt doodzonde voor spelers als Alexis Sanchez en Lacazette.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren