Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Advocaat geeft Sunderland snel duidelijkheid over plannen

Laatste update:

Dick Advocaat gaf bij zijn komst bij Sunderland aan na het seizoen weer te vertrekken, maar nu hij de club voor het hoogste niveau heeft behouden, lijkt hij toch weer te twijfelen. Na de wedstrijd tegen Arsenal (0-0) zei hij dat hij volgende week bekendmaakt wat hij gaat doen en hij kan in ieder geval in het Stadium of Light blijven.

/

“Ze willen dat ik blijf, zeker”, zegt de opvolger van Gus Poyet donderdagavond in gesprek met Sky Sports. “Dat hadden ze een paar weken geleden al duidelijk gemaakt, maar ik moet eerlijk zijn naar mijn familie en de club. Ik ga straks op vakantie en bepaal dan wat ik ga doen. Het is in ieder geval belangrijk dat club niet op dezelfde voet verdergaat als het de afgelopen jaren heeft gedaan.”

“Sunderland speelde ieder seizoen tegen degradatie, maar moet beseffen dat het een grote club met een groot stadion en een grote jeugdopleiding is. Kortom: de faciliteiten zijn top, maar er moet in betere spelers worden geïnvesteerd om sterker te worden. Voorzitter Ellis Short wil een stabiele club in de top twaalf worden, dus zal hij moeten investeren”, aldus Advocaat.

Update 22 mei 17.14 uur - Advocaat geeft Sunderland snel duidelijkheid over plannen
Sunderland wil graag dat Dick Advocaat langer de hoofdtrainer blijft in het Stadium of Light en de coach gaat het daar met zijn familie over hebben. Magic Dick, zoals hij in Engeland wordt genoemd, zal de clubleiding in ieder geval voor donderdag duidelijkheid geven, zo beloofde hij vrijdag op zijn persconferentie voor het treffen met landskampioen Chelsea. Sunderland speelde zich woensdag veilig, door een punt te pakken bij Arsenal (0-0).

Denk jij dat Dick Advocaat bij Sunderland blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toen er een kans bestond dat ze zouden degraderen zei hij dat hij zeker vertrekt en nu denkt hij erover na om te blijven

21 mei 2015 om 20:24

Geef hem ongelijk, is toch ook veel mooier premier league te spelen dan championship. Niet meer dan logisch dat ie eerst zo terughoudend was

21 mei 2015 om 20:35

Salaris bij een PL club is ook hoger, maar dat zal er wel niks mee te maken hebben.

22 mei 2015 om 17:35

Ook, maar denk dat het feit dat je degradeert al voldoende is om er mee te kappen toch? Zeker als dat je plan al was. Een volledig jaar Premier League brengt je dan natuurlijk wel aan het twijfelen.

22 mei 2015 om 17:50

Hey Gijpie, komt ie weer met ze geld zaken.

22 mei 2015 om 18:22

Deze man heeft genoeg geld verdiend! Daar zal t vast nu niet meer overgaan.

22 mei 2015 om 21:07

Het gaat altijd om geld bij Advocaat, de rode draad door zijn carriere, dus nu ook.

21 mei 2015 om 21:26

Ik gun het hem. Hij heeft op korte iets bereikt bij de rode duivels, zeker de omkadering is door hem veel beter geworden. Hoe hij is vertrokken is triest en veel mensen hier kunnen er niet mee lachen maar het is een blijft een goede trainer.

22 mei 2015 om 17:27

Dick wil wel blijven maar ook niet te happig lijken.... is veel te slecht voor je onderhandelingspositie laat dat maar aan Dick over. Sleept hier weer een driejarige ovk uit om vervolgens een half jaar te trainen en dan met een leuke afkoop en matige resultaten een leuke afkoop te krijgen.

22 mei 2015 om 19:10

Is toch niet meer dan normaal? Als je faalt kan je beter je heil ergens anders gaan zoeken. En als je sucesvol bent/ je missie hebt gehaald en je kan aanblijven om daar op z'n minst er over te gaan nadenken?

Ik hoop dat hij blijft. Prachtig om deze man, met zoveel passie en liefde voor het spelletje, te zien langs de lijn. Daar zijn er niet veel van. Een genot om naar te kijken.

Ik zeg dat Dick het moet doen! Ik vond en vind Sunderland altijd al een mooie traditionele Engelse club, en aangezien Dick ze waarschijnlijk behoed heeft voor degradatie zal dit een goeie deal zijn.

21 mei 2015 om 23:07

Sterker nog Dick heeft ze behoed voor degradatie

Geld weer binnen, tijd om te gaan GoldDICKer...

Zonder dollen...
Hij lijkt mij nu op een momemt waarin hij lekker in stapt bij een club voor een paar maand en dan weer vertrekt.

Snel wegwezen daar...

Hoewel Sunderland een mooie club is, vechten ze al jaren elk jaar weer tegen degradatie. Dat laat zien dat er geen goed beleid wordt gevoerd en er niet genoeg kwaliteit rondloopt. Het gaat een keer fout en dan ben jij degene die schuldig is. (kijk maar naar Roda Jc)

Advocaat heeft nu alles uit de spelers geperst en heeft waarschijnlijk geen zin in een langdurig project zoals Sunderland.

Dickie gaat er een eind aan breien denk ik en lekker rentenieren. Hij gaf tijdens de persconferentie na afloop tegen Arsenal aan dat dit zijn laatste klus is als hij niet verder gaat bij Sunderland. Zou me niks verbazen dat hij ook emotioneel was omdat zijn laatste klusje geklaard is.

Hoop dat ie blijft . Mooie tv

Stoppen op je hoogtepunt. Kan alleen nog maar tegenvallen. Voor een plaats in de middenmoot strijden lijkt mij niet echt geweldig.

22 mei 2015 om 20:25

In de BPL is alles geweldig, Sunderland is net als Southampton hoor, alleen the Saints hebben 2 goede jaren achter elkaar gehad. Je weet helemaal niets over de club en de league dus...

Dick blijft zeker, Sunderland is een grote en mooie club, geld is er zeker volgend seizoen een hij kan daar bouwen aan een lekker team.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren