Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: AC Milan lijkt Witsel te moeten vergeten: ‘Het wordt erg moeilijk’

Laatste update:

In de top van de Serie A wordt hard gewerkt om de selectie helemaal op orde te krijgen voor de rest van dit seizoen. Sky Italia bericht dat AC Milan nog bezig is Axel Witsel op huurbasis naar Milaan te halen, terwijl kampioen Juventus pogingen doet Julian Draxler definitief aan zich te binden. Tussen nu en maandagavond moeten de transfers afgerond worden.

/

De markt in de Serie A eindigt maandagavond om 23.00 uur en dus hebben AC Milan en Juventus nog circa 48 uur om orde op zaken te stellen. Milan zou een nieuw bod naar Zenit Sint-Petersburg hebben gestuurd ten bate van Witsel. De Belgische middenvelder wees contractverlenging in Rusland van de hand en wil wel naar San Siro vertrekken. Milan heeft voorgesteld nu meteen 3 miljoen euro te betalen en een verplichte optie tot koop à 22 miljoen euro.

Milan heeft het financieel niet breed en wil de koopsom uitsmeren over vier seizoenen: de vraag is of Zenit daarmee akkoord gaat. Vooralsnog wees de Premjer Liga-club alle biedingen op de 26-jarige Witsel van de hand. Hij heeft nog een contract tot de zomer van 2017 en Milan wil hem nu graag snel halen. Competitiegenoot Juventus doet intussen hard zijn best voor Draxler.

Over hem wordt al weken gesproken met Schalke 04, maar een serieus bod werd er maar één keer gedaan. De Duitsers staan open voor Draxlers vertrek, zolang de gewenste dertig miljoen euro maar op tafel komt. Mogelijk weet Juventus de deal af te ronden op 26 miljoen euro vast en 6 miljoen euro variabel. Met Draxler is al een akkoord bereikt over een vijfjarige verbintenis bij de kampioen.

Update 30 augustus 10.30 uur - AC Milan lijkt Witsel te moeten vergeten: ‘Het wordt erg moeilijk’
Adriano Galliani denkt niet dat Axel Witsel naar AC Milan komt. I Rossoneri schijnen de middenvelder voor drie miljoen en een verplichte koopoptie van circa 22 miljoen te willen huren van Zenit Sint-Petersburg, maar de vicevoorzitter betwijfelt of het gaat lukken. “Ik weet dat de speler graag naar ons toe wil, maar het is voor Milan erg moeilijk om hem te halen. Zlatan Ibrahimovic? Dat hoofdstuk is afgesloten, hij blijft bij Paris Saint-Germain”, aldus Galliani in een interview met Mediaset. In het contract van Witsel staat overigens een gelimiteerde transfersom van honderd miljoen.

Welke club zal meer hebben aan zijn last-minute aankoop?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Milan heeft het niet breed? Werden ze deze zomer niet over genomen door een steen rijke man.

29 augustus 2015 om 21:20

Dacht precies hetzelfde . Die Mr Bee heeft pas nog 100 miljoen erin gepompt en is nog lang niet klaar . Milan heeft Witsel harder nodig dan Juve . Maar bij Juve past hij toch ook prima . Ben benieuwd waar hij heen gaat

29 augustus 2015 om 21:24

Ach joh, ze moeten toch iets erbij zetten ?
Witsel, was bij Benfica een topspeler althans dat vond ik. Verkeerde keuze gemaakt qua sportieve richting natuurlijk. Maar ja, als je gewoon een goeie keuze zou nemen, dan had je het salaris ook was hij nu verdient. Ik denk eerlijk gezegd dat hij met alle respect veel hoger kan dan Milan op dit moment. Lijkt me eerder gezegd niet realistisch om dan deze stap maken maar ja je weet nooit

29 augustus 2015 om 21:54

Op dit moment is Milan misschien niet hoger . Maar qua competitie wel en daarbij is Milan toch een nieuw team aan het bouwen met een paar aardige aankopen . Als ze dan Witsel halen en nog een verdediger kun je jezelf plaatsen voor Europees voetbal en dan volgend jaar doorselecteren en verder gaan met de selectie versterken

Geen Draxler aub, met het geld van Coman moeten we bieden op een gevestigde naam zoals Isco. Dan maar wat meer uitgeven

29 augustus 2015 om 21:24

Draxler komt zo goed als zeker naar Juve volgens vele Duitse en Italiaanse bronnen. Daarbij heeft Juve het wel geprobeerd om Isco te halen maar hij is gewoon onhaalbaar, Real laat hem echt niet gaan. Ook Götze wil dit jaar nog voor zijn plek vechten en daarbij laat Bayern hem echt niet gaan. Verder moet Eriksen 50 miljoen euro kosten en dat is gewoon teveel, ik zou niet zo goed weten wie Juve anders nu nog kan halen die duidelijk beter dan Draxler is. Draxler blijft wel een groot talent dat het al vroeg liet zien op het hoogste niveau, hij kan zowel op 10 als op de flank en is ook Duits international.

30 augustus 2015 om 01:04

Ik ben nog niet volledig overtuigd van Draxler. Misschien een kromme vergelijking maar Balotelli liet het ook zien toen hij jong was, toptalent en international en nu is hij een 'nobody'. Eriksen is te duur, Oscar onhaalbaar en Isco ook. Dat maakt Draxler the best of the rest maar ben nog steeds niet volledig overtuigd helaas..

30 augustus 2015 om 14:18

Lees net dat hij rond is met Wolfsburg

30 augustus 2015 om 19:44

Inderdaad, zo snel kan het gaan op de transfermarkt. Gister zou hij volgens alle bronnen op een haar na rond zijn met Juve en een dag later is hij zo goed als rond met Wolfsburg.

29 augustus 2015 om 21:26

Isco is niet haalbaar dat mag intussen toch wel duidelijk zijn? Het zijn jongens net onder Isco die wel willen komen, Isco is enkel haalbaar als hij geen basisplaats heeft bij Madrid en die heeft hij doorgaans wel. In de winter kunnen we misschien nog eens proberen, dan heeft Benitez misschien zo vaak Bale op 10 gezet dat Isco wel weg wilt.

30 augustus 2015 om 01:09

Ik betwijfel of Isco onhaalbaar is. Het zal zeker niet makkelijk zijn maar Di Maria en Ozil zijn er ook van Real geplukt. En die speelden allebei fantastisch bij Real voordat ze weg gingen. Verder is Isco een topspeler maar ook weer niet onmisbaar zoals Ronaldo en Ramos. Ik denk dat je met de juiste prijs heel veel kan komen. Maar nogmaals, geen makkelijke taak om hem naar Juve te halen.

Naar wat ik las op Dimarzio etc etc is dat Juve met zowel Drax als Witsel bezig is, beiden zijn nodig en dus gewenst.

29 augustus 2015 om 21:32

Maar is Juve dan ook bezig om ze beiden te halen of is Witsel een alternatief?

29 augustus 2015 om 21:44

Echt met beide spelers, zowel over Drax als Witsel zijn onderhandelingen gaande, Witsel voor de controlerende rol op ons middenveld en Draxler als onze 10.

29 augustus 2015 om 22:36

Oh zalig. Wat hoop ik op die scenario. Daar is aan transfergeld en salaris vrij gemaakt met Isla, Coman, Llorente en Vidal.

Khedira moeten we niet op rekenen en Sturaro en Pereyra is te weinig nog voor de ambities die we moeten nastreven.

Oh man. Ik hoop dat ze beiden komen.

Witsel moet naar de Pl of spanje of duitsland. Ik word echt moe van ac milan, dat niks voorstelt.

29 augustus 2015 om 21:26

Of naar Juventus? Juve wilt hem ook erg graag.

29 augustus 2015 om 21:47

Milan wil weer wat gaan voorstellen. Vandaar ook dat dit soort spelers moeten komen. Ik ben ook niet tevreden, maar buitenstaanders kunnen niet ontkennen dat AC Milan gewoon in de CL hoort. Toch? Witsel kan overal heen, maar bij Milan staat hij basis. En hij verdient er goed.

Dit zou een mooie formatie zijn voor Juve. Witsel als Controleur wat hij het beste kan en Marchsio en Pogba als lopers, Draxler als 10 en Dybala en Mandzukic voor de goals.

Buffon
Lichtsteiner
Bonucci
Chiellini
Alex Sandro
Pogba
Witsel
Marchisio
Draxler
Mandzukic
Dybala
29 augustus 2015 om 21:43

Marchisio en Pogba van positie wisselen toch? Verder een prima opstelling. Ik verwacht alleen niet dat Juve Draxler en Witsel zal aantrekken. Hoogstens 1 van beide.

29 augustus 2015 om 21:53

Ja klopt maar heb ze snel snel gemaakt vandaar, bwah ik weet het niet, Juve kan dat wel en het is ook nodig door die blessure van Khedira weer.

29 augustus 2015 om 22:10

Draxler halen en je bent klaar. Vergeet niet dat Pereyra en Asamoah op verschillende psoities uit de voeten kunnen. Wanneer is Khedira weer fit?

Buffon
Lichtsteiner
Bonucci
Chiellini
Alex sandro
Marchisio
Pogba
Cuadrado
Dybala
Draxler
Mandzukic
29 augustus 2015 om 22:53

Khedira is over meer dan een dikke maand normaliter terug.

Witsel zou een uitstekende aanwinst zijn voor Milan. Precies de speler die ze nog nodig hebben.

Draxler blijf ik een heel groot talent vinden alleen het probleem is dat het er nog niet echt uitkomt (mede door blessures). Ik vind het dan ook een risico om hem te halen. Isco is onhaalbaar, Eriksen te duur en gotze wil nog een jaar blijven, maar had dan liever calhanoglu gezien die het op cl niveau wel heeft laten zien. Daarbij vind ik hem beter passen bij Juves systeem dan Draxler en heeft hij een geweldig schot. Draxler is misschien dan wel een groter talent maar met hem neem je wel een groter risico. Laten we dan maar hopen dat dit risico goed uitpakt voor ons Juve

30 augustus 2015 om 11:48

Draxler is imo een goudhaantje. De reden dat t er nog niet geheel uitkomt, is het algemene niveau van Schalke. Hoe goed je ook in potentie bent, je zal op den duur aanpassen op het niveau van het team.

Wanneer je een overgang maakt van niveau b naar a, je zult op een gegeven moment excelleren.

Zie Suarez als voorbeeld. Bij Groningen een leuke smaakmaker voor de Eredivisie, bij Ajax de beste speler van de competitie, bij Lpool smaakmaker in de BPL en bij Barcelona absolute wereldtop.

Al met al zal de Oude Dame goed doen als ze Draxler binnenhalen.

Voor Witsel moet je gewoon doorpakken, al je ziet hoe vaak die De Jong tegenwoordig te laat komt... Witsel brengt rust, balans, controle en voetballende kwaliteiten met zich mee, ik snap niet dat er niet meer clubs achter Axel aanzitten, enige nadeel dat hij heeft is dat hij soms het spel enorm vertraagt.

30 augustus 2015 om 11:54

Witsel zal in verhouding met zijn leeftijd en salariseisen/transfersom vaak niet keuze A zijn, maar meer een alternatief. Dit door zijn overstap naar Zenith op jonge leeftijd. Andere clubs weten dat Zenith en vergelijkbare clubs winst maken niet als prioriteit zien, waardoor ze in eerste instantie een zeer hoog bedrag zullen eisen.
Ook bij Milan vermoed ik dat hij niet op nummer 1 van het boodschappenlijstje stond. Het is meer een kwaliteitsinjectie op de laatste dagen van de transfermarkt.

30 augustus 2015 om 11:56

Als toevoeging: Om potentiele kopers af te schrikken

Laat Juve Witsel dan maar binnenhalen aangezien Khedira out is, Olympique Marseille wilt Isla en De Ceglie huren en hopelijk komen ze eruit. Draxler hoef ik niet, vind dat een te groot risico. Als het goed is zal ook elk bod op Pogba afgewezen worden, Juve zal geen belangerijk schakel meer van de hand doen.

30 augustus 2015 om 11:05

Witsel schijnt plan B te zijn voor ons, mocht Draxler niet komen. Om eerlijk te zijn hoop ik dat we voor Witsel gaan in plaats van Draxler. Het middenveld is meer aan versterking toe dan een nummer 10, vorig jaar ging dat ook prima. Met de komst van Cuadrado en Dybala hebben we toch twee creatieve spelers.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren