Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

United wilde Ibrahimovic al eerder: ‘Maar hij zat steeds bij topclubs’

Laatste update:
/

Mike Phelan, momenteel interim-manager bij Hull City, neemt het zaterdag op tegen zijn oude werkgever Manchester United. De trainer, van 1999 tot 2013 werkzaam bij the Red Devils, moet een manier zien te vinden om Zlatan Ibrahimovic af te stoppen. De Zweedse spits speelt sinds deze zomer op Old Trafford, maar was in de tijd van Phelan al in beeld bij United.

De 34-jarige spits speelde voor Ajax, Juventus, Internazionale, AC Milan, Barcelona en Paris Saint-Germain. Deze zomer vertrok hij transfervrij naar Manchester United. “Hij was vaak op onze radar. Maar hij was op zijn top en zat bij topclubs”, zegt Phelan tegen de Manchester Evening News. Ibrahimovic bleek niet haalbaar. “Ook al was het Manchester United.”

“Dit soort spelers kun je wel in het vizier hebben, maar dat wil niet zeggen dat je ze altijd kan krijgen. De besten zitten bij de beste clubs, dus het is moeilijk om tot een deal te komen”, aldus Phelan. Ibrahimovic tekende deze zomer voor een seizoen bij Manchester United. In zijn eerste twee competitiewedstrijden was hij trefzeker.

Wordt Zlatan Ibrahimovic dit seizoen topscorer van de Premier League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zegt hij nou dat United geen topclub is? Aan de titel te zien. Maar natuurlijk, Zlatan is een wereldtopper (geweest, maar nu nog steeds) waarvan ik blij ben dat hij in de PL te bewonderen is. Ook al is het bij de verkeerde club !

26 augustus 2016 om 09:39

Nee, dat zegt hij niet.

26 augustus 2016 om 10:10

Nee, hij zegt dat Zlatan altijd al bij hele grote clubs zat en dat spelers bij hele grote clubs lastig weg te halen zijn, ook al is het Manchester United die het probeert.

26 augustus 2016 om 10:34

Hij zegt niet dat Man U geen topclub is want daar kan niemand omheen. Dat is het wel. Alleen het zegt wat wel over de statuur van United de laatste jaren. Het is zeer minder geworden dan voorheen. Maar trekt nu weer bij met de komst van twee topspelers en gelijk de twee topverdieners in de PL. Sterker nog de top drie topverdieners van de PL zijn united spelers.

26 augustus 2016 om 11:57

Jongens.. dat snap ik ook wel. Maar de titel insinueert anders. In de tekst zie je dat hij inderdaad niet daarop doelt. United is altijd al groot geweest, samen met Liverpool en Arsenal de grootste clubs van Engeland.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren