Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

‘United wil grootverdiener slijten en is bereid elf miljoen euro mee te geven'

Laatste update:

Manchester United wil Harry Maguire komende transferperiode heel graag van de hand doen, zo meldt de Daily Mail. Volgens het Engelse dagblad is de club van trainer Erik ten Hag zelfs bereid om de centrale verdediger meer dan elf miljoen euro mee te geven, als hij maar vertrekt. Maguire verdient momenteel 200.000 euro per week op Old Trafford en neemt daarmee een flinke hap uit het salarisbudget van the Reds.

Maguire, die nog steeds aanvoerder is bij United, werd in de zomer van 2019 voor maar liefst 87 miljoen euro overgenomen van Leicester City. Zijn waarde wordt momenteel geschat op nog slechts dertig miljoen euro, waardoor United, mochten ze hem verkopen, sowieso een flink verlies zal draaien. Zijn contract in Manchester loopt nog door tot medio 2025. Vooralsnog is niet bekend of er al een club zich heeft gemeld voor Maguire.

De 55-voudig international van de nationale ploeg van Engeland kan dit seizoen niet rekenen op een basisplaats onder Ten Hag. De Haaksbergse oefenmeester verkiest centrale verdedigers Raphaël Varane, Lisandro Martínez en Victor Lindelöf boven Maguire. Ook Luke Shaw, die van nature een linksachter is, wordt door Ten Hag eerder in het centrum geposteerd dan de dertigjarige aanvoerder. Maguire stond dit seizoen slechts acht keer aan de aftrap van een Premier League-duel.

United zou zelfs al een vervanger voor Maguire op het oog hebben. Mocht het lukken om de grootverdiener te slijten, zal Kim Min-jae de overstap van Napoli naar the Red Devils moeten maken, zo meldde Foot Mercato-journalist Santi Aouna eerder deze maand. De Zuid-Koreaanse mandekker heeft een afkoopclausule van vijftig miljoen euro in zijn contract staan. United zal dan wel snel moeten handelen: de clausule geldt alleen voor de eerste vijftien dagen van juli.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zet hem bij een West Ham of iets dergelijks en het gaat gewoon goed lopen. Van die jongen is ook een karikatuur gemaakt, maar een slechte verdediger is het ook niet. Gewoon niet gemaakt voor een topclub.

1 juni 2023 om 10:51

Dat inderdaad!

Hij zou perfect passen bij een subtopper of iets dergelijks.
Bij een topclub word toch meer gevraagd dan alleen schoffelen en de bal wegrossen.
Dat schoffelen en de bal wegrossen kon hij als de beste, alleen heb ik t gevoel dat nu zijn zelfvertrouwen beneden 0 is. Daardoor heeft hij zelfs moeite met schoffelen en de bal wegrossen.

Zo zie je maar weer. Ook voetballers zijn mens.

1 juni 2023 om 11:02

Maguire is nu eens echt een speler die gebroken is door alle negatieve aandacht inderdaad. Mensen staan er ook niet bij stil wat dat met zo een kerel doet.

1 juni 2023 om 11:10

Manolev werd in Nederland (lees: door vd Gijp) kapot gemaakt en gaf later ook toe er klaar mee te zijn. Maguire wordt internationaal gekleineerd en vrijwel iedereen lacht erom.

Gewoon een prima verdediger die eenmaal met het United shirt aan direct een last voelt, laat staan met de captain armband. Bij Engeland doet hij het eigenlijk altijd prima.

1 juni 2023 om 11:30

Wat vd Gijp ooit eens zei: Bij een subtopper kijken ze naar wat je kan, bij de absolute top kijken ze naar wat je niet kan.
Soms komt hij met zinnige uitspraken....

1 juni 2023 om 10:56

Mee eens, heeft echt wel goede dingen bij Leicester laten zien. Aan die hoge transfersom kan hij ook weinig aan doen en daar wordt hij wel op beoordeeld. Al heb ik hem wel dingen zien doen die echt onbegrijpelijk waren. Benieuwd welke club het uiteindelijk wordt en hoe hij het daar gaat doen.

1 juni 2023 om 11:19

Echt he. Bij Engeland presteert hij wel goed, toch wel bijzonder.

Kijk voor de gein even zijn debuut voor United terug. Mensen dachten toen dat het echt een hele grote zou worden... Pijnlijk.

1 juni 2023 om 11:21

misschien is het ook handig voor Maguire om een ander competitie te proberen, aangezien hij als meme word behandeld in de premierleauge. ik zou nu 1,2,3 niet weten wat voor een club, maar misschien wel italiaanse compentitie

1 juni 2023 om 11:27

Italië zou perfect kunnen zijn. Als je ziet wat smalling daar doet dan moet dat Maguire ook wel lukken.

1 juni 2023 om 11:35

jaa dat is idd waar ik op doelde :
ook kan je daar op een of andere manier altijd wel opbloeien, en zeker als verdediger. Maguire in een gucci pak haha

1 juni 2023 om 11:33

Dat karikatuur heeft ie echt van zichzelf gemaakt hoor.. heeft juist heel lang hand boven ze hoofd gekregen. Soort van de hoorn van united.

1 juni 2023 om 14:37

Karikatuur? Ik heb echt nog nooit een CV zoveel fouten zien maken. Compilaties zijn echt absurd. Dit is echt een drama speler die over het veld loopt alsof het Beckenbauer is. En dan zitten wij in NL te zeuren op van Dijk, maar dan lees ik hier dat mensen Maguire een subtopper vinden, hahahaha.

1 juni 2023 om 16:53

Tja, het grote probleem is zijn prijskaartje ( salaris). Dan verwacht men een top-verdediger en dat is hij bij lange na niet. Gewoon een redelijke PL-verdediger die in vorm wat bovengemiddeld is, maar meer ook absoluut niet. Door het verwachtingspatroon, de kritiek en de daar bijkomende druk was wel duidelijk te zien dat het wat met zijn zelfvertrouwen gedaan heeft.

Maguire is de laatste jaren een beetje symbool gaan staan voor de voetballer die er helemaal niks van kan. Kan iemand die wekelijks Premier League volgt en vele wedstrijden van hem heeft gezien bij Engeland, vertellen waarom United ooit zo veel voor hem heeft willen betalen? Wat zijn zijn belangrijkste kwaliteiten en welke club is zijn niveau? Is 30 miljoen een marktconform bedrag voor hem?

1 juni 2023 om 10:33

Ik volg de PL en zie wekelijks zowat alle wedstrijden live, maar ik kan het je ook niet vertellen. Daarbij, kan iemand mij/ons uitleggen waarom Utd zoveel geld heeft betaald voor Sancho, Antony, Martial etc etc. en zulke gigantische salarissen uitkeert aan diezelfde spelers?

1 juni 2023 om 10:59

@Samcro, nou er word veel betaald en gigantische salarissen uitgekeerd omdat de spelers anders niet zouden komen. United moet/moest van ver komen, en daar moet je dan altijd stevig voor betalen

1 juni 2023 om 11:12

Je snapt denk ik niet helemaal wat Samcro bedoelt, beste Raiss.

1 juni 2023 om 12:15

En dan vergeet je Wan Bissaka, een houten klaas die 56 miljoen heeft gekost, een speler die iedere club bovenin transfervrij nog niet eens had overwogen, maar hij verdedigt zo 'goed'. Ze hebben daar in de afgelopen tien jaar nog meer uitgegeven dan City volgens mij.

1 juni 2023 om 14:06

United is sinds woodward gewoon een drama aan de onderhandelingstafel en dat is nooit opgelost. Wat echt apart is, want aan de commerciele kant kon die woodward er echt wat van. Heeft zo vreselijk veel geld binnengehaald, zelfs ondanks de uitblijvende sportieve prestaties. Maar bij haast elke transfer worden ze helemaal leeggetrokken.

1 juni 2023 om 14:09

Raiss. soms zal dat vast zo zijn, maar soms heb ik echt de indruk dat ze het gewoon uitdelen. Blind, donny, jones, rojo, bailly etc kun je toch wel voor minder dan een ton per week of zo vastleggen bij zo'n grote club? In ieder geval bij een eerste contract. Vaak zijn ze zelfs de enige club in de markt voor een speler. Dan nog gebeurt hetzelfde.

1 juni 2023 om 16:58

@raiss. - Het feit dat ze zoveel voor die spelers hebben betaald, is de hele reden dat ze nu van ver moeten komen. Geen club ter wereld heeft zoveel geld zo goed als verdampt als Manchester United in de afgelopen 10 jaar.

1 juni 2023 om 10:33



Zijn belangrijkste kwaliteiten zijn gewoon puur verdedigen bij een team dat niet aanvallend speelt, en vervolgens de bal naar voren janken. Zodra die verder dan 20 meter van z'n keeper afstaat is het een gevaar in je team, maar bij een verdedigende middenmotor of subtopper kan die echt weer een geweldenaar in de verdediging worden.

Die 70 miljoen was natuurlijk puur omdat die bij Leicerster echt ijzersterk was. Maar ook daar was die aan de bal al niet sterk, maar verdedigend wel erg goed.

1 juni 2023 om 11:20

Maguire zijn voetballende kwaliteiten waren bij Leicester ook ver boven de norm hoor. Alleen bij United, helemaal onder het spel wat Ten Hag wil spelen, valt hij ver door de mand.

1 juni 2023 om 11:56

Voor een verdediger van Leicester was zn passing inderdaad gewoon erg goed, maar voor een (aanvallende) topclub was ook dat niveau al te laag.

1 juni 2023 om 12:08

Achteraf is makkelijk praten, want bijvoorbeeld City (en Pep dus) wilde hem heel graag hebben. Het ging zelfs tussen United en City. Of we zijn keihard bespeeld door Pep, maar het zegt wel iets dat hij ook naar City kon.

1 juni 2023 om 12:11

Het mooiste waren nog de United fans die in zijn eerste seizoen riepen dat die zo goed aan de bal was en gigantisch sterk was in de passing. En dat waren er een hoop kan ik je vertellen, maar die zie je nu niet meer.

1 juni 2023 om 12:20



Achteraf is mooi wonen inderdaad. Maar kraanvogelaar vroeg om de kwaliteiten van hem, en die beschreef ik ;-) Dat is zowel op basis van zijn periode bij Leicester als bij United.

Overigens is de passing niet het grootste probleem voor hem denk ik als die op meer dan 20 meter van z'n goal speelt, het is meer dat die dan verdedigend ook tekort komt. Maar daarvoor heb ik eigenlijk te weinig van hem gezien bij United.

edit: Misschien is het meer dat die het lastig vind om goed op te bouwen, dan dat z'n passing slecht is. Wellicht dat die dan gewoon teveel twijfelt oid, want bij Leicester was z'n passing inderdaad gewoon heel prima. En bij een aanvallende speelstijl zijn de centrale verdedigers vaak enorm belangrijk in de opbouw.

1 juni 2023 om 12:26

Feno, laten wij het nou niet hebben over anderen die vooraf iets roepen dat achteraf complete onzin blijkt. Ik denk dat wij -en dan vooral jij - daar beter stil over kunnen blijven.

1 juni 2023 om 10:44

Maguire speelde zeer solide bij Leicester in een compacte verdediger. Hij is groot en sterk en kan met de bal naar voren rushen. In het verleden had hij ook goede passing statistieken. Ik denk dat hij veel meer kan dan hij nu liet zien bij United. Zal deels ook met vertrouwen te maken hebben.

1 juni 2023 om 11:07

Bij Leicester speelde Maguire goed. Met de kont in eigen 16 ballen weg koppen en rammelen. Daar is hij goed in. United had toen onder OGS een cv hard nodig en aangezien OGS op dezelfde manier speelde was voor hem een aantrekkelijke speler. Mede doordat Maguire Engels is, is zijn waarde dan ook veel hoger dan als het bijv. een Nederlander was.Daarbij kan United totaal niet onderhandelen.

United betaald de laatste jaren sowieso teveel geld voor spelers. Maguire, Sancho, Antony, Casemiro, Wan Bissaka....noem maar op. Omdat ze het waard zijn laat ik in het midden. Maar dit komt gewoon door het slechte beleid van de club. Ook door te hoge salarissen te geven om de spelers naar United toe te halen. Dit allemaal omdat er geen mensen in het bestuur zitten die iets van voetbal kennis hebben. Er wordt alleen vanuit een financieel oogpunt gekeken en niet sportief

Doorom werd bijv. het contract van Phil Jones jaren gelden verlengt met hoog salaris, om hem voor veel centen te kunnen verkopen. Alles om te proberen geld te verdienen maar niet gekeken wat sportief het beste is.

1 juni 2023 om 11:20

Vergeet niet dat Maguire kon kiezen tussen City en United. Beiden hadden een bod voorbereid maar we hebben City een groot plezier gedaan.
Hij heeft 2 jaar geleden nog een redelijk goed seizoen gespeeld maar vorig jaar is hij gewoon door het ijs gezakt.

1 juni 2023 om 14:02

Dat zegt niet zo heel veel. City heeft onder pep, en zelfs ervoor, ongeveer elke verdediger gekocht die 3 goede wedstrijden gespeeld had totdat ze per ongeluk een paar goede te pakken hadden.

Voor 20 miljoen willen clubs als Everton en West Ham vast wel oppikken

1 juni 2023 om 11:34

Volgens mij betaalde Everton destijds iets van 40 miljoen voor Mina en 35 miljoen voor Keane. Beide spelers waren weliswaar toen veel jonger, maar hadden echt niet de ervaring die Maguire nu heeft. Bovendien is Maguire ook gewoon een goede captain. Ik denk dat salaris het grootste probleem is zoals de titel het al aangeeft. Een transferssom zal denk ik niet zoveel problemen opleveren aangezien alle Engelse ploegen ver kunnen gaan in hun transferbudget.

Als je kijkt welke verdedigers rondlopen bij de ploegen in het rechter kolom dan is Maguire een versterking voor hun.
Ze kunnen ook makkelijk 30-50mil op tafel leggen.
Het spel zal hem ook passen. Verdedigen in je eigen 16, niet proberen uit te voetballen en hoog te spelen.

Weet iemand wanneer het hoger beroep gaat spelen over die uitspraak na die vechtpartij op Mykonos? In een bericht van november 2022 lees ik dat dat nog speelt, maar dat Maguire zich geen zorgen maakt over de afloop omdat hij onschuldig beweert te zijn. Zijn eerste straf was 21 maanden voorwaardelijke celstraf, bestaat er een kans dat hij tot een voorwaardelijke straf wordt veroordeeld in hoger beroep?

Prima speler, alleen niet voor een topclub. Natuurlijk is er veel te veel betaald voor deze speler, maar daar kan hij zelf ook niks aan doen.

Je verlies nemen en door selecteren.

Bij een club die wat meer achterover leunt kan hij prima mee. Grote sterke speler, alleen aan de bal beperkt.

Ten Hag heeft hem afgeschreven. Maguire lacht zich dood. Geld mee en wellicht weer een club met toekomst.

nooit wat van begrepen dat hij duurder is dan Virgil

Hoe hebben ze deze jan-jurk nou ooit voor zoveel geld kunnen kopen ? Maar goed inderdaad die gozer van Napoli halen die is een klasse of 7 beter dan Maguire

Wordt tijd dat ze hem "weggooien", deze onwaardevolle speler. Had hem al een jaar of twee in de verkoop gedaan als het aan mij ligt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren