Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

United-supporters richten woede op Ferguson na dreun in stadsderby

Laatste update:

Manchester United won van Olympiacos en West Ham United en hoopte de boel weer op de rit te hebben, maar dinsdagavond ging het weer helemaal mis tegen Manchester City. De regerend landskampioen kreeg op Old Trafford een dreun van de buurman (0-3) en de supporters zijn het rampseizoen van United helemaal zat. Zij richten hun woede echter niet alleen op Moyes.

/

Tijdens de wedstrijd tegen City riepen fans van United boze leuzen over Sir Alex Ferguson, die Moyes volgens de aanhang heeft opgescheept met een waardeloze selectie. United werd vorig seizoen nog kampioen van Engeland, maar staat momenteel zevende in de Premier League. Op Old Trafford hangt een spandoek met de tekst 'the Chosen One', een eerbetoon aan Moyes, maar stewards moesten er dinsdagavond voor zorgen dat deze banner niet naar beneden werd gehaald door boze fans (zie foto).

Moyes moest na afloop van de verloren derby toegeven dat het niet goed genoeg was geweest wat zijn ploeg had laten zien. "We speelden tegen een erg goede ploeg", zei de oefenmeester. "City haalde het niveau wat de standaard moet worden voor ons. Zeker in het eerste kwartier kwamen we er niet aan te pas. We zullen onszelf moeten verbeteren."

Sir Alex Ferguson heeft een slechte selectie achtergelaten voor David Moyes

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ferguson is met dit elftal wel kampioen geworden dus die pol slaat nergens op

26 maart 2014 om 09:39

Hahahahaha wat een onzin zeg!!! Ferguson is met dit team kampioen geworden!! Wat een bananen zeg!!

26 maart 2014 om 10:19

Ja een seizoen terug. Reageer eerst als je de feiten weet. Verlder jaar werden ze kampioen en moyes heb mata er nog bij gekregen en die belg

26 maart 2014 om 10:39

Hij heeft toch gewoon gelijk? Exact dezelfde selectie met nog een paar aankopen erbij ook. Maarja meneer moyes moest zonodig zijn hele staf meenemen en de hele speelstijl omgooien, dat is vragen om problemen.

26 maart 2014 om 11:17

Vorig seizoen is niet met dit seizoen te vergelijken. Vorig seizoen stond United 4 punten achter Chelsea alvorens Chelsea-Manchester United gespeeld werd. In die periode kreeg JT zijn straf en vervolgens had Clattenburg de hoofdrol in die wedstrijd, meteen daarna kakte Chelsea in, met als gevolg ontslag van de trainer, die wedstrijd was buiten de uitslag van enorme waarde, de pers zocht Chelsea op, de racisme zaak Clattenburg werd uitgemeten, alles draaide om Chelsea. United jhad alle rust en ging in die periode een gigantische slag slaan, met een aantal keren Fergie Time, de wonder die onder Moyes steeds niet lukt, wanneer United 2-0 achter staat is het nu afgelopen, terwijl bij Ferguson iedere duel echt 90 minuten duurde.

City kreeg ook een aantal tikken te verwerken, Balotelli die op de vuist wou met Mancini, Nasri die constant onder druk van de media lag en nog een heleboel zaken.

Nu zijn de rollen omgedraaid, iedereen is lovend over City en Chelsea en als ze het over die clubs hebben gaat het vaak over de trainers, niet over de spelers, totaal geen druk dus op de groepen, terwijl United helemaal afgemaakt wordt in de media, die druk kunnen ze blijkbaar niet aan. Dit is ook een fenomeen die je bij Arsenal heel vaak ziet. Ze draaien altijd geweldig tot ze een topduel verliezen en vervolgens duikt de media erop met vollop kritiek op Wenger, meestal winnen ze de wedstrijd(en) daarop ook niet of niet gemakkelijk.

In Engeland is de druk van de media gigantisch belangrijk en dat maakt Mourinho bijv. zo groot. Mourinho heeft zoiets van schrijf over mij, haat mij, dan praat je namelijk niet over mijn spelers.
Er viel genoeg te praten over Chelsea dit seizoen, maar je hoort helemaal niks

26 maart 2014 om 12:26

Ja jij praat onzin. Ferdinand, vidic, evra over the hill. Jones smalling cleverley wellbeck niet goed genoeg. Scholes gestopt ..vergeet niet dat hij een paar keer wedstrijden heeft beslist. Giggs de ene keer laat hij het wel zien en dan weer niet. Januzaj is wisselvallig. Vpersie veel geblesseerd. Rooney was ook een tijd onzichtbaar sinds zijn nieuwe contract rent hij weer wat harder. En zo kan je wel doorgaan. Ferguson is op het juiste moment gestopt en heeft echt het maximale eruit geknepen. Doet me denken aan mourinho icm inter nadat hij weg ging storte het ook in elkaar.

26 maart 2014 om 10:33

Ferguson is misschien met dit elftal kampioen geworden, maar Moyes heefy te maken met heel veel meer blessures en dipjes van sommige spelers. Ook schijnen veel mensen te vergeten hoeveel de concurrentie zich versterkt heeft op zowel het gebied van nieuwe spelers als trainers.

26 maart 2014 om 10:55

De concurrentie versterkt zich elk jaar, ook volgend jaar zullen de meeste ploegen weer spelers kopen, zeker clubs als city en chelsea. Bovendien is dat geen excuus want Manu haalt een belabberd niveau.

Ik ben het deels eens met de gangbare gedachte hier, dat Ferguson met deze selectie kampioen is geworden. Ik ben wel van mening dat de ploeg altijd al n beetje degelijk oogde, er zat nooit echt veel voetbal in. Bovendien zijn sommige spelers gewoon op hun retour, waardoor bijvoorbeeld de verdediging een stuk zwakker is dan vorig jaar.

Ze hebben misschien wel deels gelijk, maar om dat zo over te brengen is schandalig en respectloos. Iedereen die nu komt met ja deze selectie werd vorig jaar wel kampioen. United heeft een relatief gezien oude selectie, die zijn allemaal duidelijk een jaartje ouder geworden. Ferdinand, Evra, Vidic, Carrick die kunnen gewoon echt niet meer mee. Waar Arsenal van een jonge defensie nu juist een wat stavielere defensie heeft gekregen, die jongens groeien, worden meer ervaren dan neem ik Arsenal als voorbeeld. Iedereen heeft zich goed versterkt, United met Fellaini en mata maar Mata gaat pas echt renderen als er goeie cm's achter hem staan. Wat ik wil zeggen is United is misschien wel licht achteruit gegaan qua kwaliteit waar de rest gewoon vooruit is gegaan. In de zomer moeten we proberen het gat dicht te maken.

26 maart 2014 om 09:59

Het feit dat United vorig seizoen kampioen is geworden lag er gewoon aan dat de concurrentie toen behoorlijk slecht was. Ze verspeelden allemaal punten tegen kleine clubs, waardoor ze zichzelf al vrij vroeg uitschakelden in de titelrace

26 maart 2014 om 10:21

Altijd wijzen naar de concurrentie. Laat ik je wat nieuws vertellen zonder misstappen van de concurrentie word je nooit kampioen dus het is niet zo gek hè?

Dat United vorig jaar al verre van stabiel was klopt, echter toen werd er nog een hoop verbloemd door een topscoorder in de selectie. Dit jaar valt het net niet en begint het mindere spel direct op te vallen.

De verdediging wordt te oud. Vidic en Ferdinand waren 3 jaar geleden top, nu worden ze elke dag wat minder en dat begint zich af te tekenen. Evra is ook niet meer de jongste. Rafael begint wat stuntelig te lijken, maar de bluf lijkt er niet meer te zijn met zulke spelers er om heen.

Echter wat ik niet snap, Felliani, Kagawa, spelers die van afstand een doelpunt kunnen maken spelen niet of nauwelijks. Mata wordt de hemel ingeprezen, maar die brengt het ook nog niet. Januzaij terug val, niet vreemd overigens. Valencia en Young zijn niet het niveau dat United moet nastreven. Giggs is een levende legende, maar niet meer het niveau dat zou moeten. Cleverly kan je er best bij hebben, maar die moet niet de creatief vormgever zijn.

De selectie is compleet uit balans, dat was vorig jaar in mindere mate ook al zo. Dus Ferguson had er al op in moeten springen, deels doordat hij Kagawa haalde al gedaan, maar die maakt het niet waar of mag het niet waar maken.

26 maart 2014 om 10:35

Dat is toch juist hoe iedereen kampioen wordt of ben ik nou gek?? En met alle respect maar City en Chelsea hadden vorig jaar toch echt meer kwaliteit in de ploeg dan UTD.

26 maart 2014 om 15:31

Wat je zegt over de spelers is eigenlijk voor een groot deel onzin. Spelers als Vidic, Ferdinand en Evra waren vorig seizoen gewoon stabiele krachten, wil je nu zeggen dat ze in 1 seizoen 10 keer minder zijn geworden? Mata die het niet brengt is een grapje zeker. Het verwachtingspatroon waar die jongen aan moet voldoen is gewoon veels te hoog. Hij heeft in een verschrikkelijk slecht United gewoon al 5/6 assists gegeven terwijl hij niet eens op zn originele positie speelt. Giggs heeft zeker nog wel het niveau wat United hoort na te streven, het enige probleem is dat hij niet meer week in week uit 90 minuten kan spelen. Elke wedstrijd die hij dit seizoen heeft gespeeld behoorde hij tot de betere spelers van Man Utd. En het is ten slotte gewoon een feit dat de concurrentie vorig jaar een stuk zwakker was dan dit jaar. City & Chelsea lieten vorig jaar regelmatig punten liggen tegen de Fulhams & Norwich City's van de competitie. Dit jaar winnen ze dit soort wedstrijden gewoon. Liverpool bijvoorbeeld was vorig seizoen soms echt drama, dit seizoen zijn ze fantastisch en spelen ze naar mijn mening het beste voetbal in de Premier League. United loopt momenteel gewoon enorm achter op de concurrentie en ze moeten komende zomer (net zoals Chelsea & City vorige zomer) investeren om weer mee te kunnen doen om de titel

Dit is wel heel zwak van de supporters om te zeggen dat Ferguson Moyes opscheept met een slechte selectie.
Ferguson is vorig jaar nog kampioen geworden met dit team, Minus Mata en Fellaini.

Moyes is gewoon niet goed genoeg voor United, Maar net als Ferguson moet hij tijd krijgen want in de eerste 2 jaar toen Ferguson bij United kwam ging het ook niet super goed en was er een ongeveer dezelfde plek, en uiteindelijk heeft hij een standbeeld nu voor het stadion.

26 maart 2014 om 12:17

Afgelopen 2 seizoenen werd United vroegtijdig uitgeschakeld in de CL dus zo onwaar is het niet, Sir Alex kan gewoon makkelijker van wat kleins iets groots maken

Selectie is inderdaad niet best meer, maar een oude trainer is niet verantwoordelijk voor de selectie van zijn opvolger. Het bestuur had dit tijdens de zomer moeten inzien en dat slechts 1 fatsoenlijke aankoop niet goed genoeg was. Moyes heeft een negatieve samenloop van verschillende omstandigheden.

Moyes moet zowiezo beter dan doen met deze selectie. De titel is te hoog gegrepen maar meedoen voor plek 4 is zeker een must.

Dikke onzin dat de selectie zoveel kwaliteit ontbeert. Dan heeft Ferguson dus jaren wonderen verricht?

Als manchester united volgend jaar niet met deze selectie gaat spelen dan weet ik het ook niet!

En wat mij iriteerd ook is je ziet dat rooney in de spit zich beter voelt dus volgend seizoen moet utd gwn 4-1-3-2 spelen zodat iedereen tevreden is sjonge jonge!

Gea
Rafael
Mangala
Jones
Coentrao
Fellani
Pastore
Kroos
Mata
Rooney
Persie
26 maart 2014 om 09:36

Mangala en Kroos vind ik top aankopen, maar Coentrao en Pastore begrijp ik niet.
Die redden het nu ook niet. Pastore komt nog af en toe in het veld, maar Coentrao speelde pas 7 officiële wedstrijden voor real dit seizoen waarvan 1 inval beurt.

Daar ga je in Engeland toch ook niet blij van worden lijkt me. Verder vind ik het doodzonde dat je in deze opstelling mata weer aan de zijkanten moet zetten. Als je dan toch 40/50 miljoen aan een middenvelder uit wil geven, koop er dan eentje voor een positie die niet gevuld is.

26 maart 2014 om 09:48

Je moet zo zien dat ze bij utd wel een kans zouden krijgen en ik weet dat pastore en coentrao kunnen voetballen. Als ze zo slecht waren zouden ze geen Internationals zijn van hun land he... Pastor die heeft gwn teveel goeie spelers om zich heen waardoor hij geen kans krijgt, het is een beetje een mata geval kan ook heel goed voetballen maar andere kregen de voorkeur. Coentrao precies het zelfde marcelo is jarenlang een vaste speler bij real die gaan ze ook niet zomaar opzij zetten. dus ik denk dat ze een hele goede toegevoegde waarde zullen zijn voor utd. En mata jaa wat zal ik zeggen...... ik weet dat hij een AM is en ik weet dat hij het op de flanken ook goed doet maar als je hem op de AM neer gaat zetten dan kan je kroos niet halen en moet je een speler hebben die op de linkerkant neergezet kan worden en tegenwoordig zijn er niet zulke goeie spelers voor de flanken want die zijn allemaal bij een topclub beland.....

26 maart 2014 om 10:17

Ja ze zullen wel de kans krijgen dan. Coentrao zou nog een mogelijke vervanging kunnen zijn van Evra en die krijgt nog een WK om zich te laten zien.
Pastore echter, is wel een international, maar de laatste keer is ook 2011 geweest. Daarna niet meer opgeroepen.

En je moet, als je Mata hebt, geen 50 miljoen uitgeven aan een Kroos. Haal dan voor 50 miljoen Reus of Draxler of ga naar Barcelona voor Pedro of Sanchez, ga voor Turan, Griezman, Lavezzi, Guadrado, El Sharaawy...
Allemaal spelers die haalbaar zijn, ongeacht waar ze spelen.

Er zijn zat spelers te halen voor minder dan 50 miljoen, die gewoon een versterking zijn, op de flank het beste uit de voeten komen en waardoor je Mata gewoon op zijn plek kan laten spelen. Zeker een speler als Turan zou gewoon heel goed zijn voor united.
Maar ik ben er echt op tegen om een speler te halen, waardoor je aan andere speler weg moet zetten. Je zag hoe Cazorla reageerde qua niveau toen Ozil kwam en hij naar de flank moest. Waarom zo'n zelfde gok nemen.

dit kan toch zo niet langer het word met de week slechter!

Er moet echt iets veranderen dit is gewoon triest ! ik denk dat t alleen maar erger word!

Want van Persie zou ook in de belangstelling staan van City Real en Bayern ! en dan kunnen ze echt niets meer !

Er staat een te oude selectie iedereen vind dat er veel kwalteit staat is echt redelijk gestoord!

Carrick over de hil Nani over de hil Ferdinnand over de hil en ga zo maar even door er is echt weinig kwaliteit in mijn ogen!

United moet in de zomer echt een paar jonge spelers aantrekken!

Vergeleken bij vorig seizoen mis je scholes en andersen. je hebt Januzaij, Fellaini en Mata erbij gekregen.
Van Persie is lichamelijk om zeep geholpen door Moyes.
Carrick is natuurlijk vervelend dat je die mist. Maar de selectie is niet anders als waar ze vorig seizoen kampioen mee werden. Maaar waarom stond het vorig seizoen wel goed en nu niet.
Spelers kunnen mindere periode kennen, maar het niveau wat nu bereikt wordt is schrikbarend. soms. En je kan me niet vertellen dat alleen de spelers daar schuld aan hebben.

26 maart 2014 om 09:35

Maar kijk hoe de rest zich heeft gesterkt, het is sowieso zijn eerste jaar dus een overgangsjaar. Want na 27 jaar een nieuwe coach hebben is niet niks. Dan nog heb je te maken met talloze blessures die niet door hem komen, zit niet mee etc. 7e plek is zeker teleurstellend en niet verwacht, maar wel begrijpelijk. Als hij volgend seizoen met een wat aangevulde selectie niet kan presteren dan pas moet hij echt de laan uitgestuurd worden.

26 maart 2014 om 09:44

Ik zeg ook niet dat je het vertrouwen op moet zeggen al. Maar ik vind wel dat hij gewoon teveel tactisch verkeerde keuzes heeft gemaakt. En als je een team wat al jaren samen speelt, nog zoveel moet coachen langs de lijn, is dat wel een teken dat het onduidelijk is wat er gevraagd wordt. Het team is niet bijzonder, dat zie ik ook wel.
Maar gisteren speel je met 3 cvm's waarvan er 2 op de zijkant staan. Prima als je zo speelt, maar dan moet je dus heeel heeel compact gaan spelen en in de omschakeling de bal inleveren bij Mata die welbeck en rooney moet bedienen. Maar vanaf seconde 1 was het veld te groot, waardoor Rooney op eigen helft aan het verdedigen was, Mata aan het verdedigen was, Welbeck in zijn uppie stond.

Dit soort momenten kunnen in de wedstrijd een 2 of 3 keer gebeuren, maar dit is vanaf seconde 1 tot het laatste fluitsignaal zo geweest. Dat is gewoon een fout van de coach. En of hij dat met een betere selectie wel goed neerzet?

Hij wil Kroos graag hebben, maar die speelt op dezelfde positie als Mata. Ben benieuwd, ik zou het een vreemde aankoop vinden. Dus nieuwsgierig waar die mee komt in de zomer.

26 maart 2014 om 09:49

Kroos speelt meer op CM dit seizoen. In praktijk dan aangezien Bayern vaak 4231 speelt met mandzukic in de spits, gotze op 10 en ribery en robben op de flanken.

26 maart 2014 om 10:20

In theorie speelt hij idd CM. Maar in praktijk gewoon aanvallend.
Sterker nog, in Praktijk speelt Neuer gewoon laatste man en Dante Cm.

Je moet niet vergeten dat Kroos zijn sterke punt niet verdedigen is. Dus je kan hem als opbouwer gebruiken voor 1 of 2 Cvm's. Maar je kan hem niet gebruiken als pion voor verdedigende aspect. Dat lijkt nu zo bij Bayern, maar dat zal in een normale competitie met normale tegenstand wel anders zijn.

26 maart 2014 om 10:23

Ja want Van Persie was de jaren voor Moyes altijd fit. Vorig jaar was eerder de uitzondering op de regel dat hij elk jaar ook bij Arsenal tig blessures had. Als je iets niet op Moyes kan schrijven is het de blessuregevoeligheid van Rvp.

Vorig jaar hadden we met 77 punten nu al zo goed als zeker het kampioenschap. Andere teams hebben zich versterkt maar blijkbaar niet genoeg om het United van vorig jaar bij te kunnen houden. Ergens is United dus flink achteruitgegaan en de constante lijkt Moyes toch blijf ik hem steunen.

26 maart 2014 om 10:56

De blessure gevoeligheid niet nee, maar als je dat nou weet. En iedereen weet dat RVP redelijk blessuregevoelig is. Waarom stel je hem dan op als hij nog niet fit is, waarom spreek je af een uur en laat je hem een hele wedstrijd spelen. Dat RVP geblesseerd raakt, dat kan je gewoon incalculeren een wedstrijdje of 6. Maar het enige wat je als trainer dus in de hand hebt, is het controleren van de fitheid. En dan ga je hem niet te snel na een blessure opstellen of een hele wedstrijd laten spelen, terwijl je artsen allemaal aangeven dat hij het MAX een uur volhoudt.

Ik vind ook niet dat je Moyes volledig af moet schrijven al, maar ik vind wel dat de resultaten en het spel tot op heden voornamelijk op zijn conto geschreven mogen worden. Foute keuzes tactisch, foute keuzes betreffende spelers, dat zijn beslissingen van hem niet van de spelers.

Dit falen is enkel te wijten aan Moyes. Deze supporters hebben een flink bord voor hun kop

The chosen one lijkt mij meer een cynische statement naar ferguson toe , zo van jij hebt deze slecht presterende coach aangesteld.

26 maart 2014 om 10:55

Dit spandoek hing er al vanaf het begin van het seizoen hoor, dus het is zeker geen sneer naar SAF toe.
En het spandoek datop Old Trafford aangaf hoeveel seizoenen City al zonder hoofdprijs was kan wel verhuizen naar het Etihad. De komende jaren is Manchester blauw.

Ook vorig jaar vond ik Manu niet een enorm sterk team hebben, toch verwonderlijk dat ze vrij eenvoudig kampioen zijn geworden boven ploegen als Manc en Chelsea..

Problemen van Manu liggen voornamelijk in de verdediging en het middenveld. Ze missen een echte topper centraal achterin. Ferdinand is ver over zijn top heen, terwijl Jones en Smalling me nooit écht hebben kunnen overtuigen. Als ze hier een echt goede CV kunnen kopen zou dit al een grote stap zijn.

Allergrootste probleem is het middenveld, het niveau is echt te laag. Fellaini komt in de topwedstrijden te kort, Carrick is ook over zijn top heen, leuk voor een roulatiesysteem, terwijl een Cleverly, Valencia, Young ook flink tekort komen. Ze moeten een goede verdedigende middenvelder halen, en een spelmaker. Kroos zou voor de laatste rol perfect zijn, als breker durf ik niet 1,2,3 een optie aan te dragen die er echt staat.

Aanval is wel prima, maar Rooney, Rvp, Mata en Hernandez en Welbeck achter de hand..

Ha f*cking ha. Het werd hoog tijd dat ze eens leren wat nederigheid is.

*If you don't support your club when they lose, you don't deserve to support them when they win*

De basis bij United staat er wel degelijk. En Moyes moet gwn beter doen.

Een 4 tal aankopen en ze zitten terug waar ze moeten zijn. Maar zonder Moyes is ook de beste keuze

De Gea
Raphael
Jones
*
*
Fellaini
*
Mata
Rooney
Januzai
Van Persie

Als je de opstelling vergelijkt met tegen Oympiakos speelde Giggs, Valencia en v. Persie. Nu met Fellaini, Cleverly en Mata. Dan hebben de oudjes het toch beter gedaan dan de nieuwelingen.
Afgezien dat v. Persie geblesseerd is nu en Giggs al op leeftijd is zou ik wel zoveel mogelijk een vaste basis houden. Daarbij begrijp ik niet waarom Cleverly speelt en Kagawa niet. Is die dan zoveel beter? Of Kagawa zoveel slechter? En we kunnen wel leuk met z'n allen gaan roepen wie we moeten gaan halen, maar vind het knapper als je met een opstelling komt met het materiaal wat je nu hebt. En als je hem dan nog onderbouwd ben je helemaal goed bezig. Suggesties anyone?

Man Utd had inderdaad eerder moeten beginnen met doorselecteren, maar....

Het is voor Moyes een slap excuus. Hij heeft inmiddels 80 miljoen euro uitgegeven aan de verkeerde spelers. Daarbij speelt Man Utd zonder een spelidee. Alles is afhankelijk van toevalsaanvallen die via Rooney, Van Persie of Mata tot stand moeten komen. De verdediging is een gatenkaas en het middenveld maakt telkens duidelijk geen enkel idee te hebben wat het te doen staat.

Natuurlijk kun je en terugval verwachten, maar deze terugval is gigantisch. Ze zijn al ruim voor het einde van de competitie kansloos voor een plek bij de eerste vier. In topwedstrijden worden ze vaak kinderlijk eenvoudig te kijk gezet en het spel is niet om aan te zien. Man Utd heeft geen geweldige selectie en er zal wat moeten gebeuren, maar dat is niet de enige oorzaak dat ze nu zo laag staan. Zo heel veel is er namelijk ook niet veranderd ten opzichte van vorig seizoen.

Vorig jaar hadden we met 77 punten nu elf punten losgestaan van de kop. Dus alleen aan de selectie ligt het echt niet. Nu hebben we nog geen 50 punten.

wat zielig zeg om saf hier de schuld van te geven ze hebben toch aardig wat goeie spelers alleen blijft moyes spelers als young en cleverly opstellen. daarbij hebben ze ook pech dat van persie veel blessure leed heeft dit seizoen en dat geld ook voor fellaini. maar dan nog kan je niet de oud trainer hier van de schuld geven helemaal niet naar wat hij voor de club heeft gedaan.

offtopic: weet iemand waarom nani nooit meer speelt?

FF voor de Man United fans.
Vinden jullie niet dat hij het over zichzelf heeft afgeroepen door heel de staf van Ferguson
weg te sturen zoals Meulensteen enz. Getuigt wel van een bepaalde arrogantie als je de
werkwijze van SAF geheel afwijst.

Ik zou kiezen voor deze opstelling in het nieuwe seizoen!

Nieuwe spelers:

- Ruddy
- Coleman
- Vertonghen
- Shaw
- Barkley
- Lallana
- J. Rodriquez

Ik voorzie bij deze jongens geen aanpassingsproblemen ten opzichte van de Premier League.

Het liefst deze jongens proberen te halen als het lukt en het budget het toe laat:

- D. Alves
- Mangala
- Kroos
- Vidal
- Di Maria
- Reus

Spelers die weg mogen van mij:

- Lindegaard (komt te kort)
- Ferdinand (over the hill)
- Evra (Is toe aan een nieuwe laatste uitdaging)
- Cleverley (komt te kort)
- Giggs (stopt toch wel waarschijnlijk)
- Fletcher (Te blessuregevoelig)
- Anderson (lekker verkopen aan wellicht Fiorentina)
- Kagawa (lekker terug naar de Bundesliga voor meer speeltijd)
- Valencia (nooit overtuigt)
- Young (nooit overtuigt)
- v. Persie (gaat het echt niet nog een seizoen proberen, ondanks eventuele aankopen)
- Chicarito (vind ik meer een spits voor de Serie A)

De Gea / Ruddy / Amos
D. Alves / Coleman / Rafael
Jones / Smalling
Magala / Vertonghen / Evans
Shaw / Büttner
Kroos / Fellaini
Vidal / Carrick / Barkeley
di Maria / Nani
Mata / Januzaj
Reus / J. Rodriquez / Zaha
Rooney / Wellbeck / Henriquez

de Gea
D. Alves
Jones
Mangala
Shaw
Kroos
Vidal
di Maria
Mata
Reus
Rooney

Mijn opstelling wanneer iedereen fit is :D. Centrum achterin valt over te discussieren. Sterspelers in mijn ogen: De Gea, Mata, Rooney en Rvp. Daaromheen een team gebouwd met Carrick als spelmaker voor de verdediging en Kagawa en Valencia als dynamische middenvelders.
Afhankelijk van de tegenstander zou ik de backs mee laten opkomen of niet. Verdediging blijft het zorgenkindje, maar als ze het veld klein houden en achter de verdediging niet te veel ruimte weggeven moet het goed komen. Mata zou ik de rol van aanvallende middenvelder geven die zowel een steekbal kan geven alsmede zelf de actie kan aangaan. V. Persie en Rooney puur als afmakers laten fungeren.

De Gea
Rafael
Jones
Vidic
Evra
Valencia
Carrick
Kagawa
Mata
Rooney
v Persie

Ferguson is met deze selectie kampioen geworden dus dat is wat mij betreft een aardige selectie, clubs als Arsenal Chelsea en City kwamen er vorig jaar niet aan te pas en stonden een straatlengte (lichtelijk overdrijven) achter op United!!

Deze selectie een aankoop van €35.000.000 (fellaini) een recordaankoop van €45.000.000 (mata) = gewoon een topteam die nooit 6(!) thuis wedstrijden mag verliezen en zeker niet van West Brom,everton,newcastle en vooral City en Liverpool!

Manchester United had na Ferguson een andere weg ik moeten slaan: Zoals Arsenal deed in 1996 toen het Wenger aanstelde, of zoals City die van Mancini naar Pellegrini overging, of desnoods zoals Ajax maar iniedergeval niet op de zelfde voet verder gaan!

Ik heb laatst een stuk in de VI gelezen dat alles maar dan ook werkelijk alles ingericht was naar de visie van Ferguson, van de scouts tot aan de jeugdtrainers!
Dat wil zeggen dat Ferguson daar het beste kan werken en niemand anders.....

Fergusson is wel met deze groep kampioen geworden maar dat mag een wonder heten, zal ook wel met de rest van de tegenstanders te maken gehad hebben vorig jaar, maar het had vooral met Fergusson te maken. Die heeft echt alles uit die spelers gehaald zoals alleen hij dat kan.

Moyes mag dan wel zijn vriendje zijn, maar heeft duidelijk niet de kwaliteiten van Sir Alex.

Kwaliteit hebben ze genoeg met deze selectie, maar Moyes haalt er niet genoeg uit!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren