Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

United overrompelt Leicester en is na één helft al klaar

Laatste update:

Manchester United heeft zonder al te veel problemen drie punten aan het totaal kunnen toevoegen. The Mancunians stonden al na één helft met 3-0 voor en hoewel Leicester City nog één keer scoorde, kwam de zege nooit meer in gevaar. Liverpool klopte West Ham United met 2-0 en Tottenham Hotspur was, mede door een mooie vrije trap van Christian Eriksen, met 0-3 te sterk voor West Bromwich.

/

Manchester United - Leicester City 3-1
Louis van Gaal liet zijn spelers opnieuw in een 4-4-2-systeem met ruit op het middenveld spelen en gunde Adnan Januzaj ook voor het eerst dit seizoen een basisplaats. De roodhemden namen meteen het initiatief, maar het duurde even voordat zij een gaatje in de defensie van Leicester konden vinden. Kort voor het half uur braken de Nederlanders de ban, want Daley Blind schepte de bal naar Robin van Persie en die knalde met zijn rechtervoet raak. Dat deed hij overigens wel in buitenspelpositie. Kort daarna was het opnieuw raak voor United: Mark Schwarzer kreeg een schot van Ángel Di María niet onder controle en daardoor kon Radamel Falcao de 2-0 binnenglijden.

United ging uiteindelijk met een geruststellende 3-0 voorsprong de rust in, want Wes Morgan kopte nog een bal in zijn eigen doel en het duel leek na een helft dan ook gespeeld. In de tweede helft gaf het in een zetel zittende United de bezoekers wat meer ruimte, maar echt gevaarlijk werden the Foxes haast nooit. United kreeg nog enkele kansen om de score uit te bouwen, maar er zat eigenlijk al heel lang geen vuur meer in de partij. Toch viel er nog één goal: Marcin Wasilewski tekende met een kopbal voor de 3-1. Van Persie werd halverwege de tweede helft overigens al naar de kant gehaald.

/

West Bromwich Albion - Tottenham Hotspur 0-3
Er staat de laatste tijd geen maat op Christian Eriksen. De aanvallende middenvelder van Tottenham Hotspur beslist wedstrijd na wedstrijd in de laatste minuten, maar tegen West Bromwich Albion brak hij met die ‘traditie’. Dit keer zorgde hij eens voor het openingsdoelpunt en net als woensdag in de Capital One Cup tegen Sheffield United scoorde hij met een fantastische vrije trap. West Bromwich Albion kwam er niet aan te pas tegen de frêle Spurs, die dankzij het andere goudhaantje (Harry Kane) al snel ook op 0-2 kwamen. Na goed werk van Moussa Dembélé trok Kane naar binnen en haalde hij verwoestend uit.

West Bromwich Albion werd in het restant van de eerste helft wat sterker, maar kon keeper Hugo Lloris van Tottenham Hotspur niet verontrusten. Na de pauze pakten de bezoekers de draad weer op. Eriksen tekende al bijna voor zijn tweede van de wedstrijd, maar het was juist Kane die zijn tweede kreeg. Dat gebeurde van elf meter. Joleon Lescott probeerde een voorzet van Kyle Walker te stoppen, maar deed dat met zijn hand en werd bestraft met een elfmetertrap. Voor Kane was het een koud kunstje om zijn twintigste van het seizoen in alle competities te maken. Dat was het einde van de wedstrijd in termijn van spanning: het stadion liep snel leeg, omdat de fans van the Baggies genoeg hadden gezien.

/

Liverpool - West Ham United 2-0
Daniel Sturridge is terug bij Liverpool en de aanvaller heeft zijn rentree opgeluisterd met een doelpunt. Tegen West Ham United kwam de spits na circa zeventig minuten het veld in als vervanger van Lazar Markovic. Sturridge, die vijf maanden buitenspel had gestaan, profiteerde tien minuten later van goed werk van Philippe Coutinho en rondde van dichtbij af voor zijn doelpunt. Dat was de 2-0, want Raheem Sterling had Liverpool even na rust al op 1-0 gezet. Ook bij die treffer was een hoofdrol weggelegd voor Coutinho. Sterling legde de bal met zijn borst terug op zijn ploeggenoot, liep direct door en nam de bal weer in ontvangst na een fantastische passje van Coutinho. De afronding was simpel.

Liverpool was in de eerste helft ook al de betere ploeg tegen West Ham United, dat in 1963 voor het laatst had gewonnen in competitieverband op Anfield. Vlak voor de onderbreking kreeg Markovic nog de grootste kans van allemaal, ware het niet dat de middenvelder van een meter of tien naast het doel van West Ham-keeper Adrián schoot. Na rust kwam het dus toch goed voor Liverpool, dat door de terugkeer van Sturridge weer mag hopen op een mooie tweede helft van het seizoen. Mario Balotelli zat niet bij de wedstrijdselectie en Steven Gerrard moet nog even wachten op zijn zevenhonderdste wedstrijd voor Liverpool. De aanvoerder staat op 699 duels, maar tegen West Ham bleef hij op de bank.


/

Crystal Palace - Everton 0-1
Everton kende een droomstart bij Crystal Palace, omdat Romelu Lukaku al na drie minuten voor het openingsdoelpunt zorgde. De spits dankte Steven Naismith, maar had ook geluk met matig keeperswerk van Julián Speroni. Voor de Belg was het zijn eerste goal in de Premier League in acht wedstrijden. In de rest van de eerste helft kreeg Crystal Palace meer en betere kansen, maar Everton hield stand. Dat deed het ook na rust, toen de thuisploeg alles op alles zette om de gelijkmaker te krijgen.

/

Stoke City - Queens Park Rangers 3-1
Queens Park Rangers hoopte in het Brittannia Stadium voor het eerst dit seizoen een uitwedstrijd te winnen, maar liep al gauw achter de feiten aan. Na een vlak eerste kwartier opende Jonathan Walters de score, door de bal onder Rob Green door in de verre hoek te schuiven. Het tweede doelpunt viel na een counter van formaat: Stephen Ireland gaf de bal snel mee en Walters en de spits maakte geen fout. QPR liet niet veel zien, maar ging toch nog met een relatief goed gevoel de kleedkamer in. Niko Kranjcar scoorde de 2-1. Het ontbeerde QPR echter aan creativiteit om er nog een punt uit te peuren. Ook een vrije trap van Joey Barton, die de lat trof, bood de meegereisde supporters geen soelaas. Walters maakte er zelfs nog 3-1 van.

/

Sunderland - Burnley 2-0
Sunderland en Burnley trokken beide enthousiast ten aanval, maar de thuisploeg toonde zich efficiënter. Na twintig minuten kopte Connor Wickham tegendraads raak, na een loepzuivere voorzet van Anthony Réveillère. Nieuwkomer Jermain Defoe bepaalde op aangeven van Patrick van Aanholt de ruststand op 2-0. Burnley ging in de tweede helft op jacht naar een snelle aansluitingstreffer en via Ashley Barnes en Dean Marney was men ook erg gevaarlijk, maar een doelpunt zat er voor de bezoekers niet in. Sunderland wist zodoende na drie nederlagen op rij weer eens te winnen. Burnley blijft slechts één punt boven de degradatiestreep staan.

Denk jij dat Manchester United in de top drie eindigt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eindelijk weer een keer een topwedstrijd van Blind. Gaf een schitterende assist op van Persie. Voor de rest fel sterk in de duels en ijzersterk positiespel. Handelde snel met de bal en stond vrijwel de gehele wedstrijd vrij. Ook veel goede ballen naar voren! Zelfs nog schotje op goal Blind bewijst maar weer waarom hij echt in de basis hoort bij zowel Man U als oranje. Blijkt toch echt het best op cvm.

31 januari 2015 om 18:01

Hij speelt eindelijk eens goed en dan hoort hij er gelijk weer thuis ? Opportunisme ten top

31 januari 2015 om 18:05

Hij hoorde er altijd al thuis. Heb ik altijd al gevonden. Nu laat hij echter weer eens zien waarom.

31 januari 2015 om 18:11

je geeft zelf eigenlijk al aan dat hij nu eens het niveau haalt wat je van hem verwacht... heeft even geduurd dan

31 januari 2015 om 18:35

Terror R, er wordt hier alleen aangegeven dat hij weer een topwedstrijd speelde. Wanneer speelt een cvm nou een topwedstrijd en geeft hij een assist en maakt hij een goal. Hij speelt de hele tijd al prima maar speelt nu, voor het eerst in tijden op cvm, een fantastische wedstrijd. En net zoals bij elke goede speler na elke goede wedstrijd zullen er wel weer mensen zijn die precies het tegenovergestelde willen zeggen omdat ze per se een eigen mening willen hebben. Blind speelde vandaag gewoon ijzersterk zoals Strootman dat ook bij Roma doet en van Persie vandaag ook. Je kan niet van een cvm verwachten dat ie elke wedstrijd een 10 haalt!

31 januari 2015 om 20:29

Strootman speelt al tijden niet bij Roma in verband met blessures. Na zijn zware blessure een paar wedstrijden prima gespeeld maar ijzersterk? En nu weer geblesseerd.

We mogen in Nederland toch best trots zijn met Blind, voor welke club je ook bent. Doet het toch prima bij United. In de toekomst bij Oranje zou Blind samen Clasie op het middenveld kunnen, Clasie is toch wat aanvallender gericht.

31 januari 2015 om 18:03

Als United terug wil naar de top, hoort Blind daar niet. Bruikbare speler, speelde ook prima, maar echt geen wereldtop. Daarvoor is het allemaal een versnelling te laag.

31 januari 2015 om 18:06

Toch de beste man op het veld vandaag, daar waar wereldsterren dimaria en rooney het (weer) lieten liggen...

31 januari 2015 om 18:07

Moet iedereen wereldtop zijn? Vanwaar deze illusie, Blind doet wat hem gevraagd wordt en is nooit onvoldoende. 1 zo'n speler is prima.

31 januari 2015 om 18:08

Buiten het feit dat Blind een prima pot heeft gespeeld (prachtige pass op Van Persie), vind ik niet dat Blind zo heel zeker is van een basisplaats bij Oranje, ik vind bijvoorbeeld een Clasie niet minder dan Blind op die positie.

31 januari 2015 om 18:16

Blind was vandaag MOTM bij Man U, hij speelt toch echt wel een paar niveautjes hoger dan Clasie. En @migi als Man U wereld klasse wil zijn moeten ze hun best spelende speler weg doen?

31 januari 2015 om 18:29

Nee hoor, niet weg doen. Hij is een prima roulatiespeler. Maar als je bij bijvoorbeeld City Yaya Toure ziet lopen, tja.

United moet met haar statuur concurreren met clubs als Chelsea, Real Madrid en Bayern. Zie je ze dat doen met Blind?

31 januari 2015 om 18:34

Niet erg vergelijkbaar, maar daarvoor in de plaats heeft United dan di Maria/Rooney, Blind zorgt voor de nodige balans. Fernando/Fernandinho bijv zijn ook alles behalve wereldtop. De enige team met 2 cm#s van wereldtop is in de PL Chelsea.

31 januari 2015 om 19:49

Yaya is aanvallend heel goed maar verdedigend af en toe dramatisch denk maar in de CL tegen Ajax....... In die wedstrijden voor de champions league was Blind beter dan Yaya, En met alle respect je noemt Chelsea maar hebben ze Matic, die is gemener maar zeker niet beter

1 februari 2015 om 00:25

Matic niet beter dan Blind, zeg je dat nou?

31 januari 2015 om 19:47

Blind WAS Fantastisch EN AL 3e Keer Motm dit seizoen bij Manu

Makkelijke simpele overwinning voor Man Utd. Doet me goed om RVP ook weer eens een goaltje zien mee te pikken. :"

Guess who's back, back again, Sturridge's back, tell your friends.

31 januari 2015 om 17:59

Maar voor hoe lang vraag ik me af?

31 januari 2015 om 18:00

Dat kan je voor iedereen afvragen Sravven, laat ons nu even gewoon blij zijn dat we hem terug mogen bewonderen.

31 januari 2015 om 18:01

Haha,ja inderdaad. Kwestie v tijd voor hij weer in lappenmand vertoeft.

31 januari 2015 om 18:01

Laten we hopen heel, heel erg lang

31 januari 2015 om 18:02

Nee sandman, bij sommige spelers vraag je je dat niet af. Maar bij Sturridge begin ik me het wel af te vragen, omdat hij er de vorige keer ook even was en daarna weer lang niet.

31 januari 2015 om 18:05

Bij Kompany vroeg ik mij dat ook vaak af, en kijk nu: amper geblesseerd de laatste jaren voor lange tijd.

Maar ik snap je punt. Hopen dat Rodgers hem rustig brengt.

31 januari 2015 om 18:10

Bij Aguero vraag ik dat me ook altijd af, en zo zijn er meer.

Ik zat Real Madrid te kijken... Kan iemand mij vertellen hoe de Nederlanders speelden?

31 januari 2015 om 18:03

Blind Motm bij United. Zat overal tussen, goede passing en meteen druk zetten bij balverlies. Van Persie maakte een mooie goal op een mooie assist van Blind. Voor de rest redelijk goed gevoetbald.

31 januari 2015 om 18:06

Dankjewel, altijd leuk om te zien dat Blind een goede pot speelde en dat van Persie een goaltje meeprikt. Hopelijk vindt hij z'n oude vorm terug.

Blind speelde een goede pot

Mooi voor Falcao, hoop dat hij zijn vorm langzaam weer terug vindt, hij moet weer belangrijk worden voor Colombia aanstaande zomer in de Copa America

Leuk om te zien dat Falcao weer op het scorebord staat.de goal van Van Persie mag er ook zijn.heerlijke afwerking.

Kan iemand me zeggen hoe Januzaj speelde ?

31 januari 2015 om 18:06

Eerste helft matig, tweede ronduit slecht. Mist overzicht en handelingssnelheid, dribbelt te veel en te lang en geeft de bal niet af als dat moet. Kortom, lijdt aan chronische zelfoverschatting.

31 januari 2015 om 18:18

Haalde heel weinig rendement uit zijn acties, maar toch vond ik er wel veel dreiging van uit gaan!

31 januari 2015 om 18:31

Jammer van het talent. Het dribbelen en het willen imponeren van het publiek ligt nu eenmaal in zijn spel. Geen probleem , maar dan moet je het wel kunnen koppelen aan rendement.
Ik las eens een artikel waarin Lukaku zei dat hij Januzaj op Fifa altijd inmaakte , omdat hij daar ook alles te mooi wou doen.

Een uitleenbeurt was misschien een betere optie geweest , maar dat zie ik nu niet meer gebeuren.

31 januari 2015 om 18:52

Vorig jaar leek hij veelbelovend, zo'n beetje het enige lichtpuntje. Verbaast me dat hij juist onder Van Gaal zo ongedisciplineerd mag spelen. Misschien moet hij juist vaker in de basis starten zodat hij niet meteen teveel indruk wil maken.

Geweldige wedstrijd van the Reds! 3 goede punten. Sterling en Coutinho weer uitstekend! Sturridge die na 3 achtereenvolgende blessures een goal maakt bij zn rentree, jordon ibe weer es gezien. Toppers! Sakho ook erg sterk weer. Alleen can en lallana speelden slecht. Mariner vloot een belachelijk partijdige eerste helft voor west ham maar tweede helft was beter van hem. Op naar de top 4!

31 januari 2015 om 18:08

Vond moreno en markovic ook niet erg goed vandaag. Voor de rest ben ik het met je eens. Nu een extreem zwaar programma voor de boeg.. beginnend met everton uit

31 januari 2015 om 18:15

beginnend met Bolton uit aankomende woensdag ! die Moet je ook gewoon winnen om de FA cup te kunnen pakken op stevies verjaardag !

ik ga een opstelling maken waar waarschijnlijk weer veel kritiek op komt, want ballotelli is niet goed genoeg bla bla bla, maar in combinatie met de bewegelijke sturridge en sterling lijkt me het ideaal !

Mignolet
Can
Skrtel
Sakho
Lallana
Henderson
Lucas
Sterling
Coutinho
Sturridge
Ballotelli
31 januari 2015 om 18:27

Ik denk ook dat Liverpool goed zal draaien in een 4-4-2 met ruit.. Balotelli en Sturridge voorin en Sterling en Ibe op de flanken en Coutinho op 10.

31 januari 2015 om 18:29

Bedoelde qua premier league, reagerend op Jaaplfc
Wat betreft je opstelling zou ik sterling en lallana niet zover terug zetten. Dit is de positie waar moreno vandaag speelde he. Daar zijn zij niet op hun best.

31 januari 2015 om 18:38

Dat is niet realistisch, dan moet 1 speler het hele middenveld in handen hebben, zulke spelers zijn er gewoon niet.

31 januari 2015 om 20:07

Daarom ben ik het ook niet eens met de opstelling.

Leuke wedstrijd.. Kan iemand mij advies geven wie er denkt te gaan winnen vanavond tussen Lorient -Montpellier

Daley Blind is trending op Twitter... volgens mij zegt dat genoeg. Motm

Wat mis ik Eriksen. Per goal wil ik hem steeds meer terug.

Waar zijn die dom oren die Coutinho overschat vinden? Wat een wereld speler als je dat niet ziet ga iets anders doen met je leven.

31 januari 2015 om 18:13

Coutinho lijdt nog steeds ontzettend veel balverlies. Niet zo ignorant.

31 januari 2015 om 18:17

Coutinho neemt gigantisch veel risico in zijn spel qua balverlies, dat klopt, maar dat is dan ook gelijk zijn klasse, hij kan zo makkelijk tegenstanders het bos in sturen dat in niet normaal !
en als je dan vervolgens Lucas en Henderson instrueert zijn rommel op te ruimen, en die 2 zijn bereid dat te doen dan gaat het prima !

31 januari 2015 om 18:26

Ja, want Lallana speelde goed? Wat een onzin. Jij was ook de gene die zei day Suarez verkocht moest worden.

31 januari 2015 om 18:36

Suarez was onhoudbaar geworden, hij wou weg + na dat 2e! bijtincident was hij privé gezien ook compleet kapot gemaakt in de Britse pers.

qua voetballer mis je hem enorm, maar qua image van de club en qua gedrag totaal niet . ik durf zelfs te stellen dat het Voetbal beter is zonder hem dan met hem. hij pakte vaak de bal op om het in zn uppie te gaan proberen terwijl Coutinho, sterling, Sturridge en Lallana veel meer in een combinatie spelen !

31 januari 2015 om 18:55

@kopite klopt maar deze wedstrijd erg weinig, lallana is degene die altijd de bal verliest en niks presteert. Coutinho presteert naast zn fouten heel goed

31 januari 2015 om 19:21

Lallana was slecht, klopt.
Dat zei ik voor Liverpool's image pipo, niet vanwege kwaliteiten. En als Liverpool met dat geld Reus en lacazette had gehaald in plaats van Balo en Markovic had je nu top-3 gestaan.

31 januari 2015 om 18:16

Eens, echt een geweldige speler. Ik vind hem eerlijk gezegd niet veel minder dan een Gotze of James, hij kan echt alles. Zodra hij wat constanter wordt en minder slordig wordt hij echt supergoed, die potentie had hij altijd al.

31 januari 2015 om 18:31

Hij kan alleen niet schieten. Dat is zijn enige minpunt. Verder een geweldige speler.

31 januari 2015 om 19:48

Daar werkt hij overigens heel hard aan! Vind zijn traptechniek goed maar mist dat verfijnde, en ook niet volledig 2 benig, van de week tegen chelsea zag je dat heel goed.. een 10 van wereldformaat had hem ook met zijn rechter tussen de touwen gestreept.

Eriksen is echt goed bezig. Heb hem dit seizoen echt een stijgende lijn zien maken, hij is betrokken in, en scoort goals. Hij verdeelt het spel met gemak, zijn looplijnen tussen de linies zorgen ervoor dat hij altijd plaats creeert. En dan ook nog zijn traptechniek. Elke wedstrijd doet hij wel iets, maakt niet uit of het in Europa, de league of één van de twee cups is.

Edit: Eriksen zit nu volgens mij al aan 11 goals!

Coutinho man wat een speler gewoon 2 assists

Makkelijke overwinning met wat gelukkige doelpunten en een slaapverwekkende tweede helft. Blind zonder twijfel de uitblinker. Di Maria lijkt zijn vorm weer terug te vinden ondanks zijn vele balverlies.

Coutinho en Sterling geniaal, met Sterling als motm, wat een dribbel heeft die gozer. Fantastische goal van Sturridge die eindelijk terug is, hopen dat die terug blijft.

Eriksen weer zeer belangrijk en his name is Kane, Harry Kane from the Lane 2x eindelijk weer een spits die scoort. Nu hopen of we Danny Ings kunnen halen.

1 februari 2015 om 11:06

Vind je Ings echt een versterking? Toch niet beter dan Soldado?

Heb de samenvatting gezien want ik keek Real. Maar dat was idd wel een lekker potje

1 februari 2015 om 12:11

Ings is een goede investering jong talent en prima als vervanger van Ade. Maar ik hoor net uit Londen dat we Jay voor maandag gaan striken.

2 februari 2015 om 19:54

Jay Rodriguez? Prima

Er was gisteren veel lof voor De Bruyne, maar Eriksen is toch gewoon een verbeterde versie van hem? Heeft werkelijk alles en zou nu zo mee kunnen op het middenveld bij FC Barcelona. Eriksen-Iniesta-Busquets geweldig toch.

31 januari 2015 om 19:22

Eriksen beter dan De Bruyne hahahahahaahhahaahhaaha.

31 januari 2015 om 19:27

Eriksen is zeker een goede speler, maar meekunnen bij Barcelona vind ik wat overdreven. Prima speler voor de Spurs.

Ik weet niet waarom man utd. (v.persie en blind) plots zo verschrikkelijk opgehemeld worden, dit was geen wedstrijd ome te beoordelen, daar was deze tegenstander te zwak voor!

Volgens de BBC footballpage was dit een slechte wedstrjd van united!.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren