Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

United maakt werk van Camavinga; Rennes laat vraagprijs ver zakken

Laatste update:

Manchester United gaat een poging wagen om Eduardo Camavinga los te weken bij Stade Rennes. Transferexpert Fabrizio Romano meldt maandag dat de Engelse topclub de contacten heeft gelegd om het Franse toptalent aan te trekken. Stade Rennes zou willen meewerken aan een zomerse deal. Het contract van Camavinga loopt medio 2022 af, waardoor de club vreest niets aan hem over te houden als hij deze transferperiode niet wordt verkocht.

Volgens Romano staat de achttienjarige Camavinga al geruime tijd op het wensenlijstje van Manchester United. De Italiaanse journalist meldt op Twitter dat Stade Rennes zou willen onderhandelen voor een potentiële transfer van dertig miljoen euro. Dat bedrag lijkt ver te liggen onder zijn huidige marktwaarde; Transfermarkt schat de waarde van het Franse toptalent momenteel in op 55 miljoen euro.

RMC Sport meldde eerder dat Camavinga het besluit had genomen om zijn contract bij Stade Rennes niet te verlengen. De viervoudig international zou hebben aangegeven dat hij zich graag in Frankrijk verder wil ontwikkelen; Paris Saint-Germain, dat ook interesse heeft, zou zijn droombestemming zijn. Nasser Al-Khelaïfi, de president van de Parijse grootmacht, heeft naar verluidt contact eind mei al opgenomen met Nicolas Holveck, de president van Stade Rennes, om hem officieel te informeren over de belangstelling. Destijds werd een tranfersom van honderd miljoen euro genoemd.

Camavinga debuteerde op zestienjarige leeftijd in de hoofdmacht van Stade Rennes en kwam tot dusver tot 82 wedstrijden. Bondscoach Didier Deschamps haalde hem bij de nationale ploeg van Frankijk en liet hem daarin vier keer in actie komen. Door de stevige concurrentie op het middenveld maakte Camavinga geen deel uit van de Franse EK-selectie. Mocht een overstap naar Manchester United doorgang vinden, dan krijgt Donny van de Beek er nog een concurrent bij.

Manchester United heeft de eerste aankoop voor het nieuwe seizoen al binnen. Jadon Sancho komt voor maximaal 95 miljoen euro over van Borussia Dortmund. Hij tekent voor vijf jaar, met een optie voor nog een seizoen. Naar verluidt werkt de Premier League-club ook aan de komst van Raphaël Varane. De Franse verdediger zou al akkoord zijn over een meerjarig contract op Old Trafford en is het nu aan the Red Devils om het met Real Madrid eens te worden over de transfersom.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Madrid ligt te slapen Real gaat echt een middenmotor worden in CL andere clubs kopen zo goed in PSG City Chelsea.
Barca en Real zullen voortaan denk ik alleen strijden om de spaanse titel.

5 juli 2021 om 07:26

Misschien voor even, maar zijn toch echt te groot voor de middenmoot. Alle clubs hebben zo hun pieken en dalen. Die gaan echt wel weer eens presteren Europees.

5 juli 2021 om 07:48

Is altijd een soort van flow.. dan is het tijdje engels, dan tijdje spaans.. en dan heb je tussendoor de PSG, juventus en bayerns die altijd een kans hebben. Maar je ziet aan de finalisten in beide europese competities altijd een soort van golf beweging tussen spanje en engeland wel.

5 juli 2021 om 07:56

Madrid ligt niet te slapen, Madrid heeft niets aan een 18-jarige op het moment. Ze hebben meer aan een Pogba momenteel, en die kans is groter als Camavinga vertrekt naar united.

5 juli 2021 om 09:33

Leuk, een keer wat anders dan die twee die de CL domineren. Zou graag nog wat Duitse en Franse clubs langer zien meedoen in de CL.

5 juli 2021 om 09:41

"een keer" wat anders dan die twee? Barcelona domineert al een behoorlijke tijd niet meer in de CL.

5 juli 2021 om 10:48

Gaan ze voorlopig ook niet meer doen. Barca teert nog qua naam nog steeds op het Guardiola tijdperk en qua voetbal nog steeds op Messi.. als die straks stopt is Barca niet meer de grote club van weleer. Gezien de financiele situatie gaan ze denk ik ook niet snel meer aanhaken bij de Engelse clubs en PSG/Bayern/Juve.

5 juli 2021 om 11:18

Barca teert qua naam nog steeds op het Guardiola tijdperk zegt ie. En voor dit tijdperk? De tijden met Ronaldinho, Eto’o en Deco? Of daarvoor, met namen als Kluivert, De Boertjes, Overmars, Rivaldo? Of misschien nog daarvoor? Met het Dreamteam onder Cruyff? Totaal geen historisch besef van de club jij.

5 juli 2021 om 11:41

Ik refereerde naar het Guardiola tijdperk omdat dat de meest recente succes periode van Barca was kerel. Tuurlijk hebben ze daarvoor mooie tijden gekend en waren het fantastische teams. Maar je moet toch erkennen dat Barca momenteel op Messi na geen top meer is en realistisch gezien (financiele plaatje) voorlopig niet meer gaat aanhaken. De Engelse clubs nemen het stokje samen met PSG en Bayern voorlopig over.

5 juli 2021 om 09:48

Madrid ligt niet te slapen, Madrid moet letten op het financiele plaatje. Ze weten daar heus wel wat de situatie van Camavinga is, maar als je andere noden in je selectie hebt dan een verdedigende middenvelder, dan moet je eerst voor die noden een oplossing vinden, aangezien het geld niet voor het oprapen ligt. Het is hier per slot van rekening geen FC Bartomeu.

Mocht Camavinga daadwerkelijk voor 30 miljoen euro worden aangetrokken door United, dan is dit echt een koopje en fantastische aankoop en hebben veel clubs lopen slapen. Deze jongen heeft zoveel potentie en heeft op 18 jarige leeftijd al 2 volledige seizoenen gespeeld in Ligue 1. Mocht je deze zomer naast Sancho ook Camavinga en Varane/Torres halen dan laat United eindelijk weer ambitie zien. Vooral het feit dat ze al vroeg in de zomer actief bezig zijn op de transfermarkt en echt lijken door te pakken is een groot verschil met afgelopen jaren.

5 juli 2021 om 07:44

Ik denk dat Camavinga gewoon naar PSG gaat. Hij wilt graag in Frankrijk blijven. PSG zullen meer voor hem willen en kunnen betalen. Of halen hem volgend jaar gewoon gratis op. Zie ze zelfs Varane ook nog halen. Die betalen makkelijk de vraagprijs van 70 miljoen. Ze houden zich nu wat stil. Maar net als met Wijnaldum. Zullen ze last minute toe slaan.Ik hoop dat Varane en Camavinga aangetrokken worden door United. Maar ook nu duurt het allemaal weer te lang. Weer niet de slagvaardigheid. Sancho is nu "vroeg" in de transfermarkt aangetrokken. Maar zijn daar al 1,5 jaar mee bezig. Het is en blijft United. Er is alleen nog maar, de aankoop van vorig jaar gedaan. Verder nog niemand.

5 juli 2021 om 10:05

Varane naar PSG? Kimpembe en marquinhos zijn beide 3x zo goed als varane. Plus hebben ze ramos binnen vandaag of morgen dus is een varane niks meer dan een bankzitter.

5 juli 2021 om 12:04

@stevenseagull 3x zo goed op basis waarvan? Ik weet niet welke voetbal wedstrijden jij zit te kijken maar Varane schat ik tenminste even hoog in als Marquinhos.. In vorm geef ik Marquinhos misschien toch de voorkeur. Maar Kimpembe? Die zou bij geen enkel andere topclub basis spelen.. Het is gewoon een bikkelharde verdediger meer niet.. En om die twee dan 3x zo goed te vinden slaat imo helemaal nergens op..

5 juli 2021 om 13:22

Varane minstens net zo hoog als Marquinhos.... ongetwijfeld het grappigste wat ik vandaag heb gelezen. Van wat ik heb gezien zeer wisselvallig de afgelopen 3 seizoenen, ik denk dat je onbewust onder de indruk bent van hem vanwege de grote club waar hij speelde.

5 juli 2021 om 07:51

mee eens, maar ben wel benieuwd naar de gedroomde opstelling.. Scott doet het goed en samen met Matic/fred heb je als CVM goede alternatieven, Bruno uiteraard op 10 met Donny erachter. Zou dit het einde van Pogba betekenen en dat camavinga daar gaat spelen? Je hebt een top aanval met Rashford/cavani/sancho daarachter Greenwood en Martial.. Verdediging is nogal zwak en de backs ben ik niet kapot van.

5 juli 2021 om 08:03

Je ging aardig tot je de backs noemde. Shawberto Carlos is net speler van het jaar geworden en WBS had bij mij basis gestaan dit EK. Geen ploeg in de PL doe betere backs heeft op het moment.

5 juli 2021 om 09:43

Het kan of betekenen dat Pogba inziet dat United eindelijk aankopen doet die top, slim, gericht, verantwoord en over de lange termijn iets bijdragen, waardoor hij wellicht wilt blijven. Of Camavinga vervangd Paul. Maar als we Fabrizio mogen geloven wil United Pogba komend seizoen gewoon houden. Ook als het betekent dat hij gratis vertrekt.

5 juli 2021 om 08:52

Ligue 1 is echt niet sterker dan de Eredivisie, nou vooruit in de breedte misschien een klein beetje. Deze jongen is 18. Ik moet het nog zien. Absoluut een talent maar dat was Donny ook. Maar hij is geen NL / ex-ED speler dus hij zal hier wel weer opgehemeld worden in plaats van afgebroken. Wanneer hij moeite gaat hebben dan zullen er excuses zijn, die waar Donny niet op kon rekenen.

5 juli 2021 om 09:19

Donny en Camavinga met elkaar vergelijken kan gewoon niet. Persoonlijk vind ik dat Donny nooit het talentvolle niveau van Camavinga heeft gehaald

5 juli 2021 om 09:27

Ligue 1 niet sterker dan Eredivisie? Ik denk dat alleen Ajax moeiteloos mee zouden kunnen doen, het is daar ook een stuk fysieker vind ik.

5 juli 2021 om 09:28

Heeft Camavinga al Champions League knock-out wedstrijden beslist dan? Even rustig aan doen met 18 jarigen zo boven een speler te plaatsen die cruciaal was voor een campagne naar de halve finales van het grootste clubtoernooi ter wereld.

5 juli 2021 om 11:11

Dus omdat Camavinga nog geen CL knock out fase wedstrijd beslist heeft kan hij niet meer getalenteerd zijn dan vd Beek zoals hierboven gezegd is?

5 juli 2021 om 18:11

@DRL80 ben je nou serieus? AS Monaco, Ol.Lyon en PSG hebben vrij recentelijk nog de halve finale en finale van de CL gehaald. Bij ons alleen Ajax een keer recent

dit is toch wel een geweldige speler voor de toekomst, maar 55 miljoen voor 1 jarig contract is toch wel een gigantische bedrag voor een talent. Mocht de transfer wel voor 30 miljoen beklonken worden dan is dit wel een geweldige deal voor United Mooie van United vind ik wel dat de aankopen toch tegenwoordig ook wel behoorlijk toekomstgericht zijn, krijgen ondertussen een elftal wat de aankomende 5-10 jaar samen zou kunnen spelen.

5 juli 2021 om 07:52

Dat speler 5-10 jaar bij een club blijven dat zie je de laatste jaren niet zo veel.

Hoppa weer kopen kopen kopen. Elk seizoen pompen ze in Manchester er weer vele miljoenen in. Ik heb daar helemaal niets mee. Snap alleen niet wat zij met Varane moeten, daar ben ik nooit van onder de indruk geweest.

5 juli 2021 om 07:48

Welke top club koop niet om in de top te moeten blijven??

Welke verdediger zie jij dan wel naast Maguire spelen voor komend seizoen??

5 juli 2021 om 07:54

Varane deed het redelijk toen hij net kwam kijken. Laatste jaren is hij toch vaak genoeg dramatisch geweest, ook in belangrijke wedstrijden. Als een verdediger overrated is, is hij het.

5 juli 2021 om 08:33

Worden mensen zoals jou niet moe van om steeds dit soort uitspraken te herhalen?
Als club die in de top mee wilt doen moet je eenmaal investeren in je selectie om de concurentie bij te kunnen blijven.
En als je goed kijkt, valt het mee wat United de afgelopen jaren heeft geinvesteerd als je kijkt naar wat de concurentie ook doet, vooral omdat United wel de middelen heeft maar alsnog niet alles koopt wat te kopen valt.

Kijk maar voor de gein hoeveel jongens uit de jeugd in de selectie speelt, en wijs een andere (top) club aan die net zoveel jongens uit eigen jeugd heeft rondlopen.

5 juli 2021 om 08:33

Je weet niet waar je het over hebt joh. United koopt net als iedere andere club spelers uiteraard, maar doet dat met eigen geld. Er worden geen miljoenen door eigenaren ingepompt, die halen juist ieder jaar vele miljoenen uit de club. Daarnaast staat United er juist om bekend veel eigen jeugd te gebruiken. Zie bijvoorbeeld Rashford, Greenwood, McTominay.. als je wil klagen over een koopclub, dan moet je aan de andere kant van Manchester zijn.

5 juli 2021 om 12:21

Gelukkig stroomt er tegelijkertijd ook veel jeugd door. Daar ben ik ook meer van gecharmeerd. Aan de andere kant is het logisch dat clubs met zo'n status grote aankopen willen doen. Het valt mij op dat er steeds beter ingekocht wordt en dat vind ik positief.

5 juli 2021 om 17:22

Valt toch reuze mee bij utd? Ze hebben afgelopen transferperiode niet echt veel gekocht meen ik.
Ze kopen gericht en bijv Sancho is een project geweest van bijna twee jaar. Utd is niet bezig met alleen kopen. Tegerkijke tijd breken er namelijk relatief veel jongens.

Wat een aankoop zou dat zijn maar zal afwachten worden want als PSG hem ook wil dan is de kans klein denk ik. Verder benieuwd naar Pogba, hij heeft altijd over ambities gehad en United lijkt eindelijk door te pakken. Naar Juve of Real gaan zal qua salaris en ook ambities minder zijn dan paar jaar geleden.

5 juli 2021 om 10:03

Ik las gisteren een gerucht dat Pogba (lees zijn Pizzabakker/zaakwaarnemer) in 'geheim' gesprek zijn met Psg.. Dit omdat United al twee weken in gesprek is met Stade Rennes EN Camavinga zijn zaakwaarnemer(s).

5 juli 2021 om 10:53

Interessant... Raiola heeft azen in zijn handen. Als ze weg willen zullen ze niet bijtekenen en wachten tot volgend jaar voor een vette tekenbonus denk ik. United fans gaan er wel niet om malen uiteindelijk. Dan zijn we eindelijk van due circus af. Je hebt niets aan een speler die niet echt wil blijven.

5 juli 2021 om 13:27

Ik hoop echt dat Pogba deze zomer vertrekt!

Zo niet en hij gaat niet bijtekenen, dan gewoon negeren en buiten de selectie houden. Mensen zullen dit zien als kapitaalvernietiging maar laten we eerlijk zijn. In al die seizoenen is hij zijn geld nog nooit echt waard geweest. Of geblesseerd of hij speelde gewoonweg & ronduit kut.

Voor 30 miljoen zou iedere club toch wel willen onderhandelen met Rennes? Waarom zou je hem voor onder zijn marktwaarde verkopen als supertalent.

Een minder jaar gehad, maar ik denk dat Camavinga nog altijd kan uitgroeien tot een grote.
Varane, Camavinga en Sancho zou wel al een hele goede transferwindow zijn voor United zeg!

Zo jammer dat Spanje zo hard door Corona getroffen word/werd. Want ik hed hem heel graag bij Real gezien. Wat een goede voetballer. Als deze transfer er komt gaat zijn toekomstige club er zoveel plezier aan beleven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren