Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'United- en Chelsea-flop wordt volgende peperdure aanwinst in China'

Laatste update:

Radamel Falcao wordt mogelijk de volgende grote naam die binnenkort zijn biezen pakt en naar China verkast. De spits mislukte vorig seizoen bij Manchester United en kan het dit jaar ook bij Chelsea niet bolwerken. Hij is nog altijd eigendom van AS Monaco, maar die club ziet er wel heil in om de peperdure Colombiaan van de loonlijst te schrappen.

/

El Tigre, die sinds een zware knieblessure in 2013 en 2014 nooit meer terugkeerde op zijn oude niveau, wordt mogelijk ingelijfd door de Chinese Super League. De competitie in China is eigendom van de staat, die miljarden in het voetbal pompt. Op die manier hoopt het land zo snel mogelijk de aansluiting te vinden bij de grote voetbalnaties. Het creëren van een sterke eigen competitie is daar een eerste stap in.

Falcao kan volgens de Daily Mirror binnenkort een lucratief contract tekenen bij de organisatie achter de competitie, waarna hij zal worden ondergebracht bij een van de zestien clubs. Jiangsu Suning, dat zich eerder al versterkte met Ramires en Alex Teixeira, bracht eerder al een bod uit op de ex-goalgetter van onder meer FC Porto en Atlético Madrid. Dat werd echter afgewezen door AS Monaco, weet de Britse boulevardkrant.

Gaat Radamel Falcao ooit nog zijn oude niveau halen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Was een sterke speler bij Atletico en is veranderd naar een onnodige spits dat altijd in de weg staat bij zijn medespelers. Ze kunnen aardig geld voor vragen.

11 februari 2016 om 20:21

Haha, toen ik dit artikel zag moest ik daar ook meteen aan denken. Had je reactie ook gezien. Maargoed, het zijn ook allemaal van die uitgerangeerde tweedehands spelers die daar nu naartoe gaan, dus past prima in het rijtje.

11 februari 2016 om 20:27

Haha ik dacht precies dit! Had je reactie ook gezien!
Missxhien maar goed voor die falcao.. kan die daar nog n beetje naam maken en cashen

11 februari 2016 om 20:51

Welke Rus of bedoel je Arabier die eigenaar is van Monaco? Deze transfer zagen we heus wel aankomen deze speler is op een zijspoor beland en kiest graag voor het geld.

11 februari 2016 om 21:21

een Rus is eigenaar van As Monaco genaamd Dimitri Rybolovlec de man met een van de duurste scheidingen ooit! Zoek maar effe op.

11 februari 2016 om 21:58

Zijn ex hoeft zeker niet op een houtje te bijten... het schijnt dat ze 4.5 miljard meekreeg of zoiets, meen ik me te herinneren.

Het zat er aan te komen, niemand wilde Falcao nog hebben denk ik, hij speelde sowieso al niet meer goed en dan had hij ook nog een veel te hoge clausule.
Voor Falcao ook mooi, lekker spelen, een held zijn en nog een aardige zak centjes ook.

11 februari 2016 om 23:29

Hahahs ik dezelfde reactie maar vergat op Enter te drukken.
Falcao is een Torres 2 beide door bellesures niks meer van geworden.
Torres heeft wel op een groter podium geacteert.

Weet iemand Iets over het bedrag dat er voor hem betaald wordt?

11 februari 2016 om 20:30

Hoogst waarschijnlijk een veel te hoog bedrag

11 februari 2016 om 20:46

Zal wel rond de 15 miljoen zijn,voor die Brazilianen in de Chineze competitie betalen ze ook zulke bedragen.

11 februari 2016 om 20:52

15 miljoen valt nog wel mee ook al is het maar Falcao van dit moment

Dit komt niet als een verrassing maar het is toch jammer.
Had hem graag nog in de Serie A gezien.

Hoe werkt de constructie dan in China? De overheid betaald de organisatie van de competitie, de organisatie van de competitie koopt de spelers en brengt ze onder bij een club. Hoe kan dat ooit eerlijk verdeeld worden over de clubs? Ik zie dit echt als een vorm van competitievervalsing. Hoe kan een partij die onafhankelijk zou moeten zijn nu invloed uitoefenen op het niveau van specifieke clubs... Dat zijn tegengestelde belangen..

11 februari 2016 om 23:31

Weer wat geleerd maar City heeft toch een eigen club daar hoe zit dat dan?

Ben ik de enige die dit wel een héél rare constructie vind. Op mij komt het over alsof die Chinese 'bond' hem gaat kopen en hij dus bij hen onder contract staat en vervolgens de clubs bij de bond kunnen vragen om een speler? Iemand die hier wat meer van weet?

11 februari 2016 om 20:35

Zie de reactie boven je, ook ik vind het raar!

Bizare aftakeling, bii madrid echt een van de beste spitsen en nu is die te slecht voor de bank eigenlijk, zou lekker naar china gaan. Cashen en de cultuur ontdekken.

Wat klote dat alles en iedereen naar china verhuist. Kunnen ze zich niet beter focussen met Nutrilon babypoeder?

Lees ik nou goed dat de competitie hem wil kopen om hem onder te brengen bij een van de clubs? Bizar. Over competitievervalsing en financial fair play gesproken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren