Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

United-avontuur gaat als een nachtkaars uit door meniscusblessure

Laatste update:

Erik ten Hag kan dit seizoen geen beroep meer doen op Marcel Sabitzer, zo maakt Manchester United bekend. De Oostenrijker heeft een meniscusblessure opgelopen, die hem de rest van het seizoen aan de kant houdt. Sabitzer ziet onder meer de finale van de FA Cup aan zich voorbijgaan tegen Manchester City. Ook moet hij de competitiewedstrijden tegen Bournemouth, Chelsea en Fulham missen.

Sabitzer werd in de met 1-0 verloren uitwedstrijd tegen West Ham United een kwartier voor tijd binnen de lijnen gebracht voor Christian Eriksen. Na afloop van dat duel bleek dat de middenvelder een knieblessure had opgelopen. De thuiswedstrijd tegen Wolverhampton Wanderers (2-0) moest hij om die reden laten schieten. Nu blijkt dat het einde seizoen is voor de huurling van Bayern München.

Sinds zijn komst in januari eiste Sabitzer een belangrijke rol op met achttien wedstrijden en drie doelpunten. In de kwartfinale van de FA Cup was hij belangrijk met een treffer tegen Fulham, terwijl hij in de Europa League een dubbelslag voor zijn rekening nam tegen Sevilla. Die treffers bleken echter niets waard, daar de ploeg van Ten Hag op bezoek in Andalusië alsnog onderuit ging. Wel legde Sabitzer beslag op de EFL Cup.

Door de blessure lijkt het avontuur van Sabitzer bij United als een nachtkaars uit te gaan. De 69-voudig international van Oostenrijk keert in principe terug bij Bayern, waar hij nog een contract heeft tot medio 2025. Sabitzer heeft wel aangegeven graag met Ten Hag te willen blijven samenwerken. De kans is groot dat hij onder Thomas Tuchel opnieuw op de bank terechtkomt. De twee spraken nog niet over een mogelijke samenwerking.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zonde! Is een goede aanvulling met zijn diepgang en techniek.

15 mei 2023 om 22:07

Mwah....heeft niet echt overtuigd en heeft niet constant top gepresteerd om United naar hoger niveau te brengen. Hij is zeker beter dan SMT en Fred. Maar imo minder dan het niveau wat United moet gaan streven. Daarbij is hij nu voor de 3e keer geblesseerd in half jaar tijd. Moet je als United zijnde dit verder aan durven? Hou die 20 a 25 miljoen in je zak en leg dit geld erbij om een betere middenvelder te halen.

Snap de diepgang, maar op dit moment moet United iemand hebben voor de basis en later iemand voor de diepgang.

15 mei 2023 om 22:33

Ik heb niet alle wedstrijden van m gezien maar een stuk of vijf/zes toch wel, en ik vond m qua bijdrage totaal niet opvallen eigenlijk, zeker geen mislukking maar ook niks beter of slechter dan McTominay die je al hebt voor de breedte. Fred is natuurlijk nogal wisselvallig maar heeft wel een stuk hoger plafond dan wat ik van Sabitzer heb gezien.

Ik zou dan lekker een Rabiot ofzo oppikken, al zal Liverpool misschien sneller toeslaan. Dan heb je een veelzijdige allround middenvelder die weinig blessures heeft en direct op topniveau meedraait, ipv weer een speler voor de breedte.

16 mei 2023 om 10:49

SMT is voor mij sinds kort een mysterie. Maar met zijn 2x2 goals tegen Cyprus en Spanje,
kan ik mij niet aan de indruk onttrekken dat ETH niet genoeg uit hem weet te halen.
Zo ook niet uit Elanga. Toch wel een getalenteerde buitenspeler.
Maar ja, wat de boer niet kent he?

Oei, ben benieuwd of ze hem dan volledig gaan overnemen deze zomer. Hopelijk valt het mee, leek daar wel op zn plek te zitten.

Goede speler en erg bruikbaar voor Manchester United, ik denk dat Erik ten Hag zich wel sterk gaat maken voor een definitief verblijf.

16 mei 2023 om 09:57

Lijkt er op dat Ten Hag zich hardmaakt voor Rabiot, verwacht dat hij voor de rol van Sabitzer wordt gehaald. Vind Rabiot beter en is transfervrij, dus verwacht niet ook nog Sabitzer. Eerder een nummer 10 die Bruno af kan lossen zonder dat gelijk alle creativiteit uit de ploeg is. (maddison?)

Tja, heeft me niet kunnen overtuigen. Niets beter dan SMT of Fred. Zonde van z’n blessure, maar een reservespeler moeten we niet gaan halen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren