Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Union Berlin van Becker en Doekhi voorzichtig in verband gebracht met EL-winnaar

Laatste update:

Volgens BILD gaan er geruchten over een mogelijk dienstverband van Oliver Glasner bij 1. FC Union Berlin. Dat schrijft de krant donderdag op de website. De 49-jarige trainer zit sinds deze zomer zonder club nadat hij afscheid nam bij Eintracht Frankfurt, de club met wie hij in 2022 de Europa League won.

Mocht het daadwerkelijk tot een dienstverband van Glasner bij Union Berlin komen, dan krijgen Danilho Doekhi en Sheraldo Becker een trainer met de nodige ervaring in de Bundesliga. Buiten zijn periode bij Frankfurt (97 duels) stond de trainer namelijk ook 87 wedstrijden aan het roer bij VfL Wolfsburg.

BILD schrijft dat Oliver Ruhnert, de sportief directeur van Union Berlin, druk bezig is met de zoektocht naar een nieuwe trainer. Hij wordt naar verluidt dagelijks gebeld door zaakwaarnemers met de vraag naar wat voor soort type coach hij op zoek is.

Union Berlin nam deze week na vijf seizoenen afscheid van succestrainer Urs Fischer wegens de dramatische seizoenstart. De club staat na twee overwinningen en negen nederlagen in de eerste elf competitiewedstrijden op de laatste plaats.

De Zwitser schopte het met de club van de 2. Bundesliga tot de Champions League en eindigde vorig seizoen op de vierde plaats in de competitie. In de groepsfase van het miljardenbal werd dit seizoen pas één punt gepakt. Dat was in het uitduel met Napoli (1-1). Van Real Madrid (1-0) en Sporting Braga (2-3) werd verloren. De Duitsers stonden ook met lege handen na het thuisduel met Napoli (0-1).

Eerste vrouw op de bank in de Bundesliga
Marie-Louise Eta zal als assistent-trainster plaatsnemen op de bank van Union Berlin totdat er een opvolger is gevonden voor Fischer. Ze is de eerste vrouwelijke assistent in de Bundesliga ooit.

Volgende week zaterdag wacht een thuisduel met FC Augsburg voor Union Berlin. De week daarna gaat de ploeg op bezoek bij Bayern München. Tussendoor staat het duel in Portugal met Braga op de planning in het kader van de Champions League.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Top trainer, alleen rest mij vraag of hij geschikt is voor Union. Zou goede zet zijn. Zonder juiste trainer gaan ze gewoon voor de degradatieplekken meedoen. Hebben boven hun mogelijkheden gepresenteerd op mentaliteit.

16 november 2023 om 15:18

Dit elftal is echt wel wat klassen beter dan de Heidenheims of Darmstadts van deze wereld.

16 november 2023 om 17:18

De selectie is wel flink beter. Desondanks lijkt het alsof de oude tactiek van standaardsituaties en counteren uit is gewerkt en andere teams weten hoe ze moeten anticiperen op het spel van Union.

En daarnaast zijn er geen basisspelers vertrokken. Er moet een andere tactiek worden gehanteerd, dan wel de huidige tactiek ietwat aanpassen. En dat vraagt tijd, waarbij ik denk dat het nog knap lastig kan worden nu ze met 6 punten onderaan staan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren