Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Umtiti wil Griezmann bij Barcelona: ‘Maar we praten er niet over’

Laatste update:

Samuel Umtiti zette onlangs zijn handtekening onder een nieuw contract bij Barcelona tot medio 2023 en hij hoopt dat Antoine Griezmann op korte termijn hetzelfde doet. De Franse aanvaller wordt al geruime tijd in verband gebracht met een overstap naar het Camp Nou en Umtiti zou het ‘fantastisch’ vinden als zijn landgenoot door de Catalanen wordt overgenomen van Atlétio Madrid.

Griezmann is op de hoogte van de interesse van Barcelona en bevestigde onlangs dat hij nog voor de start van het WK laat weten waar hij volgend seizoen speelt. Wat Umtiti betreft is Griezmann welkom bij Barcelona. “Ik praat veel met Griezmann, maar niet over dat onderwerp. We praten over het spelen op de PlayStation, eten en andere dingen, maar niet daar over”, aldus de mandekker van Barcelona tegenover diverse Franse media. “Hij is een geweldige speler en zou ieder team ter wereld beter maken. Als hij wil komen, dan zou dat fantastisch zijn.”

Behalve Griezmann wordt ook Clement Lenglet in verband gebracht met een overstap naar Barcelona. Umtiti is ook zeer te spreken over de 22-jarige Franse verdediger van Sevilla. “Ik kijk iedere wedstrijd omdat voetbal mijn leven is en ik vind Lenglet een geweldige speler. Je moet aan de clubleiding vragen of Barcelona hem gaat halen, maar ik vind hem een goede speler.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zie Griezmann ook graag komen en ook Thiago, Lenglet zie ik graag komen om te rouleren met Pique en Umtiti. Zodat beide wat minder belast worden. En dan in de volgende formatie gaan spelen.

Ter Stegen
Semedo/roberto - Pique/Lenglet-Umtiti/Lenglet-Alba

Thiago/rakitic - Busi - Coutinho

Messi - Griezmann/suarez - Dembele

5 juni 2018 om 10:43

Zie ik liever griezmann en Suarez samen in de spits in een 442 met Messi er achter

5 juni 2018 om 10:49

Ik niet, ben absoluut niet enthausiast over die 442 formatie, Barca speelt zeer matig in die formatie daarnaast wordt het regelmatig overlopen, dus ik zie liever gewoon weer 433 en dat Barca de tegenstander onder druk zet ipv andersom. Daarnaast vond ik de inbreng van Suarez dit seizoen erg beperkt, hij maakt enkele belangrijke goals maar voor de rest is hij vooral bezig met de tegenstander kaarten aannaaien en de scheids bespelen, ik zie daar liever een voetballer als Griezmann staan.

We praten er niet over, dus roep ik het in de media zodat hij het op die manier alsnog van me hoort

5 juni 2018 om 09:52

Maar waar praten we over!? Zeg me dan Waar Praten We Over??!?

En daar hebben we de volgende barsa speler die ove griezman begint. Steeds als de geruchten hardnekkiger worden, beginnen de barsa spelers erover te praten. Het lobbyen is begonnen!

5 juni 2018 om 09:35

Net zoals de Real spelers dat al sinds januari over Neymar doen?

5 juni 2018 om 09:38

En wat heeft Real hiermee te maken?

5 juni 2018 om 10:12

Z'n naam is "laundecima11" dus ik denk dat het er genoeg mee te maken heeft als je als fan van de rivaal zo over Barça praat. Is die link nou echt zo moeilijk te maken?

5 juni 2018 om 09:47

Je kan niet eens fatsoenlijk barca schrijven ? Wie neemt jou nog serieus, bovendien mag je wat dat betreft niet praten. Iedereen bij madrid namelijk, spreekt al tijden over neymar. Bovendien blijft griezmann gewoon, dus weet niet wat je loopt te zeiken. Anders kijk je eff wat modric deed met zijn, we wachten op je neymar! Maarja dan hoor je laundecima niet hoor. Triest gewoon.

5 juni 2018 om 11:35

Umtiti speelt voor FC Barcelona. Barsa moet eerst Umtiti halen voor 600miljoen. Dan mag hij daar over Griezmann praten.😋

OT: Mooi dat Griezmann het voor het WK al gaat beslissen. Overigens hoeft Griezmann van mij niet perse te komen. Barca heeft Messi, Suarez, Dembele, Munir en eventueel Denis/coutinho die op de flanken kunnen spelen. Alcacer gaat wss vertrekken. Munir daarentegen komt terug na tweede goede huurperiode. Ben benieuwd of Valverde zelf een extra aanvaller wilt.

Ja ik zie Griezman ook graag komen naar Cambuur. Maar hij heeft zijn trouw uitgesproken over Atletico, en daar moeten wij hem op vastpinnen. Bovendien verziekt dat opkopen van topspelers (en ze dan laten banken) het hele voetbal, dus gewoon lekker blijven en een clublegende worden Tony!

Krijg sterk het vermoeden dat Griezmann gewoon bij Atletico blijft spelen volgend seizoen.
Las gisteren nog een "gerucht" dat Messi liever Eriksen ziet komen dan Griezmann.

Off: Maja dat blijft de media, de ene dag lees je dat Griezmann komt en de andere dag weer niet etc etc.

Overigens zie ik beide spelers (zowel Griezmann als Eriksen) graag naar Barcelona komen.

Zijn salaris zal ook wel minstens verdubbeld zijn... van tussen de 4 en 4,5 miljoen naar 9 tot 9,5 miljoen vermoed ik. Net onder Busquets, Pique en Iniesta.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren