Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Uiterst tevreden’ Feyenoord legt talent vast: ‘Ik ga vol voor die plek’

Laatste update:

Feyenoord heeft ook de komende jaren plaats voor Wessel Dammers. De Rotterdammers verzekerden zich onlangs al van een langer verblijf van de twintigjarige verdediger, door de optie in zijn aflopende verbintenis te lichten, en nu is er een akkoord bereikt over een driejarig contract.

Dammers, die in de jeugdopleiding voornamelijk in de voorhoed speelde, maakte dit seizoen als verdediger zijn debuut in de hoofdmacht. “Wij zijn uiterst tevreden over de ontwikkeling die Wessel doormaakt”, laat technisch directeur Martin van Geel weten op de officiële website van de huidige nummer drie van de Eredivisie. “Op een voor hem andere positie dan hij gewend was, heeft hij dit seizoen grote stappen gemaakt.”

Dammers zelf is niet minder enthousiast over zijn nieuwe verbintenis en over het bijna voorbije seizoen. “Dat dit jaar zo zou uitpakken, is iets wat ik van te voren niet had verwacht”, zegt de jeugdinternational, die toekomst voor zichzelf ziet in het centrum van de defensie. “Ik ga vol voor die plek. Op dit niveau was het in het begin wel even wennen, maar ik begin me als verdediger steeds meer op mijn plek te voelen”, maakt de belofte duidelijk.

Denk je dat Wessel Dammers snel een vaste basisplaats verovert bij Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi. Ben benieuwd of hij verhuurd gaat worden. Misschien wordt hij net als Van Beek rustig gebracht. Wij hoeven dan nog maar 1 centrale verdediger te halen, er vanuit gaande dat Mathijsen vertrekt.

Met van Beek en Kongolo voor hem zie ik hem niet snel een basisplaats veroveren. Wellicht is verhuren een optie.

27 april 2015 om 10:03

Hij is pas 20, gewoon lekker af en toe laten invallen en met het team mee laten trainen, dan kun je volgend jaar kijken naar een verhuur. Op zijn leeftijd hoeft hij echt nog niet wekelijks in het 1e te spelen, heeft nog genoeg te leren.

27 april 2015 om 10:30

Op zijn leeftijd hoort hij juist wel wekelijks te spelen. Hangt er natuurlijk wel af wat de spoeling is in andere verdedigers. Na Kongolo en van Beek heb je Mathijsenen Boulahrouz, maar die staan volgend seizoen niet meer onder contract. Er zal dus een of meerdere nieuwe Cv's moeten worden aangetrokken als breedte-versterking.

Goede jongen. Niet zeuren maar poetsen. Geen sierlijke verdediger van het kaliber Veltman maar meer een type Van Beek. Prima zaak nu nog een linker centrale verdediger strikken.dan hebben we centraal een dubbele bezetting.

Vreemd dat hij pas laat in de jeugd is omgetoverd tot CV. Denk dat hij nu nog Kongolo en van Beek voor zoch heeft.

27 april 2015 om 13:16

Hij was tot de B altijd al CV. Maar daar hadden we een spits nodig en hebben het toen met Dammers geprobeert, dat pakte goed uit voor 2 jaar. Maar moet zich nu weer focussen op zn oud epositie

Ken hem verder niet maar met Mathijsen en Bouhla die afzwaaien liggen er komend seizoen voldoende kansen.

Zeker gezien de concurrentie Van Beek en Kongolo die zomaar als jonge spelers een terugval kunnen krijgen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren