Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Uiteraard wilde ik spelen tegen Barça, maar de medische staf besliste anders’

Laatste update:

Vincent Kompany worstelt de laatste jaren veelvuldig met blessures en op dit moment is hij ook net weer hersteld. De Belg stond afgelopen zondag voor het eerst weer in de basis bij Manchester City, terwijl hij de Champions League-kraker tegen Barcelona van vorige week nog moest laten schieten. Hij heeft dan ook duidelijke afspraken gemaakt met de medische staf van the Citizens.

/

“Mijn situatie is simpel, ik heb er net zes maanden uit gelegen. Ik heb een belofte moeten doen aan de medische staf, namelijk dat ik altijd eerlijk zou zijn over hoe ik mij voel en dat ik naar hen luister als zij een beslissing nemen”, vertelt hij in gesprek met Sky Sports. “Ik vertelde ze een dag voor de wedstrijd tegen Barcelona hoe ik me voelde en zij namen een besluit. Ik wilde natuurlijk spelen, daar was geen twijfel over, maar ik heb afgesproken om een beetje meer naar hen te luisteren.”

“Ik weet wat ik moet doen om terug te komen op mijn niveau. Mijn motivatie neemt alleen maar verder toe omdat ik het gevoel heb dat ik op het veld thuishoor. Ik vind dat ik goede momenten verdien vanwege de manier waarop ik dag na dag heb gewerkt om terug te komen”, sluit Kompany af.

Vind jij dat een fitte Vincent Kompany altijd moet spelen bij Manchester City?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een fitte kompany speelt in elke ploeg ter wereld. Helaas is het al een hele tijd geleden

25 oktober 2016 om 11:11

Kompany is vreselijk overschat! Hij kan goed man dekken en verdedigen, maar voetballend kan hij er geen pepernoot van! Hij is opbouwend dramatisch. Iedere keer rost hij de ballen keihard naar voren en levert hij op die manier de ballen weer bij tegenpartij in... Ik vind hem maar niks. Een championship club of Celtic kan Kompany goed gebruiken, maar andere clubs absoluut niet.

25 oktober 2016 om 11:28

Kompany is uitvoetballend net sterk, daarom wou Barcelona hem enkele jaren geleden. Hij voelde zich echter te verbonden aan City (en zijn vrouw is van Manchester en City fan) en wou blijven.

Hij is natuurlijk al lang niet meer op topniveau geweest door een waterval aan blessures. Ik denk ook niet dat hij in elke ploeg ter wereld zijn plaats zou hebben.

25 oktober 2016 om 14:30

Zermattperson

Je slaat de bal volledig mis.... uit je reactie blijkt enkel maar dat je Kompany amper hebt zien spelen en je enkel uit bent op lekker goedkoop napraten. Moest je hem nu bekritiseren op de dekkingsfouten die hij geregeld maakt, ja. Maar voetballend?

Ik weet dat filmpjes op youtube van spelers niet als beste bewijsmateriaal dienen, maar ik raad je toch eens aan "world class pass Kompany" in te typen. Zo een bal heb ik een centrale verdediger weinig zien geven. En Kompany heeft er zo wel meer op zijn naam staan. Dus je "iedere keer rost hij ballen keihard vooruit" kunnen we dan ook meteen van tafel vegen. Kompany is trouwens een tijdlang cvm geweest omwille van zijn voetballende kwaliteiten, heeft zelfs enkele mooie combinatiegoals op zijn palmares staan waar menig spits jaloers op zou zijn.

Maar hey overschat (het modewoordje van 2016) en geen voetballende kwaliteiten, niet waar?

25 oktober 2016 om 12:49

Valt mee. Ik denk niet dat hij bij bayern, real of barca in de basis zou spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren