Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ueda maakt meteen indruk bij Feyenoord: 150.000 views, website slaat op hol

Laatste update:

De komst van Ayase Ueda naar Feyenoord laat zich meteen voelen in Rotterdam. Kort na de aankondiging van de recordaankoop sloeg de website op tilt. Op sociale media gaat het presentatiefilmpje, waarin Shinji Ono een persoonlijke boodschap inspreekt voor Ueda, door het dak. Binnen een half uur hebben 150.000 mensen het filmpje bekeken.

Speciaal voor de presentatie van Ueda deed Feyenoord een beroep op cultfiguur Ono, die zijn landgenoot met een speciale boodschap welkom heet. "Je gaat spelen voor Feyenoord, een grote club met een prachtige geschiedenis in Nederland", aldus Ono. "Ik heb ook magische momenten beleefd bij de club, met in het bijzonder de gewonnen UEFA Cup in 2002. Nu is het jouw tijd om het Feyenoord-shirt te dragen en iedereen trots te maken."

De presentatie is in meerdere opzichten een hoogstandje van Feyenoord. Niet alleen ziet de video van Ono er gelikt uit, ook is rekening gehouden met het tijdsverschil in Azië. In Japan is het zeven uur later dan in Nederland, waardoor daar rond het middaguur de avond is gevallen. Dat ziet men in Rotterdam terug op sociale media. De presentatievideo is in een half uur ruim 150.000 keer bekeken.

Ook zijn er lichte zorgen bij Feyenoord, daar sinds de komst van Ueda de website uit de lucht is. Het is voor bezoekers niet meer mogelijk om de website te bereiken. Nooit eerder betaalde Feyenoord zoveel geld voor een inkomende transfer. Ueda kost de club negen miljoen euro, een bedrag dat door bonussen kan oplopen tot tien miljoen euro. Het vorige record stond op naam van Dávid Hancko, die vorig seizoen voor 8,3 miljoen euro overkwam van Sparta Praag.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja dat is zeker goed voor de marketing afdeling voor Feyenoord.
Mooie cijfers, daar doe je het voor!

3 augustus 2023 om 12:54

Japanners hé, dan zou de sale van feyenoord shirts ook in Japan wel flink omhoog gaan.

3 augustus 2023 om 12:59

Ja zou me niks verbazen! Beetje het Sugawara effect maar dan groter! Haha

3 augustus 2023 om 13:12

Was de shirtverkoop van Sugawara ook zo extreem goed dan?

3 augustus 2023 om 14:29

Zijn relatief veel shirtjes van verkocht ja. Zie je wel vaker als Aziatische voetballers naar Europa komen.

3 augustus 2023 om 18:11

Precies, vergelijkbaar met Midden- en Zuid-Amerikaanse spelers. Het aantal volgers op social media groeit ook immens na het aantrekken van bijvoorbeeld een Mexicaanse speler.

3 augustus 2023 om 13:24

Daar doe je het als het goed is niet voor.
Je haalt hem omdat je denkt dat hij een goeie spits is en op termijn een waardig vervanger voor Santi.

Het is natuurlijk wel een hele mooie bijkomstigheid als je club door zo'n aankopop ineens weer exposure krijgt in bijv. Japan. Beetje shirt verkoop daar en in bijv. Mexico kan de club goed gebruiken. In Rotterdam zie ik namelijk bijna niemand met dat lelijke prijsvrij shirt lopen.....dus de shirt verkoop inkomsten zullen uit het buitenland gehaald moeten worden.

3 augustus 2023 om 13:53

De verkoop van de shirts gaan juist door het dak.

3 augustus 2023 om 14:08

Haha volgens mij zijn er inderdaad weer records verbroken dit jaar met de verkoop van shirts en trainingspakken ondanks dat er Prijsvrij op staat

3 augustus 2023 om 15:00

Echt?
Zijn mensen dan zo solidair dat ze het shirt wel kopen maar niet dragen ofzo?

Afgelopen zondag in De Kuip ook echt maar een handjevol nieuwe shirts gezien, terwijl je normaal in het begin van het seizoen echt heel erg veel nieuwe shi

Geweldig presentatiefilmpje. Wederom hulde aan het mediateam!

3 augustus 2023 om 13:04

Punten waar Feyenoord zich nog kan verbeteren (marketing), maar een goede stap!

3 augustus 2023 om 13:43

Media afdeling heeft mooie stappen gemaakt de afgelopen jaren. Nu inderdaad onze marketing nog.

Benieuwd naar deze Japanse spits die in ieder geval twee Champions League potjes mag spelen.

Zijn highlight reel bij Cercle Brugge van vorig seizoen ziet er goed uit, neusje voor de goal. Helaas zien zulke highlight reels er voor de meeste spelers goed uit

Hopelijk een doorslaand succes welke dit jaar aan voldoende speelminuten zal komen (zoals Danilo die vorig seizoen ook kreeg) en volgend jaar het stokje van Gimenez kan overnemen.

Zin in de JC Schaal Vrijdag en in het nieuwe seizoen!

Mooi filmpje, ook leuk om Ono weer te zien. Nog steeds bijzonder dat hij nog steeds actief voetbalt, terwijl hij meer dan 20 jaar geleden bij Feyenoord speelde.

De website doet het gewoon

3 augustus 2023 om 13:12

Of, de website doet het inmiddels weer. In het tijdsbestek van het schrijven van het artikel, het plaatsen van het artikel en de tijd tot jouw reactie kan het probleem opgelost zijn. Want als de website het de hele tijd had gedaan zouden ze dit niet noemen.

3 augustus 2023 om 16:34

Dat zou heel goed kunnen, maar dan zal het artikel moeten worden aangepast. Volgens het artikel is de website nog steeds uit de lucht - 16:33u: "ook zijn er lichte zorgen bij Feyenoord, daar sinds de komst van Ueda de website uit de lucht is. Het is voor bezoekers niet meer mogelijk om de website te bereiken."

Vet! Zelfs als niet-Feyenoorder vind ik Ono echt een legend, tof om hem ook weer eens terug te zien.

3 augustus 2023 om 13:31

Ono is ook een legend! 1 vd beste Feyenoord middenvelders die ik ooit heb zien voetballen! Slim natuurlijk om hem hierbij te betrekken

3 augustus 2023 om 16:46

De beste Feyenoord middenvelder van deze eeuw. Technisch was hij op t niveau Real Madrid. Qua fysiek kon hij dat helaas niet matchen, mede door de intensiteit van interlands etc.

Onwaarschijnlijk goede speler en iemand wie elke Feyenoorder een warm hart toedraagt.

Dan ben ik ook benieuwd wanneer ze een nieuwe aanwinst gaan presenteren voor de positie Site Reliability Engineer 😸

Het mediateam is wel lekker bezig de laatste tijd. Ze hebben grote stappen gezet, vooral tijdens het kampioenschap en het vertrek van de spelers is alles echt mooi in beeld gebracht. Dit is ook weer een schot in de roos!

Goede stats en ziet eruit als een gozer die je goed in je team kunt hebben. Daarnaast zijn Japanners over het algemeen erg loyaal, kan zomaar een succesverhaal worden in de Kuip.

Ik voorspel een ouderwetse en veelscorende spitsenkoppel wisselend met Gimenez & Paixão

Wàt een lekker elftal heeft Feyenoord zeg. Dan nog voor te stellen dat Ivanusec die kant nog op komt? Heerlijk vooruitzicht voor jullie om zo aan het seizoen te kunnen beginnen.

Slim om Ono erbij te betrekken.

Word hier gewoon emotioneel van, Shinjo Ono, absolute legende!

Wat kijk ik uit naar dit seizoen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren