Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tweede Italiaanse topclub in verband gebracht met Wijnaldum

Laatste update:

AS Roma raakt Miralem Pjanic kwijt aan Juventus en zou in Georginio Wijnaldum een geschikte opvolger zien. Mocht dat inderdaad zo zijn, dan krijgen de hoofdstedelingen mogelijk te maken met serieuze concurrentie: Sky Italia meldt dat Napoli Wijnaldum nu ook wil hebben.

/

Napoli was het al met Udinese eens over een afkoopsom voor Piotr Zielinski, maar de Poolse middenvelder heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Liverpool. Napoli moet dus verder zoeken en zou het vizier nu hebben gericht op Wijnaldum, die na de degradatie van Newcastle United naar alle waarschijnlijkheid zal vertrekken van St. James’ Park.

De 25-jarige Wijnaldum heeft er net een seizoen bij Newcastle op zitten en was goed voor elf doelpunten en vijf assists, maar dit was dus niet voldoende om the Magpies in de Premier League te houden. Napoli en Roma spelen komend seizoen allebei in de Champions League.

Georginio Wijnaldum zou een aanwinst zijn voor Napoli

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wijnaldum als vervanger van Pjanic, zouden ze zo weinig voetbalinzicht hebben bij AS Roma?

12 juni 2016 om 22:13

Met de transfers van de afgelopen jaren kan ik concluderen dat ze bij Roma inderdaad erg weinig inzicht op dat gebied hebben

12 juni 2016 om 22:57

Zo'n 650 stemmers zijn het volgens mij niet met je eens. Wijnaldum heeft nog genoeg ruimte voor ontwikkeling, waarom zou dit een slechte transfer zijn?

12 juni 2016 om 23:06

Ten eerste is dat een non-argument, ten tweede denk ik dat je me verkeerd begrijpt. Ik bedoel dat Wijnaldum een heel ander type middenvelder is dan Pjanic en dat je die dus niet als vervanger moet aantrekken voor Pjanic.

12 juni 2016 om 23:11

Alsof je altijd maar met dezelfde types moet spelen. Wijnaldum kan prima de vervanger van Pjanic zijn maar het op een andere manier invullen. Misschien wil met dit bij Roma juist wel nu. Een dynamischere 10 ipv een spelverdeler.

13 juni 2016 om 01:45

Lees de poll nog eens. Gaat over napoli hé

Ik denk toch dat wijnaldum liever naar roma gaat dan naar napoli, lekker met stroot in de basis.

Everton, Southampton is zijn niveau begrijp dus egt neit waarom er topclubs als As roma en Napoli interesse in Wijnaldum hebben, ik bedoel zo speciaal is hij toch niet er zijn genoeg spelers van zijn leeftijd op die positie die beter zijn en ook nog is een hoop goedkoper.

13 juni 2016 om 02:53

Soton is een leuke stap echt een subtop, maar koeman gaat na everton neemt hij hem mee denk je?

Ik heb liever dat Wijnaldum in de Premier League blijft spelen!

Ik zie hem nog wel spelen bij Napoli, maar hoop dat AS Roma wel een ander type 10 haalt, meer sierlijk en creatief, terwijl Wijnaldum het meer moet hebben van loopvermogen. Ziyech zou ik bijvoorbeeld een beter opvolger van Pjanic vinden

12 juni 2016 om 22:57

Ze passen allebei niet in Italië. Ben wel met je eens dat Wijnaldum het vooral van zijn loopvermogen moet hebben en dat Roma behoefte heeft aan een ander type speler. Ziyech pas m.i. beter bij een Spaanse subtopper (bijvoorbeeld Valencia of Sevilla).

Krijgt PSV nog een percentage van een eventuele transfer?

Mensen hier boven mij onderschatten Wijnaldum wel héél erg..

Ik zie Wijnaldum liever bij Liverpool (ipv Firmino) of Tottenham. In Duitsland is Wolfsburg een optie of Schalke (maar wellicht te duur). In Italië mislukken de meeste Nederlandse middenvelders op de een of andere manier.

13 juni 2016 om 11:00

In Italië mislukken de meeste Nederlandse middenvelders? Is dat echt zo?
Seedorf, Winter, Kreek, Rijkaard, van Bommel, Snijder en Davids.
Lijken mij behoorlijk succesvol.

Bij Napoli zal hij zonder enige twijfel tweede viool gaan spelen. Niemad gaat daar namelijk Hamsik uit de basis spelen, Wijnaldum dus ook niet. Marek is een clublegende, leider en één van de besten op zijn positie in de wereld. Bovendien is het met Nederlanders heel vaak nog afwachten hoe snel ze beginnen met de Italiaanse taal op te pakken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren