Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Twee topkandidaten staan al klaar om roer over te nemen van Hansi Flick

Laatste update:

Hansi Flick is heel snel gebaat bij verbetering met de Duitse nationale ploeg om zijn baan als bondscoach te behouden, stelt Sport Bild. De 58-jarige oefenmeester wist van de laatste acht interlands er slechts twee te winnen en dus staat de druk er vol op. De huidige interlandperiode - Duitsland speelt vriendschappelijk tegen Japan en Frankrijk - is het erop of eronder voor Flick.

Duitsland is als gastheer van het EK 2024 al geplaatst en speelt dus geen EK-kwalificatiewedstrijden. Om in het ritme te blijven heeft het land wel een aantal oefenduels gepland staan. Zaterdag is in Wolfsburg Japan de tegenstander. Dinsdag reist de ploeg van Flick af naar Dortmund voor een vriendschappelijk treffen met Frankrijk. De Fransen gaan aan kop in groep B, de groep van Nederland.

Tijdens de komende interlands zou het lot van Flick zomaar bezegeld kunnen worden, stellen Duitse media. Mocht de ploeg opnieuw niet tot een overwinning komen, zoals dat ook gebeurde tijdens de afgelopen interlandperiode tegen Oekraïne (3-3), Polen (0-1) en Colombia (0-2), dan is een ontslag onvermijdelijk. Op de achtergrond wordt gewerkt aan de mogelijke opvolging van Flick.

Sport Bild schrijft dat Julian Nagelsmann en Oliver Glasner de belangrijkste kandidaten zijn om het roer over te nemen indien Flick ontslagen wordt. Ook Matthias Sammer wordt voorzichtig genoemd als nieuwe bondscoach. Het vertrouwen in Flick liep een flinke deuk op tijdens de vroege uitschakeling op het WK. Dat in de maanden daaropvolgend weinig verbetering zichtbaar was, baart de Duitse voetbalbond zorgen.

Nagelsmann werd in maart van dit jaar plots op straat gezet door de clubleiding van Bayern München en is, ondanks aanbiedingen van verschillende clubs, sindsdien werkloos. Glasner kreeg in mei te horen dat hij aan het einde van het seizoen moest vertrekken bij Eintracht Frankfurt. Sammer doet momenteel dienst als adviseur bij Borussia Dortmund. Hij was eerder tussen 2000 en 2005 hoofdtrainer bij BVB en VfB Stuttgart.

Zie jij Hansi Flick nog aan het roer staan bij de start van het EK?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Flick kan beter bij een goede club aan de slag gaan. Dan heb je een kwalitatief elftal die zijn spel goed kan spelen. Dit Duitsland heeft teveel zwakke plekken.

6 september 2023 om 09:58

Toch nog steeds een selectie wat van Polen en Oekraine moet winnen, of ben ik nou zo gek? Frankrijk is buitencategorie, maar ik vind de selectie van landen als Spanje, Belgie, Nederland en Italie echt niet beter, eerder minder. Wellicht heeft Engeland ook nog beter elftal naast Frankrijk. En dan uiteraard Portugal, maar ook daar hoeft Duitsland niet voor onder te doen. Op doel heb je met Neuer en Ter Stegen nog altijd 2 topkeepers, Henrichs speelt tot dusver ijzersterk op de RB positie bij Leipzig, Rudiger en Schlotterbeck is een meer dan uitstekend centrum. Raum en Gosens zijn wellicht geen wereldbacks, maar ook geen middelmaat. Kimmich met Goretzka en Gundogan is een topduo op het middenveld. Met Wirtz en Musiala heb je 2 pareltjes die op 10 kunnen en ook nog op de flanken kunnen. Dan heb je nog speles als Gnabry, Sane, Brandt en Adeyemi. Spitspositie genoeg opties met Havertz, Muller, Fullkrug, Moukoko en wellicht Adeyemi. Wellicht de spits en linksback positie wat minder, maar toch nog steeds een absoluut wereldelftal. Laten we wel wezen.

6 september 2023 om 10:01

Keeper en middenveld is wereldtop. Buitenspelers zijn ook prima. Maar achterin is het vrij matig. Dat blijkt ook uit de vele tegendoelpunten. De spits positie is misschien nog wel armoediger.

Tuurlijk hebben ze een beter team dan Polen en Oekraïne. Maar het team is niet in staat om het spel van Flick te spelen. Dan gaat het ook niet lopen.

6 september 2023 om 10:06

Ja de charme van landvoetbal is dat je geen spelers kunt kopen op zwakke plekken op te vulen. Ik vind dat Duitsland een meer dan capabele selectie heeft (ook in de breedte) om het EK te kunnen winnnen. In 2014 stond ook een Howedes linksback, routinier Klose in de spits, Ozil als verkapte linksbuiten en was er ook veel kritiek op het feit dat Khedira altijd speelde. Toch werden landen als Brazilie met 7-1 weggetikt.

6 september 2023 om 10:17

Dat elftal was wereldtop, niet te vergelijken met dit team.

6 september 2023 om 10:23

Met de belangrijke kanttekening dat Boateng en Hummels allebei in hun prime waren, je met Lahm in ieder geval 1 wereldback had en Schweinsteiger ook nog op topniveau was. Elke linie was toen voorzien van minimaal 1 wereldtopper.

6 september 2023 om 10:24

Genoeg goeie spelers maar de opstellingen zuigen gewoon.
Kimmich staat meestal op de back (ja toegegeven, hij is de beste, zo niet een van de beste rechtsbacks maar zonder hem op het middenveld loopt het niet), Hendricks speelt haast nooit.
Rudiger is erg slordig en wisselvallig.
Gosens is geen wereldtop maar in balbezit wel een prima back die aanvallend zn steentje bijdraagt idd.

Kimmich, Goretzka en Gundogan is een geweldig middenveld qua naam, maar ik vind het nooit draaien met Gundogan, die 3 vullen elkaar niet goed aan.

De spits positie heb je eigenlijk maar twee echte spitsen, Fullkrug en Adeyemi.
Fullkrug is kwalitatief misschien geen grote speler, maar past uitstekend in dit team. Hij is erg klinisch, positioneel sterk, kopsterk, stevig. Je moet alleen zorgen voor aanvoer en hij schiet ze er achter elkaar in. En met Gnabry, Sane en Musiala kan er voor genoeg aanvoer gezorgd worden. Maar nee hoor, we gebruiken Muller in de spits die al een jaar of 7 niks heeft kunnen forceren in de spits en ook al aardig op leeftijd is. Of een Havertz die eigenlijk helemaal geen spits is.

6 september 2023 om 10:26

Henrichs speelt altijd bij Leipzig, verwacht dat die gewoon rechtsback staat aankomende interlands. Schlotterbeck is gewoon wereldtop, beste verdediger van Dortmund. Als je hem nooit ziet spelen kan je beter geen reactie geven. Adeyemi is overigens ook meer een winger dan een spits.

6 september 2023 om 10:39

Schlotterbeck wereldtop hahaha. Echt een goeie grap. Dan heb je wel heel veel wereldtoppers als dat de norm is.

Objectief zijn is niet je sterkste punt. Dat is algemeen bekend.

6 september 2023 om 10:45

Hoezo is dat een grap. Gewoon een van de betere cv’s van de Bundesliga.

6 september 2023 om 10:48

Dat maakt je geen wereldtop. Wereldtop zijn spelers als Dias, Ake etc.

6 september 2023 om 10:51

Hij zat in elk Bundesliga team of the season (kicker, Whoscored, Sofascore). In tegenstelling tot jongens als Gvardiol, Upamecano en De Ligt kwam hij in elk lijstje voor. Wederom blijkt maar weer eens dat je de Bundesliga niet volgt. Schlotterbeck is zeker wel wereldtop, vanaf dag 1 probleemloos Sule en Hummels er uitgespeeld en uitgegroeid tot abwehrchef van Dortmund.

6 september 2023 om 10:59

Allereerst, ik volg de Bundesliga wel degelijk.

Ten tweede, dit maakt je nog geen wereldtop. Daarnaast ben je ook geen wereldtop als je het voor elkaar krijgt middelmaat als Sule en Hummels er uit te spelen.

Vertel mij nou even waarom hij wereldtop is? En kom nou niet aan met al die zwakke argumenten.

6 september 2023 om 11:06



Dat heb ik net bevestigd. Onafhankelijke databases als Whoscored en Sofascore hebben tal van voetbalanalisten in dienst die spelers beoordelen op basis van veelzijdige aspecten. Alles wat jij of ik daar over zeggen is slechts een mening. Het zegt genoeg dat die bij beide platforms is verkozen tot beste cv van de Bundesliga. En ook nog in een Duits voetbalblad als Kicker. En dat jij Hummels en Sule middelmaat noemt zegt meer wat over jou dan andersom. En dan een Ben White zeker wel geweldig vinden? Jij bent de grip op de realiteit ook totaal verloren.

6 september 2023 om 11:10

Dat maakt je nog steeds geen wereldtop. We hebben duidelijk een verschillende mening en norm wanneer een speler wereldtop is. Dat soort dingen roep ik helemaal niet. Ik kan objectief kijken naar de spelers uit de Bundesliga. In tegenstelling tot jou.

Hummels is bijna 35. Die is geen schim meer van de speler die hij was, hem uit de basis spelen is een prestatie?

Sule heeft een draaicirkel van een vrachtwagen. Echt totaal geen bijzondere verdediger.

Maar jij vindt die kerel dus beter of gelijk aan de ligt, Gvardiol en Upamecano?

6 september 2023 om 12:16

Hendrichs speelt nooit in het Duitse elftal bedoel ik.
En Schlotterbeck vind ik geen wereldtop.
Een degelijke verdediger maar geen wereldtop.
Adeyemi heeft bij Redbull voornamelijk als spits gespeeld.
Dortmund speelt gewoon liever met andere type spitsen (haller, Fullkrug, Alcacer, Haaland).

Dit is denk ik niet meer houdbaar. De speelwijze van Flick werkt bij clubs heel goed omdat je dagelijks met die spelers op het veld staat en de ploeg daar naar kan vormen. Bij een nationale ploeg moet je het deels doen met wat je ter beschikking hebt en je kunt weinig aanpassingen doen. Deze Duitse generatie heeft te veel zwakke plekken en op sommige posities ook te veel van hetzelfde. Ook lopen er op dit moment misschien 2 topspelers rond qua niveau en een topkeeper. Met name voorin is het erg pover als Gnabry je beste aanvaller is. Een goede speler hoor, maar niet bepaald van het niveau Salah o.i.d.

6 september 2023 om 10:00

Gnabry is niet eens basisspeler van Bayern. Hoe kan hij dan je beste aanvaller zijn? Sane is sowieso al een klasse beter. Verder zijn Wirtz en Musiala toch echt wel buitencategorie op hun leeftijd en aanvallend ingestelde spelers. Wirtz kan prima als verkapte winger spelen en af en toe van positie willen met Musiala.

6 september 2023 om 10:04

Nou vind ik Gnabry bij Duitsland eigenlijk standaar beter spelen dan bij Bayern.

off: prima foto van hansi trouwens

6 september 2023 om 10:11

Als je uit de 4 voorste posities kan kiezen uit Sane, Muller, Musiala, Gnabry, Reus, Brandt, Adeyemi, Havertz, Werner, Wirtz, Hofmann, Moukoko en Fullkrug mag je eigenlijk ook helemaal niet klagen.

6 september 2023 om 10:25

Sane? Die maakt er niet eens 10 per seizoen. Gnabry mag dan niet de vorm hebben van een aantal jaren geleden, maar heeft in de afgelopen jaren echt veel meer laten zien dan Sane. Wirtz en Musiala zijn overigens wel toptalenten waarbij ik vooral van de laatstgenoemde veel verwacht, maar op dit moment zou ik ze nog niet per se 'buitencategorie' willen noemen qua niveau. Die eer is toebedeeld aan spelers als De Bruyne, Haaland, Mbappe e.d.

6 september 2023 om 10:27

Sane is momenteel uitstekend aan het seizoen begonnen. Gnabry is al 2,5 jaar helemaal niks meer.

6 september 2023 om 10:30

@derkaiser123 - Je bent net drie wedstrijden onderweg. Daarnaast zijn de cijfers van Gnabry nog steeds veel beter dan die van Sane in de afgelopen 2,5 jaar. Sane komt er niet eens bij in de buurt!

6 september 2023 om 10:46

Gnabry heeft leuke statistieken voor een winger, maar Sane is natuurlijk een veel completere winger. Net als Coman. Van beiden gaat veek meer dreiging van af.

6 september 2023 om 10:02

Ik zou zelf zeggen 3 wereldtop spelers en inclusief de keeper 4. (musiala, Gundogan, Kimmich en ter Stegen). Met Wirtz bijvoorbeeld wel een potentiele wereldtopper, al dachten we dat van Havertz bij Leverkusen ook. Daarnaast met Sane, Gnabry, Goretzka, Havertz, Rudiger etc die ik daar nog wel een paar niveautjes onder schat. Kortom, het middenveld is bizar goed maar zowel aanval als verdediging voor Duitse begrippen erg pover.

6 september 2023 om 10:05

Musiala geen wereldtop, Rudiger / Schlotterbeck geen wereldtop? Dan is natuurlijk ook de vraag wat we als wereldtop gaan zien.iemand die in de basis staat bij Chelsea en Madrid zal je daar normaal gesproken toch wel aan toevoegen lijkt me.

6 september 2023 om 10:20

Musiala noem ik als 1 van de 4, of bedoel je dat jij hem juist geen wereldtop vind? Rudiger interessant, vind hem eigenlijk nooit stabiel genoeg gepresteerd hebben om wereldtop gezien te worden. Schlotterbeck heeft zeker de potentie.

6 september 2023 om 10:28

@derkaiser123 - Ik vraag me alleen wel af of je in dit soort discussies objectief kunt zijn over de kwaliteiten van Duitse spelers. Je discussieert alles naar het positieve toe, maar zo lekker gaat het al een poos niet met het Duitse elftal. Dat kun je echt niet alleen aan de bondscoaches wijten. Zo indrukwekkend is de Duitse nationale ploeg momenteel gewoon niet. Dat komt ongetwijfeld wel weer en je merkt dat er alweer geweldige talenten opstaan, maar Duitsland heeft nog wel wat jaren nodig om weer een topploeg samen te kunnen stellen.

6 september 2023 om 10:36



Volgens mij benoem ik net toch dat Frankrijk buitencategorie is en dat wellicht Portugal en Engeland nog een niveautje hoger zijn, maar de rest heeft geen betere selectie van de Europse landen. Er valt veel uit te halen dan dit. Uitgeschakeld worden door een Japan op een WK is absoluut niet acceptabel voor een land als Duitsland. Duitsland heeft met mindere selecties een WK weten te winnen. In 2002 kwamen ze tot de WK finale met nagenoeg alleen maar subtopspelers. Alleen Kahn en Ballack waren toen wereldtop. Jongens als Metzelder, Nowothy, Linke, Neuville, Hamann, Bode, Jeremies en Frings stonden toen in de basis. Op dit moment is er gewoon een gebrek aan mentaliteit. Ik mis eikels in het team als Matthaus, Voller, Effenberg, Kahn, Sammer etc. Spelers die er alles aan deden om te winnen.

Ze gaan beide wedstrijden niet winnen, dus ontslag volgt...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren