Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘FC Barcelona krijgt in strijd om topdoelwit concurrentie uit Premier League’

Laatste update:

Hansi Flick kan niet alleen op belangstelling van FC Barcelona rekenen. De Duitse trainer is ook benaderd door clubs uit de Premier League, zo schrijft Florian Plettenberg donderdagochtend. Welke Engelse ploegen Flick zouden willen aanstellen, is niet bekend.

De journalist van de Duitse tak van Sky Sport weet daarnaast te melden dat de oefenmeester van zaakwaarnemer is gewisseld. Flick wordt vanaf heden gerepresenteerd door Pini Zahavi, die ook onder meer de belangen van Barcelona-aanvaller Robert Lewandowski behartigd.

"Flick wil gebruik maken van het netwerk en de ervaring van Zahavi", zo schrijft Plettenberg op X. "Hij is klaar om te beginnen aan een nieuw project."

Flick wordt al geruime tijd gelinkt aan een dienstverband bij Barcelona. Xavi, de huidige trainer in het Camp Nou, maakte onlangs bekend aan het einde van het huidige seizoen te vertrekken als hoofdtrainer, waardoor Joan Laporta op zoek moet een vervanger.

De voorkeur van de Spaanse voorzitter gaat naar verluidt uit naar Flick. De trainer zelf is zich bewust van de interesse van Barça en volgens Duitse berichtgeving heeft hij wel oren naar een overstap naar Barcelona. Volgens Sport Bild is Flick zelfs begonnen met het nemen van lessen om de Spaanse taal machtig te worden.

Verschillende Spaanse media spreken over meerdere kandidaten voor de vacante trainerspositie. Waar Laporta graag Flick ziet komen, hoopt sportief directeur Deco op het aanstellen van Sérgio Conceição.

Laatstgenoemde is de huidige trainer van FC Porto. Conceição staat sinds 2017 aan het roer bij de Portugese topclub, waarmee hij onder meer drie landstitels en evenveel nationale bekers won.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Chelsea lijkt me, of eventueel Liverpool als opvolger van Klopp?
City, United, Arsenal, Tottenham allemaal voorzien. Prima trainer wel.

15 februari 2024 om 12:05

Chelsea heeft door al het gepruts op de transfermarkt nu geen geld om Poch te ontslaan. Anders dreigt FFP herres. Ik zie Liverpool zich idd wel melden voor Flick.

15 februari 2024 om 12:13

Serieus? Lol dat is echt mega sneu. Sterkte dan maar komende jaren JT.

15 februari 2024 om 16:42

Het puntje is wel dat men dat vorig seizoen ook schreef over Potter. Vervolgens is hij toch ontslagen en is men toch redelijk los gegaan op de transfermarkt, ik denk dat ze Pochettino het seizoen af laten maken en dan afscheid van hem nemen. Ze zijn toch wel een beetje geschrokken van het effect dat de vorige interim gehad heeft.

15 februari 2024 om 13:53

Denk dat United ook wel een upgrade kan gebruiken als ze de top 4 niet halen. Het voetbal is ook niet om aan te zien, veel wedstrijden met geluk gewonnen.

Tja dat zou Liverpool dan zijn? Altijd lastig. Ook netwerk met Zahavi klinkt wat minder. Maar goed, Barca heeft weer andere voordelen. Denk niet dat de trainer lang blijft zitten daar want niemand krijgt zoveel krediet als Xavi. En elftal is niet best op dit moment

Ze zouden beter voor de coach van girona gaan of anders de vroegere spaanse coach van qatar het moet een Spanjaard zijn en moet passen bij de speel stijl van barca anderen zijn ofwel financieel onhaalbaar ofwel niet passen bij barca

15 februari 2024 om 13:57

Waarom moet het een Spanjaard zijn? Een keer iets totaal anders mag ook wel. Een Flick of Nagelsmann die totaal ander voetbal brengen zou verfrissend zijn.

De speelstijl van Barcelona bestaat niet meer. Koeman speelde 532, Valverde 442, Xavi wel 433 maar vaak toch wat meer vanuit de controle.

15 februari 2024 om 14:16

Er is sinds de komst van Laporta wel een trend richting meer 'lokale' Spaanse/portugese spelers en staf, dat zou wel in het patroon passen.

15 februari 2024 om 20:04

Als jet geen Spanjaard is moet je ook andere spelers halen dat past niet bij barca het probleem bij barca is nu financieel gezond maken zodat ze in de toekomst weer topspelers kunnen halen en ze te kunnen betalen.

Hoop dat Barca wat aan de cultuur gaat doen. Als je iconen Xavi, Guardiola en Enrique aangeven dat het zijn van coach bij Barca extreem is en ongekend. Moet je toch iets lijkt mij, wil je een keer een trainer krijgen die je wat langer zou willen houden.

Bij andere clubs uit de premier leaque denk je dan als eerste aan een Liverpool en Chelsea. Of in iets mindere mate united . Prima trainer die bij Bayern in korte tijd alles won . Zahavi is een goede vriend van Laporta.. dus misschien heeft barca nog wel een streepje voor

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren