Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Turkije krijgt verrassende koploper door nederlaag van Fenerbahçe

Laatste update:

De Süper Lig in Turkije heeft een nieuwe koploper en dat kan gerust een verrassing genoemd worden. In een onderling duel konden Akhisarspor en Fenerbahçe uitmaken welke club Besiktas zou passeren voor de eerste stek in de rangschikking. Dat werd niet grootmacht Fenerbahçe, maar het werd Akhisarspor, dat zes jaar geleden nog op het vierde niveau speelde. Het werd 2-0.

Fenerbahçe, met Dirk Kuyt in de basisopstelling, keek na twintig minuten tegen een achterstand aan. De nummer tien van vorig seizoen kwam op voorsprong door Theofanis Gekas, die een bal van achteruit ineens op de slof nam. De inzet was niet eens bijzonder goed geplaatst, maar wel keihard. Fenerbahçe-keeper Mert Gönuk stond erbij en keek ernaar.

Vlak na rust tekende de nu 34-jarige Gekas, die in zijn beste jaren in de Bundesliga bij VfL Bochum en Bayer Leverkusen speelde, ook voor de 2-0. De aanvaller werd vrijgespeeld in het strafschopgebied en schoot in; Mert kreeg zijn hand onvoldoende achter de bal. Voor Gekas was het in zijn vierde competitiewedstrijd van het seizoen alweer zijn zesde treffer. De Griek blijkt uiterst efficiënt: hij had slechts zeven pogingen nodig voor die zes goals. Fenerbahçe kwam niet verder dan een vrije trap van Bruno Alves op de paal.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niet Zeus, niet Poseidon, maar Theofanis Gekas, Griekse god van Akhisar!
Hij is gewoon de scrupuleus van Fener. Hij is het toppunt van het woord ‘imminent’!
De beste man heeft er al 6 gemaakt!

Verder zie je ook wel dat de ‘emancipatie’ van Eminke, Fener paralyseert als team.
Hij heeft jullie gewoon kampioen gemaakt vorig jaar, ondanks jullie matig teamspel!

28 september 2014 om 22:39

De scrupuleus? Verklaart uzelf nader a.u.b.

28 september 2014 om 23:07

Trouwens Marlos nog bedankt. Door jou heb ik zojuist God of War weer uit de kast gehaald om weer eens flink los te gaan met Kratos hehe

28 september 2014 om 23:18

Ik had al een voorgevoel dat iemand dit ging zeggen hehe.
Ik doe gewoon mijn job maar Forza

28 september 2014 om 23:31

Nice job dan Marlos. Heb zojuist die heks Medusa geslacht dankzij jouw woorden als inspiratiebron hehe..

28 september 2014 om 23:42

Whehe sebiet moet je zo tegen Gekas als 'final boss' vechten

Gekas is echt ongelofelijk, wat een wereldspits voor de Turkse competitie.

28 september 2014 om 21:17

Als hij perfect is voor de Turkse competitie, is hij dus geen wereldspits..

28 september 2014 om 21:38

Leer is lezen, ik zeg een wereldspits Voor de Turkse competitie.

28 september 2014 om 22:08

Leer eens schrijven, dan noem je het niet wereldspits.

28 september 2014 om 22:34

Demba ba en Emenike zijn top spitsen de rest kunnen er niks van

29 september 2014 om 00:03

Bij fifa ja..

Stond Mert niet in het doel?

28 september 2014 om 19:59

Jahh, Mert was op doel.

28 september 2014 om 20:03

vz heeft het al veranderd. ik heb pas kunnen kijken vanaf de 60ste minuut, dus wist niet of volkan gewisseld werd of niet. niet dus

Lord akyuz.... Net geen goal helaas

Schandalig! Dik verdiend

Ik zie dat Gekas vaker in Turkije heeft gespeeld. En bij die clubs was hij ook al succesvol. Toen hij bij Bochum speelde was hij al een ontzettend goede spits. De Grieken kennis mag hier wel op reageren.

Karma is een bitch, effe zonder gein bedoel het helemaal niet provocerend maar zo zie je maar dat het afentoe hartstikke moeilijk is voor elk team om elke wedstrijd maar goed te presteren..

Voetbalzone heeft het meerdere malen over Volkan, maar volgens mij stond Mert tussen de palen!

Verder een mooie overwinning voor Akhisar, niet alleen omdat ik voor Gala ben maar ook dat ik sinds hun promotie simpathie heb voor Akhisar. Verdiende koppositie. Helaas zullen ze dit niet erg lang volhouden, maar voor nu is het natuurlijk heel mooi voor zo een ploeg met veel minder middeln als Gala rn Fener bijv

Het was Mert dit keer in het doel. Had hem toch wel moeten voorkomen. Die jongen raakt ook snel in paniek zeg als hij de vertrouwen krijgt van de trainer. Ik snap echt niet wat die Kartal probeert te doen eigenlijk, dus kan ook niet echt reageren op het spel dat er al een tijdje wordt "gespeeld". Waarom probeert men steeds de zijkanten te gebruiken, Gökhan en Caner zijn wel redelijk. Daarvoor lopen geen wingers. Sow en vooral Kuyt voegen niks toe aanvallend. Emre werd ook behoorlijk gemist, heb Alper nog nooit goed gevonden en vandaag ook teleurstellend alweer. Daarnaast moet Topal even stoppen met van afstand schieten.

Normaal gesproken is het niet erg als je verliest, maar laat dan tenminste iets zien. Nu was het gewoon 90 minuten lang niks doen en hopen op kansjes. Gekas is voor mij 1 van de beste spitsen van de laatste jaren in Turkije. Snap niet waarom Turkse topclubs altijd ver zoeken voor een spits. Gala had hem goed kunnen gebruiken ipv Pandev, jammer dat hij niet meer bij Konyaspor speelt.

Volgende week Konyaspor thuis moet wel te doen zijn, maar de week daarop..

28 september 2014 om 20:57

Bij dat doelpunt kan je Mert weinig aanrekenen. Het lijkt lomp dat hij blijft staan, maar wellicht was hij verrast dat een ervaren rot als Alves de simpelste voorzet niet weg kon koppen. Bij de tweede goal haalde hij hem er nog bijna knap uit. Hij voorkwam wel de 3-0 door die bal van Akyuz te stoppen. Mert is een fijne knul. Een keeper die met de seizoen kan groeien, maar keer op keer wordt die groei en vorm afgeremd zodra Volkan terug is van een blessure of schorsing. Ik ken serieus geen betere penalty killer dan Mert. Zelfs beter dan Volkan die ook redelijk veel penalties heeft gepakt.

28 september 2014 om 21:07

Oneens bro, als Mert zelf al aangeeft na een wedstrijd van Turkije weet niet meer welke. Dat hij werd afgeleid door eigen supporters, omdat ze wat hadden geroepen over zijn moeder. Dat hij daarna de wedstrijd liet gaan zegt voor mij persoonlijk al genoeg dat hij de druk niet aankan. Volkan is wel een dwaas dat wel, maar is toch een heel stuk rustiger dan Mert. Bij Mert voel ik de spanning al in mijn woonkamer, Bilal schoot bijna van de middenlijn nog erin ook.

Wat vond je eigenlijk van Bekir en Alves? Met dit duo achterin wordt het niks toch??

28 september 2014 om 21:28

Tja, ook Volkan begon ooit zo bij Fener. Kan je je nog herinneren dat Volkan de grond in werd geboord na zijn ontelbare blunders? Ook Mert moet de kans krijgen om mentaal sterker te worden. Dat gebeurde ook bij Rustu en Volkan. Om Mert af te kraken op punten waar andere keepers met de tijd beter van zijn geworden, is eigenlijk oneerlijk. Als Mert op deze leeftijd al dezelfde krediet zou hebben gekregen als Volkan, dan was hij allang opgepikt door een club uit Europa. Hij is langer, atletischer en heeft meer talent. Bovendien ook een prima karakter. Over Bekir en Alves, Bekir doet zijn stinkende best. Van hem weten we dat hij met zijn hart speelt en niet beter kan, maar Alves moet met zijn klasse en ervaring veel beter kunnen. Vooralsnog ziet het er uit als een tikkende tijdbom daar in het centrum.

28 september 2014 om 21:03

Maar de week daarop....zullen we eindelijk weer eens een volle stadion zien in de Spor Toto Not So Super Lig.

Degelijke reactie. Echter, Mehmet Topal heeft echt wel een schot in zijn benen hoor. Altijd een streep.

Akhisar is gewoon de Eskisehir, Bursa uit van een paar jaar terug. Maar ik begrijp jou. Je kunt strijdend verliezen, maar ook zielloos. Bij dat laatste kan ik ook echt boos worden.

28 september 2014 om 21:16

Als het na volgende week niet vol zit, dan wordt het ook nooit meer vol tot de winterstop in ieder stadion. In Turkije/anadolu komen ze in de winter hun huizen bijna niet uit. Weet niet hoe het in andere steden is. Bij Konyaspor zat het nog redelijk vol, omdat het stadion redelijk groot is lijkt het ook zo leeg. Snap ook niks van dat Passo Lig systeem. Hoorde twee weken terug dat er in Konyaspor niet eens wordt gecontroleerd of het wel echt van de persoon zelf is. Mijn neef kon er gewoon in met de Passo Lig van mijn andere neef, zonder dat zijn kimlik/id werd gecheckt. Belachelijk toch dit?

Mehmet Topal heeft dan wel een hard schot, wat heb je aan zijn schot als hij toch hele tijd het stadion uit vliegt. Herinner zijn schot tegen Spartak nog. Vindt hem behalve afpakken van de ballen niks toevoegen aan het spel. Traag in het opbouwen, wacht teveel af en laat daarna over aan Emre. Steeds balletje links, rechts en terug.

28 september 2014 om 21:25

Over Topal zei ik het volgende: Het is een 6,5 speler. Een vrij één dimensionale speler, die wel altijd nuttig kan zijn. Ik vond het alleen echt dom dat hij Valencia verliet voor Fenerbahce.

Passolig is een geweldig idee, maar het wordt belachelijk slecht gecöordineerd door de Tff. Veel te snel ingevoerd.

28 september 2014 om 23:29

Passolig is inderdaad een heel goed idee, vooral om de 'hooligans' die alleen maar uit zijn op onrust stoken aan te pakken en te weren van de stadions. Alleen, wat moeten wij, de 'gurbetciler' (turken in het buitenland), dan doen als we een wedstrijdje mee willen pikken tijdens onze vakantie? Een passolig halen die we daarna waarschijnlijk 1 keer per jaar zullen gebruiken?

28 september 2014 om 23:31

Ik heb liever sfeer dan dat het stadion vol is, aangezien ultrAslan de Passolig aan het boycotten is.

28 september 2014 om 23:43

Clutch

Broer, het gaat nergens over. Ik wil naar Gs-Fb gaan, maar buitenlanders moeten ook Passolig hebben haha. Je zou maar een Chinees zijn een wedstrijdje mee wil pikken. Dan smelt je dromen als sambal voor de loempia. Onze zwager was keeper bij Galatasaray in de jaren 90', hij fixed wel iets voor mij. Maar toch, ultragaar.

29 september 2014 om 00:03

Ze moeten echt een aparte systeem hanteren voor buitenlanders, dit kan echt niet. Maar verbaast me niet dat de TFF er een potje van maakt. Invoeren terwijl het seizoen nog niet eens is afgelopen, daaraan zag je al dat het problemen op zou leveren. Daarnaast heb ik gehoord dat het bij veel mensen nog steeds niet is afgehandeld, terwijl ze het een paar weken geleden hebben aangevraagd.

Heeft je zwager toevallig ook bij BJK gekeept?

29 september 2014 om 07:07

Clutch

Ik ga ervan uit dat jij in Turkije wel een kennis hebt die naar wedstrijden gaat of die zulke kennissen heeft. Gewoon kaartje van een ander laten regelen.

Slim van Akhisar dat ze aan het begin van het seizoen Mustafa Resit Akcay hebben aangesteld. De man was vorig seizoen toch heel knap 1e geworden in een poule met Lazio, Limassol en Legia. Hij deed het weliswaar wat minder in de competitie, maar had zeker wat meer krediet verdient.

28 september 2014 om 20:15

Mwah, heeft vooral te danken aan Hamzaoglu. Die het team en systeem klaar had gestoomd en niet eens zoveel van spelers hoefde te wisselen. Wel mooi dat Gekas terug is voor ze, pakt in zijn eentje toch veel punten voor Akhisar. Jammer dat ze in Manisa spelen, anders was het veel beter geweest.

Ik zie de toekomst somber in voor Fenerbahce. Wat een slecht wedstrijd speelden zij zeg, dat terwijl ze maar 1 wedstrijd per week spelen....

Galatasaray wordt dit jaar met 2 vingers in de neus kampioen.

28 september 2014 om 20:08

Trouwens, wat is Mert Gonuk een slechte keeper zeg. De zoveel overschatte Turkse-speler..
Snap niet waarom mensen in hem potentie zien. Zelfs Ufuk Ceylan is beter.

28 september 2014 om 20:18

@Melonunaskeri. Wil jij niet zo proveceren. Ik, als Galatasaray fan, erger me aan je reacties. Door mensen als jij gaan anderen denken dat de andere GS fans ook zo zijn. En Galatasaray speelt ook dramatisch, dus zo groot zou ik niet praten.

28 september 2014 om 20:32

Sorry, Wat is hier zo provocerends aan? Ik zeg gewoon wat ik ervan denk..

28 september 2014 om 20:47

Het feit dat je zegt dat Gs kampioen word terwijl ze nog slechter spelen dan Fener bedoelt hij denk ik. Of dat je Ufuk beter noemt dan Mert. Zo veel kon hij niet doen vandaag. Fener staat verdedigend gewoon slap.

28 september 2014 om 23:14

Fb1 en melonunaskeri.... 1pot nat, gaan jullie ff samen afspreken in een weilandje :D

28 september 2014 om 22:26

Vriend, ik begrijp gewoon echt niet of je het meent of niet met je reacties hier op voetbalzone, maar je zet zo je club voor schut. Of ben je eigenlijk stiekem voor Fenerbahce? En met je rare reacties probeer je zo andere mensen ervan te overtuigen dat de supporters van Galatasaray niet normaal kunnen reageren?

Volgende keer zonder Gokhan, Caner, Sow en Diego spelen....dan is het nog te begrijpen dat ze slecht speelden...jeetje man wat slecht zeg

Een niet zo wijs man zei eens 'dit jaar gaan we naast Diego geen transfers doen.'

In de oefenwedstrijden tegen Olympiacos en Roma zat nog een beetje de aanvallende filosofie van Yanal er in. Ik had vertrouwen in Kartal en het nieuwe seizoen. Maar eigenlijk speelden we tegen Karabuk, Trabzon en Gaziantep allemaal bagger. Vandaag was nog de meest dramatische. Geen een fatsoenlijke kans gecreeerd. Alves er uit halen omdat je ziet dat Emenike toch onmisbaar is. De consistent slecht spelende Kuyt er uit voor Mehmet Topuz. Moeten dat soort acties ons gaan redden dit jaar?

Word weer een verloren seizoen dit. Hoop dat Akhisar kampioen gaat worden.

28 september 2014 om 21:53

Waarom denk je dat Fener maar 1 transfer heeft gedaan?

Omdat er geen geld is natuurlijk.

Aziz heeft vorig jaar de spelers volop premies lopen uitdelen dus moet hij dit seizoen rustig aan doen met de uitgaven.

28 september 2014 om 23:30

Plus geen shirtsponsor nemen wat jaarlijks 6-7 miljoen oplevert.

Het beste voor Fenerbahce is dat Aziz zo snel mogelijk weggaat.

Daarna moet er een bezem door de selectie, oude spelers moeten weggaan en jonge spelers moeten er komen. Er zijn bij Fenerbahce echt te veel oude spelers gemiddelde leeftijd is denk ik 30 jaar.

28 september 2014 om 23:36

Geen sponsor nemen, of niet kunnen vinden?

29 september 2014 om 11:12

Denk je echt dat Fener geen sponsor kan vinden?
Het is basis economie. Met een sponsor zal je voor minstens 3 jaar een contract moeten ondertekenen. Fener speelt komend jaar (hopelijk....) Europees. Dan kunnen ze dubbel zo veel geld vragen. Waarom nu een sponsor nemen en er spijt van krijgen?

Dikverdiende overwinnig van Akhisar, dat toch weer een gevaarlijk ploegje heeft met als speerpunt die dekselse Gekas..

Hij heeft geen actie, hij is niet snel, niet fysiek sterk, maar wat is het toch een lepe spits.. Echt de griekse equivalent van Pippo Inzaghi.

Fener speelde heel armoedig en zelfs een beetje verwend. Diego loopt er een beetje verloren bij en de voorhoede was nergens.. Het is veel te veel op toeval gebaseerd, terwijl Kartal volgens mij wel wil voetballen..
Maar dan moet hij eerst beginnen met echte flankspelers op te stellen in een 4-3-3 want dit leek nergens op..

Akhisar koploper en wij daarachter met Fb en Gs achter ons.. Geen verkeerd begin dus en als we niet in dat rampzalige Olimpiyat moesten spelen hadden we nu 12 punten.. Hopelijk gaan we voortaan in Basaksehir spelen en hebben we een keer enigszins het thuisvoordeel, want nu spelen we alles uit.. Gisteren leek het wel alsof we midden op zee aan het voetballen waren, niet te doen..

28 september 2014 om 20:51

Als hij geen flankspelers heeft, omdat men het niet nodig vond om transfers te maken. En daarbij nog een Stoch verkopen. Dan kan die moeilijk 4-3-3 spelen. Topuz is toch geen speler zeg. Ik vond het al knap dat Selcuk er niet in kwam. Snap echt niet wat zulke spelers doen bij de topclubs. Af en toe denk ik eraan om eens te gaan solliciteren bij een Turkse club om te voetballen. Al bijna 10 jaar met dezelfde onzin spelers op tv....

28 september 2014 om 20:52

Gisteren lieten we punten liggen omdat Bilic een schijterd is bro. Olcay, Oguzhan en Ba wisselen terwijl het nog maar 1-0 staat. Hoe verzint die het.

28 september 2014 om 21:08


Emre

Jullie hebben alle flanken verkocht maar spelen nog steeds 4-3-3 hoor, terwijl je daarvoor idd buitenspelers nodig hebt.. Het klopt gewoon niet..


Clutch

Ba is nog niet fit, en Ozzy was niet goed met een Sosa achter de hand.. Geen rare wissels.. Olcay had ie wel moeten laten staan, die kan altijd een goal maken..

Maar Clutch, met dat weer en zo een veld vond ik dat ze nog goed speelden alleen kregen we een toevalsgoal tegen uit een corner.. Zie daarna nog maar eens op dat veld een normale kans uit te spelen.. Toch had Sosa nog de winnende op zn voet..

Ik kan die Olimpiyat niet meer zien..

28 september 2014 om 23:43

Een niet-fitte Ba zorgt nog altijd voor meer dreiging dan een fitte Cenk Tosun. Zie je Ancelotti al Ronaldo-Bale-Modric wisselen bij een 1-0 stand? Alles kan nog gebeuren. Dat heb je al 2 keer eerder gezien tegen Rize en Asteras. Die bal hoeft maar goed te vallen en het staat 1-1.

Dit deed Bilic vorig seizoen ook vaak, de 1-0 verdedigen, onder andere tegen Konyaspor. Door dat puntverlies werd GS uiteindelijk tweede. Hij heeft zijn lesje nog steeds niet geleerd. Soms moet je risico's nemen en gewoon Oguzhan en Sosa samen laten spelen.

Ik weet nog wat De Boer twee jaar geleden deed tegen PSV in Eindhoven. Het stond 2-2 en Ajax had genoeg aan een puntje, maar De Boer liet zijn spelers nog steeds druk zetten om ervoor te zorgen dat PSV er niet uitkwam en bracht een extra aanvaller in het veld en won uiteindelijk de wedstrijd. Risico-management, soms moet je het doen om een wedstrijd te winnen. Liever dat dan dat je heel schijterig de voorsprong gaat verdedigen. Tigana en Denizli deden het ook heel vaak, gek werd ik er van.

28 september 2014 om 23:50

Ik weet niet waarom hij deze wissels doorvoerde.. Wat ik wel weet is dat we de luxe hebben om zulke wissels door te voeren nu.. Helaas pakte het verkeerd uit maar als Sosa die laatste maakt praten we nergens meer over.:

We moeten deze wedstrijden killen, de 2-0 maken.. En dan rustig uitspelen.. Alleen was dat gisteren gezien het veld en de weersomstandigheden niet te doen..

28 september 2014 om 23:58

Zo moeten we juist niet meer denken. Juist als Sosa die 2-1 zou maken, hadden we het nog steeds hier over moeten hebben. Want dat zal niet iedere wedstrijd gebeuren.

Ik weet niet wie die Zulumpiyat op die locatie heeft laten bouwen, maar ik scheld hem bij iedere thuiswedstrijd uit. Het stadion moet zo snel mogelijk af man en dat dak moet er ook opkomen.

29 september 2014 om 00:20

Mooie tijden komen er aan bro, straks in ons eigen stadion maken we er een groot feest van..

Die gekas is wel lekker in vorm, mooi hoor had het niet verwacht van akhisar

Ik kan jullie nu al vertellen dat we het seizoen niet met Ismail Kartal zullen afmaken. Maar ik neem hem niks kwalijk. Aziz Yildirim heeft in hem een ideale ja-knikker gevonden, maar verder dan een leuke assistent trainer zal hij niet zijn. Heeft naar mijn mening ook geen orde over deze kampioenenploeg. Nogmaals, ik neem hem niks kwalijk. Gefeliciteerd Akhisar. Wat een fijne en simpel spelende ploeg. Gekas is nu definitief onze grote plaaggeest. En die Mehmet Akyuz is een ideale counterspits. Let er niet op dat ik nuchter reageer. Diep van binnen kook ik van woede. We zijn kampioen en horen tegenstanders de schrik van hun leven te bezorgen. Echter, als we in deze kansloze tempo blijven voetballen, gaan zelfs de hekkensluiters feest vieren als ze tegen ons spelen. Over de scheidsrechter: floot gewoon redelijk goed. Caner mag blij zijn dat hij niet via een tweede kaart eruit werd gestuurd.

28 september 2014 om 20:59

Idd wat een tempo..

Mn opa rahmetli kan nog mee.. Tactiek en die voorhoede klopt ook niet.. En dat met zo een selectie

28 september 2014 om 21:06

Ach joh tactiek klopte vorig seizoen ook al niet. We wonnen puur op fysieke kracht en mentale wil. Nu is Diego erbij, maar wordt zo goed als misbruikt. Een klassieke nummer 10, maar daarvoor speel je met 3 centrumspitsen.. Dat gaat niet. Je hebt flankspelers nodig zoals een Stoch of Dia. Zo komt Diego ook beter tot zijn recht. En dan nog Stoch lopen verhuren met je stomme rotkop. Hij mag dan een slechte mentaliteit hebben, maar met Stoch erbij en een ongemotiveerde Sow op de bank stonden we nu wel bovenaan.

28 september 2014 om 21:11

Stoch hehehe, helemaal mee eens bro.. Hoe lomp kun je zijn..

Die Alves bakte er ook weinig van zeg wat een blunder..

28 september 2014 om 21:16

Forza

We zitten in week 4. Gun Ismail K de tijd. Pas na een week of 8 zie je wie, wat, waar staat. Beter nu een kick in the balls, dan 5 voor 12.

28 september 2014 om 21:32

Maar als je nu al geen orde hebt over je Sow, je Emenike en je Diego, dan zie ik het vooralsnog somber in. Bij de spelers heerst nu een mentaliteit van: ok, we zijn verlost van zeikwijf Yanal en hebben nu een chille trainer. De gemakzucht bij bepaalde acties spat er van af. Er is geen orde, geen wil, geen strijd. Mocht Kartal het seizoen wel afmaken tegen mijn verwachting in, dan heeft hij mijn respect echt verdiend. Maar ik zie het heel somber in. Ben blij dat jullie en Bjk ook uit vorm zijn, anders keken we nu al tegen een dikke achterstand aan.

28 september 2014 om 21:53

Ik vind niet dat wij uit vorm zijn.. We spelen alleen alles uit want Olimpiyat is een ramp.. Vorig jaar was het veld tenminste nog goed maar nu is het een akker..

28 september 2014 om 22:08

Ik zie bij Gs echter wel de wil. De spelers willen echt graag. Mensen bekritiseren Burak, maar die jongen rent de longen uit z'n lijf. Ik denk dat het met Gs wel goed gaat komen. Besiktas heeft geen stadion en daarnaast ontbreekt er nog steeds kwaliteit.

Ik zie Bjkkartal onder mij bv zeggen dat ze niet uit vorm zijn. Je bent niet in vorm, maar de laatste drie wedstrijden pak 5 uit 9 met daarin twee 'thuis' wedstrijden. Wat als ze echt een keer uit vorm zijn ? Als Gs begint te draaien, dan denk ik dat wij de grootste kanshebber zijn.

28 september 2014 om 22:10

Het is aan de Bjk supporters de taak om het tot echte thuiswedstrijden te laten lijken broer. Tribunes tegen Arsenal zaten bomvol, waarom leeg tegen Asteras of in de competitie? Die passolig boycotten is geen excuus want door je team in de steek te laten boycot je alleen een goed resultaat. En dat veld ja, daarvan schrok ik ook. Vooral als het regent lijkt het op een weiland. En daarbij vind ik het team van Bjk wel degelijk uit vorm. Maar so what? Dat zijn Fb en Gs ook. Akhisar kampioen dan maar? Hehe

28 september 2014 om 22:40

Akhisar cl in tegen barca roma dortmund hahahaha zou leip zijn

28 september 2014 om 23:22

Je zegt het al zelf, 'thuis' wedstrijden. 2x uit gewonnen en thuis 2x gelijkgespeeld. Nog steeds ongeslagen. Tegen Asteras speelden we gewoon goed maar maakten het niet af..

Systeem staat, Demba Ba is net weer terug dus die gaat ook met de wedstrijd beter worden.. Sosa is gewoon een klasbak, dat zie je aan elke baltoets.. We hebben meer kwaliteit dan vorig jaar maar minder kwaliteit.. Vooral voorin veel opties..

Jullie hebben misschien wel de wil maar alles is nog steeds onduidelijk.. Geen systeem, geen vaste patronen en een team dat uit balans is..

Als wij dit seizoen eigen stadion hadden zag ik ons echt als titelfavoriet, maar door die verdomde Olimpiyat kan ik geen voorspellingen doen.. Nooit het thuisvoordeel die Fener en Gs wel hebben.. En het is nog niet eens winter..

28 september 2014 om 23:24

Edit: Meer kwaliteit minder kwantiteit.. Ze moeten op de app ook es aanpassingen laten doen..

28 september 2014 om 22:01

Ongelooflijk hoe Bekir en Alves daar bij die counter verdedigen. In plaats van je man te dekken gaan ze allemaal als blinde apen richting de bal aan, veel hoeft Gekas dan niet te doen behalve intikken...

Die Turken hebben gewoon een restrictie in hun brein, vrijdag hadden wij hetzelfde probleem, die Turken gaan massaal op de bal af bij counters maar niemand let op zijn man...

28 september 2014 om 22:23

Tja, aanvallen als bezetenen is wat we als geen ander kunnen wanneer we in vorm zijn. Maar verdedigen is al jaren het grote probleem bij ons Turken. Van tactiek hebben de meesten ook niet van gehoord. Kijk maar eens voor de gein de samenvatting terug van Duitsland Turkije op het ek van 2008 (3-2 verlies). Dan weet je precies wat ik bedoel.

Gevalletje Swansea? Haha

28 september 2014 om 23:30

Akhisar speelt sinds zijn promotie al leuk en attractief voetbal, met weinig middelen halen ze het maximale eruit. Overigens heeft de vorige trainer de basis gezet en nu bouwt Mustafa Resit Akcay er verder op.

Trainer Akcay heeft ervaring opgedaan bij Ajax. Akhisar als koploper, das logisch.

Ik heb de herhalingen gezien het was eenrichtingsverkeer !

Akhisar speelde Fenerbahce helemaal weg.



Game Over Fenerbahce insert Coin Mister Aziz.

Ik begrijp nog steeds niet waarom Kartal 433 probeert te spelen zonder flankspelers. Vorig jaar zijn ze echt niet kampioen geworden door deze tactiek, maar door fysieke kracht, discipline en de gedrevenheid van de spelers.
Maar goed, dit is beter voor ons :P waar Besiktas en Fener punten heeft laten liggen heeft Gala de volle buit binnen.

28 september 2014 om 21:56

Jullie draaien ook voor geen meter.. Ik denk dat jullie nog het slechtst spelen van de 3 topclubs.. Vrijdag kwamen jullie ook heel goed weg met de 3 punten..

28 september 2014 om 22:15

Broer je hebt helemaal gelijk. Wij draaien ook voor geen meter. Maar kom op, we zijn nog maar vier weken op gang. Alles moet nog op gang komen. De potentie zit er bij de spelers, maar het is wel de taak van Prandelli om binnen paar weken dat uit te persen. En ik heb alle vertrouwen in dat het gaat lukken!

28 september 2014 om 23:34

Goed weg kwamen? Als Tarik, Yekta en Hakan niet blunderden constant, hadden we het makkelijk uitgespeeld, maar goed. Turkse voetballers hebben geen handelingssnelheid, inzicht en tactisch vermogen, vooral die Turken bij ons.

28 september 2014 om 23:57

Silahsiz

Je hebt gelijk, en ik vind Prandelli op zich wel een goede coach. Maar hij heeft te maken met een spelers groep waar bij de meesten het beste er vanaf is..

Yalnizkurt

Op Semih na vind ik de turkse spelers bij Gs niet echt denderend nee.. Burak kan niet voetballen maar blijft wel altijd gevaarlijk.. Het probleem is wel dat hij nooit een bal vasthoudt of goed combineert.. Gs zou echt veel beter zijn met een balvaste spits..

Goed gespeelt akisar , het word tijd dat aziz yildirim eens die verdommen kartal wegstuurt. Waarom kan de team niet spelen zoals ze op de super kup hebben gespeelt.

28 september 2014 om 21:43

Het wordt tijd dat Aziz zichzelf wegstuurd. Wat dacht je van die?

28 september 2014 om 21:58

Bammm.. Its a home run! One hundered aaand eeeighhhtyyyy!!

Alsof Kartal iets te vertellen heeft.. Zou me niet verbazen als Aziz gewoon zegt.. Emenike eruit deze week etc..

28 september 2014 om 22:14

Hundered ?

28 september 2014 om 22:17

Zo gaat het al jaren. Waarom denk je dat Aragones (rip) niet vrij zijn gang kon gaan? Waarom denk je dat Kocaman al tig keer zijn ontslag indiende? Alles gaat volgens Yildirims wil. In Nederland hoor je echt nooit wat over de voorzitters man. Ik ken ook serieus alleen die van Feyenoord en Ajax. In Turkije kan ik van 12 clubs zo de voorzitter uitspitten. Voorzitters in Turkije, met name AY, moeten zich vooral focussen op bestuurlijke zaken en niet op het voetbal.

28 september 2014 om 23:26

Die focussen zich ook niet op bestuurlijke zaken, maar op de media.

29 september 2014 om 02:17

Broeder zolang hij daar zit komen we nergens hoelang moeten we dit nog aanzien

29 september 2014 om 02:17

Je hebt groot gelijk

Oja en aziz moet maar eens dikke transfers gaan doen als hij nog kampioen wilt worden

Ik begrijp het echt niet. Je stuurt Stoch weg en speelt vervolgens over de vleugels (4-3-3) met centrumspitsen op de flanken. Daarna haal je een #10 (Diego) om hem vervolgens te misbruiken. Wat Fener moet doen, is gewoon 4-2-3-1 spelen en Emenike laten banken, Sow als diepe spits, daarachter Diego, op de vleugels Kuyt en Caner, en als blok op het middenveld Topal-Emre of Topal-Meireles. Op de linksback kan Kadlec of Hasan Ali. Ik zou verder Mert laten staan want Volkan is dramatisch slecht geworden.

Overigens komt dit niet als verassing, Akhisar kan dit seizoen zeker in de top 4 eindigen, met Bruno Mezenga, Gekas, Zokora en natuurlijk Lord Akyuz hebben ze een selectie dat niet onder doet voor veel clubs in Turkije. Alleen dat grasmatprobleem oplossen en Europees voetbal halen en Akhisar verovert de harten van iedereen.

28 september 2014 om 23:38

Niet mee eens kardesim.

Welke vorderingen zie jij gemaakt worden in het positiespel met Caner en Kuyt op de flanken ipv Sow en Kuyt ? Dan speel je op links met twee backs. Fenerbahce was vorig jaar ook echt slecht, maar dankzij 3,4 blessuretijd goals gingen ze geloven in hun zelf. Webo, Kuyt, Sow, Emenike, iemand zou de bal er wel in friemelen, maar het blijft geen feest.

Weet je wat gevaarlijk is als je speelt op basis van 'ruh' en niet op basis van systeem ? Als de ruh geen harmonie kent, dan heb je echt niks om op terug te vallen. Na week 6 gaat of Fb of Gs een crisis beleven. Stel Gs wint van Fener, kan je dan voorstellen wat er los komt ? Wat als Aysal besluit te blijven ? Dan is er helemaal een extra boost.

28 september 2014 om 23:54

Aysal heeft gezegd dat hij geen Aziz Yildirim is en dat hij achter zijn woord staat. Als hij toch besluit te blijven, is dat de grootste grap van 2014. Zal die waarschijnlijk zeggen dat hij het doet voor GS of iets in die richting.

29 september 2014 om 00:02

Zulke grappen zijn ze goed in in Turkije.. Derby tussen Gs en Fener kunnen we weer beter overslaan want het zal weer een potje collectief grieks worstelen worden..

29 september 2014 om 07:35

Caner zie ik niet als een back eerlijk gezegd, hij is ook van oorsprong een middenvelder maar getransformeerd tot linksback die verdedigend niet de beste is. Aanvallen kan die weer wel.

Je hebt gelijk, die laatste minuten scoorden ze veel. Maar wij konden ook kampioen worden als we het niet lieten afweten in de uitwedstrijden helaas.

29 september 2014 om 11:52

Die Aysal moet ook even opdonderen man. Ik zie hem vaker in de media moddergooien dan iedereen van Fener bij elkaar. Het Turkse voetbal is in zijn geheel ziek.

Akhisar gefeliciteerd jullie hebben verdiend gewonnen ismail kartal is de tweeling van aykut met deze man komen wij nergens!!! Niemand strijd niemand heeft vechtlust we spelen weer laffe voetbal we mochten 1 jaar genieten van aanvallend voetbal waar iedereen ging strijden nu hebben we een trainer als ismail kartal nee
Deze man moet zo snel mogelijk weg heeft geen grip over de groep heeft geen uitstraling waarom word hij hoofdtrainer waarom

Iedereen heeft het hier over Gekas maar niemand praat over Bilal Kisa! Wat een koning. Assist van de eerste doelpunt was gewoon prachtig. Mooi om naar te kijken zo iets. Echt een geweldige paas zeg. Het is geen Pirlo maar kwa speelstijl lijkt het er wel op.

29 september 2014 om 11:51

Klopt. Ik zei al tegen mijn pa: als wij een Gekas en een Bilal hadden gehad stonden we nu eerste. Je hebt Emenike voorin maar niemand die hem kan bedienen. Al rent hij soms ook wel als een kip zonder kop. Bilal en Gekas zijn slim en ervaren. Bilal komt zelf nog uit onze jeugdopleiding. Die gast is toch 100000x bruikbaarder dan Sucuk Selcuk?

29 september 2014 om 11:55

Ja dat klopt helemaal! Ik denk het zelfde als jij. Als mijn club (Ik ben voor Galatasaray) hun twee hadden gehad stonden we ook bovenaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren