Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Tuchel kent impasse bij Chelsea en maakt serieus werk van grote transfer’

Laatste update:

Thomas Tuchel hoopt Mason Mount komende zomer naar Bayern München te halen, zo meldt The Times. De trainer, onlangs aangesteld als opvolger van Julian Nagelsmann, werkte bij Chelsea achttien maanden samen met Mount en weet van zijn contractimpasse in Londen. Mount zou komende zomer voor een bedrag van minimaal 50 miljoen pond, omgerekend 57 miljoen euro, op te halen zijn op Stamford Bridge.

Mount ligt bij Chelsea vast tot medio 2024, maar lijkt zijn contract niet te gaan verlengen. De zomerse transferwindow zou dan het laatste moment zijn voor the Blues om een fors transferbedrag over te houden aan de 24-jarige Engelsman, die twee keer uitgeroepen werd tot clubspeler van het jaar. Mount werd door Tuchel beschouwd als een sleutelspeler in zijn tijd bij Chelsea. De Duitser was in totaal achttien maanden werkzaam in Londen en won in 2021 de Champions League met Chelsea.

Hoewel Chelsea sinds de overname van de Amerikaanse miljardair Todd Boehly over onuitputtelijke middelen lijkt te beschikken - de Londenaren spendeerden in januari meer dan 300 miljoen euro aan winteraankopen - speelt op de achtergrond Financial Fair Play een rol. Chelsea kan een grote transferopbrengst goed gebruiken om binnen de financiële regelgeving van de UEFA te blijven.

Tuchel werd op 7 september ontslagen bij Chelsea en begon vorige week verrassend aan een dienstverband bij Bayern. De Duitse manager hoopt Mount dus over enkele maanden als eerste grote transferaanwinst te kunnen presteren en is op de achtergrond ook bezig om zijn technische staf uit te breiden. Bayern onderneemt momenteel een poging om Anthony Barry, assistent-coach bij Chelsea, in te lijven.

Zou Mason Mount een goede versterking zijn voor Bayern München?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mason Mount, poeh dan kom je binnen met een wereldster.

28 maart 2023 om 20:51

Begrijp sowieso niet waarom ze voor Tuchel hebben gekozen. Ondanks dat ik Feyenoorder ben was ik gegaan voor Slot als ik Bayern zou vertegenwoordigen. Ben blij dat zij een andere keuze hebben gemaakt en zie ik steeds minder verleidingen voor Slot om te vertrekken. Slot gun ik de absolute top en valt er steeds minder te kiezen gelukkig. Nog een jaartje experimenteren met Feyenoord?

28 maart 2023 om 21:12

@brown. Ik proef geen sarcasme, al kan ik me ook niet voorstellen dat je oprecht denkt dat clubs van dat kaliber Slot op dit moment in zijn carrière gaan contracteren. Ze zullen hem vast op een lijstje voor de toekomst hebben staan, zoals naar verwachting iedere topclub dat heeft, echter is dit wel direct 5 stappen hoger. Onrealistisch in mijn optiek.

Wat betreft Mount. Een degelijke speler, al is 50 miljoen natuurlijk absurd, al helemaal met nog maar 1 resterend contract.

Alsjeblieft niet zeg, gaat een dure bankzitter worden dan.

57 miljoen voor Mount haha. Denk niet dat Bayern gek is om dat te betalen terwijl je Musiala daar hebt. Muller is er ook nog natuurlijk. Voor een wissel is die gewoon te duur. Daarnaast is het niet zo’n hele speciale speler…

28 maart 2023 om 17:56

Vorig seizoen wel betrokken bij 21 goals in de premier league en hij speelde bij Chelsea volgens mij vaak op verschillende posities als cm, cam, lm, etc.

57 miljoen vind ik tegenwoordig ook niet zo heel veel meer een beetje speler kost al gauw 40 miljoen. Muller wordt een dagje ouder en als je naar de huidige selectie kijkt dan kan er best nog wel een middenvelder bij aangezien ze nu alleen Kimmich, Gravenberch, Goretzka en 2 jongelingen van 17 hebben(ibrahomvic en Wanner).

28 maart 2023 om 18:07

Ik vind hem overhypte speler die een leuke periode onder Tuchel had maar meer niet. Heeft geen enkele kwaliteiten waar je denkt van wow. Zet Ward-Prowse daar neer en ik denk niet dat het anders was geworden. Beetje een 13 in een dozijn speler naar mijn mening. Ik zou max 30 miljoen voor hem betalen.

28 maart 2023 om 18:33

Vind ik toch te makkelijk hij is net 24 en heeft al bijna 200 wedstrijden in het eerste van Chelsea. Denk niet dat je daarom kan zeggen dat een Ward-Prowse bijvoorbeeld gelijkwaardig is. Daarnaast is hij 4 jaar ouder en zal hij ook niet voor 30 miljoen op te halen zijn.

Ik denk dat 30 miljoen toch echt te laag is voor Mount, zo'n bedragen werden bijvoorbeeld ook betaald voor Bergwijn en Haller die ik toch echt een klasse lager inschat dan Mount.

Ook speelt het natuurlijk al in zijn voordeel dat hij onder deze trainer dus al eerder goed gepresteerd heeft.

28 maart 2023 om 18:49

Bergwijn is dat bedrag ook niet waard maar dat Ajax zo dom was om dat te betalen tja. En Haller doet het gewoon prima hoor bij Dortmund. Kan je ook moeilijk vergelijken omdat hij een spits is. En hij speelt niet bij de top zoals Mount. Ik vind Mount met alle respect geen goeie speler. En Chelsea kan hem missen als een boer met kiespijn met de komst van Nkunku.

28 maart 2023 om 19:37

Ik ben het zeker met je eens hoor dat Nkunku een betere speler is. Geen goede speler is natuurlijk overdreven, dan speel je niet op je 24e 200 wedstrijden bij Chelsea. Hij heeft bijvoorbeeld ook een belangrijk aandeel gehad toen Chelsea de cl won met een goal tegen Real in de halve finale en de assist op de winnende goal in de finale. In 130 pl wedstrijden bij 50 goals betrokken, 33 cl wedstrijden 11 goals betrokken etc. Geen goede speler vind ik met alle respect overdrijven van je, dat hij nu niet in de vorm van zijn leven verkeerd zal ik niet ontkennen maar misschien kan hij dat weer omdraaien. Absolute top is hij waarschijnlijk (nog) niet maar hij heeft nog wel wat jaren. Ik denk dat hij bij overigens bijna alle clubs in de wereld gewoon bij de eerste 18 spelers zal horen.

Vind jij wat er nu bij Bayern op de bank zit beter dan?

Het bedrag is inderdaad hoog maar tegenwoordig vind is het natuurlijk ook zo dat de meeste spelers al snel 40 miljoen kostten. Dus vind dat je overdrijft met 30 miljoen ik weet zeker dat er minstens 10 spelers zijn met minder kwaliteiten die voor zo;n bedrag zijn vertrokken de afgelopen 2 jaar. De markt is nou eenmaal duur.

28 maart 2023 om 19:42

Die 21 goals waren wel allemaal tegen clubs uit het rechterrijtje. Volgens mij waren er al een stuk of 12 tegen teams die gedegradeerd waren. Er was juist veel kritiek op hem dat hij het liet afweten in de topwedstrijden. Nu kun je in de BuLi dan ook wel prima statistieken halen tegen de nr. 6-18, maar het is geen speler die extreem beslissend gaat zijn in de CL. Dat is toch iets waar Bayern elk jaar op mikt.

28 maart 2023 om 20:23

Ja ik ben het ermee eens dat we een middenvelder nodig hebben, maar geen type Mount. En dan ook nog s voor 57mil. We hebben een vm nodig à la Neves! Neves of Zubimendi maar Mount hebben we niet nodig. Muller kan nog wel ff door. Daarnaast willen we liever Wirtz als vervanger van Müller. Dus met Kimmich Gore (Neves) Gravenberch Sabitzer. Hebben we genoeg cm’s. En dan Wirtz en Musiala voor de 10 positie.

28 maart 2023 om 21:55

@Zytto34,

Ik weet niet of Bayern daar op mikt. Daarnaast geef ik gewoon voorbeelden dat hij zelfs op het hoogste podium beslissend was(halve finale en finale cl). Vind dit onterecht

Ik kan wel een paar betere middenvelders, maar die kosten denk ik het dubbele en gaan waarschijnlijk de huidige 3 middenvelders die absolute wereldtop zijn er niet uitspelen. Kortom dat gaat Bayern niet snel doen. Hij lijkt mij gewoon een toevoeging voor de eerste 15. Ook een goed afstandsschot en goede vrije trappen.

Ga dan voor Havertz. Jong, Duits en een speler die Tuchel kent. Ik betaal zelfs een eurotje of honderd mee als het nodig is.

28 maart 2023 om 17:55

Want Mount kent Tuchel niet?

28 maart 2023 om 17:59

Jawel maar liever Havertz die kant op.

28 maart 2023 om 18:11

Ik snap sowieso niet dat sommige trainers altijd maar aan bepaalde spelers blijven vast houden. Hij is met bepaalde spelers bij Chelsea ontslagen. En nu moeten die spelers naar Bayern komen om daar ontslagen te gaan worden?

28 maart 2023 om 18:20

Tuchel heeft ook met dezelfde bepaalde spelers de Champions League gewonnen. Vergeten?

28 maart 2023 om 18:34

Nee hoor, maar Tuchel is geen trainer die je een contract voor 4 jaar aan hoeft te bieden. Overal hooguit 2 jaar gezeten voor hij werd ontslagen.

28 maart 2023 om 19:37

Nou vind ik Chelsea en PSG ook geen clubs die trainers heel erg de tijd geven. Sterker nog, sinds 2010 PSG 7 trainers gehad en Chelsea ruim 10 trainers versleten. We zullen zien of hij het langer bij Bayern gaat volhouden, maar dat je niet snapt dat sommige spelers gekoppeld worden aan een trainer is niet meer dan logisch. Alleen ben ik weleens benieuwd of je je comment kan bekrachtigen welke spelers Tuchel allemaal heeft meegenomen naar zijn volgende club?

29 maart 2023 om 02:20

Ik zou niet weten wat Bayern met zowel Mount als Havertz moet. Hopelijk wordt die snuiverd Tuchel snel teruggefloten door het bestuur. Als je dan zo nodig iemand bij Chelsea vandaan wil halen, doe dan Kovacic.

Mane, Coman, Sane, Gnabry, Muller, Tel en Musiala haha succes.. Die hebben echt geen nummer 10 of vleugelspelers nodig!

28 maart 2023 om 18:16

Mount op veel meer plekken spelen dan alleen op nummer 10 of op de vleugel.

28 maart 2023 om 18:33

Je kan hem inderdaad in theorie op meer plekken laten spelen, maar dan speelt hij niet in zijn kracht

Wat moet je met mount als je musiala hebt?

Mount grote belofte enkele jaren geleden, de nieuwe Frank Lampard.... maar blijft nu toch wel enigzins hangen qua niveau....het lijkt wel of Mount reeds het hoogste mogelijke level heeft gehaald want van enige vooruitgang lijkt nog weinig sprake en zelfs zijn gebruikelijke niveau vast houden lijkt moeilijk......

Wat moet Bayern met dit soort middelmaat.

28 maart 2023 om 21:07

Ik vind hem ook niet speciaal, maar als Tuchel hem wilt hebben dat ziet hij iets wat wij niet zien toch? Tuchel is niet iemand die koopt om het kopen.

28 maart 2023 om 22:38

Lukaku, Aubameyang, Cucurella, Sterling? Onder hem wordt genoeg gekocht wat totaal niet rendeert.

28 maart 2023 om 22:55

Hij heeft ook niet lang met ze kunnen samenwerken he, op Lukaku na dan. En Cfc heeft altijd een spitsen probleem gehad. Laatste goede spits was Drogba.

29 maart 2023 om 11:57

Costa.

29 maart 2023 om 16:17

Costa was idd okay.

Bayern heeft imo op elke positie een betere speler dan Mount. Lijkt mij stug als zij hem daadwerkelijk halen.

Alhoewel ik vind dat de Bayern-leiding sowieso opmerkelijke fratsen uithaalt. De dure Nagelmann vlak voor het einde van het seizoen eruit gooien om met Tuchel vervolgens een zelfde type coach binnen te halen. De kans op zaadvoetbal blijft hierdoor onverminderd groot.

Blijf het gek vinden. Totaal niet passend bij Bayern München dit plotselinge ontslag en kortzichtige beleid. Die Tuchel kan wel wat, maar is ook een type die zichzelf vrij snel onmogelijk maakt. Blijkbaar schoten ze in de stress en wouden ze Tuchel niet laten lopen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren