Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tubantia: Droomtransfer Weghorst wordt mogelijk snel werkelijkheid

Laatste update:

Wout Weghorst staat in de serieuze belangstelling van Tottenham Hotspur, zo verzekert Tubantia zondagmiddag. Volgens het regionale dagblad is de Engelse club op zoek naar een nieuwe spits en zou de Nederlandse aanvaller van VfL Wolfsburg ‘deze week zomaar speler kunnen worden van Tottenham Hotspur’. Weghorst is afkomstig uit de omgeving van Twente, hetgeen mogelijk verklaart waarom Tubantia als eerste melding maakt van de belangstelling van de Londenaren.

Weghorst heeft er nooit een geheim van gemaakt ooit in Engeland te willen spelen. De spits maakte twee jaar geleden voor ongeveer 10,5 miljoen de overstap van AZ naar Wolfsburg en bewees de afgelopen twee seizoenen prima mee te kunnen op een hoger niveau: in 66 Bundesliga-wedstrijden wist hij 33 doelpunten te maken en 10 assists te geven.

Weghorst werd in een eerder stadium door BILD al in verband gebracht met een transfer naar Arsenal, maar de interesse van the Gunners kwam nooit serieus van de grond. Mogelijk kan de 28-jarige spits zijn loopbaan echter alsnog voortzetten in Londen, nu Tottenham Hotspur zijn oog heeft laten vallen op hem,.

The Spurs versterkten zich eerder deze zomer al met Joe Hart, Matt Doherty, Sergio Reguilón, Pierre-Emile Höjbjerg en Gareth Bale, maar achter aanvalsleider Harry Kane is de spoeling dun. De club van manager José Mourinho werd recentelijk ook gelinkt aan Bas Dost, maar Kicker verzekerde eerder deze week dat hij liever bij Eintracht Frankfurt blijft. Weghorst heeft nog een contract tot de zomer van 2023 bij Wolfsburg.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Liever basisspeler bij wolfsburg dan op de reservebank bij spurs. Kane ga je er toch niet uitspelen. Maar zal er financieel waarschijnlijk goed op vooruitgaan dus zou het wel snappen.

20 september 2020 om 15:08

Aan de andere kant zou ik wel snappen dat het voor een speler als Weghorst wel een droom is om bij een top-6 club in Engeland te spelen, al dan niet als basisspeler. Wolfsburg is ook wel wat afgezakt de laatste tijd.

20 september 2020 om 15:30

Valt wel mee, voor de laatste twee seizoenen zijn ze als 6de en 7de geeindigd. Voor Tottenham speel je voor de top 6. Tuurlijk heeft Spurs een betere selectie en is het nu wel een grotere club in een mooiere stad, maar voor Weghorst lijkt het me nu niet handig om naar Tottenham te gaan, mede doordat ze Bale hebben gehaald, waar Son en Lucas ook in de spitspositie kunnen spelen. Dus ik denk dat dit gerucht van Tubantia redelijk onzin is. Stap hogerop naar de top 4 in de Bundesliga zit er ook niet in, mede omdat de grotere clubs in de Bundesliga al nieuwe aankopen voor de spits hebben gedaan: Schick naar Leverkusen, en Hwang naar Leipzig. Haaland is natuurlijk voor de aankomende jaren en Lewa kan ook nog jaren mee. Premier League lijkt me een uitstekende vervolgstap, maar ik weet niet waar. Everton vond ik wel een goeie club voor hem, want Calvert-Lewin, Kean en Tosun bakte er niet veel van, maar de eerste begint zijn potentie waar te maken. Chelsea, City, Arsenal, United, Leicester en Tottenham zijn voorzien. Liverpool is zijn droomclub, maar dan moet hij wel als stand-in fungeren achter Firmino. Dus tja, lastig. Serie A lijkt me ook een mooie competitie voor hem, maar buiten AS Roma (nu hebben ze alleen Dzeko) en Juve (vertrek van Higuain) om, hebben de andere Italiaanse topploegen geen spitsen nodig.

20 september 2020 om 15:11

Londen is ook leuk wonen als je geld hebt. Weer eens een andere competitie bekijken. Zitten wel meer voordelen aan dan alleen geld.

20 september 2020 om 15:19

Maar de belangrijkste is dat hij op de bank terecht komt, dan worden die 'zogenoemde' voordelen echt tenietgedaan. En als je geld hebt is het zelfs in 'pak hem beet' Malmö leuk wonen.

20 september 2020 om 15:49

Hij is 28, als hij er financieel goed op vooruit gaat en een contract kan tekenen voor 4 jaar dan moet je het doen. Dan speel je inderdaad weinig maar wie zegt dat hij over 1-2 jaar ook niet op de bank zou belanden en dan terug moet komen naar Nederland. Dus hij moet zijn eigen gevoel volgen.

Ik denk dat er niet veel mensen nog werkelijk zeggen dat hij het niet gaat halen. Persoonlijk heb ik ook steeds die neiging maar toch haalt hij het toch steeds weer. Knap van Weghorst!

20 september 2020 om 15:07

Wel een goede persoonlijkheid die past bij Mourinho. Als die 2de degelijke spits maar komt.

Wel bemoedigend voor Bergwijn. Bale en Weghorst erbij als concurrentie.. Kans op minuten wordt steeds kleiner

20 september 2020 om 15:07

Welkom bij de top 6 jongen zo werkt het nou eenmaal.

20 september 2020 om 15:10

Zeg ik van niet?

20 september 2020 om 15:14

Het is wel zonde hoor. Wat een prachtspelers er allemaal niet bij topclubs op de bank zitten. Wordt het mondiale voetbalpubliek allemaal onthouden. Zwaar doorgeschoten is de voetbalmarkt tegenwoordig.

20 september 2020 om 15:11

Met dit soort spelers wordt bergwijn alleen maar beter. En als je goed genoeg bent zit je in de basis. Wil je echt voor de zekerheid gaan dan moet je een transfer maken naar fulham

20 september 2020 om 15:13

Bergwijn vind ik sowieso niet goed genoeg voor het niveau wat spurs wil nastreven.

20 september 2020 om 15:18

Hij zal het op trainingen niet genoeg laten zien in ieder geval. Vermoed dat hij ook niet gaat slagen. Kan einde seizoen zomaar alweer weg zijn.

20 september 2020 om 17:47

Ik denk het ook, behalve als er een blessure komt.

20 september 2020 om 15:17

Bale is inderdaad een 'concurrent' van Bergwijn, maar Bas Dost is dat uiteraard niet. Maar in alle gevallen, Steven Bergwijn wist natuurlijk echt wel waar hij aan begon toen die naar Spurs vertrok. Daar is altijd concurrentie. Kwestie van zichzelf bewijzen en hard werken.

20 september 2020 om 15:24

Klopt ook wel, alleen je maakt ook als invaller steeds minder kans. Waar een potje op slot zit en Bergwijn gebracht werd kan het zomaar Weghorst worden nu natuurlijk.

Weghorst is wel een speler die Mourinho zoekt. Zou een prima back-up spits voor Kane zijn, hoewel Janssen als harde werker ook flopte bij Spurs.

20 september 2020 om 15:31

Janssen naar de spurs heb ik nooit begrepen. Die had net een fantastisch half jaar bij AZ maar daarvoor nooit iets noemenswaardig laten zien, ook niet in de eerste seizoenshelft. Weghorst deed het bij AZ 2 seizoenen goed en loopt nu 2 seizoenen 1 op 2 in de subtop van de bundesliga, dat is toch anders.

20 september 2020 om 16:00

Waarom haal je Jansen aan? De twee heren hebben niets van elkaar weg en Weghorst heeft zich al op niveau bewezen.

Tsja als dit waar, kan je dit niet makkelijk even wegwuiven. Maar ja lastig, want je weet dat je als 2e viool gaat spelen achter Kane. Bij Wolfsburg is hij toch nr 1 spits. Maar ja Spurs, in de PL spelen, en dat als Weghorst zijnde, ik snap het wel. Veel respect voor deze man, van Heracles, naar Az en steeds had men twijfels, redt hij het wel en nu komt zelfs Spurs wellicht langs. Een strijder met veel vechtlust en een prima neusje voor de goal.

Zou ik niet doen joh! Prachtige ploeg waar die basis speler is nu.
Zou zonde zijn.

Prima pinchhitter lijkt me. Daar voor halen ze hem en hij gaat vast niet zeuren om een basisplek.

Wat zou ik hem een mooie transfer gunnen. Dit is echt een voetballer die bereid is om zich kapot te werken om steeds beter te worden. Moet het niet van zijn talent hebben, maar denk dat er weinig spelers zijn die zo hard werken als Weghorst. Zal voornamelijk op de bank zitten, maar Spurs speelt veel wedstrijden en hij zal er genoeg meepakken.

Zou een goeie back up zijn voor Kane. Maja wil die wel van basis speler in Duitsland naar bankzitter/invaller in Engeland. Natuurlijk sportief/financieel zou dit voor hem een goeie transfer zijn. Maja als ik kijk naar zijn voorganger Vincent Janssens.. maar bon gun het hem wel

Deze man heeft de mogelijkheid om de tweede Huntelaar in Duitsland te worden en dan denk je er opeens aan om naar Spurs te gaan om 1-2 jaar letterlijk en figuurlijk te banken? Ik zou dat maar niet doen, anders kan je zo de tweede Janssen worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren