Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Transfervrije Nigel de Jong staat voor terugkeer in de Bundesliga’

Laatste update:

Nigel de Jong staat voor een terugkeer naar de Bundesliga. De verdedigende middenvelder staat op het punt een contract te tekenen bij 1. FSV Mainz 05, weet BILD vrijdag te melden. Eerder op de dag liet de 81-voudig Oranje-international zijn contract bij Galatasaray ontbinden.

Volgens de informatie van BILD zijn de onderhandelingen in een vergevorderd stadium. Naar verwachting wordt de deal nog voor het einde van de week afgerond. De Jong wordt bij de club uit de Bundesliga gezien als de vervanger van Fabian Frei, die is teruggekeerd naar FC Basel.

De Jong is transfervrij nadat hij vrijdat met Galatasaray tot overeenstemming kwam over het ontbinden van zijn contract. Dit seizoen kwam hij nog geen minuut in actie en het is voor Mainz dan ook de vraag hoe fit de middenvelder is. De Bundesliga is geen onbekend terrein voor De Jong. Tussen 2006 en 2009 droeg hij het shirt van Hamburger SV.

Bij Mainz zou De Jong degradatievoetbal gaan spelen. De club staat op de vijftiende plek in de Bundesliga, slechts twee punten boven de degradatiestreep. Mocht er een akkoord worden bereikt, dan wordt De Jong de tweede versterking van de club deze transferperiode. Eerder werd Anthony Ujah overgenomen van het Chinese Liaoning Hongyun.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dacht al dat hij naar Duitsland zou gaan aangezien hij zijn business daar heeft.

In zijn hoogtijjaren een geweldenaar. Heb hem al een tijdje niet zien spelen. Misschien kan hij zich nog wel in de kijker spelen voor het Nederlands elftal. Ben benieuwd wat hij in Duitsland nog kan brengen.

5 januari 2018 om 17:23

Verkeerde comment. kan weg.

5 januari 2018 om 18:04

In Nederland danken we dit soort spelers snel af, en om te denken dat Danny Blind hem niet selecteerde omdat reizen naar de VS een te hoge vereiste was en dus maar Eredivisie spelers gaan selecteren

5 januari 2018 om 19:41

Ik vond hem daar ook niet heel goed spelen. Hij was in ieder geval geen uitblinker tussen de vele matige spelers.

Jammer zeg. Had hem graag terug bij Ajax gezien. Succes Nigel.

Jammer dat de carriere van Nigel de Jong de afgelopen jaren een beetje bergafwaarts is gegaan. Een grote strijder in het veld. Het voetbal heeft zich op een manier ontwikkeld dat het type spelers als Nigel de Jong een beetje overbodig is geworden. Clubs spelen steeds minder vaak met pure brekers. Een van de uitblinkers in Oranje tijdens het WK. Ik was een groot fan van hem en zie hem daar graag slagen.

Had deze held ook graag nog bij Ajax gezien. Vaak een ondergewaardeerde speler geweest ook in het Nederlands elftal. Maar hoeveel hij opgeknapt heeft op het middenveld verdedigend kan ik mijn petje voor af zetten. Denk dat de jongens bij Ajax veel van hem kunnen leren op killer gebied.
Gun hem sowieso het beste dus als dat in de Bundesliga is ook prima.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren