Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Transfers lonken voor Liverpool: ‘Ik kan jullie D-Day niet kapotmaken!’

Laatste update:

Liverpool heeft zich deze zomer reeds versterkt met Alisson Becker, Naby Keïta, Fabinho en Xherdan Shaqiri, maar Jürgen Klopp sluit niet uit dat de Engelse topclub in de komende week nog een nieuw gezicht gaat verwelkomen. De manager laat ook weten dat sommige spelers in de komende tijd nog kunnen vertrekken bij the Reds.

“We gaan zien wat er gaat gebeuren”, begint Klopp na afloop van het oefenduel met Napoli in gesprek met verschillende media, waaronder Goal en Sky Sports. “Als er op dit moment een speler van mijn eigen team te halen zou zijn, zou ik in elke situatie in mijn leven er alles aan doen om hen te halen, om eerlijk te zijn. Het zijn allemaal fantastische jongens die fantastisch kunnen voetballen.”

Klopp erkent dat er nog spelers kunnen vertrekken. “Op dit moment is de selectie te groot, dat klopt. Maar dat betekent niet dat we ze gratis weggeven. Liverpool is sterk genoeg om alle spelers te behouden. We zijn er niet om andere teams sterker te maken, dat is niet onze taak”, aldus de Duitser, die een drukke laatste dag op de transfermarkt verwacht.

“Ik kan jullie D-Day (deadline day, red.) niet kapotmaken! Mensen zitten de hele dag voor de televisie om te kijken welke club welke speler koopt en verkoopt. Ik zal het niet kijken, want ik ben dan aan het werk. We moeten iedere dag tonen wat we waard zijn en er zullen zich altijd wel lastige situaties voordoen, maar we zijn er klaar voor”, besluit Klopp.

Verwacht jij dat Liverpool komend seizoen een prijs pakt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Enige positie die Liverpool in mijn ogen moet versterken is die van tweede spits, Sturridge is niet meer wat hij geweest is en Solanke vind ik een twijfelgeval, dan moet je toch in mijn ogen op zoek naar een stand-in voor Firmino zeker als je zoveel wedstrijden speelt.

Daarnaast zou misschien een back-up voor Mane niet verkeerd zijn gezien het feit dat die positie niet heel breed bezet is.

Fekir zou nog steeds een fantastische aankoop zijn want die kan eigenlijk op elke positie voorin uit de voeten en dan zal dat probleem voorin opgelost zijn.

Verder vind ik Liverpool wel zeer in balans en uitgemeten, sterke aankopen met Fabinho, Keita en Alisson natuurlijk, in de breedte is dit team sterker geworden en alle spelers zijn weer een jaar verder en dit elftal kan alleen nog maar beter worden.

5 augustus 2018 om 09:22

Geen CB met Lovren, Matip en Klavan als overige opties naast Van Dijk? Redelijk matige opties in mijn opzicht.

5 augustus 2018 om 10:43

@ Davide Santon gomez vergeet je is een prima optie achter Lovren en van Dijk.

5 augustus 2018 om 12:39

Lovren vind ik dan nog de betere van de drie. Maar inderdaad matige opties. Met de aankoop van Becker hebben ze wel de belangrijkste aankoop gedaan. Maar ik ben het eens dat ze nog een centrale verdediger nodig hebben.

5 augustus 2018 om 09:29

Zolang Sturridge fit kan blijven, is hij een klasbak

5 augustus 2018 om 09:48

Sturridge speelt juist een fantastische voorbereidingen en oogt super scherp. Daarnaast heb je ook nog Origi dus een backup is niet nodig. Backup voor Mane? Die is prima bezet met Shaqiri en Lallana. De enige posities waar wij ons zouden kunnen versterken is een 10, zoals Fekir bv, of een centrale verdediger. Klavan en Matip zijn gewoon matig en Phillips te onervaren. Verder staat de selectie als een huis!

5 augustus 2018 om 10:23

Welk team heeft nu betere spelers als back-up voor de spits? Sturridge en Solanke is gewoon goed genoeg, want de enige andere optie is dus een routinier die genoegen neemt met de bank en iets kan forceren in de laatste 20 min. Die zijn er niet veel en de meeste team lossen dat op met een talent als ze de routinier niet hebben.

Ik denk dat je heel veel kan schuiven met Sturridge, Solanke, Shaqiri achter de vaste 3, want perfect bestaat niet

5 augustus 2018 om 20:19

Solanke is echt niet goed genoeg. Solanke is een drama spits in mijn ogen. Origi en Sturridge zijn veel bete.

Verwacht eigenlijk dat Ings, Origi, Markovic en Ojo nog zullen vertrekken. Of het nou huur of koop is.

Dan zal misschien toch Fekir nog komen en een CV verwacht ik. De selectie staat als een huis dus als er niets bijkomt is het ook geen ramp.

5 augustus 2018 om 10:19

Ik zou het zeker toejuichen, maar denk je echt dat dit alles nog binnen 5 dagen gaat gebeuren?
Ik denk dat de selectie op dit moment ook gewoon prima is, maar het is op bepaalde posities wel oppassen dat er niemand geblesseerd raakt. Als Salah nu uitvalt heb je bijv. nog Shaqiri achter de hand, maar mocht VVD uitvallen dan is de vervanger een stuk matiger.
Ben benieuwd hoeveel wedstrijden Wijnaldum nog mee gaat pakken met de komst vam Fabinho en Keita. Vond hem toch vaak leuk spelen vorig seizoen, maar kwalitatief zijn de 2 nieuwelingen helaas wel gewoon beter.

5 augustus 2018 om 12:21

Ja ik denk het echt. Deze spelers zullen allemaal last minute vertrekken. Aan interesse ook geen gebrek. De selectie is te groot heeft Klopp al gezegd dus sommige zullen hun speelminuten elders moeten zoeken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren