Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Transfer Ryan Gravenberch in stroomversnelling: Sport Bild noemt transfersom

Laatste update:

Liverpool gaat spoedig een poging wagen om Ryan Gravenberch over te nemen van Bayern München, zo meldt Sport Bild woensdagavond. The Athletic meldde woensdag al dat Liverpool interesse heeft, maar schreef dat de club nog moest kijken of een deal ook financieel gezien haalbaar is. Nu dat het geval blijkt, gaan the Reds binnenkort een formeel bod van 35 miljoen euro uitbrengen op de 21-jarige middenvelder.

Behalve Liverpool wordt ook Manchester United genoemd als mogelijke bestemming voor Gravenberch, maar volgens The Athletic zou de voormalig Ajacied de voorkeur geven aan Liverpool. Ondertussen is Bayern München, zijn huidige club, bereid om het gesprek aan te gaan met clubs die geïnteresseerd zijn in de elfvoudig international. Bayern wil graag 35 miljoen euro zien voor Gravenberch, die in München opgevolgd moet worden door Palhinha van Fulham.

Zondag werd nog gemeld dat Bayern en Man United een ruildeal bespraken, waarbij Scott McTominay en Gravenberch werden betrokken. Daarbij zou het gaan om een huurovereenkomst. Ondertussen is de club van manager Erik ten Hag naar verluidt echter ook bezig om Sofyan Amrabat binnen te halen, en dat kan slecht nieuws betekenen voor Gravenberch.

De Nederlander krijgt niet de gewenste speeltijd onder trainer Thomas Tuchel en verscheen afgelopen seizoen slechts zes keer aan de aftrap bij Bayern. Tijdens de strijd om de Duitse Supercup en in de eerste speelronde van de Bundesliga tegen Werder Bremen (0-4 winst) bleef hij negentig minuten op de bank, terwijl de middenvelder tegen FC Augsburg (3-1 winst) alleen de laatste tien minuten mee mocht doen.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Fijn om te zien dat Ten Hag buiten zijn comfortzone durft te stappen wat betreft transfers

30 augustus 2023 om 19:31

Staat die dadelijk met Onana, Martinez, Tagliafico, Gravenberch en Antony op het veld. Dan kun je van de Beek ook wel weer op gaan stellen. Misschien Brobbey ofzo nog halen als nieuwe spits.

30 augustus 2023 om 20:56

Er wordt maar wat geroepen joh. Tagliafico en Gravenberch gaan echt niet naar United.

30 augustus 2023 om 21:16

Ach grote coaches maken deze fout makkelijk. Kijk naar LvG bij Barca. Je haalt wat je vertrouwd,
Maar het zal niet hetzelfde resultaat geven. Vind het op zich nog wel meevallen. Alleen Anthony is niet echt een succes. Wel erg duur gekocht.

31 augustus 2023 om 11:11

Vergeet Malacia uit de Eredivisie ook niet.

On: Eigenlijk wel echt jammer, als Man Utd een sterke TD zou hebben die kan helpen om een goede selectie samen te stellen dan geloof ik er wel in dat ETH er een goed team van kan maken. Mount vind ik echt een waardeloze aankoop voor teveel geld.

31 augustus 2023 om 10:31

Ik snap niet water mis is met het halen van spelers die je al kent. Als je een "onbekende" binnen haalt kan het net zo goed fout gaan. Nu weet Ten Hag tenminste wat voor kwaliteit hij binnen haalt. Ik ga er vanuit dat EtH wel kan inschatten wat het niveau van die mogelijke aanwinsten is.
Natuurlijk haalt hij liever Tchouameni, Caicedo of Rice binnen, maar als die niet kunnen komen en hij moet kiezen tussen pakweg Gravenberg of een middenvelder van Fulham die hij niet kent, dan snap ik zijn keuze wel.

Bij Liverpool zal hij toch ook niet veel spelen. Man U wel maar of hij niveau opkrikt.

Volgend seizoen samen met Donny lekker terugkomen.

31 augustus 2023 om 10:40

Ik had het vorig jaar al voorspeld. Bayern koopt hem voor 20, kijkt of het wat is en zoniet verkopen ze hem voor meer. Spelers met een 1 jarig contract of transfervrij zijn altijd gokjes voor topclubs als de speler niet al jaren in een topcompetitie speelt. Je kan beter hebben dat ze veel voor je betalen want dan krijg je meer speeltijd.

31 augustus 2023 om 11:26

MrKrillin, ondanks dat Gravenberch weinig speelde bij bayern heb ik bij hem nog steeds het gevoel dat het een wereldster in de maak is. Hij is nog steeds maar 21 jaar en heeft zoveel talent gewoon.

De vraag is of hij bij deze 2 clubs wel zijn gewenste speeltijd gaat krijgen...?

Typische Ten Hag aankoop.
Tjah Liverpool is natuurlijk nog druk op zoek naar een nummer 6... al lijkt me Gravenberch niet bepaald een speler die Liverpool vergaat brengen.
Al kan die prima zijn voor breedte, met betrekking tot alle bekercompetities etc.

30 augustus 2023 om 19:26

Waarschijnlijk wel meer dan bij Bayern. Met Goretzka, Musiala, Kimmich, Laimer, Guerreiro en Müller die allemaal op het middenveld kunnen spelen is er weinig perspectief. Bij Liverpool en United heb je die breedte bij lange na niet.

30 augustus 2023 om 19:27

Gravenberch is ook geen 6

30 augustus 2023 om 19:35

Inderdaad, we zijn opzoek naar een extra 6 of centrale verdediger. Dus hoe ze telkens bij Gravenberch uitkomen is mij een raadsel.

30 augustus 2023 om 19:41

Misschien meer een backup om szoboszlai en Mac allister te vervangen. Ik zie szoboszlai nog wel naar voren schuiven en mogelijk Salah vervangen als die weer naar de Africa Cup gaat

30 augustus 2023 om 21:28

Als Salah weg is kan je toch van Diaz, Nunez, Jota en Gakpo wel een voorhoede samenstellen? Daar hoef je geen middenvelder voor door te schuiven lijkt me.

Waar is Liverpool meebezig? Alsof we geen nood hebben aan een extra defensieve middenvelder of centrale verdediger?! Dat was afgelopen weekend weer duidelijk zichtbaar. Gravenberch is overbodig. Toch wel een frustrerende transferperiode zo.

30 augustus 2023 om 21:00

Idd beetje merkwaardige transfer zou dat zijn. Zelfde als Mount bij United. Daarnaast zou Gravenberch bij United al geen grote tvw brengen zie t al helemaal niet bij Liverpool.

Deze jongen is absoluut nog niet op het niveau van zowel Manchester United als Liverpool. Heb eerlijk gezegd de hype bij Ajax ook nooit echt begrepen. Een redelijk talent, maar absoluut niet van de orde Sneijder, Van der Vaart destijds.

30 augustus 2023 om 19:24

Ook vd Vaart was gehypet

30 augustus 2023 om 19:56

vd vaart was een hele goede speler in de tijd dat je nog een "luie" 10 kon hebben.
nu spelen bijna alle grote clubs in 1 of andere maat een gegenpress. dan kan je niet meer met dat soort klanten aankomen in je team

30 augustus 2023 om 21:18

VDV was gewoon top hoor. Heeft echt wereldniveau aangetikt op momenten.

31 augustus 2023 om 12:13

Dat dacht ik ook van Sneijder overhyped maar bij Oranje en Inter kon je echt zijn kwaliteiten goed zien maar experts zeggen dit dus ook niet zomaar over Gravenberch. Het is een type speler die maar eenmaal piekt en dan ook wel wereldtop en dan zal die vast weer aftakelen als de meeste Nederlandse talenten.

Liverpool lijkt me de meest logische kandidaat en de kandidaat die het meest te bieden heeft voor Gravenberch. Ik denk dat hij eerder daar zal eindigen dan bij United.

Ik krijg de indruk dat Gravenberch altijd de eerste optie was en dat ze daarom de transfer van Lavia hebben afgeblazen. Een maand geleden was het namelijk geen discussie voor Bayern. Nu schijnt hij zelf de overstap te willen maken. Ik ben echt grote bewonderaar van zijn talenten. Hij moet alleen constant worden.

30 augustus 2023 om 19:42

Maar Gravenberch is toch een totaal ander type dan Lavia? Gravenberch weet me niet te bekoren. Zijn snelheid van denken en uitvoeren vind ik aan de lage kant zeker voor de PL. En agressiviteit en intensiteit brengt die ook niet. Dus een totale mismatch voor Liverpool imo. Is meer een speler voor La Liga.

30 augustus 2023 om 20:06

Met twee stappen heeft hij twee man uitgespeeld en is in je 16. Deze speler kan overal aan de bak.

30 augustus 2023 om 21:00

Lavia is een 6 en Gravenberch meer een 8. Beide ook nog is totaal andere types.

Liverpool heeft een echte 6 en een cv nodig. Geld is er wel als je 130 miljoen kan neerleggen voor Caicedo. Maar doorgepakt wordt er niet.

31 augustus 2023 om 10:00

Ze hebben Endo toch gehaald, die doet het tot dusver best prima.

31 augustus 2023 om 10:19

Ja en dat is genoeg denk je? Endo is als back up prima maar geen basismateriaal als je PL en CL wilt winnen.

31 augustus 2023 om 11:04

Er is niemand bij Liverpool die de illusie heeft dat Liverpool de PL gaat winnen dit jaar en de CL is sowieso komend jaar niet aan de orde. Om ver te komen in de Europa League, top 4 in de PL te halen en mogelijk ver te komen in de nationale bekers staat er een prima selectie.

De concurrentie is natuurlijk moordend, dus garanties zijn er allerminst dat deze doelen ook gehaald worden.

31 augustus 2023 om 11:08

Wellicht niet, maar Klopp haalt altijd het maximale uit dit soort spelers. Die won de dubbel met Dortmund en bereikte de CL finale met jongens als Schmelzer, Grosskreutz en Bender in de basis. Met jongens als Szboszlai en Mcallister hebben ze echt wel 2 topversterkingen er bij gehaald. Ik vind dat ze na City de beste ploeg van Engeland hebben. Wellicht dat Arsenal van hetzelfde niveau is.

31 augustus 2023 om 11:21

Lfc11,

Dat jullie dit seizoen niet die prijzen gaan winnen is best duidelijk. Maar dat is toch wel het doel waar naar toe gewerkt moet worden?

Derkaiser123,

Klopp is natuurlijk een topcoach maar hij kan geen wonderen verrichten.

31 augustus 2023 om 11:33

Klopt, maar dat gaat niet van de een op de andere dag. Zou je als Gooner toch moeten weten. Liverpool had een kern die in 21/22 top presteerde, maar in 22/23 bleek het verval te groot van te veel belangrijke spelers en is er vorige zomer niet goed genoeg doorgeselecteerd. Dat is nu niet in een transferwindow op te lossen.

31 augustus 2023 om 12:25

Hij kan toch prima 2de worden met deze ploeg of zeg ik nu iets heel raars? In de EL kan je een halve campagne met een B team spelen.

31 augustus 2023 om 12:43

Dat zeg ik ook niet lfc11, maar als je weet dat wilt bereiken moet je met betere aankopen komen toch? Zoals die Hongaar en Macallister.

Hij kan 2de worden, dat zou kunnen. Maar ik denk dat top 4 al een hele moeilijke opgave is.

31 augustus 2023 om 11:17

Zoals anderen al zeiden, het zijn andere type voetballers en de kans is dus klein dat ze met elkaar in balans lagen. Daarbij had Liverpool een akkoord met Southampton. Gravenberch is een heel stuk goedkoper dan Lavia, als ze hem daadwerkelijk boven Lavia wouden dan hadden ze geen bod van meer dan 50 miljoen op die laatste gedaan.

Mensen deze speler is nog steeds een toptalent en bij Liverpool zijn ze het tweeluik tegen ajax niet vergeten waar hij geweldig was. Lijkt me een giede stap voor Ryan. Ik zou ook niet bij een Tuchel willen spelen.

31 augustus 2023 om 10:23

Gebaseerd op wat? Hij was een tijdje goed bij Ajax maar het laatste half jaar ook al een stuk minder. Daarna jaartje op de bank.

Liverpool en Gravenberch passen bij elkaar

31 augustus 2023 om 10:03

Je bedoeld dat het beide afgelopen jaren net niet is?

Moest zonodig naar Bayern want die hadden een fantastisch plan met hem. We hebben het gezien afgelopen seizoen, de bank warmhouden.

En zo zie je maar, jonge Ajax spelers worden door de top gewoon als handelswaar gezien. Voor 18,5 miljoen euro aangetrokken, jaartje banken en dan voor 35 miljoen euro in de etalage gezet.

Gravenberch zou wel een typische Liverpool aankoop zijn.

Met dit soort aankopen moet je als Liverpool heel blij zijn dat je überhaupt nog mee kunt doen om een CL-plek. Dit is toch geen speler die Liverpool verder brengt, heeft ook helemaal de verkeerde mentaliteit om te slagen bij zo'n grote club.

31 augustus 2023 om 11:26

Doe niet zo zuur joh, Liverpool heeft een prima ploeg staan.

Mooi man. Ajax vangt destijds 18,5m voor Gravenberch en Bayern wil nu 35m terwijl hij niet tot nauwelijks heeft gespeeld. Echt wat zijn we genaaid door Gravenberch en zijn zaakwaarnemer.

31 augustus 2023 om 10:18

Zo werkt het helaas, had nog maar een jaar te gaan bij Ajax. Bayern zag een goede kans een goedkope speler aan te trekken en een jaartje later pakken ze een dikke winst.

Wat Gravenberch er zelf nou precies aan gehad heeft is me een raadsel. Een jaartje banken. WK gemist. Wellicht wat extra centjes verdiend maar of dat het nu waard geweest is, ik betwijfel het.

Ik blijf het een wonder vinden dat clubs Gravenberch willen hebben. Hij heeft echt nog nooit laten zien dat hij echt een goeie speler is. Bij Ajax speelde hij vaak niet goed en bij Bayern heeft hij zich nooit kunnen doen gelden.

Gravenberch kon beter gewoon een lagere club kiezen waarbij die wel een grote kans heeft om een basisspeler te zijn. Nu gaat hij gewoon concurreren met Mac Allister en Szoboszlai. Dan is de kans ook klein dat hij een basisspeler wordt. Het is jammer want hij moet op die leeftijd gewoon veel minuten maken als basisspeler...

Gewoon een goede speler. Liverpool heeft ook wel een jasje uitgedaan op het middenveld.

Szobozslai Endo en Macallister is momenteel het middenveld, maar volledig nieuw.

Verder heb je nog als ''8''/''6'' Thiago, mits fit.

Verder nog een Curtis Jones (die ik het niveau niet echt vind hebben, heeft sporadisch een positieve uitbarsting) en een Elliott, die ik wel aardig goed vind, maar nog niet heel veel speelt...

Gravenberch is een ander type. Al denk i kdat Pool beter een echte 6 kan halen, zodat Macalliste ren Szobo kunnen excellereren. Endo is leuk en een prima back-up ala Henderson, maar in mijn ogen ook geen absoluut basismateriaal als je voor alle prijzen wilt meedoen.

Zet zo'n Endo eens af tegen een Rodri, Casemiro, Rice/partey, Caicedo bijvoorbeeld...

Nog altijd pas 21 jaar, dus ik zie het met de juiste begeleiding en stimulans door Klopp eigenlijk wel als een goede aankoop. Natuurlijk niet de gewenste topper als 6, maar in ieder geval beter dan de enorm paniekaankoop Arthur vorig jaar. Hopelijk kan Endo zich als 6 staande houden, want dat is wel nodig nu er daar geen echte versterking komt. Tenzij Klopp Gravenberch als 6 ziet, maar dat kan ik me niet voorstellen.

Vind het en beetje vreemd, financieel haalbaar?Liverpool wouw Caicedo kopen voor 125 milj of Lavia voor 55 milj.En voor Gravenberch moeten ze zien dat het financieel haalbaar is 35 milj!Heb ik iets gemist

31 augustus 2023 om 11:27

Onderhandelingsstrategie.

31 augustus 2023 om 11:34

Niet zo zeer financieel haalbaar, maar financieel verantwoord/is hij het geld waard.

31 augustus 2023 om 12:12

Oké op die manier.😄 vond het al vreemd

Liverpool is op dit moment de ideale ontwikkelingsclub voor hem. Klopp geeft jonge spelers mits goed genoeg altijd de kans zich te ontwikkelen en Liverpool heeft een box 2 box speler nodig. Overigens is dit zo ongeveer de enige speler waar Chelsea niet in geïnteresseerd in is,d us een buitenkansje voor Liverpool 🤣

Snap niet wat Liverpool in hem ziet. Gravenberch heeft nooit laten zien het niveau van de Eredivisie te kunnen ontstijgen en daar bovenop heeft hij ook nog eens een mentaliteit van niets. Klinkt als een project omdat hij de reputatie heeft een enorm potentieel te hebben, maar of die potentieel er ook echt is, laat staan dat het eruit komt, dat laat ik maar in het midden. Echt bewijs ervoor heb ik echter niet gevonden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren