Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Trainerswissel bij Sevilla; Maduro krijgt met oude bekende te maken

Laatste update:
/

De vierde trainerswissel in de Primera División dit lopende seizoen is een feit. Sevilla houdt Michel verantwoordelijk voor de matige resultaten van de afgelopen maanden. De club van middenvelder Hedwiges Maduro sloot de eerste seizoenshelft af op een twaalfde plaats, de laagste positie sinds de eeuwwisseling.

Michel, in zijn actieve loopbaan een verdienstelijk voetballer van Real Madrid, werd in februari 2012 aangesteld als opvolger van Marcelino. Onder leiding van de 49-jarige oefenmeester won Sevilla maar 13 van de 38 Primera División-duels. Elf keer speelden de Zuid-Spanjaarden gelijk, veertienmaal verloor men.

Sevilla heeft voorlopig maar 22 punten verzameld; evenveel als in 2002/03. Unai Emery neemt het takenpakket van Michel over, zo meldt Sevilla op de clubsite. Emery was in het verleden werkzaam voor onder meer Almería en Valencia, werd eerder dit seizoen ontslagen bij Spartak Moskou en heeft in het Ramón Sánchez Pizjuan een contract tot medio 2014 getekend.

Michel is de vierde trainer die dit seizoen moet wijken in de Primera División. Mauricio Pochettino (Espanyol), Mauricio Pellegrino (Valencia) en José Luis Oltra (Deportivo la Coruña) gingen de oud-middenvelder voor. Emery en Maduro kennen elkaar uit hun gezamenlijke periode in Mestalla. De ex-Ajacied kreeg niet altijd de voorkeur van de oefenmeester en werd veelal in de verdediging geposteerd.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Weer een trainer ontslagen zijn er wel veel ik weet niet veel over Michel kan er mij iemand mij iets meer
over vertellen Michel over zijn periode bij Real Madrid vind namelijk bijna geen informatie.

14 januari 2013 om 19:11

Hij was een prachtige technische middenvelder bij Real.

Hoop voor Maduro dat hij veel aan spelen komt , blijft toch een aardig spelertje

Emery is wel een goede coach.
Hopen voor maduro aan veel speeltijd in de verdediging.

Mag ook wel weer eens opgeroepen worden voor Oranje,
Gewoon om te testen samen met Drenthe en de Guzman.
Wellicht wel een meerwaarde.

14 januari 2013 om 19:14

Met Drenthe???? Verder ben ik het wel met je eens dat De Guzman en Maduro een kans verdienen..

14 januari 2013 om 19:14

haha drenthe die is goed.
Die man zit inmiddels al een half jaar zonder club. Hij moet maar eens bewijzen dat ie het waard is om te leven als een prof(waar ik zeker in geloof),en dan kun je verder kijken. Niettemin blijft het een aardige spelertje en in goede doen een aanwinst voor de eredivisie top/ topcompetie middenmoters.

En over de guzman heb je gelijk,die mag wel een kans krijgen in oranje,van wat ik van hem zie bij Swansea en van wat ik van hem hoor.

on:
Emery is een goede coach, ik hoop dat hij naar RM komt als mourinho weggaat(waar ik geen voorstander van ben). Maar zou met zijn personaliteit,en deels omdat hij spaans is, een goede zijn voor Madrid.

14 januari 2013 om 21:24

Afgelopen weekend zat Maduro weer op de bank. Is langzamerhand uit de basis gespeeld door die jonge Fransman.

Sevilla, wat was dat toch een prachtige ploeg enkele jaren geleden. Schrok er van dat ze maar 13 van de 38 competitiewedstrijden hadden gewonnen. Dat is echt degradatiemateriaal.

14 januari 2013 om 19:13

Het materiaal is plek 4-7 waardig, maar een hoop goeie spelers met een verkeerde tactiek maakt nog geen winnend team toch...

14 januari 2013 om 19:19

Nee zo bedoelde ik het ook niet. De spelers zijn absoluut van degelijk niveau. Het resultaat wat ermee behaald is, is echter schrikbarend.

Ik hoop dat de trainer hem goed gebruikt. Wanneer een goede trainer een speler goed gebruikt, kan hij heel bruikbaar zijn voor het Nederlands elftal, hetzelfde is bijvoorbeeld De Guzman die goed speelt onder Laudrup of Babel die onder de Boer weer zijn vertrouwen terug krijgt.

Hij is nog niet officieel ontslagen. Nogal voorbarig van VZ om dit nieuws zo te publiceren.

Ontslag zit er wel aan te komen, maar officieel is het op dit moment nog niet.

14 januari 2013 om 19:46

Dan is het nu wel. Unaï Emery is de opvolger van Míchel, en krijgt een contract tot de zomer van 2014.

Onder Juande Ramos tweemaal achter elkaar de Uefa cup gewonnen!

Jammer dat zo een trainer dan niet wil blijven bouwen bij zo een club en verkast...

Zwaar mislukt bij Tottenham Hotspur na het ontslag van Martin Jol het had zo mooi geweest als zo een man nou eens bleef zitten. Dan had Sevilla misschien de grote 2 van Spanje het vuur aan de schenen gelegd.

15 januari 2013 om 05:27

Ik had precies dezelfde gedachte. Wat was dat een held in Sevilla.

Ze kwamen bij Sevilla al eerder bijeen om de situatie van Míchel te bespreken en deze keer, dus met consequencies. Het was tijd dat er iets ging veranderen, hoezeer ik Míchels bedoelingen ook had willen laten werken, ging het spel de laatste weken alleen maar achteruit ondanks zo'n veelbelovende start.
Ik zat zelf ook al te twijfelen of ze nog zo door konden gaan, en kon ook eigenlijk niet meer om z'n ontslag heen. Ik hoopte stiekem in mn gedachten al op Unaï Emery dus ik zou het wel mooi vinden mocht hij komen. Een schone lei en veel slechter kan het toch al niet gaan.

Het systeem moest veranderen. en daar vertrouw ik op Emery. Van 4-3-3 in het begin, met veel pressie naar voren met een enorme ineffectiviteit naar een verdedigende 4-5-1 met te weinig aanvallend vermogen, en twee defensieve middenvelders. Zo ging het met Míchel. Hopelijk brengt Emery een twee spitsensysteem, voor meer efficientie in de zestien. Laat er eerst maar eens duidelijkheid komen.

14 januari 2013 om 19:15

Twee spitsen systeem? Sevilla moet gewoon met een nummer 9 spelen met Jesús Navas en Reyes vanaf de flanken. Zolang Trochowski nog niet fit is, kan je daar spelen met Campaña of Maduro.

Diego López
Cicinho
Fazio
Spahic
F. Navarro
Trochowski
Medel
Rakitic
Jesús Navas
Negredo
Reyes
14 januari 2013 om 19:18

Daarom is Míchel ontslagen het functioneerd totaal niet, bovendien brengt Reyes totaal niet wat er van hem verwacht word.

Je kan nog zoveel voorzetten geven met Jesus Navas en in mindere mate Reyes/perotti. Maar als er in het centrum maar één spits staat op welke speler moeten de centrumverdedigers dan leten? juist, op die éne spits, het is te makkelijk te verdedigen: één ervoor en één er achter. Ik weet niet hoeveel ballen Jesus Navas wel scherp voor heeft gegeven(brengt vaak de meeste ballen in de zestien van alle La Liga spelers) maar het aantal dat aankwam is op minder dan één handje te tellen. Hoe belangrijk kan die tweede spits dan zijn, ja dan moeten de verdedigers op nog een mannetje letten bij de voorzetten en word het makkelijker om er voordeel uit te slaan.

Persoonlijk ben ik voor een renovatie, Dure spelers verkopen en een aantal nieuwe goedkopere vervangers halen. Meteen een deel van de resterende schuld aflossen en je kan op schone voet verder:
- Negredo 18 miljoen (spurs)
- Rakitic 10 miljoen (lokomotiv moskow)
- Reyes 4 miljoen (fener)

Dan wellicht één derde weer investeren, in spelers die graag willen. Reyes lijkt niet meer er vol voor te gaan, en dan kan je elke willekeurige winger in La Liga daar nog de voorkeur boven geven.

Bovendien stel je nu 3 box-to-box spelers op het middenveld op, met Medel de meest verdedigende maar die is vooral goed in het pressie geven naar voren en op de bal. Dus eigenlijk staat er in de zone helemaal niets. Blijft een lastig verhaal en denk toch met de conclusie, veel aanvallend goede spelers maar er een opstelling van maken gaat niet, en de beste opstelling is nog altijd niet het beste team...

Verdienstelijk voetballer? Zijn ze bij VZ wel lekker bij hun hoofd? Ga eens op zoek naar "la Quinta del Buitre". Emilio Butragueño, Michel, Manuel Sanchis, Rafael Martin Vazquez, Pardeza. De eerste vier waren absolute topspelers en een genot om naar te kijken. Alleen Pardeza is nooit bekend geworden.

Ik ben Barça fan maar wat heb ik genoten van het Real Madrid van toen. Een basis van zelf-opgeleide spelers die altijd vol op de aanval speelde.

Jammer dat Michel het niet gered heeft.....

VZ vindt het leuk om te stoken,eeuwig zetten ze polls over Cristiano Ronaldo of Mourinho om te kijken hoe mensen reageren.
Je zou bijna denken dat schelvis daar de baas is

Míchel is één van de grootste en meest gerespecteerde voetballers uit de historie van Real Madrid. De man heeft meer dan 400 optredens voor het eerste van Real Madrid. En in die 400 wedstrijden heeft hij 100+ goals gemaakt en 100+ assists gegeven. Was een geweldige rechtshalf, verdienstelijk haha.

Het lag natuurlijk niet helemaal aan Míchel. Sevilla heeft teveel matige middenvelders en ze kende ook nog veel blessures. Jammer want het is een aanvallende trainer die een paar geweldige resultaten heeft behaald. Maar ze konden niet constant worden.

Haha, ik kan me nog een artikel herinneren waarin Maduro zegt Emery een goede trainer te vinden, maar het jammer vond dat hij het niet echt in hem zag zitten en hem vooral als reserve gebruikte. Vervolgens heeft hij voor Sevilla gekozen om daar meer aan spelen toe te komen. Het is te hopen voor hem dat Emery hem nu wel meer minuten gunt!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren