Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Tottenham-trainer krijgt geen vertrouwen en moet in zomer wijken'

Laatste update:

Tim Sherwood neemt na het einde van het seizoen afscheid als hoofdtrainer van Tottenham Hotspur. Dat meldt Sky Sports. Sherwood tekende als opvolger van André Villas-Boas nog een contract voor achttien maanden, maar omdat de resultaten tegenvallen moet Sherwood weg. Louis van Gaal (bondscoach Nederlands elftal) en Mauricio Pochettino (Southampton) worden gezien als de belangrijkste kandidaten om Sherwood op te volgen.

/

Tottenham Hotspur kocht voorafgaand aan het seizoen voor meer dan honderd miljoen euro in: spelers als Roberto Soldado, Érik Lamela en Christian Eriksen werden voor veel geld naar White Hart Lane gehaald. De hoop was een gooi naar de landstitel, maar de prestaties bleven en blijven flink achter bij de verwachtingen en de hoop. Villas-Boas kreeg het niet aan de praat en moest vertrekken, Sherwood doet het zeker niet beter dan zijn voorganger.

De belangrijkste kandidaten om het stokje over te nemen van Sherwood zijn Van Gaal en Pochettino. Van Gaal stopt na het WK bij het Nederlands elftal en hij staat open voor een avontuur in de top van de Premier League. Pochettino doet het prima bij Southampton, maar in januari werd voorzitter Nicola Cortese uit de club gewerkt en sindsdien gonst het van de geruchten dat Pochettino het ook voor gezien wil houden. Overigens doen ook Frank de Boer (Ajax), Michael Laudrup (werkloos) en Jürgen Klinsmann (bondscoach Verenigde Staten) het goed bij de bookmakers.

Wie is in dit rijtje volgens jou de beste opvolger voor Tim Sherwood?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
7 april 2014 om 14:43

Onderschat van Gaal niet.

7 april 2014 om 14:46

Maar overschat ook de selectie van Spurs niet, want om eerlijk te zijn vind ik dat er te veel waterdragers zijn en te weinig spelers die beslissend zijn.

7 april 2014 om 22:20

Ik snap uberhaubt niet wat t probleem is van die club, ze denken elke keer maar CL te halen en omdat ze dan zo'n zwak elftal hebben en geen europees voetbal halen is het altijd maar de trainer die moet vertrekken daar

7 april 2014 om 15:03

Weer zo'n grapjas die er niets van begrepen heeft. Van Gaal werkt met profiel schetsen. In zijn schets van de keeper van Oranje scoort Vermeer hoog doordat hij meevoetbalt, makkelijk uitkomt en goede reflexen heeft. Van Gaal zoekt nou eenmaal geen lijnkeeper maar een voetballende keeper voor zijn systeem. De keeper moet meedoen met de opbouw en niet de bal naar voren peren zoals we wekelijks bij o.a. Newcastle zien.

Begrijp met goed, zeg niet dat van Gaal gelijk heeft maar ik snap wel zijn redenatie. Daarom vind ik jouw vergelijking echt beneden peil. Van Gaal heeft teveel bereikt om zo denigrerend te praten. Tottenham heeft nog nooit een grotere coach gehad als van Gaal.

Of vind je spelers als Muller of Iniesta soms helemaal niets? Zijn ontdekt door van Gaal, door hem in het eerste gebracht op jonge leeftijd. Omdat ze in zijn profielschets pastte.

7 april 2014 om 15:23

Het is een dramatische keeper, wat heb je dan aan zijn meevoetballende skills, voor zover ik weet leverde dat meevoetballen meer blunders op dan positieve dingen

7 april 2014 om 15:37

@iscorealmadrid

Het is ook geen dramatische keeper. Jij hebt alleen naar zijn slechte periode gekeken, en vergeet daarbij even dat hij de voorgaande 2/3 jaar uitmuntend stond te keepen.

Ondanks dat hij onzeker oogde bij hoge ballen vanaf de zijkant en er toch een stuk meer rust lijkt te zijn met Cillissen in de goal, heeft hij tot afgelopen seizoen geen echte blunders gemaakt. Sterker nog, hij heeft Ajax in de voorgaande seizoenen een paar keer flink doorheen gesleept. '

Ik ben persoonlijk blij met de keeperswissel omdat Cillissen meer rust uitstraalt, de toekomst heeft, en ook nog eens heel goed kan keepen (zie afgelopen weekend), maar Vermeer is zeker geen slechte keeper.

7 april 2014 om 15:41

Met Vermeer hebben we wel drie titels op rij gewonnen. Vermeer was afgelopen jaren ook elk jaar de minst gepaseerde keeper. Als hij alleen maar blunderde, zou hij niet zulke cijfers kunnen overleggen.

Denk trouwens ook dat AZ er anders over denkt, die hebben tenslotte tegen hem mogen spelen en gemerkt hoeveel hij wel niet blundert.

Overigens heeft newcastle dit jaar al 51 tegendoelpunten in de PL gekregen, zit Stekelburg op de bank, zie ik Zoet ook wekelijks niet vrij uit gaan en heeft Swansea er ook al 49 om de oren gehad in de PL. Zie eerlijk gezegd weinig keepers die zich momenteel onderscheiden met puik keepers werk.

7 april 2014 om 18:59

De wedstrijd tegen AZ kan je niet gebruiken om aan te tonen dat Vermeer niet regelmatig blundert. Niemand zegt namelijk dat Vermeer altijd blundert, hij maakt echter vaak schoonheidsfoutjes die in de Eredivisie onbestraft blijven. Maar maakt hij deze foutjes tegen de topploegen op het WK 9/10 keer een tegengoal als gevolg hebben.

7 april 2014 om 19:59

@cr7xdepay

We hebben het hier over de selectie van de derde keeper. Daarnaast, welke Nederlandse keeper maakt momenteel geen fouten? We hebben helaas geen topkeepers op dit moment. We hebben het hier over Zoet, Vonk, Krul of Vermeer. uit dat rijtje moet van Gaal twee keepers selecteren.

Stel je voor de eerste keeper is geblesseerd geraakt een dag voor de wedstrijd, na de zestigste minuut valt de tweede keeper uit. Wie uit het bovengenoemde rijtje zie je dan het liefst invallen tegen een ploeg als Spanje of Chili? Iemand die nog nooit Europees gespeeld heeft?

7 april 2014 om 22:08

Volgens mij bedoel je Vorm Inn plaats van Vonk, die is al een tijdje gestopt en is een Zuid-Afrikaan.

Van Gaal bij Tottenham lijkt me wel mooi. Kan goed werken met de jeugd en aangezien er veel goede jeugd rondloopt bij The Spurs valt dat wel goed.

Dit is toch niet echt nieuws? Bijna iedereen ging er vanuit dat Sherwood maar tot de zomer zou blijven, alleen begrijp ik Spurs niet dat ze hem dan een contract tot 2015 geven. Ik denk dat hij gewoon weer een stap terug doet en de jeugd weer gaat coachen.

En ik snap ook zeker wel dat ze hem niet willen laten staan als manager, zijn opstellingen zijn niet bepaald optimaal, en ook het feit dat Bentaleb een basisplaats heeft is iets wat vraagtekens oproept.

Zou het echt prachtig vinden mocht v Gaal naar Tottenham gaan. Ze hebben een goede jeugd, wilt v Gaal mee werken en het zou fantastisch uitpakken voor Eriksen en Vertonghen. Die houden van het voetbal wat v Gaal nastreeft. Het elftal zal om Eriksen gaan draaien dan en dat is geweldig nieuws!

Ik verwacht overigens niet dat hij er naar toe trekt, vraag me niet waarom, het is namelijk puur een gevoel en ik kan het werkelijkwaar niet onderbouwen. Zal ook geen poging doen dus, puur gevoel dat v Gaal het niet gaat worden.

Verwacht wel dat Pochettino het wordt, heeft bij Espanyol en Southampton bewezen dat hij een goede coach is.
Laudrup heeft het eigenlijk als trainer nergens bijzonder gedaan, bij Mallorca ronduit slecht en bij Swansea heeft hij het werk van Rodgers redelijk voortgezet.
de Boer blijft gewoon bij Ajax en v Gaal zie ik ook niet in Londen aan de slag gaan.
Klingsman zit die nu niet in Amerika?

7 april 2014 om 15:28

Van het lijstje dat genoemd wordt is van Gaal de enige die zich reeds (meerdere malen) bewezen heeft in de top van het clubvoetbal. Ik neem aan dat hij voor Tottenham duidelijk de voorkeur krijgt boven de anderen. Hij is bovendien beschikbaar en heeft al vaker aangegeven een topclub in Engeland te coachen. Tottenham is die topclub nog niet geheel, maar heeft wel de financiele armslag om een serieuze poging te wagen. Indien er geen ruimte komt bij Man United of Arsenal denk ik dat van Gaal hier daarom zelf ook zeker wel wat voor voelt.

7 april 2014 om 15:52

Zeg ook niet dat v Gaal geen (goede) kandidaat zou zijn, is gewoon mijn inschatting.
Pochettino is jong en heeft zich nu ook in de PL bewezen, lijkt mij dan logischer om een coach met toekomst aan te stellen, terwijl v Gaal een coach met een beperkte houdbaarheid is.

Mauricio Pochettino en Michael Laudrupzijn volgens mij de beste kandidaten. Ze hebben al aangetoont dat ze goed genoeg zijn voor de PL en ze zijn jong dus kunnen lang genoeg blijven om een mooie project te starten.

Wat zou het schitterend zijn als Van Gaal coach van de Spurs zou worden. Als het bericht van Sky Sports klopt, denk ik dat er ook een grote kans is dat hij daar coach gaat worden. Manchester United zal het denk ik niet worden, omdat ze Moyes waarschijnlijk het vertrouwen willen geven in het volgende seizoen.

De resultaten vielen tegen ?

Chelsea, Liverpool, City en Arsenal hebben constanter gespeeld en staan terecht in de top 4, dat betekent überhaupt geen CL voetbal voor Tottenham. Daarbij komt kijken dat Everton een super seizoen draait met als gevolg dat Tottenham voor plek 6-7 speelt. De selectie die zij hebben komt gewoonweg tekort om de strijd aan te gaan met de top 5. 100 miljoen is de lucht ingegaan. Alleen Eriksen laat het bij tijd en wijlen zijn. Capoua ( spel dat zeker verkeerd) en Lamela zijn nergens te bekennen en dat is samen al ruim 40 miljoen weggegooid geld. Soldado, de goaltjes dief laten wij maar even buitenwege, want die heeft er nog niet zoveel van gebakken. Nee Sherwood faalt gedeeltelijk door tactische beslissingen, maar Levy heeft incompetent beleid gevoerd met verkeerde investeringen.

7 april 2014 om 15:17

Een miskoop van 10 miljoen is niet zo'n probleem. Capoue heeft het laten zien, maar toen moest Sherwood steeds zijn lievelingentje(bentaleb) opstellen. Bovendien heeft Sherwood niets met de aankopen te maken, die werden gedaan onder AVB door Baldini en AVB samen, en eigenlijk alleen Eriksen heeft wat laten zien, Chichires misschien ook nog, maar Soldado absoluut niet, Lamela niet, Paulinho was niet nodig, ze hadden Dembele al, Capoue niet echt en Chadli ook niet.

7 april 2014 om 15:49

Ik denk dat de enige echte miskoop op dit moment Soldado is. Chiriches en Eriksen hebben het gewoon wel goed gedaan in hun eerste jaar (beide nog jong). Lamela heeft veel problemen gehad met aanpassen en daarna veel blessures dus ik vind dat je hem nog niet echt als miskoop kan neerzetten. Chadli begint inmiddels wel een stuk beter te spelen en Paulinho deed het wel aardig onder AVB maar moet nu de bank warmhouden voor Bentaleb.

7 april 2014 om 16:50

My point exactly. Sherwood heeft een incompetent beleid geërfd en dan wordt er maar verwacht dat hij eventjes de top 4 in loopt. Zoals je aangeeft hebben Lamela en Paulinho amper impact gemaakt. Capoue is het slachtoffer van voorkeursbehandeling en Chadli is een twijfelachtige aankoop geweest.

Mooi, totaal geen fan van Sherwood.

Hoop persoonlijk op Laudrup, heeft het prima gedaan bij Swansea, liet ze ook nog eens leuk voetbal spelen en heeft zich dus al bewezen in de PL.

Tottenham moet een nieuwe sport directeur aanstellen, want die levy verpest alles. Redknapp en Avb zijn beide goede trainers en beide lagen overhoop met de directie, dus het lijkt me dat daar het probleem ligt.

Spelers hebben op dit moment geen winnaars mentaliteit, want ze voetballen als natte kranten

Van gaal zou het misschien kunnen veranderen, maar die ligt binnen de kortste keren overhoop met levy en pochettini zou niet genoeg tijd krijgen om ze te voetballen zoals hij dat wil.....wat tijd kost... kijk maar naar Liverpool

7 april 2014 om 15:20

Niet Levy is verantwoordelijk voor de aankopen, maar Baldini. Baldini heeft zwaar gefaald, dat is duidelijk.

En naar Spurs gaan is niet de beste optie heb ik het idee, sinds 2000 hebben ze al 9 coaches gehad. Het is niet zo erg als bij Chelsea, met 11 coaches, maar nog steeds buitenproportioneel, Spurs is een club die een coach geen tijd geeft.

Ter vergelijking: Arsenal 1 coach, United 2, Everton 3, Liverpool 5 en City 8. De traditionele topclubs geven een coach gewoon meer tijd.

7 april 2014 om 15:35

Altijd wil ik niet zeggen bij traditionele topclubs zoals jij het zegt...

Levy is degene die de trainers de laan uit stuurt en Levy is degene die bepaalt wie er de baas is over wie er gekocht gaat worden. Door Levy is Redknapp weggegaan, de best coach die ze gehad hebben.

Nooit begrepen dat clubs mensen aanstellen die spelers inkopen voor coaches...wat als de coach die helemaal niet wil? Avb wilde een moutinho die 10x meer inzet heeft dan spelers die gekocht zijn, maar ja wat kan hij eraan doen dat Levy iemand neerzet die liever andere spelers inkoopt.

Wat mij het beste lijkt is dat een coach een raad moet overtuigen waarom hij die speler wil en zo de club laten inkopen, zo kan raad ook alternatieven die erop lijken voorstellen die wel te koop zijn, maar toch altijd de coach het laatste ja-woord geven.

7 april 2014 om 15:46

We hebben ook wel een hoop slechte trainers gehad hoor zoals Ramos en Sherwood. Baldini is natuurlijk ook niet alleen schuldig voor het kopen van al deze spelers. Levy had zich meer bezig moeten houden met het kopen van spelers dan gewoon geld geven aan iemand die nog geen paar maanden bij de club was.

7 april 2014 om 15:47

Dat is ook zo in de gevallen waar het wel werkt. Arsenal had echt een perfect duo met David Dein en Arsene Wenger, Dein als man die de spelers haalde, onder Dein zijn Bergkamp, Henry, Vieira, Pires, Fabregas, Van Persie, Ljungberg, Grimandi, Overmars en ga zo maar door gekomen, dat werkte perfect. En nu bij City werkt het ook goed met die Spanjaard waarvan ik zijn naam niet kan spellen en Pellegrini. Het kan wel, maar dan moet je heel veel overleg plegen en een coach hebben die niet snel op straat gezet word.

Vindt toch dat Tim Sherwood het maar magertjes heeft gedaan met Tottenham. Zit totaal geen lijn in en ze verliezen van de top 4/5 toch met erg ruime cijfers, terwijl dat met het materiaal wat ze hebben niet nodig is zou je denken.

Ik ben geen fan van Van Gaal en ik vraag me werkelijk af of hij Tottenham wel bij de eerste vier krijgt. Ik vind de groep die er nu staat helemaal niet zo bijzonder. Het bestuur heeft de 90/100 miljoen die ze voor Bale hebben gevangen totaal verkeerd besteed. Alleen Eriksen is in mijn ogen een goede aankoop, maar met name Lamela vind ik geen speler voor de PL. En die is toch voor 30 miljoen overgekomen van Roma.

Het zou wel heel goed zijn voor het Nederlandse voetbal als er een Nederlandse coach werkzaam is in de PL. Ik zou alleen liever willen dat de Boer er heen zou gaan, die heeft in mijn ogen meer rust en kwaliteit.

Mij lijkt de meest logische oplossing dat ze dan de Boer halen.

Ik hoorde de Boer laat iets zeggen dt hij naar een club wil die nog verder kan groeien en ik denk dat Tottenham de juiste plek is voor deze geweldige coach.

Hij kan daar al die spelers boven hun kunnen laten presteren en hij komt daar weer wat oude namen tegen die hij nog goed kent.

7 april 2014 om 15:51

Denk dat het voor de Boer juist niet zo'n goede stap zou zijn. Ik denk dat het behoorlijk lastig is om dit team echt goed te laten spelen en ik betwijfel dat de Boer gewoon 2-3 jaar zou krijgen om het allemaal goed neer te zetten. Het zou zonde zijn als hij zijn goede reputatie binnen een half jaar naar de filistijnen werkt.

7 april 2014 om 16:32

tsja, iemand moet zijn handen in het vuur durven steken. Hoewel ik de laatste maanden genoeg trainers (avb en Sherwood) heb voorzien van tirades, zie ik ook wel in dat er een trainer moet komen die structuur aan kan brengen. Dan kans Spurs groeien. Deze coach moet dan ook 2-3 seizoenen krijgen. Dan zouden LvG of FdB de iedale keuzes zijn.

Probleem met Sherwood is dan ook dat er totaal geen structuur is. Waar wilde hij heen, absoluut geen plan. AVB had dit wel, en had achteraf gezien meer tijd moeten krijgen

Sherwood is een beste kerel volgens mij maar hij maakte de raarste opstellingen. Soms met 4 aanvallende middenvelders, soms met 4 controleurs, soms met Lennon of Chadli op tien en dan moest Eriksen nota bena op de linkervleugel en altijd maar Bentaleb opstellen terwijl je Paulinho hebt.

Het eerste wat Van Gaal moet doen is Dawson er uit knikkeren, wat valt mij die tegen zeg. Rose had ik ook meer van verwacht. Vertonghen dan maar weer linksback en Kaboul samen met Chirices centraal zetten.

7 april 2014 om 16:46

Hij heeft beste voor met de Spurs, maar het ontbeert hem aan de kwaliteiten om een goede trainer te zijn.

Mooi dat eindelijk een keer een goede source met dit nieuws komt. Het is niet echt verrassend natuurlijk. Sherwood heeft ons uit 3 competities geholpen en een aantal keer hopeloos met grote cijfers verloren. De resultaten zijn niet beter als die van AVB dus het zou wel hypocriet zijn om Sherwood dan gewoon manager te laten zijn.

Nu hopen dat van Gaal onze jonge spelers beter kan maken en dit team gewoon tactisch stabiel kan maken. Ik hoop ook dat Levy hem gewoon wat tijd geeft en niet na een jaar al weer wegwerkt.

Misschien is het voor Tottenham tijd om toe te geven dat het niet aan de trainers licht. Maar dat ze als een kip zonder kop hebben ingekocht!

Als die van southampton komt volg ik het hele seizoen de spurs niet.
Waarom niet?.deze man spreekt geen woord engels en dat spreekt
Zeker niet in het voordeel van roberto soldado en eric lamela.

Waardeloze trainer dit. Al moet gezegd worden dat er ook wel degelijk heel weinig creativiteit in dit elftal zit. Met een paar gerichte aankopen doet Tottenham zo weer mee voor de CL-plekken; CV, LB, LV en SP.

Pochettino lijkt me een goede coach voor een subtopclub in Engeland. Dan mag hij gelijk 2 steunpilaren van z'n club meenemen.

Lloris
Walker
Lovren
Vertonghen
Coentrão
Paulinho
Dembele
Lamela
Eriksen
Lallana
Lukaku

Helemaal vergeten dat Laudrup ook zonder baan zit nu. Die zou ik er wel eens willen zien. Staat er toch aardig goed op in Engeland. Van Gaal is ook een topcoach, maar dat is korte termijn denken. Voor je het weet heeft hij weer problemen met de spelersgroep, en vertrekt hij weer. Wil niet zeggen dat ik denk dat hij het slecht zou doen. In tegendeel zelfs. Maar Tottenham kan ook wel eens wat vastigheid gebruiken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren