Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Tottenham schakelt door en betaalt dertig miljoen voor Bundesliga-smaakmaker'

Laatste update:

Tottenham Hotspur bracht twee keer een bod uit op Saido Berahino, maar West Bromwich Albion maakte net zo vaak bekend dat het niet wil meewerken aan een transfer. Tottenham lijkt inmiddels te zijn overgeschakeld, want volgens BILD wordt Heung-Min Son de nieuwe aanvaller van de Londenaren en zal hij snel naar Engeland reizen voor de medische keuring.

/

Son had een gelimiteerde afkoopsom van 25 miljoen euro in zijn contract staan, maar die was slechts geldig tot begin augustus. Nu kan Bayer Leverkusen vragen wat het wil en de Duitsers schijnen akkoord te zijn gegaan met een bod van 30 miljoen euro van Tottenham. Max Meyer van Schalke 04 schijnt bij Leverkusen de opvolger te moeten worden van Sonaldo.

De 23-jarige Zuid-Koreaan werd door Hamburger SV naar Duitsland gehaald en maakte twee jaar geleden de overstap naar Leverkusen. Voor die Werkself maakte Son 21 doelpunten in 62 competitiewedstrijden. De aanvaller heeft altijd toegegeven dat hij op een dag in de Premier League zou willen spelen en mogelijk maakt Tottenham zijn droom dus werkelijkheid.

Heung-Min Son zou een aanwinst zijn voor Tottenham Hotspur

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Schalke zal Meyer niet naar Leverkusen laten gaan en daarbij zal hij niet goedkoper zijn dan het bedrag wat ze voor Son ontvangen.

26 augustus 2015 om 13:29

Max Meyer heeft een clausule van 18 miljoen euro in zijn contract staan.

26 augustus 2015 om 13:40

'Had' 24 miljoen na zijn nieuwe zaakwaarnemer en contract.

26 augustus 2015 om 14:03

Clausule is door Schalke afgekocht.

26 augustus 2015 om 14:13

Dat is dan onlangs gebeurd, want begin juli had hij nog ene clausule van 25,5 miljoen tot 2018.

Aardige voetballer voor op de vleugels, 30min vind ik echter te veel maar dat is helaas het hedendaagse voetbal.

Zou een prima aankoop zijn voor Tottenham al ben ik bang dat ze met 30 miljoen toch weer teveel betalen. Overigens is dit een ander type speler dan Berahino, Son speelt bij Leverkusen meestal vanaf de linkerkant.

26 augustus 2015 om 13:42

Vaak achter kießling, toch schuift hij vaak naar voren zodat hij alsnog als spits uitkomt. Ook bij HSV was hij spits, valt zeker te vergelijken met berahimo... ookal vind ik 30 mil teveel geld voor son.

26 augustus 2015 om 13:54

Nee achter Kiessling speelt altijd Calhanoglu, Son speelt meestal vanaf links. Je hebt gelijk dat hij bij HSV in de punt van de aanval speelde.

26 augustus 2015 om 13:46

Zal wel zoiets worden. Past in dat opzicht goed. Son kan ook in de punt bij noodzaak en met Chadli heb je nog iemand voor de aanvallende postitie vanaf links en centraal. Prima selectie hebben ze wel, zeker geen kampioen, maar voor plek 5 /6 moet het voldoende zijn.

Lloris
Walker
Alderweir
Vertonghen
Rose
Dier
Mason
Lamela
Eriksen
Son
Kane
26 augustus 2015 om 13:52

Vind ik ook, denk dat son goed achter kane kan spelen, ookal denk ik dat hij vanaf links zal komen, eriksen is er natuurlijk ook nog!

26 augustus 2015 om 14:13

Over je opstelling:
- Lamela staat op het punt om naar Inter te vertrekken;
- Walker maakt geen goede indruk dus zou ik de voorkeur geven aan Trippier;
- Dier is en blijft een centrale verdediger.

26 augustus 2015 om 14:25

Voor Lamela wist ik even niemand anders. Dat Dier een CV is, dat klopt, maar daar speelt hij niet. Zeker niet zolang Vertonghen en Alderweireld kunnen spelen. Of Toby moet op CVM gaan.
Trippier of Dier zouden ook op rechts kunnen spelen, vond Dier daar in het begin wel goede indruk maken.

Wat heeft Max Meyer hier mee te maken, is een aanvallende middenvelder? Volgens mij een foutje.

26 augustus 2015 om 13:35

5 miljoen over de balk smijten zo zonde! Geeft nog maar eens aan dat de Engelse clubs niet weten wat ze met hun geld moeten doen

26 augustus 2015 om 13:47

Dit is hun tweede keuze en die was voor Augustus nog niet echt het doelwit. Dus ze smijten die 5 toch niet over de balk

26 augustus 2015 om 14:08

Met een beetje vooronderzoek had je kunnen weten dat je berahino niet kon halen en kon je eerder doorschakelen

26 augustus 2015 om 14:17

Nou dat valt wel mee. Die jongen verdient "maar' 20.000 per week en zei een paar dagen geleden nog dat hij graag een stap hogerop wilde. Contract wil hij sowieso niet verlengen. Zulke situaties creëren toch vaak kansen voor de grotere clubs.

26 augustus 2015 om 13:44

Geen foutje, son speelt bij leverkussen ook vaak als schaduw spits of 'aanvallende middenvelder' meyer kan daar zeker ook spelen... ook hij speelt wel eens rechtsbuiten, linksbuiten moet dus ook wel kunnen.

26 augustus 2015 om 14:23

Ja maar ze noemen Meyer als vervanger voor Soldado.

26 augustus 2015 om 14:36

Sonaldo.. Oftewel de bijnaam van Son

Hoop toch dat Meyer Schalke trouw gaat blijven. Verder vind ik 30 miljoen best veel geld voor Son en zou het me niks verbazen als dit weer zo'n typische Spurs aankoop is. Die zijn de laatste jaren, enkele uitzonderingen daargelaten, niet echt mee gevallen.

30 miljoen voor Son. Het moet echt niet gekker worden in deze wereld. Aardige voetballer daar niet van maar 30 miljoen? Nee.

Een hele snelle winger. Dat heeft Spurs wel hard nodig. 30 miljoen is vrij veel geld. Maar misschien levert zo'n Koreaanse ster ook wel veel merchandise en commerciele inkomsten op.

26 augustus 2015 om 13:46

Idd, zal waarschijnlijk één van de eerste Zuid Koreanen worden bij Tottenham (?), kan potentieel veel supporters aantrekken vanuit Zuid-Korea, beste speler die ze hebben.

26 augustus 2015 om 14:21

Oud PSV-er Young-Pyo Lee heeft bij Tottenham gespeeld, verder zou ik het niet weten eerlijk gezegd.

26 augustus 2015 om 14:26

wordt de 2e Zuid Koreaan als het doorgaat, psv idool Lee heeft er namelijk ook gespeeld.

26 augustus 2015 om 15:17

Ja ik denk inderdaad dat het qua marketing wel interessant is. Heb zelf een tijdje in Korea gewond en voetbal is daar echt heel populair en Son is op dit moment gewoon de grote ster.

Dit is toch een hele andere type dan dat ze nodig hebben? Ik dacht dat de Spurs op zoek waren naar een spits, Berahino zal het waarschijnlijk niet meer worden. Son speelt op de flanken en daar hebben ze er toch al meer dan genoeg, ook met N'jie nu.

Al bij al, fijne voetballer maar echt geen 30mil waard.

26 augustus 2015 om 14:03

Spits? Eem tweede its wellicht, want zolang Kane niet weggaat is dat dé spits van Tottenham.

26 augustus 2015 om 14:06

Ja een tweede spits, aangezien Soldado weg is en Adebayor niet gewenst is.ja, tenzij hij doorgaat met niet scoren zoals de afgelopen 3 wedstrijden, teveel druk op die joch.

Een topper! Nog maar 23 en speelt goed bij Bayer. Ik zou eerlijk gezegd niet naar Spurs vertrekken als ik bij Bayer zat. Maar zo te zien is de BPL zijn droom en zie ik een andere club van de top 4 hem niet aantrekken.

Son Heung Min lijkt me een goede versterking. Nu Yarmolenko nog halen en Lamela verkopen en de aanval is op orde.

Dier op het middenveld is leuk en aardig, maar daar moeten een ervaren leider komen te staan. Tino Costa bijvoorbeeld.

26 augustus 2015 om 14:07

Of misschien Thiago Motta? Wou toch weg van PSG dacht ik, ervaren, topper en een echte leider.

26 augustus 2015 om 15:44

Ja die zou geweldig zijn. Maar denk dat hij bij PSG blijft als hij niet naar Spanje of Italië kan denk ik. Vanwege zijn verleden.

26 augustus 2015 om 17:23

Hopelijk doet Tottenham een gooi ernaar, zou serieus wat ambitie tonen door hem te contracteren. Zou echt heel veel toevoegen aan jullie middenveld.

26 augustus 2015 om 20:47

Motta voor een jaar of twee zou natuurlijk fenomenaal zijn, maar zie je het zelf gebeuren haha? We zijn Spurs, recentelijk kampioen foute aankopen...

Ik zei het hier laatst en werd er enigzins om uitgelachen, maar het is gewoon echt waar dat er een van de slechtste selecties uit de laatste tien jaar staat... als je bv op Spursweb en andere fora rond neust, zie je dat ik echt niet de enige ben die dit denkt.

- We missen vind ik een ervaren centrale middenvelder die de jonkies op sleeptouw neemt,
- We hebben nauwelijks power en snelheid voorin,
- Eriksen heeft in zijn linker neusvleugel meer creativiteit dan de rest van de selectie gecombineerd... maar alleen lukt het hem ook niet,
- Kane had vorig jaar een geweldig seizoen en hopelijk lukt hem dat opnieuw, maar achter hem staat er geen spits van formaat en kwaliteit om mee te concurreren...

ach, ik kan best nog even doorgaan, maar Man Utd begint...

Edit: ook nog even iets ontopic, ik vind Son echt een hele leuke speler! Zou blij zijn als hij komt! Maar of hij de meest obvious problemen oplost, ik vraag het me af.

26 augustus 2015 om 22:57

Ik zou het niet weten, proberen waard toch? Als het lukt des te beter, je trekt een ervaren topper aan.

Je hebt gelijk in al je punten over Tottenham, ze vallen een beetje weg van de top 4, het verschil lijkt niet groot maar die is er nog altijd. Kane heeft dringend een concurrent nodig, anders gaat hij het te hoog in z'n bol hebben van vorig jaar.

26 augustus 2015 om 14:30

Je zal hem gewoon moeten zien spelen, want het is gewoon een goede voetballer met een ontiegelijke werkethiek en een neus voor de goal. Ik vind het daarnaast ook nog leuk om naar zijn spel te kijken.

Hij heeft het bij HSV en Leverkussen gewoon goed gedaan, is pas 23 jaar, heeft CL gespeeld en is daar zeker niet door de mand gevallen ofzo en hij is een vast international met WK ervaring en in de oefenwedstrijden daarnaast hebben ze ook niet de minste tegenstanders tegenover zich gehad.

Misschien ligt het aan mijn inzicht qua voetballers, maar ik vind dit zeker geen slechte aankoop. En ja, 30 miljoen is veel voor Nederlandse clubs, maar voor Engelse is dit niets.

26 augustus 2015 om 15:48

Ik volg de Bundesliga niet maar Son kwam in samenvatting altijd op mij over als een klasse speler. Beter dan Depay?ja denk het wel. Sowieso meer een teamspeler, maar wel met een goed moyenne. Depay schiet de helft van zijn schoten het stadion uit he. En voordat hij naar Man Utd ging denk ik dat bijna iedereen Son wel boven Depay zou plaatsen. Depay is een hype.

26 augustus 2015 om 18:21

Hij heeft zich internationaal meer bewezen dan Depay en speelde bovendien in een sterkere competitie.

26 augustus 2015 om 14:17

Ik hoop op Bender voor het middenveld.

26 augustus 2015 om 15:43

Is hij ooit concreet geworden?

In dat licht valt 27 miljoen voor Depay ook wel weer mee.
Heb je toch meer aan dan aan zo'n Son.

26 augustus 2015 om 15:23

Hoezo zou je meer aan Depay hebben? Deze jongen is meer ervaren en heeft zich weten te bewijzen in een veel grotere en sterkere competitie.

30m is wat veel, maar lliever Son dan Berahino voor veel te veel geld. Hij zal Chadli wel naar de bank helpen denk ik.

Ik vind het een topspeler en hoopte een tijdje terug al dat hij naar ons kwam voordat hij naar Leverkussen vertrok. Technisch en voetballend vind ik hem een stuk beter dan Berahino die vooral duur is omdat hij Engels is.

Hopelijk lukt deze transfer. Jammer dat we weer zo laat echt tot het grote werk komen.

Hahah 30 miljoen voor Son. Meteen accepteren en weg doen als ik Leverkusen was. Was altijd wel fan van Son, deed het goed bij Hsv, dacht dat hij zou uitgroeien tot wereldtopper bij Leverkusen, maar dat is toch niet gelukt, ik vind hem bij vlagen zelfs minder dan bij Hsv. Is zeker geen verkeerde speler, maar heeft zijn potentie vooralsnog niet laten zien, veel te wisselvallig. Het is dat Leverkusen ook geen betere speler op zijn positie heeft, anders was hij wel gaan banken. Kortom, leuke speler met potentie, maar veel en veel te wisselvallig. Leverkusen is zijn top. Meteen het bod accepteren dus.

hahahaha Son kan echt uitgroeien tot een wereldspeler ... ik weet niet of jij de wedstrijden van Leverkusen kijkt ?..
30 miljoen is een goed bedrag voor een speler als Sonaldo

Louis nu Kane ophalen!

Wow 30 mil is wel erg veel voor Son vind ik, maar het is een talent en beter dan Berahino vind ik. Hoop dat hij zich makkelijk zal aanpassen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren