Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tottenham ruikt bloed: ‘De leeuwen staan klaar om toe te slaan’

Laatste update:
/

Harry Kane vergeleek de spelers van Tottenham Hotspur na het gelijke spel van Leicester City tegen West Ham United (2-2) met een stel hongerige leeuwen. De aanvaller zette op Instagram een foto van vier aansluipende leeuwen. “Die leeuwen staan klaar om toe te slaan, net als wij”, aldus Kane in de Engelse media.

“We hebben nog een paar maandagavond-wedstrijden te gaan en het lijkt er wel op alsof wij constant na Leicester moeten spelen, maar dat is geen probleem. We zijn er klaar voor. We zijn fit en genieten van het spelletje. We moeten blijven doen waar we mee bezig zijn en meer kunnen we ook niet doen. Maar als we zo blijven spelen, ben ik ervan overtuigd dat we iedereen van ons afduwen.”

“We moeten al onze wedstrijden winnen en dan zien we wel waar we staan. Leicester zit in de driving seat, maar heeft ook nog een paar zware wedstrijden te gaan”, besluit de topscorer. Manager Mauricio Pochettino kon de Instagram-post van Kane wel waarderen: “Het laat zien hoe de groep is, hoe de selectie is. We kunnen winnen of verliezen, maar het verlangen en de passie is aanwezig. Het is geweldig om met hen te werken.”

Denk jij dat Tottenham Hotspur kampioen wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik gun het beide clubs. Raar om straks geen Chelsea Liverpool Manutd/Arsenal/City in de CL te zien

20 april 2016 om 18:31

Wie weet komt Liverpool dan in de CL door de Europa league te winnen

20 april 2016 om 20:05

En city door de CL te winnen.

20 april 2016 om 22:55

Nr 1 leicester
Nr 2 Tottenham
Nr 3 Arsenal
Nr 4 Manchester united

City wint CL
Liverpool wint EL

Gaat niet gebeuren maar zou wel goed zijn voor de premier league

20 april 2016 om 21:43

City, united en arsenal strijden toch nog om plek 3 en 4?

Ik denk dat leicester t nog wel gaat verspelen tegen west ham united ging t al bijna fout. Als ze nu nog een keer verliezen en de spurs winnen is de voorsprong nog maar 2 punten en dan gaat t toch zweten worden voor leicester

20 april 2016 om 19:04

Ja mede omdat vardy een belachelijke 2e geel krijgt

Leuk voor kane, maar leicester verdient het natuurlijk veel meer. Hoezo? Omdat leicester mooier voetbal liet zien met veel minder individuele kwaliteit een geweldige team prestatie die we niet meer hebben gezien sinds een ....dortmund, atletico? En zelfs die hadden meer kwaliteit

20 april 2016 om 18:49

Ze lieten helemaal geen mooier voetbal zien. Ze hebben (op voorhand gezien) inderdaad minder individuele klasse en daarmee meer punten behaald. Dat is erg knap natuurlijk maar mocht Spurs na 38 speelrondes bovenaan staan zijn zij de terechte kampioen.
Ik hoop in ieder geval op Spurs, heb dit seizoen redelijk wat wedstrijden gekeken en vind het een fantastische ploeg. Mocht Leicester kampioen worden verdienen ze natuurlijk veel respect. Hopelijk wordt het een mooie ontknoping!!

20 april 2016 om 18:51

Spurs speelt met afstand het beste spel. Leicester heeft het vaak nog heel erg moeilijk en winnen met een gelukje terwijl spurs gewoon goed voetbal tonen

20 april 2016 om 18:51

Mooier voetbal? Hou op. De prestatie zou wel knapper zijn natuurlijk.

20 april 2016 om 18:51

Nou, geen mooier voetbal dan de Spurs hoor. Leicester wint in tegenstelling tot Spurs vaak met 1-0 of 2-1 en hebben toch al veel geluk gehad met hoe de goals vielen. Meer verdienen is sowieso onzin, degene met de meeste punten is vrijwel altijd de verdiende kampioen, dat lijkt me ook vrij logisch. Daarbij heeft Spurs ook echt een hecht elftal.

20 april 2016 om 18:54

Jouw analyses verbazen me keer op keer.

Ik gun het Leicester enorm voor hun verbetenheid en als Gooner gun ik het sowieso iedereen meer dan de Spurs maar die laatsten laten gewoon het beste voetbal zien uit de ganse PL, en zeker veel beter dan Leicester. Zij zijn vooral gericht op efficiënt voetbal. Waarmee overigens niks mis is hoor.

21 april 2016 om 07:33

@bonjovi

Dat komt omdat jij graag met subjectiviteit reageert dat je mijn analyses raar vind. Het is gewoon een feit dat ik hamer op verzorgd verdedigend werk en me niet blind staar op aanvallende kwaliteiten.

Beter voetbal kan ook zijn dat je wanneer je de bal geeft met 3 loepzuivere passes bij de goal bent. Dominant voetbal vind ik saai en niet veel beter, want hoe drinkwater, mahrez en vardy dit seizoen hun one touch voetbal gebruikten was verfrissend.

21 april 2016 om 09:39

Haha ik denk dat ik wel mag zeggen dat ik 1 van de meer objectieve mensen op dit forum ben, alleszins objectiever dan jij. Sowieso zijn er weinigen het met je eens dus misschien eerst de schuld bij jezelf zoeken?

Hierboven schrijf je dat letterlijk dat "leicester mooier voetbal liet zien" en hier begin je over beter, je had vast wel door dat ik me ongelukkig uitdrukte en met beter in dit geval mooier bedoelde, als je tussen de regels leest.

Ik kan een goede organisatie ook enorm appreciëren en steun Atletico in de CL en Leicester in de PL nu Arsenal eruit ligt maar lul hier nu niet weeral recht wat krom is.

21 april 2016 om 19:03

Had ook niet over objectiviteit moeten beginnen, rond altijd uit in een wellus nietus discussie. Heel deze discussie trouwens.

Ik vond Leicester dit jaar het mooiste voetbal spelen omdat ze beter verdedigden op de ouderwetse manier en van die fantastisch mooie blitz krieg goals maakten. Wedstrijden konden alle kanten op en waren daarom spannender vond ik.

Tottenham speelden verzorgd aanvallend dominant voetbal, maar zodra er periodes komen dat je de bal al 5 min aan het rond spelen bent op zoek naar een opening kan dat zeker goed zijn, maar ik val in slaap.

Laten we het niet houden op objectiviteit, maar een persoonlijke voorkeur die inderdaad niet gedeeld word met veel mensen. Maar dat betekent dus ook niet dat iemand gelijk of ongelijk heeft

20 april 2016 om 19:28

Je mag het Leicester zeker en vast meer gunnen dan Spurs, daar heb ik geen enkel probleem mee, maar haal daar dan alsjeblieft de juiste redenen voor aan. Zoals de andere reacties ook al weergeven, het mooiste voetbal wordt gebracht door Spurs, punt aan de lijn. Leicester heeft heel vaak een muur opgetrokken voor doel, waarna het hopen was op de rushes van Vardy en de klasseflitsen van Mahrez. Het voetbal van Spurs daarentegen is veel aantrekkelijker, met flitsend combinatievoetbal, mooie looplijnen, veel beweging en hoge druk op de bal. Met het beste doelsaldo tot gevolg.

Leicester moet echt hopen dat Vardy maar 1 wedstrijd gaat missen.

Mij maakt het eerlijk gezegd niet uit wie er kampioen van Engeland wordt, zolang het maar Leicester City of Tottenham Hotspur is. Ik vind het geweldig om te zien dat clubs als Chelsea, Manchester City en Manchester United de afgelopen jaren miljoenen in hun selectie hebben geïnvesteerd, maar er niet in slagen om kampioen te worden.

Leicester en Tottenham hebben ook redelijk wat geïnvesteerd, maar de bedragen die Leicester uitgaf aan hun aankopen, zijn voor City, United en Chelsea koopjes en alles bij elkaar wat Leicester afgelopen zomer uitgaf, dat geven City, United en Chelsea meestal aan één speler uit.

Tottenham heeft op zich ook aardig fors geïnvesteerd afgelopen zomer, maar Tottenham doet het nu toch wel aardig gericht en dat is iets wat City, United en Chelsea in mijn ogen niet echt doen of hebben gedaan en spelers als Toby Alderweireld en Dele Alli zijn echt hele goede aankopen en zo heb je bij Leicester bijvoorbeeld N'golo Kanté die echt een topaankoop is gebleken.

En tuurlijk, Leicester (met bijv. Andrej Kramarić) en Tottenham (met bijv. Heung Min Son en Clinton N'jie) hebben ook spelers die (tot dusver nog) niet aan de verwachtingen voldoen, maar Tottenham en Leicester eindigen waarschijnlijk hoger dan City, United en Chelsea, terwijl ze toch 'n stuk minder geld te besteden hebben en kwalitatief gezien toch mindere spelers hebben.

Uiteindelijk zal het leicester worden. Tottenham komt te laat voor de eindrace

Ik hoop op Leicester, maar Tottenham zou het absoluut verdienen. Wie het wordt.... Bij Leicester zeggen ze wel dat ze geen druk voelen etc., maar die jongens staan stijf van de druk denk ik. Het kan niet dat als je zo dicht bij bent je geen druk voelt. Spurs daarentegen heeft eigenlijk niets meer te verliezen en barst van het zelfvertrouwen en dat kan wel eens het verschil worden.

Zou natuurlijk enorm enorm knap zijn van Leicester.

20 april 2016 om 19:33

Ik vind het zo spannend. Overigens moet ik je een compliment geven, want vaak lees ik reacties van jou op topics over Tottenham, die heel objectief zijn. Dat zie je hier niet altijd. Ikzelf probeer dat ook te doen in mijn commentaar op Arsenal, maar het is altijd fijn om te zien dat anderen dat ook doen. Op naar een mooi en knallend seizoenseinde! Misschien wordt het wel op de allerlaatste speeldag beslist?

21 april 2016 om 15:22

Snap ik, zou het ook enorm spannend vinden. Geen idee mee hoe dat is haha.

Thnx
Zijn er niet altijd veel nee. Dan denk ik dat het in Engeland nog mee valt. Als je fans van Real en Barca ziet.. Pfoe. Objectiviteit bestaat niet dan.

Laatste speeldag zou goed kunnen idd. Zou enorm spannend zijn! Ik denk dat Leicester echt nog wel punten gaat verspelen en dit Tottenham zal dichterbij kruipen. Maar goed, kan over 2 dagen weer anders zijn natuurlijk. Het is altijd beetje de waan van de dag die het oordeel beïnvloed.

De ronde na deze ronde zal cruciaal zijn. Man u uit voor Leicester en Chelsea uit voor Spurs. Ik verwacht dat ze allebei hun thuiswedstrijd van dit weekend winnen. Als Spurs 12 punten haalt denk ik dat zij kampioen worden, ook vanwege het betere doelsaldo.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren