Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tottenham Hotspur belt met Rafael van der Vaart voor advies over Arne Slot

Laatste update:

Rafael van der Vaart heeft Arne Slot aanbevolen bij Tottenham Hotspur, zo maakt de analyticus zondagavond bekend tijdens het programma Studio Voetbal. De oud-middenvelder geeft aan dat hij nog steeds ‘connecties’ heeft bij the Spurs en dat hij door de club benaderd is om zijn mening te geven over de huidige trainer van Feyenoord. “Ik heb heel groen licht gegeven”, bekent Van der Vaart.

“Ik weet wel dat Tottenham hem heel graag wil hebben", zo vertelt Van der Vaart bij de NOS wanneer de toekomst van Slot ter sprake komt. “Ik heb heel lang geleden contact gehad met Tottenham. Of ja, een maand geleden. Ze vroegen wat ik van hem vond. Maar jullie weten wat ik van hem vind. Hij heeft het maximale eruit geperst; Feyenoord is zo stabiel. Zelfs vandaag, nadat ze achter kwamen en de hele week hadden gefeest. Hij neemt andere ploegen serieus en wint ook gewoon."

“Of ik groen licht heb gegeven toen het me gevraagd werd? Heel groen licht”, bevestigt Van der Vaart lachend. “Heel groen licht. Tottenham is een club waar ik twee jaar gezeten heb en ik heb er een goede band mee. Ik weet niet of ze eerst een technisch directeur willen halen en daarna een trainer. Ze missen gewoon een goede trainer en een trainer die het leuke voetbal speelt waar Tottenham altijd voor stond”, aldus de analist.

Eerder op de zondagavond maakte transfermarktexpert Fabrizio Romano bekend dat Slot inmiddels de topkandidaat is om vanaf komend seizoen manager bij Tottenham Hotspur te worden. De Londenaren hebben afgelopen week niet meer gesproken met Julian Nagelsmann, zoals The Times eerder beweerde. Feyenoord heeft overigens nog niets vernomen over Slot vanuit Tottenham, zo bevestigde algemeen directeur Dennis te Kloese zondag bij ESPN. Dat lijkt op korte termijn te gaan veranderen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Stuur Heitinga maar lekker die kant op, wij houden Arne liever hier ;p

22 mei 2023 om 00:26

Nou, ik teken er ook voor als John en Ruud nog een jaartje blijven

22 mei 2023 om 06:11

Das alleen maar in het nadeel van Feyenoord

Even serieus, slechter dan Heitinga kan (Schreuder uitgezonderd) echt niet.

22 mei 2023 om 07:54

Slechter kan best, zet Bassey er maar in. Je kan zeggen van Johnny wat je wil, maar die is er definitief aan.

22 mei 2023 om 11:41

Slechter dan Heitinga kan niet? Dennis van de Ree is vanaf de zomer beschikbaar! Ik zou hem proberen als ik jullie was.

22 mei 2023 om 08:01

Zomaar even wat adviezen van de laatste tijd van Van der Vaart:

1. Donyel Malen beste partner voorin voor Memphis (alle kenners en vooral napraters van VZ vielen over hem heen want hoe kon hij Malen in Oranje zien… maar wie heeft het goed gezien…)
2. Gravenbergh een betere middenvelder dan Taylor en De Roon voor Oranje… niet zo gek toch?
3. Taylor (Ajax) vindt hij helemaal niks toen hier op VZ nog werd gedaan alsof het een toptalent was.
4. Wiefer vindt hij tekort komen, in alles net te langzaam, geen power en niks bijzonders, en geen echte Oranje speler. Timber (Feyenoorder) vindt hij in potentie beter.
5. Harry McGuire vond hij niks toen iedereen hem nog als een van de beste CVs ter wereld beschouwden. En wie heeft er gelijk?
6. Hartman (Feyenoorder) wilde hij bij Oranje toen mensen hem nog nauwelijks kenden.
7. Blind (Ajax) hoort volgens hem niet in Oranje.
8. Bijlow (Feyenoorder) hoort in Oranje volgens Van der Vaart.
9. Geertruida (Feyenoord) hoort in selectie Oranje.
10. Wat doet Klaassen (Ajax) in Oranje vraagt Van der Vaart zich af.

Waar komt het verhaal vandaan dat Van der Vaart zogenaamd Ajacieden verkiest boven spelers van andere clubs? Als ik naar het lijstje hierboven kijk heeft Van der Vaart een hele goede en club neutrale kijk op voetbal integenstelling tot al die ‘kenners’ hier op VZ. Hij is juist een van de meest neutrale analisten, kletst niet met de grote massa mee (zie bijv. Wiefer) en geeft zijn echte mening. Hadden we maar meer Van der Vaarts op tv.

22 mei 2023 om 08:21

Benieuwd hoe vaak hij van mening is veranderd over die spelers wanneer het even goed/slecht gaat.
Want analisten zijn opportunistischer dan zogenaamde crypto kenners.

Zomaar even een random bovenstaande claim gegoogled, en in september 2022 (begin van het seizoen dus) was van der Vaart nog lyrisch over Taylor. Dus hij liep gewoon doodleuk met de polonaise mee.
De rest van je punten heb ik niet eens gecheckt, maar kan me goed voorstellen dat dat voor de meeste punten geldt.

22 mei 2023 om 09:24

Vergeet je ook niet zijn advies over gravenberch beter dan bellingham?

Omdat hij feyenoord niks vindt. Het was allemaal verdienste van Slot met 11 kneus in de team. Hij zegt ook vaker niet zo slimme dingen dan wel iets toevallig. Als je feyenoord een beetje gevolgd had, het ging juist allemaal beter draaien met Wieffer.

Dan vind ik nog wesley sneijder nog het meest neutraal.

22 mei 2023 om 10:07

Als je Feyenoord een beetje gevolgd hebt, ging het beter draaien na de 2 maand break tijdens het wk. Daar is Feyenoord, met name conditioneel, heel sterk uitgekomen. En laat ze nou net door die goede conditie een x aantal wedstrijden naar zich toe te hebben getrokken. Daar had Wieffer niet zo veel mee te maken hoor. Met Timber was dit ook gelukt. Wieffer in Oranje vond ik ook niet goed genoeg. Zoals al aangegeven, te traag, te zachte passing, niet vooruit durven passen(in Oranje). Voorlopig zie ik het ook nog niet met Wieffer.

22 mei 2023 om 11:45

Van de Vaart moet voor een Swat team gaan werken. Kan ie continu open deuren intrappen. Ik zie alles behalve bijzondere, gewaagde en eye opening claims. Daarnaast heb ik nog nooit iemand positief over Maguire (zo schrijf je het) horen praten. Van de Vaart is gewoob je typische popie jopie analist die iedereen kent van vroegah en door zijn bekendheid er graag wordt bijgehaald.

Ja Rafaël zal hem graag naar Tottenham zien vertrekken. Daar twijfelt niemand aan 😉
Al zou ik nooit nooit naar Tottenham gaan als ik Slot was. Niet zolang Levy er zit

22 mei 2023 om 00:17

Hoelang blijft Levy nog bij Tottenham eigenlijk ?

22 mei 2023 om 00:50

Nog 100 jaar.

22 mei 2023 om 00:58

Levy en zijn familie hebben aandelen in ENIC Group die weer de eigenaren zijn van Tottenham. Dus zal wel blijven tot ze de club ooit verkopen.

22 mei 2023 om 01:04

Net even gekeken sinds wanneer hij er zit, want voor mijn gevoel is dat al eeuwen. Zit er sinds 2001. Die zie ik niet snel vertrekken

22 mei 2023 om 01:04

Hoezo niet? Groot podium, potentie genoeg, heel leuk salaris ook en wat ik vooral denk: je kan het bijna niet fout doen. Het is al jaren kommer kwijl. Het verwachtingspatroon is niet heel hoog. Stel dat Slot ze leuk laat voetballen, af en toe een kraker wint en 4e wordt, dan heeft hij al goed gepresteerd. Het risico om door de mand te vallen is niet bijzonder groot.

22 mei 2023 om 01:10

Zeg dat niet te hard. Als je straks o.a. kane kwijt bent en er is geen geld voor nieuwe kwaliteitsspelers, dan kan je nog aardig falen...

22 mei 2023 om 07:36

Maarja, haal de 4e plek maar eens met de nummer 8 van de PL en de nummer 7 qua mogelijkheden achter Man C, Man U, Liverpool, Chelsea, Arsenal, Newcastle.

22 mei 2023 om 08:45

4de worden in Engeland met teams als United, Arsenal, City, Liverpool, Chelsea, Newcastle en Tottenham legt het dit jaar zelfs af tegen Brighton, Aston Villa en wellicht Brentford terwijl ze meer dan 200m hebben uitgegeven. Zonder Kane stonden ze in het rechterrijtje en die gaat wss ook nog vertrekken.. en je zegt wel: je kan het bijna niet fout doen. Spurs fan denken zelf dat ze een topclub zijn en hebben juist verwachtingen..

22 mei 2023 om 10:04

Dat zou voor Slot een nog beter scenario zijn. Wat is het verwachtingspatroon als hij aan een team moet bouwen, terwijl de misschien wel beste spits van de PL in de laatste jaren, is vertrokken.

Ik denk dat dit echt een gouden kans is voor Slot om iets te bouwen.

22 mei 2023 om 10:09

Klopt, maar daar zit toch ook de uitdaging voor Slot? Daar kan hij toch naartoe groeien?

Elk seizoen heb je grote teams die naar verwachting presteren en grote teams die ondermaats presteren.

6e plaats is denk een realistisch doel maar met een beetje geluk in het seizoen is 5e of 4e worden niet compleet onrealistisch.

En als Slot het team leuk kan laten voetballen is de sfeer rond zo’n club al veel beter.

22 mei 2023 om 07:16

Nooit naar Spurs? Waarom niet? Omdat het daar nu iets minder gaat? Spurs is een grote club, salaris van tussen de 6 en 8 miljoen per jaar en een giga transfer budget. Spurs blijft gewoon een mooie stap voor slot, en als hij wordt ontslagen krijgt hij een mooie zak met geld mee.

Haha, waarschijnlijk heeft van der Vaart zelf gebeld om Slot weg te krijgen bij Feyenoord.

21 mei 2023 om 23:56

Ah, complottheorieën. Een paar geloven hier ook nog echt in.

22 mei 2023 om 00:06

Ja het zoiets als vdv die een paar weken terug Ajax nog kampioen zag worden?

22 mei 2023 om 00:08

Denk dat hij het als grap bedoeld, Meneer Daniel.
Wel leuk dat je het modewoord complottheorieën gebruikt

22 mei 2023 om 00:23

Paar weken terug??…dat each ie tot vorige week zondag een uurtje of 5 in de middag haha

Vond zijn actie met Boskamp wel stoer, dat mag ook gezegd wieden.

22 mei 2023 om 00:27

Modewoord? Hetgeen Erikdebosz hierboven schrijft (grap of geen grap), is toch gewoon een complottheorie? Raf die Spurs zelf belt om Slot aan te prijzen, om op die manier Ajax te helpen. Wel leuk dat je het modewoord 'modewoord' er even in hebt gegooid.

22 mei 2023 om 00:41

@Sieb nr. 15, dat is niet gewoon een complottheorie. Dat is gewoon een grapje.

22 mei 2023 om 00:47

Modewoord is geen modewoord.

22 mei 2023 om 00:52

Ja die actie vond ik ook tof, heel veel Feyenoorders overigens. Want hij was er heilig van overtuigd dat Feyenoord geen kampioen kon worden, maar de meeste zijn niet mams genoeg om op een fout terug te komen.

22 mei 2023 om 00:32

“Ik heb heel lang geleden contact gehad met Tottenham.”
Denk dat ie gewoon een oud speler of oud collega gesproken heeft die helemaal niks te vertellen heeft binnen de club, of uberhaupt helemaal niet verbonden is met de club.
Probeert gewoon popi jopie te doen volgens mij.

En ja hoor, daar is artikel nummer zoveel over Slot. Heb toch sterk het vermoeden dat de media als de dood is dat Arne bij Feyenoord blijft. Te hopen dat Te Kloese een heel mooi plan voor Arne heeft om hem nog minimaal 1 seizoen bij ons te houden, alle voorwaarden en mogelijkheden voor succes zijn/komen er.

22 mei 2023 om 00:01

Ik heb eerder het vermoeden dat Feyenoorders als de dood zijn dat Arne bij Feyenoord vertrekt. Als je er zo heilig van overtuigd bent dat die blijft waar maken jullie je druk om wat de media en hoe vaak de media het schrijft. Een broodje aap verhaal blijft een broodje aap verhaal, hoe vaak het ook geschreven wordt.

22 mei 2023 om 06:51

Feyenoord had succes voor Slot en zal dat na Slot ook weer hebben. Feit is dat Feyenoord volgend seizoen minimaal 42 wedstrijden zal spelen en dat er een trainer zal zijn. Hoe die dan ook heet.

22 mei 2023 om 07:16

Geld en beloftes kunnen een persoon toch best gek maken. Als tottenham straks met een salaris komt van 10 miljoen. Dan moet je toch best gaan zweten als Feyenoord zijnde. Dus zou zeker met een goed plan komen om hem te behouden. En niet nonchalant doen en ervan uitgaan dat hij blijft.

22 mei 2023 om 09:27

Ik kom op 41 wedstrijden

22 mei 2023 om 10:11

34 competitie, 6 cl wedstrijden, jc schaal en dan nog de beker. Dat zijn minimaal 42 wedstrijden.

22 mei 2023 om 10:51

Slot heeft bij AZ en Feyenoord bewezen een zeer goede coach te zijn. Hij heeft in korte tijd heel veel gepresteerd. Dat maakt dat Slot in de schijnwerpers staat en op de radar zal zitten bij teams die opzoek zijn naar een trainer. Er is echt geen vooropgezet plan om Slot weg te krijgen bij Feyenoord zodat andere clubs daar eventueel profijt van zouden kunnen hebben.

De reden dat er veel gesproken wordt over Slot is gewoon omdat hij zelf niet aan geeft te blijven bij Feyenoord. Hij is daar zelf, onbedoeld waarschijnlijk, een beetje verantwoordelijk voor. Ik vind dat Slot zich zeer correct opstelt door in de media telkens aan te geven dat alle opties nog open liggen. Maar daar is hij wel de dupe van nu.

Zal voor Feyenoord een klap zijn als hij gaat, denk dat het beter is om lekker nog een jaar bij Feyenoord te blijven want die spelen CL en de Spurs niets.
Het geld ja hij zal wel het 3 voudige kunnen krijgen

22 mei 2023 om 02:50

Slot heeft niks te winnen bij nog een seizoen Feyenoord. Meer dan kampioen worden kun je niet bereiken, dus de kans dat volgend seizoen minder wordt is levensgroot.

Hij moet het ijzer smeden nu het heet is, niemand weet wat de toekomst brengt.

22 mei 2023 om 06:23

Hij gaat de CL in met Feyenoord, krijgt de kans om het kampioenschap te bevestigen en doet dat in de wetenschap dat die voor de fans waarschijnlijk niks fout kan doen. Ik denk dat er meer dan genoeg sportieve uitdagingen zijn om nog aan te gaan. Als er echt een mooie en stabiele club komt dan zou ik gaan maar voor spurs zou ik het Feyenoord avontuur niet onderbreken. De kans dat je er daar binnen een jaar uitgegooid wordt is vrij groot. Dan lijkt de CL met Feyenoord mij een veel mooiere uitdaging, veel spelers dromen daar al van sinds ze voetballen en Feyenoord is echt niet kansloos om in ieder geval al in de poulefase leuk mee te draaien.

22 mei 2023 om 11:00

Als je het carrierepad van Ten Hag vergelijkt met Slot is dat precies het grote verschil. Ten Hag bleef langer bij Ajax omdat er elk seizoen mogelijkheden waren om de voorgaande prestaties te evenaren. Hoe gek dat nu ook klinkt, op elk niveau werd er goed gepresteerd en er was duidelijkheid en rust bij de club.

Slot heeft niet diezelfde randvoorwaarden bij Feyenoord. De financiële mogelijkheden en het huidige klimaat bij Feyenoord zijn nog lang niet op het niveau van de prestaties van het eerste elftal dit jaar. Daar zit nog een flinke kloof. Dus de kans dat je de prestaties van dit jaar aantikt of evenaart is niet heel groot.

Begreep dat Kokcu dan ook mee ging.

22 mei 2023 om 00:13

Rafael heeft ze waarschijnlijk ook getipt over “generational talent” Gravenberch.

22 mei 2023 om 00:31

Ik hoorde in de wandelgangen dat het contact bij Tottenham; de Heer Dikke Duim is.
Kan zo slecht liegen deze man. En ook zo vol van zichzelf.

Had VdV ook destijds niet Heiko Westermann aanbevolen bij Ajax?

22 mei 2023 om 01:07

Moest ik ook meteen aan denken. Hoop voor de Spurs dat ze ook de geschiedenis van de adviezen van VdV analyseren.

Westerman adviseren bij Ajax die al niet echt bijster veel kwaliteit had gedurende zijn carriere, maar op dat moment had ik zelfs mijn twijfels of het wel een aanwinst en toevoeging zou zijn voor Helmond Sport

Hopelijk heeft Van der Vaart het ook over de spelersgroep gehad, dan weten we in ieder geval zeker dat er geen Feyenoord speler naar de Spurs vertrekt. Wellicht kunnen ze Waterreus ook nog even bellen gezien zijn eerdere uitspraak.



Vd Vaart is in staat hem met de auto te brengen naar Tottenham en een deel van de afkoopsom mee te betalen, als de dood dat ie nog een jasr bij Feyenoord blijft, Perez idemðÿ¤£

22 mei 2023 om 00:30

Waarom dan, dit is toch het lot van iedere Nederlandse club die goed presteert. Gebeurt bij ajax, feyenoord en psv. Goede prestaties dan volgt weer een grote uittocht van spelers en trainers. Zoals Ajax net achter de rug heeft, hopen dat feyenoord er mooie transfer sommen aan gaat overhouden. Hoe zit het nu eigenlijk met spelers die gehaald zijn zoals Hancko en trainer als voorbeeld, kwam dat nou allemaal vanuit arnesen, of is te kloese degene die dat geregeld heeft?

22 mei 2023 om 03:42

Jij denk echt dat vd Vaart dagelijks bezig is met Slot en Feyenoord? Denk dat hij wel betere dingen te doen heeft.

22 mei 2023 om 06:32

Wie zegt dat vd Vaart dagelijks bezig met Feyenoord? Hij zou het heel erg toejuichen dat Slot vertrekt bij Feyenoord, aangezien hij de goede prestaties alleen op de conto van slot toedicht.

22 mei 2023 om 08:04

Het is gewoon onzin om te stellen dat hij als de dood is, dat Slot nog een jaar bij Feyenoord blijft. Misschien vind hij het wel gewoon mooi dat Slot een stap hogerop naar her buitenland maakt 😉

22 mei 2023 om 15:12

We hebben over vd Vaart die zijn frustraties niet de baas was in studio voetbal uitzending toen Ajax van Feyenoord had verloren, dat continu roept dat Feyenoord selectie niks voorstelt en die vind het wel mooi dat Feyenoord trainer een stap hogerop kan? Die zit daar als een Ajax supporter verre van een analist die zou het mooi vinden dat succestrainer weggaat puur uit eigenbelang als Ajax-supporter.

Hamerde Van der Vaart niet steeds dat er een creatieve middenvelder miste bij de Spurs? Als Spurs Slot graag wilt hebben, dan zet Slot in de clausule dat Kokcu mee gaat. Problem solved. Als het aan die gierige eigenaar ligt dan koopt hij niemand.

Tuurlijk, financieel een vooruitgang maar op sportief vlak een stap of 2 achteruit. Slot moet gewoon zijn contract uitdienen, tenminste...? Als hij blijft en volgend jaar "niks" presteerd met feyenoord in de cl of eigen competitie, dan kan hij en feyenoord zo'n fijn transferbedrag wel vergeten. Geen club die dan nog op hem zal zitten, staan of liggen te wachten.

Van de Vaart ziet Slot graag vertrekken om zo de kansen voor Ajax weer wat te vergroten hahaha
Word wel tijd dat er snel duidelijkheid komt want dit is voor niemand fijn!
Als ik het voor het zeggen had dan zou Slot nog een jaar blijven. Bij voetballers zeggen we ook allemaal dat ze niet te snel voor het geld moeten kiezen maar dat geldt ook voor trainers natuurlijk.
Ik verwacht wel dat Slot vertrekt omdat hij anders wel wat duidelijker was geweest.

Wat goed voor Ajax Rafael. Tottenham moet compleet gereviseerd worden. De balans is weg uit dat elftal waar desondanks een paar groten namen in spelen.

Via Spurs binnen jaar op straat en dan naar Ajax zeker haha
Even afkoopsom halen. Zeker als Kane vertrekt

Als Slot gaat zie je dat geld toch een belangrijke factor is in deze wereld. Er zal op contractbreuk eens een boete moeten komen die zo hoog is dat ze 2 keer na moeten denken of gaan wel verstandig is. Zelf betalen en niet de club die op hem aast. Schandalig is het dat Slot nog geen uitsluitsel geeft over zijn toekomst. Het voetbal is een grote bende waar geld heel belangrijk is maar het voetbal wel kapot maakt Jammer !!!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren