Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tottenham boekt dankzij uitblinkers Kulusevski en Vicario zwaarbevochten zege

Laatste update:

Tottenham Hotspur heeft zijn 4-1 zege op Newcastle United een uitstekend vervolg gegeven. Manager Ange Postecoglou zag dat treffers van Richarlison en Dejan Kulusevski genoeg waren voor een zwaarbevochten zege op Nottingham Forest: 0-2. In de tweede helft klopten the Tricky Trees nadrukkelijk op de deur, zeker na de rode kaart voor Yves Bissouma, maar Tottenham hield stand en komt in punten (33) gelijk met nummer vier Manchester City. Nottingham blijft steken op plek zestien.

Aan de kant van Nottingham koos manager Steven Cooper voor het spitsenduo Anthony Elanga - Morgan Gibbs-White. Onder meer Divock Origi moest het daardoor doen met een plek op de bank. Ibrahim Sangaré ontbrak. Bij het door blessures geplaagde Tottenham ontbreekt Micky van de Ven nog altijd. Net als in voorgaande weken verving Ben Davies hem centraal achterin. Voorin moest spits Richarlison bediend worden door Brennan Johnson, Kulusevski en Heung-min Son.

Het balbezit in het openingskwartier was voor Tottenham, dat al in de derde minuut een prima kans kreeg. Son werd weggestoken in de zestien, sneed vanaf links naar binnen en zag zijn schot gekeerd worden door Matt Turner. De goalie kwam uitstekend zijn doel uit en voorkwam zo een treffer van de Zuid-Koreaan.

Nottingham was aanvallend vrij onmachtig, maar kwam er vrij plotseling toch gevaarlijk uit. Elanga werd, mogelijk in buitenspelpositie, de diepte ingestuurd en ging één-op-één op Guglielmo Vicario af. De Italiaan kon redding brengen, mede dankzij het matige schot van Elanga. Tottenham wilde zijn dominantie uitdrukken in doelpunten en dat lukte tot tweemaal toe bijna.

Een puntertje van Johnson kon nog maar net uit de hoek worden getikt door Turner, terwijl Davies enkele minuten daarna over kopte uit een hoekschop. Op slag van rust sloeg Tottenham alsnog genadeloos toe. Een uitstekende voorzet van Kulusevski was dusdanig scherp, dat Richarlison alleen nog maar zijn hoofd tegen de bal hoefde te zetten: 0-1.

Vlak na rust kwam Nottingham tot tweemaal toe zeer dicht bij de gelijkmaker. Allereerst liet Willy Boly zien een verdediger te zijn, door in kansrijke positie wild over te schieten. Niet veel later juichten de fans van the Tricky Trees wel, al was dat van korte duur. Een voorzet van Neco Williams werd binnengelopen door Elanga, die zich echter in buitenspelpositie bevond.

Aan de andere kant dacht Kulusevski de marge te verdubbelen, ware het niet dat Orel Mangala dat voorkwam met een uitstekende ingreep. Enkele minuten later was het alsnog raak voor Kulusevski en daar mocht hij Turner voor bedanken. De goalie plantte zijn dramatische uittrap tot bij de Zweed, die na een effectieve schaar in de korte hoek schoot. De bal leek houdbaar, maar Turner kon geen redding brengen: 0-2.

Gibbs-White bevond zich al snel de de 0-2 in kansrijke positie. Hij besloot echter zelf te schieten, wat een ongelukkige keuze bleek te zijn. Zijn pass naar links leverde niets op. Niet veel later kregen de fans van Nottingham toch nog hoop op een resultaat. Bissouma kwam met hooggeheven been in op Ryan Yates en moest dat bekopen met een rode kaart.

In de slotfase kwam Kulusevski, die zich net als Vicario tot de uitblinkers mocht scharen, nog dicht bij de 0-3. Dit keer had Turner wel een antwoord in huis, door knap te redden in de verre hoek. De tien man van Tottenham waren nog niet in veilige haven. Nottingham gaf alles en drukte door richting het doel van Vicario, die vijf minuten voor tijd subliem redde op een kopbal van Harry Toffolo. Al vallend en met zijn voeten voorkwam hij dat de bal de doellijn passeerde. De doelman had over geluk overigens niet te klagen, daar de laatste inzet, van Williams, via de paal in zijn handen rolde.

Nr.TeamMWGV+/-Pnt
1Arsenal3525555780
2Manchester City3424735079
3Liverpool3522944175
4Aston Villa3520782167
5Tottenham Hotspur3318691560
6Manchester United3416612154
7Newcastle United34165131953
8West Ham United35131012-949
9Chelsea3313911448
10AFC Bournemouth3513913-848
11Wolverhampton W.3513715-746
12Brighton & Hove Albion34111112-544
13Fulham3512716-443
14Crystal Palace35101015-1240
15Everton3512815-1136
16Brentford359818-835
17Nottingham Forest357919-2026
18Luton Town356722-2925
19Burnley 355921-3224
20Sheffield United353725-6316

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geweldige keeper heeft Spurs. Nottingham heeft echt genoeg kansen gehad, zeker na die rode kaart. Turner met een blunder waardoor het 0-2 wordt.. Kulusevski was veruit de beste man bij Spurs, speelde echt heel goed!

Was een wedstrijd dat eerder een gelijkspel verdiende ipv de volle buit voor Tottenham. Mooi voor Tottenham dat ze nu weer 2 wedstrijden achter elkaar gewonnen gezien de waslijst aan blessures die ze hebben. Kulusevksi (als ik zijn naam correct spel) en Vicario absolute uitblinkers deze wedstrijd.

20 miljoen voor Vicario is tot nu toe een koopje gebleken. Voor mij aankoop van het seizoen in de PL. Geweldige keeper.

Moeizame wedstrijd waar Forest erg goed weerstand bood en zelfs de bovenliggende partij was. Uit het niets scoort Richarlison op slag van rust door een prachtige assist van Kulu. 2e helft niets aan de hand totdat Bissouma weer een domme rode kaart pakt. Niet de eerste dit seizoen. Kulu maakte gelukkig gebruik van de 2 fouten van Turner.

Ook credits naar Davies. Die een uitstekende wisselspeler is om in de selectie te hebben. Centraal of als linksback: minimaal een 6 .

Verdediger en keeper van Spurs deze speelronde van FPL, uitstekende zaken dus gedaan.

Kan het ook wel gebruiken want ik sta op 1 na laatste..

Goeie pot van Vicario en Kulusevski

Vicario wat ben je een held. Geweldige saves. We gaan nog genieten van jou. Was niet onze beste wedstrijd maar gestreden en gewonnen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren