Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tottenham blijft maar bezig met nieuwe contracten

Laatste update:

Tottenham Hotspur blijft maar bezig met het verlengen van contracten van belangrijke spelers uit de selectie. Ook vrijdagochtend heeft de club uit Londen weer nieuws voor de supporters: Kyle Walker heeft zijn tot 2019 doorlopende contract met twee jaar verlengd, tot medio 2021.

/

De 26-jarige Walker is een belangrijke basiskracht in het team van Mauricio Pochettino en is bovendien twintigvoudig Engels international. Zijn toekomst ligt dus bij Tottenham, de club waarvoor hij reeds 155 competitiewedstrijden in het eerste elftal speelde. “Deze club is als mijn tweede thuis en ik ben heel blij dat ik heb kunnen bijtekenen”, reageert Walker.

Walker is zoals gezegd niet de eerste speler die in de afgelopen periode zijn contract heeft verlengd bij Tottenham; eerder deden Christian Eriksen, Dele Alli, Eric Dier, Harry Winks en Danny Rose al hetzelfde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zolang Poch als coach aanblijft, ziet de toekomst er glansrijk uit voor Spurs. Heerlijke speler weer om erbij te houden. Walker is toch wel een van de betere rechtsbacks uit de PL.

23 september 2016 om 12:38

Alleen blijft het wel idioot van Janssen om na Spurs te gaan niet bijvoorbeeld een Psg. PSG bouwt aan een nieuw team met een flinke vernieuwing (emery, Krychiowiak e.d.) en ik vind dat Janssen daar beter bij had gepast dan Spurs. Spurs hebben echt een dynamiek elftal dat goed draait, waarom zou je gaan vechten om een plek bij een team dat al op elkaar in gespeeld? En vooral tegen een homegrown speler.

23 september 2016 om 12:47

Het idee van Tottenham op de lange termijn was om Janssen en Kane ook samen te laten spelen. Moet ie dan maar bij PSG op de bank zitten achter Cavani?

23 september 2016 om 13:20

Cavani heeft ook moeten wennen aan het feit dat hij geen LV meer was maar een spits. Perfecte kans voor Janssen om in te stappen lijkt mij dan. Buiten Cavani heb je misschien Jese, daarna pas Augustin. Lijkt me leuk om die 2 samen te laten spelen, maar dat zou betekenen dat Vincent vaak de bediener moet zijn van Kane.

Tottenham is echt ontzettend goed bezig, kern van het elftal ligt nu allemaal tot medio 2021 of langer vast, plus het feit dat 't grootste gros Engels is en international is.. Petje af

23 september 2016 om 13:03

Ja doen ze goed. Pochetino de nieuwe Fergusson?

23 september 2016 om 14:22

Zou zomaar kunnen! Zie hem niet snel weggaan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren