Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Torres zeer gelukkig: ‘We hebben datgene gekregen wat we wilden’

Laatste update:

Atlético Madrid rekende in de achtste finales van de Champions League af met PSV, versloeg vervolgens Barcelona en was woensdagavond ook te sterk voor Bayern München in de eerste ontmoeting in de halve finales. Fernando Torres zag teamgenoot Saúl uitgroeien tot matchwinner (1-0) en heeft goede hoop dat zijn club de eindstrijd zal bereiken.

/

“Dit was een fantastische avond”, sprak de spits na de wedstrijd. “Ik ben blij voor alle supporters van Atlético. We hebben datgene gekregen wat we wilden: een voorsprong bij het ingaan van de return. We hadden het zwaar en dat bleef de hele avond zo, maar we bleven knokken. Want dat doen wij”, aldus de trotse Spanjaard.

De eerstvolgende wedstrijd voor Atlético is zaterdagavond in de competitie, thuis tegen Rayo Vallecano. Los Colchoneros zijn nog in de race om de Spaanse titel en staan in punten gelijk met Barcelona (82), dat zaterdag op bezoek gaat bij Real Betis. Volgende week dinsdag kruist Atlético in Duitsland weer de degens met Bayern.

Denk je dat Fernando Torres de finale bereikt met Atlético Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij had zelfs de gouden kans op de 2-0

28 april 2016 om 02:05

Was indd een prachtige actie van Torres! Hoe kan hij weer zo opgeleefd zijn? Hij speelt echt voor de club!

28 april 2016 om 05:02

1 woord españa.

Hij gleed een paar keer uit, en leek niet goed in de wedstrijd te zitten. Als een duveltje uit een doosje liet hij zijn oude klasse zien. De actie had meer verdiend, maar de paal hield de ontmoeting spannend.

Toen ik de statistieken hoorde van hem in de laatste wedstrijden dacht ik nog; Dat zou wat zijn als Liverpool een bod op hem doet van 25 miljoen als hij echt zijn vorm terugvind.

Zou fantastisch zijn alleen Atletico presteert beter

28 april 2016 om 01:25

En zijn oude topvorm gaat ie niet meer vinden is volgens mij nu 33 en redelijk in vorm de laatste tijd maar daarvoor niet veel speciaals, wel een echte held hoor maar is de laatste jaren enorm achteruit gegaan.

28 april 2016 om 10:35

Ja ik lul ook maar wat, maar wel een sprookje op zichzelf

28 april 2016 om 11:41

Heb het even opgezocht hij is 32.

Genoten van El Nino gister, een paar mooie acties. Alleen vind ik het wat overdreven dat er veel gezegd word dat Torres zijn oude vorm weer heeft. Torres , ook bij Chelsea, is altijd dodelijk geweest op de counter met veel ruimte. Zo wist hij bij Chelsea vaak wel te scoren tegen bijv Man City en Man united. Maar als in dit geval atletico het spel moet maken en Torres staat als diepe spits in de 16 en word door 2 klerenkasten gedekt dan is het gewoon the same old torres die daar geen gevaar kan stichten. Past dus perfect in dit Atletico!

28 april 2016 om 12:44

Torres bij Chelsea was nog steeds gewoon niks... Bovendien is elke spits goed in de counter als je door niemand gedekt wordt.

Geweldige spits. Wat geniet ik van zijn instelling. Die hele ploeg is goud.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren