Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Torres rept tijdens presentatie over Van Basten: ‘Ik wil hetzelfde bereiken’

Laatste update:

Fernando Torres is dinsdagavond officieel gepresenteerd als aanwinst van AC Milan. De dertigjarige aanvaller wordt voor twee seizoenen gehuurd van Chelsea en kijkt ernaar uit om zijn eerste speelminuten te maken voor i Rossoneri. “Ik kan niet wachten om te beginnen”, zegt de Spanjaard.

/

“Na de Primera División en Premier League ga ik in een derde belangrijke competitie spelen. Ik wil doelpunten maken en deze club terugbrengen naar de top. Ik was echt toe aan deze uitdaging en ben enorm blij om hier te zijn”, aldus Torres. “Je hoeft niet naar een museum te gaan om erachter te komen hoe groot deze club is. Ik heb Milan zoveel prijzen zien winnen, dus het is een eer en voorrecht om hier te zijn.”

Torres eist veel van zichzelf: “Iedere speler is anders, maar Marco van Basten, George Weah en Filippo Inzaghi stonden ieder symbool voor een tijdperk. Ik wil dezelfde resultaten halen als zij. Ik ben wel een andere speler, maar misschien ligt mijn tenue met rugnummer negen over een paar jaar ook wel in het museum. Ik verwacht een goed seizoen van mezelf en ben ervan overtuigd dat Milan kan terugkeren in Europa.”

Denk jij dat Fernando Torres gaat slagen bij AC Milan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

zo wilt iedereen je weer zien torres hopelijk kun je je vorm van je topjaren weer vinden. En het belangrijkste het plezier in het spelletje.

3 september 2014 om 00:25

ik las Torres 'rapt' tijdens presentatie over van basten.. dacht bijna dat ie een ander ambitie had gevonden

3 september 2014 om 10:00

Real heel leuk maar wat heeft dit met voetbal te maken

3 september 2014 om 08:33

Welke topjaren?

3 september 2014 om 12:12

@objectief

Atletico Madrid, Liverpool, Spaanse nationale ploeg. Nu niet gaan overdrijven

Hahaha, wat een fantast!
Hij mag blij zijn als hij het zo slecht doet als Balotelli, die andere drie mag hij vergeten..

3 september 2014 om 01:41

Balotelli scoorde anders wel veel.

3 september 2014 om 02:02

Heb je idd best gelijk in, niet zo een goed voorbeeld van me vrees ik..

3 september 2014 om 07:23

Ball liep inderdaad netjes 1 op 2 bij Milan

3 september 2014 om 09:31

Het aantal goals viel wel mee maar als die scoorde was het spectaculait

3 september 2014 om 12:13

Balotelli liep 1 op 2 in een slecht draaiende ploeg, 1ste even je feiten kennen alvorens te reageren

Al maakt Torres in die 2 seizoenen 60 goals dan komt ie nog niet eens in de buurt van Marco van Basten. Maargoed ik denk dat Milan allang blij is hij er 30 maakt. En dat is misschien al wel te hoog gegrepen. Als je zag hoe dramatisch hij is geworden. Wat ik overigens zonde vind. Want hij was echt een heerlijke voetballer om naar te kijken. Toen hij nog voor Liverpool speelde.

3 september 2014 om 00:29

Hij zal van zijn leven nooit meer 30 maken en heeft ook hij ook nooit gedaan, iig niet in competitieverband.

Wens hem wel alle geluk..

3 september 2014 om 00:57

Even voor de duidelijkheid. Ik bedoel wel 30 goals in 2 seizoenen he.

3 september 2014 om 01:04

Oke, dan is het niet zo gek natuurlijk.

3 september 2014 om 08:34

Welnee. Gehyped deze speler. Nooit goed gevonden.

Hopelijk doet die het goed bij Milan meer heb ik niet zeggen.

Veel succes El Nino!!!

3 september 2014 om 08:38

Ben jij in het jaartal 2011 geboren?

3 september 2014 om 09:44

Hicham1711

Bij Atletico liep Torres ook gewoon 1 op 2, en Atletico was toen zeker nog niet de stabiele club die het nu is, en moesten toentertijd nog Sevilla, Real Betis, Zaragoza en Villareal voor zich dulden.
Zijn prestaties waren gewoon goed hoor bij Atletico. Daarom wilde Liverpool hem destijds heel graag, waar hij in zijn eerste seizoen gelijk 24 maal scoorde.

Dus dat atletico hier zegt dat hij hoopt dat el Nino het goed gaat doen bij Milan is niks mis mee. Hij heeft immers goede tijden gekend.
Serie A is weer een andere competitie, andere omgeving, misschien ligt deze competitie hem veel meer.. Who knows, of ben jij in het jaartal 2015 geboren en kan jij al zien wat zijn prestaties zijn?

Timetraveler!

3 september 2014 om 13:38

Hoezo???

Hoop voor hem dat hij het goed gaat doen in de Serie A. Sympathieke speler die altijd hard werkt en hopelijk beloont hij zichzelf met doelpunten

Het feit dat het om Torres gaat en dat van Basten Nederlands is gaat hem ongetwijfeld zoveel "haat" opleveren in de reacties maar ach...

Ik denk wel dat Torres in ieder geval beter zal zijn, dan hij de afgelopen jaren in de PL was... hij had echt al 2 seizoenen geleden weg moeten gaan naar een andere competitie.. Ik zou hebben gezegd, ga terug naar Spanje, maar de Serie A en AC Milan is ook een mooie bestemming voor Torres. De ambitie om net zo belangrijk te zijn voor AC als dat o.a. van Basten ooit was is mooi... Nu is het aan Torres om dat waar te maken.

Hoe dan ook, Balotelli eruit en Torres erin... AC Milan is er wat dat betreft alleen maar op vooruit gegaan.

Veel slechter als balotelli zal/kan hij het niet doen.ik hoop echter van harte dat hij zijn scoringsdrift en speelvreugde weer terug vindt.ik hoop echt dat hij slaagt bij Milan.

Dezelfde resultaten halen als hun gaat 'm niet lukken. Hij legt de lat ook wel iets te hoog voor zichzelf. Als hij er al 15 maakt en een x aantal assists, mogen we denk ik al blij zijn. Alles beter dan dat is mooi meegenomen. Ik gun het hem in ieder geval het beste en zie het wel weer goed komen met hem. Hopelijk kun we weer genieten van de oude Torres!

Een beetje vreemd dat hij Shevchenko niet opnoemt. Maar goed, ik ben er van overtuigd dat hij redelijk tot goed zal presteren. Als hij destijds van Atletico naar AC Milan was gegaan had hij in het rijtje van Inzaghi, van Basten en Shevchenko kunnen komen. Nu is het daar te laat voor ben ik bang.

3 september 2014 om 05:57

Die had een ander nummer dan nummer 9 toch?

3 september 2014 om 13:46

Shevchenko droeg rugnummer 7. Het gaat hier puur om het shirtnummer en niet om de positie.

Als hij dezelfde resultaten als V Basten wil halen, staan er mooie tijden te wachten voor Milan

Die won geloof ik oa 3x de Europacup 1.( voorloper van de CL, voor de jongeren)

Dan mag hij ook wel ragen om wat andere spelers om hem heen, speelden destijds wel wat betere spelers bij Milan dan het huidige Milan. Elftal met van Basten was een fantastisch team, huidige team moet alles nog bewijzen.

3 september 2014 om 08:36

Al heeft ie een sterrenteam om zich heen het blijft een slechte voetballer. Hoor al 10 jaar hetzelfde... wanneer komt zijn vorm terug. Draai het om... hij heeft even wat geluk gehad

Goed idee! Van basten stopte met voetballen toen die 30 was

3 september 2014 om 11:10

Ik heb t even opgezocht maar torres is van 1984

Torres blijft een sympathieke voetballer en ik hoop dat hij het goed gaat doen daar in Milan. Jammer dat het zo'n miskoop is gebleken voor Chelsea, maar oké. Misschien dat een nieuwe omgeving, waar minder van hem verwacht wordt, hem goed doet.

Met zijn ambitie is er in ieder geval niets mis. Torres is een speler die veel vertrouwen moet krijgen van een trainer. Daarnaast lijkt ''pippo'' me wel een trainer die het enthousiasme en het plezier voor het spelletje bij Torres zou kunnen doen herleven. Ook voor het aanzien van de competitie zou het goed zijn als deze man weer zijn oude vorm weet te hervinden.

Kan er niks meer van, slechte spits hoor. AC Milan kon nog beter Robert Mühren halen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren